2014. szeptember 28. vasárnap

szept. 28
16:00
Pekingi tenisztorna: Djokovics, Nadal és Cilic a pekingi viadal favoritjai (Agroinform)
A világelső Novak Djokovics soha nem kapott még ki Pekingben, vajon a visszatérő Rafael Nadal borsot tör az orra alá?
szept. 28
16:18
Tenisz: V. Williams, Radwanska, Sarapova és Halep is nyert (She)
A pekingi női tenisztorna 1. fordulójában a 2. helyen kiemelt román Simona Halep két szettben legyőzte a cseh Barbora Záhlavová-Strycovát.
szept. 28
16:20
Ligue 1: Touré a 93. percben szállította a győzelmet (She)
Thomas Touré ráadásban szerzett góljának köszönhetően a Bordeaux hazai pályán 2–1-re legyőzte a Rennes-t, ezzel (lehet, hogy csak átmenetileg) átvette a vezetést a bajnoki tabellán.
szept. 28
16:22
Videó: a kapus „kezéből” rúgott gólt Succi a Milannak (She)
Davide Succi a 10. percben szerzett vezetést csapatának a Cesena–AC Milan olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, miután a hazaiak lövését Christian Abbiati kiejtette. Succi jókor volt jó helyen, és a lehetőséget kihasználva a léc alá lőtt. A Milan sem tétlenkedett sokáig a válasszal, Honda passzából Adil Rami egyenlített a 19. percben.
szept. 28
16:36
Légiósok: csak a sérült magyar csapata maradt állva (She)
A női Német Kupa második fordulójában a Zeller Dórát végig a soraiban tudó Hoffenheim idegenben 2–0-ra kikapott a hozzá hasonlóan élvonalbeli Freiburgtól, így búcsúzott a további küzdelmektől, míg a Szuh Erikát, Rácz Zsófiát és Tóth Gabriellát is foglalkoztató 1. FC Lübars számára túl nagy falatnak bizonyult (0–1) az FF USV Jena.
szept. 28
16:38
NB I: Videoton–Diósgyőr rangadó élőben az NSO-n! (She)
Videoton FC–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 28
16:54
Hollandia: a fiatal magyar beállt, de nem tudott segíteni övéin (She)
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján a Vida Kristophert a 61. percben bevető De Graafschap hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a listavezető NEC Nijmegentől. Az utánpótlás-válogatott magyar támadó még 0–1-es állásnál lépett pályára, csapata a húszcsapatos tabella nyolcadik helyén áll.
szept. 28
17:12
Serie A: négyet kapott az Inter, ikszelt a Milan (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójában az Inter hazai pályán súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett a Cagliaritól, míg a Milan idegenben 1–1-es döntetlenre végzett a Cesenával. A Fiorentina szekere pedig továbbra is akadozik.
szept. 28
17:14
Birkózás: Veréb volt az úr a nyugat-szibériai versenyen (She)
Háromtagú szabadfogású csapatunk két rangos versenyre, Oroszországba utazott. Az elsőn, Kemerovóban Veréb István megnyerte a 86 kilósok küzdelmét, míg a 125 kg-ban a Haladás VSE másik kiválósága, Csercsics Richárd ötödik lett.
szept. 28
17:30
Férfi kézi BL: a francia bajnok hazai vereséggel nyitott (She)
A francia bajnok Dunkerque vereséggel kezdett a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: a D-csoport nyitó fordulójában Nagy Kornél csapata a félidei 13–13-as döntetlen után 26–21-re kikapott hazai pályán a dán Aalborgtól. A magyar légiós egy gólt szerzett a mérkőzésen. Az összecsapás két legeredményesebb játékosa egyaránt a vendégektől került ki a hat gólig jutó svéd Niclas Barud és norvég Havard…
szept. 28
17:48
Bundesliga: kérdéses büntető döntött az Augsburg javára (She)
A Bundesliga 6. fordulójában az Augsburg hazai környezetben 1–0-ra legyőzte a Herthát. A mindent eldöntő találatot Paul Verhaegh szerezte tizenegyesből.
szept. 28
17:48
Magyar birkózósiker Oroszországban (Metropol)
A szabadfogásúaknál Veréb István megnyerte a 86 kilósok küzdelmét.
szept. 28
17:50
Kerékpár-vb: lengyel aranyat hozott a férfi mezőnyverseny (She)
Az utolsó kilométereken megszökő lengyel Michal Kwiatkowski nyerte az aranyérmet a férfiak vasárnapi mezőnyversenyében a spanyolországi Ponferradában rendezett országúti kerékpáros világbajnokságon.
szept. 28
17:52
Videó: milánói fekete nap - kínos Inter-vereség és Milan-iksz (She)
Óriási meglepetésre a Cagliari 4–1-re győzött az Inter vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójában. A másik milánói csapatnak, az AC Milannak sem sikerült nyernie: 1–1-es döntetlenre végzett Cesenában. Nézze meg a két mérkőzés góljait!
szept. 28
17:54
Ryder-kupa: Európa, Európa és harmadszor is Európa! (She)
Bár még nem ért véget minden vasárnapi egyéni mérkőzés, a már befejeződött meccsek alapján biztossá vált, hogy Európa golfválogatottja legyőzi az Egyesült Államok legénységét a skóciai Edinburgh közelében zajló 40. Ryder-kupán, így sorozatban harmadszor is magasba emelheti a sportág egyik legnagyobb presztízsű, kétévente elnyerhető serlegét.
szept. 28
18:06
Asztalitenisz: német címvédés a női csapat Eb-n (She)
A német válogatott megvédte címét a nők versenyében a lisszaboni asztalitenisz csapat Európa-bajnokságon. A vasárnapi döntőben a németek 3:0-ra verték meg a negyeddöntőben a magyarokat legyőző osztrák csapatot.
szept. 28
18:06
Sarapova és Venus Williams sikere (Metropol)
Sikerrel vették az első fordulót vasárnap a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében.
szept. 28
18:08
Egyesfogathajtás: holland világbajnokot avattak Izsákon (She)
Egyéniben a holland Wilbrord van den Broek, míg csapatban a német együttes nyerte meg az Izsákon vasárnap befejeződött egyesfogathajtó-világbajnokságot.
szept. 28
18:24
Haladás: korábbi U17-es argentin válogatottat tesztelnek (She)
Próbajátékra érkezett a Haladás labdarúgócsapatához Matías Sosa, korábbi U17-es argentin válogatott középpályás – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.
szept. 28
18:26
Finnország: Gruborovicsék közel a bennmaradáshoz, bajnok a HJK (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a címvédő HJK háromgólos győzelmet aratott a sereghajtó TPS otthonában, ezzel behozhatatlan, tizenegy pontos előnyre tett szert a Honka vendégeként 1–1-es döntetlent játszó SJK előtt, így sorozatban hatodszor hódította el a bajnoknak járó trófeát.
szept. 28
18:42
NB III: az öt gólig jutó Dombiék először nyertek, Ferenczi-tripla (She)
A labdarúgó NB III 7. fordulójában  a DVSC-DEAC 5–2-re nyert a Keleti csoport mérkőzésén Veresegyházán. A 77. percig Dombi Tibort is felvonultató vendégek a szünetben már négy góllal vezettek, Ferenczi János végül triplázott, míg Juhász Csaba két gólt szerzett a találkozón. A DEAC-nak egyébként három döntetlen és három vereség után ez volt az első győzelme a bajnokságban. A csoport másik…
szept. 28
18:44
NB I: Ferencváros-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 28
18:46
NB I: a Videoton nyerte a Diósgyőr elleni rangadót (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójának rangadóján a vendég diósgyőriek szerezték a mindent eldöntő találatot, de William Alves hajrábeli öngólja az éllovas Videoton győzelmét jelentette.
szept. 28
18:48
Férfi röplabda NB I: hazai pályán győzött a Kaposvár (She)
Kaposvári győzelmet hozott a férfi röplabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzése.
szept. 28
18:50
Ausztria: megszakadt Gulácsiék borzalmas sorozata (She)
Az osztrák első osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának záró mérkőzésén a Gulácsi Péterrel a kapujában felálló Salzburg idegenben 2–1-re megverte a Rapid Wient, így három vereség után először gazdagodott három ponttal.
szept. 28
19:00
Továbbra sincs béke a ralisoknál (Blikk)
Budapest — Továbbra sincs béke a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke, Benyó Miklós (53) és a ralisok újonnan megválasztott szakágvezetője, Pénzes Zsolt (40) között.
szept. 28
19:00
PL: Berahino duplázott - WBA-siker a Burnley ellen (She)
A West Bromwich Albion hazai pályán könnyedén nyert a Burnley ellen a Premier League 6. fordulójában. A találkozón Saido Berahino duplázott, csapat végül 4–0-ra nyert.
szept. 28
19:02
La Liga: az Almería ismét szép emlékekkel távozhat a Riazorból (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a 92. percben szerzett Edgar Méndez-gólnak köszönhetően az Almería minimális különbségű győzelmet aratott a Deportivo otthonában. Érdekesség, hogy a vendégek 2007-ben a Riazorban játszották történetük első élvonalbeli mérkőzését, s akkor is nyertek (3–0).
szept. 28
19:18
Öngóllal maradt százszázalékos a Videoton (Infostart)
Megőrizte százszázalékos mérlegét a listavezető Videoton a labdarúgó OTP Bank Ligában: a székesfehérvári együttes a kilencedik forduló vasárnapi első mérkőzésén 2-1-re nyert a mostanáig szintén veretlen, vendég Diósgyőr ellen.
szept. 28
19:18
Férfi kézi BL: 14 góllal kikapott Koldingban a címvédő (She)
Súlyos vereséggel kezdte a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját a címvédő Flensburg: Ljubomir Vranjes együttese 19–13-as félidő után 14 góllal, 35–21-re kapott ki a dán KIF Kolding-Köbenhavn vendégeként. A csoport másik meccsén a Barcelona 10 góllal nyert a svéd bajnok Alingsas vendégeként.
szept. 28
19:20
Ligue 1: a Lyon a Nantes-tal sem bírt (She)
Döntetlent játszott egymással a Nantes és a Lyon a francia labdarúgó-élvonal 8. fordulójában. A másik 17 órás francia mérkőzésen szintén nem született döntés.
szept. 28
19:22
Férfi kézilabda BL: Szeged-Zaporizzsja - ÉLŐ (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Mol-Pick Szeged vasárnap az ukrán Motor Zaporizzsját fogadja. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 28
19:36
NB I: Újra bizonyítottuk, hogy akarjuk a győzelmet - Carrillo (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Videoton 2–1-re nyert a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 9. fordulójának rangadóján. A mérkőzést után a vezetőedzők értékeltek a Magyar Televíziónak.
szept. 28
19:36
Százszázalékos maradt a Videoton (Metropol)
A székesfehérvári együttes 2-1-re nyert a mostanáig szintén veretlen, vendég Diósgyőr ellen.
szept. 28
19:36
Pekingi tenisztorna: "Mészárlással" rajtolhatnak a US Open győztesei a kínai fővárosban (Agroinform)
Kiválasztottuk a pekingi tenisztorna hétfői játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
szept. 28
19:38
Eredivisie: Otigba csapata a PSV ellen folytatta remeklését (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) hetedik fordulójában az Otigba Kennethet végig a kispadon tartó Heerenveen – amely több mint fél órán keresztül emberhátrányban játszott – hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott a listavezető PSV ellen, ezzel folytatta remek sorozatát. A magyar korosztályos válogatott védő együttese már hat forduló óta veretlen, a legutóbbi öt meccsén pedig…
szept. 28
19:40
Női kézi NB I: a Békéscsaba és a Siófok is hozta a kötelezőt (She)
A női kézilabda NB I ötödik fordulójában a Siófok az MTK otthonában, míg a Békéscsaba hazai pályán a Szeged ellen érvényesítette a papírformát.
szept. 28
19:54
Bundesliga: góltalansági rekord és óriási bomba Hamburgban (She)
A Hamburg hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Eintracht Frankfurttól a Bundesliga 6. fordulójában. A hamburgi csapatban Stieber Zoltán végigjátszotta a találkozót.
szept. 28
19:56
Videó: kapitális öngóllal nyerte meg a Videoton a rangadót (She)
A Videoton 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I 9. fordulójában hazai pályán, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát. Nézze meg a rangadó összefoglalóját!
szept. 28
20:12
Jégkorong, EBEL: salzburgi gólfesztivál Fehérváron (She)
Sorozatban másodszor szenvedett vereséget az osztrák jégkorongbajnokságban a Sapa Fehérvár AV19: a magyar csapat a Graz elleni pénteki, idegenbeli vereség után hazai körülmények között fogott padlót az éllovas Salzburg ellen, és 0–7-tel zárta a meccset.
szept. 28
20:12
Nyeretlen maradt az MTK és a Szeged (Metropol)
Az MTK kikapott a Siófoktól, a Tisza-parti csapat pedig Békéscsabán szenvedett vereséget.
szept. 28
20:14
Videó: elképesztő góllal sokkolta Stieberéket a Chelsea játékosa (She)
Lucas Piazonon kívül mindenki elkönyvelte már, hogy 1–1-es döntetlennel ér véget a Hamburg–Eintracht Frankfurt mérkőzése a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójában. A brazil, aki jelenleg a Chelsea kölcsönjátékosaként szerepel Frankfurtban a 90. percben mintegy harminc méterről lőtt hatalmas erővel a bal felső sarokba, ezzel megnyerve csapatának a mérkőzést.
szept. 28
20:30
NB I: a Fradi nem tudta legyőzni odahaza a Haladást (She)
A labdarúgó NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros nagy meglepetésre nem bírt odahaza az erősen tartalékos Haladással.
szept. 28
20:32
Lengyelország: Guzmicsék a 93. percben bukták el a derbit (She)
A Guzmics Richárdot végig a soraiban tudó Wisla a 93. percben kapott góllal veszítette el a 190. krakkói derbit a Cracovia ellen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában. A győztes gól a bosnyák Miroslav Covilo nevéhez fűződik. A magyar középhátvéd sorozatban második vereségét elszenvedő csapata maradt az ötödik helyen, de hátránya csak két pont az éllovas Legia Warszawa…
szept. 28
21:06
A Fradi nem bírt a tartalékos Haladással (Infostart)
Az előző idényben bronzérmes Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a vendég Szombathelyi Haladással a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
szept. 28
21:06
Férfi kézi BL: a Szeged kiizzadta a győzelmet a Motor ellen (She)
A Mol-Pick Szeged hazai pályán 27–26-ra nyert az ukrán Motor Zaporizzsja ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 1. fordulójában.
szept. 28
21:06
Nem bírt a Ferencváros a Haladással (Metropol)
Az előző idényben bronzérmes Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a vendég Szombathelyi Haladással.
szept. 28
21:08
Jégkorong, Mol Liga: az Újpest legyőzte a Fradit; miskolci siker (She)
A jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján a címvédő érsekújvári csapat 3–2-re nyert Csíkszeredában. A vendégek háromszor szereztek vezetést Juraj Faith, a hazaiak kétszer egyenlítettek, ám a csatár 58:36-nál szerzett harmadik góljára már nem érkezett válasz.
szept. 28
21:10
La Liga: a hatodik forduló után ismét a Barcelona az élen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a forduló előtt még listavezető Valencia 1–1-es döntetlent játszott a Real Sociedad otthonában, melynek következtében a Barcelona megőrizte első helyét a táblázaton, melyet a legutóbbi kör után elveszített, de szombati sikerének köszönhetően visszaszerzett.
szept. 28
21:12
NB I: Bízunk a csatárainkban, de már tárgyalunk a Reallal… - Doll (She)
A labdarúgó NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros nagy meglepetésre nem bírt odahaza az erősen tartalékos Haladással. A találkozót a két vezetőedző értékelte a sajtótájékoztatón.

Keresés