2014. szeptember 21. vasárnap

szept. 21
22:17
PL: Diego Costa fojtogatta Zabaletát? - fotó! (She)
Pablo Zabaleta, a Manchester City játékosa nem érti, hogy hogyan maradhatott a pályán Diego Costa, a Chelsea támadója a két csapat egymás elleni mérkőzésén. A védő a Twitter-oldalán tett közzé egy a tévéközvetítésből kivágott képet, amin a spanyol támadó épp a „manduláját vizsgálgatja".
szept. 21
22:19
Videó: Tavaly sokkal több erő volt a kapunk mögött - Doll (She)
Az FTC vezetőedzője, Thomas Doll a szurkolókat hiányolta, szakmailag pedig az ellenféllel való kontaktus hiányát emelte ki a vereséggel végződött Újpest elleni rangadó után. A lilák trénere, Nebojsa Vignjevics szerint csapata most játszott a legjobban a szezonban.
szept. 21
22:33
NFL: 3-ból 3-nál a Bengals, nyert a Saint és a Pats is (She)
Az NFL 3. fordulójában a Cincinnati Bengals 33–7-re legyőzte a Tennessee Titanst, ezzel harmadik mérkőzésén harmadik győzelmét aratta a szezonban. Győzött a New England Patriot is és megszerezte első sikerét a New Orleans Saints is. Az Indianapolis Colts nem kegyelmezett a Jacksonville Jaguarsnak.
szept. 21
22:51
A Super Bowl „visszavágóján” ráadásban nyert a Seahawks (She)
Az NFL 3. fordulójában a Cincinnati Bengals 33–7-re legyőzte a Tennessee Titanst, ezzel harmadik mérkőzésén harmadik győzelmét aratta a szezonban. Győzött a New England Patriots is és megszerezte első sikerét a New Orleans Saints is. Az Indianapolis Colts nem kegyelmezett a Jacksonville Jaguarsnak. A Super Bowl „visszavágóján” a bajnoki címvédő Seattle Seahawks hosszabbításban 26–20-ra…
szept. 21
22:53
Női kézi BL: Szerbiában a horvát csapat jutott tovább (She)
A Podravka Koprivnica jutott fel a női kézilabda Bajnokok Ligája főtáblájára, miután a selejtező 2. csoportjának döntőjében legyőzte otthonában a Radnicski Kragujevacot. A horvát együttes a Buducsnoszt Podgoricával, a német Thüringer HC-vel és a Vardar Szkopjével küzdhet meg a csoportkörben.
szept. 21
22:55
Serie A: az Inter ikszelt a Palermóval, győzött a Verona (She)
Az Inter 1–1-es döntetlent játszott a Palermóval idegenben az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 21
22:57
La Liga: a Barcelona szétzúzta a Levantét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 4. fordulójában a Levante a Barcelonát fogadta, és mindkét csapat sorozata folytadódott. A házigazdák még mindig nem szereztek gólt, a vendégek pedig pontot sem veszítve állnak a tabella élén, ráadásul gólt sem kaptak.
szept. 21
23:09
Ligue 1: a Lyon kiénekelte a sajtot - Ibráék újabb döntetlenje (She)
A PSG hazai pályán mindössze 1–1-es döntetlent játszott a Lyonnal a francia labdarúgó-élvonal 6. fordulójában. A vendégek a hajrában egalizálták Edinson Cavani vezető találatát.
szept. 21
23:11
Férfi röpi-vb: hazai öröm, megvan a lengyelek 2. vb-címe (She)
A hazai pályán játszó lengyel válogatott hódította el a világbajnoki címet a férfi röplabda-világbajnokságon, miután a katowicei Spodek csarnokban hátrányból fordítva legyőzte 3:1-re Brazíliát.
szept. 21
23:27
NS: a derbi utóhangjai; óvott a Ferencváros - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
szept. 21
23:29
Videó: Messi büntetőt rontott, majd zseniális gólt lőtt (She)
A Barcelona fölényesen, 5–0-ra legyőzte idegenben a Levantét a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnap esti mérkőzésén. Lionel Messi ritkán hibázik büntetőt, most megtette.Az argentin zseni később javított, az ötödik katalán gólt ő szerezte, nem is akárhogyan. Összefoglaló.

Keresés