2014. szeptember 13. szombat

szept. 13
20:52
Videó: özönvíz - ezért szakadt félbe a KTE-Győr bajnoki (She)
Óriási mennyiségű csapadék hullott a gyepre a Kecskemét–Győri ETO NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Ezért Solymosi Péter játékvezető az 58. percben félbeszakította a találkozót, és az öltözőbe „parancsolta" a játékosokat.
szept. 13
20:54
NB II: idő előtt lefújták a Szolnok-Kövesd meccset (She)
A szakadatlanul hulló csapadék miatt a 15. percben Farkas Ádám játékvezető megszakította a 20 órakor elkezdődött Szolnok–Mezőkövesd mérkőzést, és az öltözőbe küldte a csapatokat.
szept. 13
20:56
Serie A: Juventus-Udinese élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójában a címvédő Juventus az Udinesét fogadja. A torinóiak idegenbeli, az udineiek hazai győzelemmel kezdték a szezont. A 20.45 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 13
21:06
Inter: edző számára ritkán végződik ilyen balul tréning (She)
Szombaton eltörte a kezét Walter Mazzarri, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője, ennek ellenére ott lesz a kispadon a Sassuolo elleni vasárnapi bajnokin.
szept. 13
21:08
Atlétika: Pars Marrákesben sem talált legyőzőre (She)
Pars Krisztián győzött kalapácsvetésben a marrákesi atlétikai világkupán. Az olimpiai bajnok, Eb-címét idén megvédő magyar dobóatléta – a nemzetközi szövetség honlapjának eredményközlése szerint – 78.99 méteres dobással nyert. A második helyen meglepetésre az egyiptomi Mosztafa el-Gamel végzett 78.89-cel, a harmadikon pedig a világbajnok lengyel Pawel Fajdek 78.05-tel.
szept. 13
21:24
Férfi kézilabda NB I - Tizenkét gólos szegedi győzelem (Infostart)
A Szeged és a Tatabánya biztosan nyert otthon, a Balatonfüred pedig egy góllal győzött Gyöngyösön a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
szept. 13
21:42
Torna GP: Böczögő nyert egyéni összetettben, Babos Ádám 2. (She)
A nőknél Böczögő Dorina győzött, míg a férfiaknál Babos Ádám a második helyen végzett az egyéni összetett versenyben, a tornászok szombathelyi Grand Prix-viadalán, melynek első napja után a szövetségi kapitányok kihirdették az október 3-án kezdődő nanningi világbajnokságra utazó kereteket.  A GP vasárnap 15 órától a szerenkénti finálékkal folytatódik az Aréna Savariában.
szept. 13
21:44
NB I: Rocchi? Megcsinálta, amit kértem tőle, de... - Artner (She)
Pietro Vierchowod, a Honvéd labdarúgócsapatának trénere elégedetten nyilatkozott a Haladás ellen 2–0-ra megnyert szombati NB I-es bajnoki után, a szombathelyiek szakvezetője, Artner Tamás a csatárnélküliség miatt kesergett.
szept. 13
22:00
Atlétikai világkupa - Pars nyerte a kalapácsvetést (Infostart)
Pars Krisztián győzött kalapácsvetésben a marrákesi atlétikai világkupán.
szept. 13
22:00
PD: küzdött a Real, az Atlético azonban elhozta a három pontot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 3. fordulójában a Real Madrid a Santiago Bernabéu Stadionban szoros meccsen 2–1-es vereséget szenvedett a városi rivális Atlético Madridtól.
szept. 13
22:18
Hollandia: győztes gólt ért el a 19 éves magyar csatár (She)
Vida Kristopher góljával nyerte meg 3–2-re a De Graafschap a Telstar elleni szombat esti mérkőzést a holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
szept. 13
22:20
Videó: CR tökéletes 11-ese, de az Atlético nyerte meg a derbit (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Atlético Madrid idegenben 2–1-re legyőzte a Real Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának fővárosi rangadóján. Tiago vezető gólját Cristiano Ronaldo tökéletes büntetővel egyenlítette ki. A második félidőben a csereként beálló Arda Turan szép támadás végén ismét az Atléticót juttatta előnyhöz, amit másodszor már nem adott el Diego Simeone…
szept. 13
22:54
Serie A: ismét nyert a Juventus, és tapad a Romára (She)
A Juventus hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Udinese együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójának szombati játéknapján, így a nyáron kinevezett Massimiliano Allegri győzelemmel mutatkozott be a hazai közönség előtt is. A bajnoki címvédő sikerével pontszámban és gólkülönbségben is egalizálta az AS Roma eddigi teljesítményét.
szept. 13
22:56
Megyei foci: elöntötte a víz a Lenti TE klubházát - képek (She)
A hatalmas esőzések következtében komoly károkat szenvedett a Zala megyei első osztályban szereplő Lenti TE labdarúgócsapata. A víz betört a klubházba, s mindent elárasztott. A csapat a Facebook-oldalára több képet is posztolt a jelenlegi helyzetről.
szept. 13
23:12
Atlético: A kitűzött céljaink nem változnak - Simeone (She)
A bajnoki címvédő Atlético Madrid az előző idényhez hasonlóan ismét három ponttal gazdagodott a Bernabéu-stadionban, a Real Madrid 2–1-re bukta el a városi rangadót. Diego Simeone, az Atlético eltiltását töltő szakvezetője szerint a városi rivális elleni siker nem változtat céljaikon. Az argentin tréner a szezon előtt tulajdonképpen lemondott a címvédésről, csapatát nem mérte a Barca, Real…
szept. 13
23:30
Tenisz: Venus Williams lendülete kitart Québecben (She)
A horvát Mirjana Lucic-Baroni lesz az első helyen kiemelt Venus Williams ellenfele a Québecben zajló, 250 ezer dolláros WTA-torna döntőjében. Williams könnyedén gyűrte le a negyedik helyen rangsorolt honfitársát, Shelby Rogerst, míg Lucic-Baroni kiemelt versenyzőt búcsúztatott, a német Julia Görges személyében.
szept. 13
23:48
Real: Nem hallottam, hogy Ikert kifütyülték volna - Pepe (She)
Csalódottan nyilatkozott az Atlético Madridtól elszenvedett 2–1-es hazai vereséget követően a Real Madrid portugál labdarúgója, Pepe. A védő szerint a koncentráció hiányzott belőlük a kapott góloknál, és a szurkolók megértését, még nagyobb támogatását kérte.
szept. 13
23:50
Férfi röplabda-vb: menetelő franciák, továbbjutó oroszok (She)
Franciaország ellentmondást nem tűrően halad a férfi röplabda-világbajnokságon Lengyelországban. Már az sem volt akármi, ahogy a világliga-címvédő Egyesült Államok és a háromszoros vb-győztes Olaszország előtt megnyerte csoportját, a középdöntőben pedig harmadik meccsét is megnyerte az esélyesebb Szerbia ellen, amivel hatalmas lépést tett a harmadik kör felé, ahol az 1–6. helyért küzdenek.

Keresés