2014. szeptember 23. kedd

szept. 23
21:39
Románia: Selymes győzelemmel debütált a kispadon (She)
A legutóbb Kaposváron dolgozó Selymes Tibor lett a 18 csapatos román bajnokságban nyolc forduló után a 16. helyén álló Otelul Calati vezetőedzője.
szept. 23
21:57
Bundesliga: elbuktak Münchenben a paderborni "óriásölők" (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 5. fordulójában érvényesült a papírforma: a Münchenbe listavezetőként érkező Paderborn 4–0-ra kikapott a címvédő Bayerntől.
szept. 23
21:59
La Liga: a Real 0-1-ről fordítva vágott 5 gólt az Elchének (She)
A Real Madrid nehéz kezdés után magabiztos, 5–1-es győzelmet aratott az Elche ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) ötödik fordulójának nyitó mérkőzésén. A vendégek egy büntető révén szereztek vezetést, majd érkezett Gareth Bale és Cristiano Ronaldo, akik gondoskodtak a Real Madrid harmadik bajnoki győzelméről, a portugál aranylabdás mesternégyest szerzett a három tizenegyest is…
szept. 23
22:15
Ronaldo négy góljával nyert a Real Madrid - videó (Infostart)
Cristiano Ronaldo négy góljának köszönhetően a Real Madrid magabiztos győzelmet aratott a vendég Elche ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának kedd esti nyitómérkőzésén.
szept. 23
22:15
Bundesliga: a hajrában mentett pontot a Hoffenheim (She)
Szalai Ádám kezdőként 71 percet játszott a Freiburggal hazai pályán 3–3-as döntetlent játszó Hoffenheimben a Bundesliga hét közi 5. fordulójában, gólt nem szerzett.
szept. 23
22:17
Videó: C. Ronaldo fejjel és lábbal is remekelt a Realban (She)
Cristiano Ronaldo négy gólt szerzett az Elche ellen 5–1-re nyerő Real Madridban a spanyol labdarúgó-bajnokság keddi játéknapján. Az Elche került előnybe, de Gareth Bale egyenlített. Ezek után a portugál aranylabdás percei következtek. Ronaldo előbb büntetőből, majd fejjel talált be. A második félidőben ismét tizenegyesből volt eredményes, végül lábbal értékesített egy ziccert. Összefoglaló.
szept. 23
22:33
MLSZ: a magyar futball szét lett verve - „Generációváltás kell!” (She)
A magyar és a fiatal játékosok szerepeltetését is szabályozhatja az MLSZ a közeljövőben – derült ki a Sport Tv Grund felsőfokon dokumentumfilmhez kapcsolódó Sportgazdaság extra szeptember 23-i adásából, amelynek Vági Márton, az MLSZ főtitkára, dr. Szabó Tamás, az MLSZ akadémiai audit projektvezetője és Juhász Roland, a Videoton válogatott védője volt a vendége.
szept. 23
22:33
Ronaldo négy góljával nyert a Real Madrid (Metropol)
A portugál csatár, aki a szombati bajnoki meccsen mesterhármast jegyzett, öt forduló után már kilencgólos.
szept. 23
22:51
Angol Ligakupa: kiesett az Arsenal, és a Besiccsel felálló Everton is (She)
Az angol Ligakupa 3. fordulójában az Arsenal és az Everton labdarúgócsapata is elbúcsúzott a sorozattól. A Liverpool drámai 11-es párbajban jutott tovább a Middlesbrough ellen.
szept. 23
22:53
Serie A: Torres-gól is kellett a Milan pontmentéséhez (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 4., hétközi fordulójának első meccsén kedden este az újonc Empoli otthon 2–2-es döntetlent játszott az AC Milannal. A hazaiak már 2–0-ra is vezettek, de a milánóiak az első gólját megszerző Fernando Torres vezérletével egyenlítettek.
szept. 23
22:55
Videó: Götze parádézott, Lewa bombázott a Bayernben (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Bayern München 4–0-ra legyőzte a Paderbornt a német labdarúgó-bajnokság kedd esti játéknapján. Íme, a találkozó összefoglalója!
szept. 23
23:09
Holland Kupa: Babosék továbbjutottak, Otigbáék kiestek (She)
A legjobb 32 közé jutott a NAC Breda a Holland Kupában, míg a Heerenveen a Roda otthonában elbukott, és kiesett.
szept. 23
23:45
NB II: Lázok négy évre írt alá a Vasashoz - hivatalos (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas vezetősége az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytatott a szabadon igazolható Lázok Jánossal – mostanra megszületett az egyezség is.

Keresés