2014. szeptember 19. péntek

szept. 19
15:39
Németország: kétséges Szalai Ádám játéka (She)
Szalai Ádámnak fáj a torka, elképzelhető, hogy a Hoffenheim magyar labdarúgója kénytelen lesz kihagyni a Stuttgart elleni szombati bajnoki mérkőzést.
szept. 19
15:41
F1: Szingapúri Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Leszállt az éjszaka Szingapúrban, helyi idő szerint 21.30-kor kezdődik a második szabadedzés. Az első tréningen még Fernando Alonsóé volt a legjobb köridő, a második 90 percben azonban már meglepő lenne, ha a Mercedes duója bárkit maga elé „engedne”. Kövesse a tréninget frissülő cikkünkkel!
szept. 19
15:57
Tenisz: Monfils nem hibázott, Mathieu kiesett Metzben (She)
A Metzben zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében a 2. helyen kiemelt Gaël Monfils két szettben legyőzte a hetedikként rangsorolt lengyel Jerzy Janowiczot, így bejutott a négy közé, ahol az ellenfele a hazai Paul-Henri Mathieu-t szetthátrányból megverő portugál Joao Sousa lesz.
szept. 19
15:59
Sportlövő-vb: Sidi hatodik összetettben 300 méteren (She)
Sidi Péter a hatodik helyen végzett a férfi nagyöbű szabadpuska 3x40 lövéses számában a granadai sportlövő-világbajnokság pénteki záró napján.
szept. 19
16:33
Vitorlázó-vb: Berecz Zsombor riói kvótát érő helyen áll (She)
Nyolc futam után olimpiai indulást érő helyen áll Berecz Zsombor finn dingiben a vitorlázók Santanderben zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságán.
szept. 19
16:51
Eb 2020: „Sportdiplomáciában erősebbek vagyunk most, mint a pályán” (She)
Rendezőként már biztos, házigazda válogatottként egyelőre kérdőjeles a részvételünk a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon. A Videoton válogatott játékosaitól, Gyurcsó Ádámtól és Kovács Istvántól azután érdeklődtünk, hogy milyen érzések, gondolatok kavarognak bennük az UEFA által ma nyilvánosságra hozott döntést követően.
szept. 19
17:09
Videó: lepattant Ibráról az Ajax hátvédje (She)
Zlatan Ibrahimovics az Ausztria elleni Eb-selejtezőn már megmutatta, hogy nem rajongója a testközeli szituációknak. Most ismét „közelharcba" került egyik ellenfelével az Ajax–Paris Saint-Germain labdarúgó-mérkőzésen a Bajnokok Ligája F-csoportjában. A mostani találkozón Ricardo van Rhijn pattant le Ibráról.
szept. 19
17:27
Akit elszomorított Pintér Attila menesztése (Infostart)
Victor Piturca román szövetségi kapitány terveit felborította, hogy Pintér Attila távozott a magyar labdarúgó-válogatott éléről.
szept. 19
17:27
F1: Hamilton a 2. edzés legjobbja, Rosberg csak a 13. (She)
Leszállt az éjszaka Szingapúrban, s Lewis Hamilton átvette a hatalmat. A Mercedes angol pilótája Fernando Alonsót és Daniel Ricciardót megelőzve az élen zárta a második szabadedzést, míg Nico Rosberg a két Williams-pilótához hasonlóan nem mert gyors kört a gyorsabb szuperlágy gumikon. Ennek oka, hogy Pastor Maldonado balesete miatt állt az edzés, és vagy félbeszakadt a gyors körük, vagy úgy…
szept. 19
17:29
Wisla: az edző letette a garast Guzmics Richárd mellett (She)
Úgy tűnik, Franciszek Smuda vezetőedző feloldotta dilemmáját, és eldöntötte, hogy Guzmics Richárd játszik a Wisla Kraków védelmében, ha a rutinos Arkadiusz Glowacki nem épül fel a Legia elleni vasárnapi rangadóra.
szept. 19
17:31
Juve: Nem vagyunk favoritok, tiszteljük a Milant - Allegri (She)
Az AC Milan korábbi, a Juventus jelenlegi vezetőedzője, Massimiliano Allegri érzelmes mérkőzésre számít korábbi csapata otthonában, saját együttesét nem tartja favoritnak, elismerően beszélt Filippo Inzaghi munkásságáról, és hozzátette, tisztelik a piros-feketéket.
szept. 19
17:33
Eb 2016: Nincs ínyemre Pintér távozása - Piturca (She)
Victor Piturca román szövetségi kapitány terveit felborította, hogy Pintér Attila távozni kényszerült a magyar labdarúgó-válogatott éléről.
szept. 19
17:35
Speciális Olimpiai: magyar arany fociban, atlétáink a királyné előtt (She)
A nő asztaliteniszezők egyéni versenyével befejeződtek az antwerpeni Speciális Európa Játékok küzdelmei. Az utolsó versenynapon is kiválóan szerepeltek speciális olimpikonjaink. Tizenkilenc érmet, köztük három aranyat, illetve nyolc-nyolc ezüst- és bronzérmet szereztek.
szept. 19
17:45
Profi boksz: Pacquiaónak elege van Mayweather kifogásaiból (She)
Papíron már csak két meccs van hátra a 37 éves Floyd Mayweather Jr. karrierjéből, és mivel láthatóan kezd kifogyni a nagyobb kihívásokból, mindenki a WBO váltósúlyú világelső, korábban számos súlycsoportot végigverő Manny Pacquiao ellenében szeretné őt megnézni. A két ökölvívó természetesen egymást okolja azért, hogy a meccs eddig nem jött létre, ezúttal például a filippínó klasszis fejtette…
szept. 19
17:47
Videó: „A 2020-as Eb-t mi is a magunkénak érezhetjük” (She)
Rendezőként már biztos, házigazda válogatottként egyelőre kérdőjeles a részvételünk a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon. A Videoton válogatott játékosait, Gyurcsó Ádámot és Kovács Istvánt kérdeztük az UEFA által ma nyilvánosságra hozott döntésről.
szept. 19
18:03
Davis-kupa: Lille-ben, 27 ezer néző előtt rendezik a döntőt (She)
Ahogyan az várható volt, Lille-ben rendezik meg a férfi teniszezők Davis-kupájának fináléját. A döntőben Franciaország Svájccal csap össze november 21. és 23. között.
szept. 19
18:05
Haladás: megaberuházás - 2.5 milliárd az Illés Akadémiának (She)
Több mint két és fél milliárd forintos állami támogatással pályák, kiszolgáló helyiségek épülnek az Illés Béláról elnevezett labdarúgó-akadémián – olvasható a Haladás hivatalos honlapján.
szept. 19
18:21
Newcastle: a szurkolók Alan Pardew menesztését követelik (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United rajongói furcsa módon fejezik ki véleményüket Alan Pardew menedzserről.
szept. 19
18:23
Atlético: a műtött Mandzukic tíz napon belül visszatérhet (She)
Akár tíz napon belül is visszatérhet a pályára az Olmypiakosz elleni, keddi BL-meccsen orrtörést szenvedő Mario Mandzukic. Az Atlético Madrid horvát labdarúgóját ma műtötték meg.
szept. 19
18:25
MLSZ: Joggal bíztunk a sikeres pályázatban - Csányi (She)
Csányi Sándor elnök szerint az elmúlt évek sportdiplomáciai sikerei feljogosították a Magyar Labdarúgó-szövetséget (MLSZ) arra, hogy bízzon benne: sikerrel jár a 2020-as Eb-mérkőzések rendezésére benyújtott pályázata.
szept. 19
18:27
Roma: „Célunk, hogy a világ egyik legjobb csapata legyünk” (She)
James Pallotta klubelnök szerint a Serie A-ban ezüstérmet hozó legutóbbi idény csak a kezdet volt: az AS Roma a világ legjobb futballklubjainak egyikévé kíván válni záros határidőn belül, és ehhez a szükséges infrastruktúrát is megteremtik.
szept. 19
18:29
Szavazás: Ön szerint Pintér Attila hol dolgozik legközelebb? (She)
Mit gondol, Pintér Attila, a labdarúgó-válogatott menesztett szövetségi kapitány hol dolgozik legközelebb?
szept. 19
18:39
Videó: „Szégyen, szégyen” – Drogbát másolta a kiállított csatár (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Bahia 3–2-re nyert a Botafogo otthonában. A találkozón a hazaiak 36 éves támadója, Emerson Sheik nehezen vette tudomásul, hogy két sárga lap után kiállították. Az öltözőbe menet még megállt az egyik kameránál és beleordította: Ez szégyen, ez szégyen. Legutóbb Didier Drogba tett ilyet, a 2009-es Barcelona elleni Bajnokok Ligája-…
szept. 19
18:41
MU: C. Ronaldo visszatér? Ez is egy lehetőség - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere kérdésre válaszolva nem titkolta, örülne Cristiano Ronaldo visszatérésének, de azért lát egy aprócska akadályt a horizonton.
szept. 19
19:15
NB I: Pécs-Paks bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának nyitómérkőzésén a Pécsi MFC az MVM-Paksot fogadja. A házigazdák a 12., míg az egy meccsel kevesebbet letudó vendégek a negyedik helyen állnak a tabellán. A 19 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 19
19:17
El: a Partizan elítélte saját szurkolói rasszista tettét (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága az október 3-ai ülésén szerepel majd napirenden a belgrádi Partizan és a londoni Tottenham Európa-liga-mérkőzésén kifeszített antiszemita transzparens. Ugyanezen az összejövetelen lesz vitatéma a pirotechnikai eszközök és a lézer alkalmazása, valamint az az eset is, amikor egy szurkoló a pályára szaladt – írja az újvidéki Magyar Szó.
szept. 19
19:33
Kézi: igen a 24 csapatos férfi Eb-re; Kelecsényi új pozíciója (She)
Dublinban megkezdődött az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kongresszusa, amelyen Vetési Iván elnök képviseli a Magyar Kézilabda-szövetséget, és a mieinket érintő fontos döntések is születtek.
szept. 19
19:35
Barca: Xavi megorrolt Del Bosquéra, Aragonés a legjobb (She)
A Levante elleni, vasárnapi, idegenbeli bajnoki előtt hosszabban nyilatkozott Xavi Hernández, a Barcelona 34 éves labdarúgója. Társai közül nem felejtette el az egekig magasztalni Andrés Iniestát és Lionel Messit sem, Luis Enriquétől hasonló katarzist vár, mint Pep Guardiolától, az őt irányító szövetségi kapitányok közül nem mindenkiről őriz szép emlékeket.
szept. 19
19:51
Chelsea: Mourinho gondolkodás nélkül ismét belevágna a madridi kalandba (She)
José Mourinho a portugál TVI televíziónak adott interjújában beszélt a Real Madridnál töltött időszakáról, a Chelsea-ről és az általa pár nappal korábban kritizált Cristiano Ronaldóhoz fűződő kapcsolatáról is.
szept. 19
19:53
Női kézi NB I: a Békéscsaba összeomlott a hajrára Vácon (She)
A női kézilabda NB I pénteki találkozóján a Vác hazai pályán három góllal legyőzte a Békéscsabát. Konkoly Csaba együttese annak ellenére szerezte meg a győzelmet, hogy a mérkőzés nagy részében a vendég viharsarkiak vezettek, és még a 47. perc elején is kétgólos volt az előnyük (19–21), a hajrában azonban jobban éltek helyzeteikkel a váciak, és úgy nyertek 27–24-re, hogy az utolsó három és fél…
szept. 19
20:09
Így került Budapest a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság rendezői közé (Infostart)
A negyedik szavazási körben negyedikként rangsorolva került be Budapest a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság rendezői közé.
szept. 19
20:09
Videó: Dárdai még nem akar nevekkel dobálózni, de... (She)
A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I 8. fordulóját. A Sport Televízió műsorvezetőnője, Lipcsei Betta az NSO Tv „Nulladik félidő" című bajnoki beharangozójában az esélyeket latolgatta, s elárulta kik lesznek a vendégek a Harmadik Félidőben.
szept. 19
20:11
Eb 2020: így alakult a szavazás, a negyeddöntőre nem volt esély (She)
A negyedik szavazási körben negyedikként rangsorolva került be Budapest a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság rendezői közé. Az európai szövetség (UEFA) a honlapján hozta nyilvánosságra a pénteki, genfi szavazási procedúra eredményeit.
szept. 19
20:13
Eurofutball: a korábbi juvés Miccoli mattolta Kovácsikot (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 6. fordulójában a Darmstadt nagyszerű idénykezdetet után újabb lépést tehetett volna felfelé, de kétgólos veresége miatt még hátrébb is csúszott a tabellán. Megvan közben az Erzgebirge Aue első szezonbeli győzelme, ezt a St. Pauli bánta, méghozzá nagyon.
szept. 19
20:45
Bolton: Bogdánék 36 éves kapust igazoltak a Leedsből (She)
Az angol másodosztályban szereplő Bolton labdarúgócsapata rövid távú szerződést kötött a rutinos kapussal, a legutóbb a Leeds Unitedban védő – korábban a Sheffield Unitedban, valamint a QPR-ban is megforduló – Paddy Kennyvel.
szept. 19
20:47
Újpest-Fradi: az orvosi stáb dönt Gera játékáról (She)
Reménykedhetnek a ferencvárosi drukkerek: mutatkozik némi esély Gera Zoltán játékára a vasárnapi, Újpest elleni bajnoki rangadón.
szept. 19
21:03
Jégkorong MOL Liga - Debrecen történelmi sikere (Infostart)
Az újonc Debrecen 5-1-re nyert az előző idényben sereghajtó, nyáron jól igazoló Újpest ellen a jégkorong MOL Liga pénteki játéknapján.
szept. 19
21:03
Videó: Platini dicsér - előnyt szereztünk a többi rendezővel szemben (She)
Mint beszámoltunk róla, Magyarország fővárosa, Budapest is bekerült ama tizenhárom város közé, amely otthont adhat a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke összegezte a történteket. A sajtótájékoztató vágatlanul!
szept. 19
21:05
NB I: őrült hajrában ikszelt a Paks a Péccsel (She)
Nem bírt egymással a PMFC és az MVM-Paks a labdarúgó NB I 8. fordulójának nyitó mérkőzésén. Bertus Lajos góljával előnybe került a Paks a 86. percben, de a ráadásban egyenlíteni tudott a Pécs Eke Uzoma góljával.
szept. 19
21:07
NB II: otthon nyert két góllal a Csákvár a Soroksár ellen (She)
A labdarúgó NB II hatodik fordulójának nyitó mérkőzésén a Csákvár hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Soroksárt. A Fejér megyeiek Mihály Dávid második félidei találatával szerezték meg vezetést, majd Molnár Csaba hosszabbításban lőtt góljával biztosították be a három pont megszerzését.
szept. 19
21:21
Szingapúri Nagydíj - Hamilton nyerte a második szabadedzést (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
szept. 19
21:21
Jégkorong Mol Liga: az Újpest legyőzésével kezdett a Debrecen (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában gólzáporos győzelemmel mutatkozott be a rutinos játékosok sorát felvonultató újonc Debrecen. A címvédő érsekújváriak legyőzték a Csíkszeredát, a Miskolc a Ferencvárost, a Dunaújváros túlórában kerekedett a brassóiak fölé.
szept. 19
21:23
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának pénteki eredménye és további programja:
szept. 19
21:39
Jégkorong EBEL: a Volán hatot vágott a Klagenfurtban (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 3. fordulójában a Fehérvár AV19 6–3-ra legyőzte idegenben a rekordbajnok Klagenfurtot. A csapat öröme mégsem lehet felhőtlen, hiszen a harmadik gólt szerző Szirányi Bencének eltört az állkapcsa.
szept. 19
21:57
Videó: zsonglőrködve juttatták a kukába a labdát Robbenék (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München csapatának érdekes tréninget vezényelt Josep Guardiola. A katalán tréner kreatív edzéstervét az alábbi videóban tekintheti meg.
szept. 19
21:59
NB I: Ez gyalázatos meccs volt; 15 százalékot adtunk ki - Véber (She)
Újra rendkívül kritikusan értékelte csapata, a Pécsi MFC csapatát Véber György vezetőedző a Paks elleni, hazai pályán 1–1-re végződött NB I-es mérkőzés után.
szept. 19
22:15
Hollandia: Babosék a ráadásban buktak, Vida megsérült (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójában Babos Gábor együttese, az NAC Breda 2–1-re kikapott a Willem II otthonában. A magyar kapus a kispadról nézte végig a mérkőzést, amelyen a házigazda a 91. percben szerezte meg a nyertes gólt. A Willem a Feyenoord idegenbeli legyőzése után újabb diadalt aratott, és megelőzte a bredaiakat a tabellán.
szept. 19
22:33
Osztrák jégkorongliga - Fehérvári siker Klagenfurtban (Infostart)
A Fehérvár AV19 6-3-as győzelmet aratott a Klagenfurt vendégeként pénteken az osztrák jégkorongligában (EBEL).
szept. 19
22:33
Jégkorong: Szirányi állkapcsa eltört, Ausztriában megműtik (She)
Nem lehet felhőtlenül boldog a Fehérvár AV19, hiszen a Klagenfurt elleni 6–3-as siker során gólt szerző Szirányi Bencének eltört az állkapcsa.
szept. 19
22:51
Ligue 1: az Evian ezúttal sem bírta a bordeaux-it (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 6. fordulójának nyitó mérkőzésén a Bordeaux hazai pályán 2–1-re legyőzte a sereghajtó Evian TG-t.

Keresés