2014. szeptember 6. szombat

szept. 6
17:12
Videó: kislánynak adta a labdát a kisfiú a baseballmeccsen (She)
Minden baseballrajongó kisgyerek álma, hogy megszerezzen egy labdát a nézőtéren meccs közben. Az egyik bostoni mérkőzésen egy érvénytelen ütést követően egy fiatal fiú megkapta a labdát, de azt azonnal a mögötte ülő kislánynak adta.
szept. 6
17:12
Gera nem játszhat az északírek ellen (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya kisebb sérülés miatt nem léphet pályára a vasárnap 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
szept. 6
17:30
Öttusa-vb: lovaglásban mindegyik magyar előrelépett (She)
Hibátlan lovaglással az ötödikről a negyedik helyre lépett előre Kasza Róbert a varsói öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében.
szept. 6
17:30
Megúszta a Ferencváros a büntetést (Metropol)
A klubot az EL-selejtező első fordulójában szurkolói rasszista megnyilvánulásai és tiltott drapériák használata miatt büntette húszezer euróra az UEFA.
szept. 6
17:32
Válogatott: A legjobbat reméljük, de a legnehezebbre számítunk - Pintér (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szombaton sajtótájékoztatót tartott az Észak-Írország elleni vasárnapi Európa-bajnoki selejtező előtt.
szept. 6
17:48
Válogatott: A Szalai-ügynek nincs itt az ideje - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs szerint a hazai mérkőzéseket hoznia kell a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha sikerrel akarja venni az Eb-selejtezőket. A Dinamo Moszkva szélsője a Szalai-üggyel nem kívánt foglalkozni a szombati sajtótájékoztatón. A magyar válogatott vasárnap 18 órakor, az Üllői úti stadionban az északírek ellen kezdi meg a kvalifikációs sorozatot.
szept. 6
17:50
Kosárlabda-vb: elsőként az amerikaiak a nyolc között (She)
Az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottja a papírformát érvényesítve nagyon magabiztos, 86–63-as győzelmet aratott Mexikó felett a spanyolországi világbajnokság nyolcaddöntőjében, így elsőként került be a legjobb nyolc közé, ahol a Szlovénia–Dominikai Köztársaság mérkőzés győztesével találkozik.
szept. 6
18:06
Vuelta: Hesjedal a nap győztese, Valverde sokat vesztett (She)
A kanadai Ryder Hesjedal nyerte meg a Vuelta 14. szakaszát. Az összetettben vezető Alberto Contador 42 másodpercre növelte előnyét a második helyen álló Alejandro Valverdével szemben.
szept. 6
18:24
Aranyérmes a férfi öttusa-csapat (Infostart)
Aranyérmet szerzett a Kasza Róbert, Demeter Bence, Marosi Ádám összeállítású magyar csapat a férfiak szombati hagyományos versenyében a varsói öttusa-világbajnokságon.
szept. 6
18:24
Eb 2016: „Erős magyarok” - az északírek az iksszel sem lennének csalódottak (She)
Erősnek tartja a magyar csapatot Michael O’Neill, az északír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki nehéz mérkőzésre számít vasárnap az Üllői úton a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatának nyitányán.
szept. 6
18:26
Öttusa-vb: aranyérmes a magyar férficsapat (She)
Aranyérmet szerzett a Kasza Róbert, Demeter Bence, Marosi Ádám összeállítású magyar csapat a férfiak szombati hagyományos versenyében a varsói öttusa-világbajnokságon.
szept. 6
18:28
Videó: Csak az lehet válogatott, aki megfelel három követelménynek - Pintér (She)
Pintér Attila szerint három követelménynek kell megfelelnie annak, aki a magyar labdarúgó-válogatott tagja akar lenni. Vágatlan videó a szövetségi kapitány szombati sajtótájékoztatójáról.
szept. 6
18:30
Súlyemelés: Gyurkovics Ferenc ötödik az Elnök-kupán (She)
Gyurkovics Ferenc az ötödik helyen végzett a 105 kilogrammosok kategóriájában az oroszországi súlyemelő Elnök Kupán, amelynek idén, a negyedik kiírás alkalmával Nojabrszk ad otthont.
szept. 6
18:32
NB II: senkinek sem jó iksz a nyeretlenek csatájában (She)
A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Balmazújváros megosztozott a pontokon a Siófokkal, így mindkét csapat továbbra is nyeretlen. A Cegléd szintén döntetlenre végzett az újonc Soroksárral.
szept. 6
18:42
Öttusa-vb: aranyérmes a férfi csapat (Metropol)
Egyéniben Kasza szerepelt a legjobban, aki a negyedik helyen végzett.
szept. 6
19:00
DVTK: újabb két dél-koreai próbajátékos érkezett (She)
Kim Ho Jung után két újabb dél-koreai próbajátékos érkezett a DVTK NB I-es labdarúgócsapatához: a hivatalos klubhonlap közleménye szerint az 1992-es születésű Nak Jong Szung és az 1995-ös születésű Kim Je Csan egyaránt szélsőként bevethető.
szept. 6
19:02
NB III: a Kisvárda otthon, az ETO II Tatabányán nyert 7-1-re (She)
A labdarúgó NB III 4. fordulójában a Kisvárda hazai pályán – a Jászberény ellen –, a Győri ETO II pedig Tatabányán nyert 7–1-re.
szept. 6
19:04
NB II: Rajczi ismét gólt szerzett, de ez most semmit nem ért (She)
A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Gyirmót FC Győr Magasföldi József vezérletével 3–1-re legyőzte a Rákóczit. A kaposvári Rajczi Péter tehát hiába szerezte meg ötödik gólját a bajnokságban, ez most egyetlen pontot sem ért.
szept. 6
19:36
Női kézi NB I: a Siófok az Érdet, a Fradi a Szegedet verte meg (She)
A Siófok 24–23-ra nyert hazai pályán az Érd ellen a női kézilabda NB I 2. fordulójának rangadóján. A másik szombati mérkőzésen a Ferencváros 43–24-es győzelmet aratott a Szeged vendégeként.
szept. 6
19:54
U19: döntetlen a belgákkal, jöhet a bronzmeccs (She)
Magyarország U19-es labdarúgó-válogatottja 0–0-ra végzett Belgiummal a szabadkai Vilotics-tornán, majd tizenegyesekkel biztosította részvételét a bronzmérkőzésen.
szept. 6
19:56
Férfi kézi NB I: a Füred és a Cegléd is nyert otthon (She)
A Balatonfüred 33–26-ra nyert hazai pályán az Orosháza ellen, a Cegléd pedig 27–24-re verte meg szintén otthon a PLER Budapestet a férfi kézilabda NB I 2. fordulójában.
szept. 6
20:12
NB II: Urbin duplával tért vissza a másodosztályba (She)
Ismét a másodosztályban futballozik Urbin Péter, a hét elején a Dunaújvárostól Szolnokra igazoló csatár két góllal mutatkozott be új csapata színeiben, de ez csak döntetlenre volt elegendő a Sopron otthonában. A ZTE hátrányból fordítva győzte le az újonc Szeged 2011-et.
szept. 6
20:14
Férfi kosár-vb: francia diadal, horvát búcsú (She)
Pontszegény mérkőzésen Franciaország férfi kosárlabdacsapata 69–64-re győzött Horvátország ellen a spanyolországi világbajnokság nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé.
szept. 6
20:48
Torna: öt hely már elkelt a férfi vb-keretben (She)
A férfi tornászoknál a második világbajnoki válogató után Hidvégi Vid megtartotta első helyét, őt követi Tálas Bence, Vlacsil Attila és Babos Ádám.
szept. 6
20:50
Evezős ob: három számban is győri siker született (She)
A nyolc számból háromban győri siker született az evezősök Szegeden zajló 115. országos bajnokságának szombati versenynapján.
szept. 6
21:06
Kézilabda: 44 189 néző, világrekord, Löwen-siker (She)
Világrekordot jelentő 44 189 néző előtt a frankfurti Commerzbank Arenában a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapata 28–26-ra legyőzte a HSV Hamburgot a német Bundesliga negyedik fordulójában. A Löwen százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, a HSV még nyeretlen.
szept. 6
21:08
R. Madrid: CR-t félreértették, teljes mértékben támogatja az elnököt (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli Real Madrid kétszeres aranylabdás labdarúgója száz százalékos támogatottságáról biztosította Florentino Pérez klubelnököt.
szept. 6
21:24
US Open: Nisikori döntőbe jutott Djokovics legyőzésével! (She)
A japán Nisikori Kei meglepetésre négy játszmában legyőzte a világelső Novak Djokovicsot, ezzel bejutott az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) döntőjébe.
szept. 6
21:26
NB II: a Vasas és Remili is megállíthatatlan (She)
A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Vasas Remili Mohamed duplájával 2–0-ra legyőzte az Ajkát, és továbbra is százszázalékos a bajnokságban.
szept. 6
21:42
Sikeresen fellebbezett a Ferencváros az UEFA-nál (Infostart)
Sikerrel fellebbezett a Ferencváros az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA), amely eltörölte a csapatra az Európa Liga-selejtezőben, a máltai Sliema Wanderers ellen rendezett párharc kapcsán kiszabott húszezer eurós pénzbüntetést.
szept. 6
21:42
Videó: őrület - 34 másodperc után állították ki a korábbi rendőrt (She)
Nagyon rosszul indult a Colorado Rapids labdarúgócsapata számára a Los Angeles Galaxy elleni mérkőzés az észak-amerikai profi bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. Egy perc – pontosabban 34 másodperc – sem telt el, amikor egy bal oldalról belőtt labdára kivetődött a vendégek kapusa, Joe Nasco, de lemaradt róla, és már csak a Galaxy csatárát, Alan Gordont tudta buktatni. A korábban rendőrként…
szept. 6
22:00
Tenisz: hiába kapaszkodott vissza Fucsovics az elődöntőben (She)
Fucsovics Márton 6:1, 7:5-re kikapott az első helyen kiemelt spanyol Albert Ramos-Vinolastól a Genovában zajló salakpályás challenger-tenisztorna elődöntőjében.
szept. 6
22:18
Férfi kosár-vb: hiába az 1000. dominikai pont, Szlovénia nyert (She)
A Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében Szlovénia 71–61-gyel búcsúztatta a vb-történelemben 1000. pontját megszerző Dominikai Köztársaságot.
szept. 6
22:20
Férfi kézi BL: ukrán csapat került a Szeged csoportjába (She)
A Motor Zaporizzsja 30–26-ra legyőzte a Portót a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőcsoportjának döntőjében, így az ukrán csapattal lett teljes a főtábla D-csoportja, amelyben a Mol-Pick Szeged is szerepel.
szept. 6
22:54
Jégkorong: a Ljubljana vár a Fehérvárra az Ocskay-emléktorna döntőjében (She)
A házigazda Fehérvár AV 19 és az Olimpija Ljubljana jégkorongcsapata vívja vasárnap a hatodik alkalommal kiírt ifj. Ocskay Gábor-emléktorna döntőjét. A hazaiak a Miskolcot, a szlovénok a Graz 99ers csapatát győzték le szombaton.
szept. 6
22:56
Gyász: nejével, majd magával végzett az exdebreceni kosaras (She)
Szörnyű tragédia rázta meg a kosárlabdasportot: Martynas Andriukaitis korábbi litván erőcsatár a Lettország fővárosa, Riga közelében lévő otthonukban előbb feleségét lőtte le, majd magával is végzett.
szept. 6
23:12
Eb 2016: Platini eltiltást emlegetett Ribéry kapcsán (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke nem érti, Franck Ribéry miért ne akarna pályára lépni a francia válogatottban.
szept. 6
23:48
Férfi röplabda-vb: Puerto Rico legyőzte az olaszokat (She)
A már biztos kieső Puerto Rico óriási meglepetésre 3:1-re legyőzte Olaszországot a Lengyelországban zajló férfi röplabda-vb D-csoportjában.

Keresés