2014. szeptember 7. vasárnap

szept. 7
17:27
Pintér újoncot avat a magyar labdarúgó-válogatottban (Infostart)
Az újpesti Balogh Balázs személyében újoncot avat Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
szept. 7
17:29
Platini szerint el kell tiltani a válogatottságot lemondó Ribéryt (Infostart)
Eltiltással sújtaná honfitársát, a francia válogatottságot lemondó Franck Ribéryt Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.
szept. 7
17:30
Platini eltiltaná Ribéryt (Metropol)
"Nem döntheti el egymaga, hogy játszik-e francia színekben. Ha Didier Deschamps szövetségi kapitány behívja, akkor jönnie kell."
szept. 7
17:45
Jégkorong: miskolci 4. hely a fehérvári tornán (She)
Az osztrák Graz 99ers jégkorongcsapata végzett a harmadik helyen a székesfehérvári Ifjabb Ocskay Gábor-emléktornán, miután a mai helyosztón kétgólos győzelmet aratott a Miskolci Jegesmedvék ellen.
szept. 7
17:47
Atlétika: Pars 2. lett Rietiben, de az összetettben győzött (She)
Az idén Európa-bajnok Pars Krisztián a második helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető-sorozatának utolsó, Rietiben rendezett állomásán, ám az összetettben nagy fölénnyel győzött, és megszerezte a 30 ezer dolláros (7.27 millió forint) fődíjat.
szept. 7
17:48
Pars második lett Rietiben (Metropol)
Összetettben azonban nagy fölénnyel győzött, és megszerezte a 30 ezer dolláros fődíjat.
szept. 7
17:49
Eb 2016: Futácsot igencsak meglepte, hogy Pintér kihagyta (She)
A Nemzeti Sport úgy értesült: Futács Márkót is meglepte, hogy nemhogy a kezdő tizenegybe, de végül a meccskeretbe sem került be a hamarosan kezdődő Magyarország–Észak-Írország labdarúgó Eb-selejtezőn.
szept. 7
18:03
Önmagát verte meg a magyar válogatott az első Eb-selejtezőn (Infostart)
Vereséggel kezdte az Európa-bajnoki selejtezőket a magyar válogatott. Pedig az utolsó negyedóra kezdetén úgy festett, Priskin góljával sikerül megnyerni a találkozót. Ám a hajrában két súlyos védekezési hiba két kapott gólt szült. A 2-1-es vereséggel a kiegyensúlyozott csoportban már az első mérkőzése után nagyon nehéz helyzetbe került Pintér Attila válogatottja.
szept. 7
18:03
A románok és az albánok is idegenben nyertek, hét gólig jutott Lengyelország (She)
Nyolc mérkőzéssel hivatalosan is kezdetét vette a 2016-os labdarúgó Eb selejtezősorozata. Magyarország hazai pályán kikapott Észak-Írországtól, a csoportunk másik két meccsén is idegenbeli siker született: Finnország Feröert, Románia (zárt kapus mérkőzésen) Görögországot győzte le. Lengyelország hetet szórt Gibraltár ellen, míg Albánia a nap meglepetését szolgáltatva három ponttal távozott…
szept. 7
18:05
Lovas világjátékok: holland aranyérem díjugratásban (She)
A holland Jeroen Dubbeldam győzött a díjugratók egyéni versenyében a franciaországi Caenben rendezett lovas világjátékokon, amely négyévente mind a hét szakág világbajnokságát magában foglalja.
szept. 7
18:07
Eb 2016: Magyarország-Észak-Írország élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2014. szeptember 7-én az Üllői úton Észak-Írország ellen kezdi meg a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőit. Az UEFA az Eb létszámának felemelésével nagy esélyt kínál az európai középmezőny tagjainak – többek között a nagy tornákról 1986 óta hiányzó magyar és északír nemzeti tizenegynek is. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 7
18:21
Dopping: eltiltották az Eb-bronzérmes Magát Krisztinát (She)
Egyszer fent, egyszer lent, avagy könnyen csúfot űzhet a sors az emberrel. Tavaly augusztusban jött a hír, hogy a tiranai súlyemelő Európa-bajnokságon negyedik helyen végző Magát Krisztina harmadikká lép elő, mert a győztes ukrán Szvitlana Cserniavszka megbukott a doppingkontrollon. Most fordult a helyzet.
szept. 7
18:23
Videó: van remény? Meccs előtti hangulatjelentés (She)
Az Észak-Írország elleni Eb-selejtező előtt az NSO Tv az Üllői úti stadionnál faggatta a szurkolókat, mit várnak  a csapattól, látnak-e reális esélyt a franciaországi tornára való kijutásra.
szept. 7
18:25
Férfi kosárlabda-vb: elmaradt az új-zélandi csoda, Litvánia nyert (She)
A Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében Litvánia 76–71-re legyőzte Új-Zélandot, így bejutott a negyeddöntőbe.
szept. 7
18:39
Vuelta: lengyel szakaszsiker, Valverde javított (She)
A lengyel Przemyslaw Niemiec nyerte meg a Vuelta 15. szakaszát. Az összetettben továbbra is Alberto Contador vezet, Alejandro Valverde 11 másodpercet faragott a hátrányán.
szept. 7
18:41
Öttusa-vb: tizedik a Kovács, Demeter vegyes váltó (She)
A tizedik helyen végzett a Kovács Sarolta, Demeter Bence páros vegyes váltóban, a varsói öttusa-világbajnokságon. A győzelmet a litvánok szerezték meg, mellettük még a britek és a lengyelek állhattak fel a dobogóra.
szept. 7
18:43
Birkózás: Hegedüs Csaba nem tagja az új elnökségnek (She)
További hat évig a szerb Nenad Lalovics vezeti az – új nevén – Birkózó-világszövetséget, amelynek Taskentben rendezett tisztújító közgyűlésén az elnökségbe nem került be Hegedüs Csaba, a magyar szövetség vezetője.
szept. 7
18:57
Videó: az első válogatott meccs himnusza az FTC új stadionjában (She)
Hallgassa meg, hogyan hangzott a magyar himnusz a Fradi új stadionjának első válogatott mérkőzésén, a Magyarország–Észak-Írország Eb-selejtező előtt!
szept. 7
19:15
FTC: a szakmai stáb a héten meghajtotta a keretet (She)
A héten az erőnléti munkára helyezte a hangsúlyt a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai stábja. Ralf Zumdick a fradi.hu-nak elmondta: céljuk a jelenleginél is jobb állóképesség elérése volt, mintegy pótolandó a nyáron nem teljes alapozást.
szept. 7
19:17
Eb 2016: Ha betartjuk az edző utasításait, nyerünk - Besic (She)
Kedden a Ferencváros korábbi játékosát, Muhamed Besicet soraiban tudó bosnyák labdarúgó-válogatott is megkezdi a szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Az Everton védekező középpályása szerint ha betartják Safet Susic szövetségi kapitány utasításait, megnyerik a Ciprus elleni találkozót.
szept. 7
19:18
Tizedik a Kovács, Demeter vegyes váltó (Metropol)
A tizedik helyen végzett a Kovács Sarolta, Demeter Bence páros vegyes váltóban, a varsói öttusa vb-n.
szept. 7
19:19
Videó: pechsorozat - rémálomba illő ütések a világelsőtől (She)
Jelenleg Rory McIlroy vezeti a golfozók világranglistáját, de az északír klasszis nem éppen zsenialitását bizonyította, amikor háromszor egymás után nem tudta lyukba juttatni a labdát egészen közelről a BMW Championship torna 12. pályáján.
szept. 7
19:33
HFL: a címvédő Budapest Hurricanes sikerével indult (She)
Két mérkőzéssel megkezdődött a magyar amerikaifutball-liga 2014-es szezonja. Hiába Lenner Péter kimagasló teljesítménye, Bencsics Márk és Troy Rice vezérletével győzni tudott a Budapest Hurricanes a Docler Wolves ellen. A tavalyi döntősök szezonnyitó találkozóján rendkívül pontgazdag találkozónak lehettek szemtanúi a kilátogató nézők. A másik találkozón az Újbuda Rebels nyert Győrben.
szept. 7
20:09
Férfi kézi BL: főtáblás a Besiktas és a Meskov Breszt (She)
A török Besiktas és a fehérorosz Meskov Breszt iratkozott fel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája huszonnégy csapatos főtáblájára, miután a hétvégi selejtezőtorna döntőjében előbbi a román HCM Constantát, utóbbi a szlovák Tatran Presovot győzte le.
szept. 7
20:11
Eb 2016: hiába vezettünk, kikaptunk Észak-Írországtól (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett Észak-Írországtól.
szept. 7
20:13
Eb 2016: fordítottak a dánok, a hajrában nyertek az írek (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat I-csoportjának első fordulójában Dánia hátrányból 2–1-es győzelmet aratott Örményország ellen. A D jelű hatosban a grúzok az írek első góljára még válaszoltak, de Aiden McGeady hajrában esett találatára már nem tudtak.
szept. 7
20:15
Szavazás: értékelje a válogatott tagjainak a teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséggel kezdte az Eb-selejtezőt, Budapesten kikapott Észak-Írországtól. Értékelje 1–10-es skálán a magyar csapat tagjainak a teljesítményét!
szept. 7
20:17
Női kézi NB I: vendégként nyert a Győr, a Vác és a Dunaújváros (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság második fordulójában vendégként nyert a Győri Audi ETO KC, az IPress Center-Vác és a Dunaújváros Kohász KA. A bajnoki címvédő kilenc góllal bizonyult jobbnak az MTK-nál, míg a váciak és az újvárosiak minimális különbséggel kerekedtek vendéglátóik, a debreceniek, valamint az újonc mosonmagyaróváriak fölé.
szept. 7
20:27
Evezős ob: újabb győri aranyak, Danubius-siker a nyolcasoknál (She)
A pénteki két és a szombati három győzelem után a vasárnapi zárónapon újabb három elsőséget gyűjtöttek a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub versenyzői az evezősök Szegeden rendezett 115. országos bajnokságán.
szept. 7
20:29
Válogatott: Koeman és Egervári alatt sem történt ilyen kudarc velünk (She)
Ez az első alkalom 2007 óta, hogy a magyar labdarúgó-válogatott vereséget szenvedett egy harmadik kalapnál gyengébben rangsorolt nemzeti csapattól selejtezőmérkőzésen.
szept. 7
20:31
Eb 2016: Csak magunkat okolhatjuk - Dzsudzsák (She)
A magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint csak saját magukat okolhatják az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett 2–1-es vereségért. A szélső a mérkőzést közvetítő M1 kamerája előtt elmondta, felelőtlenségnek tartja, hogy a saját tizenhatosunkon belül kétszer is ilyen könnyen megvert minket az ellenfél.
szept. 7
20:33
Eb 2016: Ha az emberhátrány nincs, megvan a 3 pont - Pintér (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett Észak-Írországtól. A mérkőzés után Pintér Attila szövetségi kapitány értékelt az M1-nek.
szept. 7
20:35
Válogatott: Sajnálom a szurkolókat, de hosszú még a selejtező - Pintér (She)
Miután a magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–1re kikapott Észak-Írországtól az első Európa-bajnoki selejtezőn, Pintér Attila szövetségi kapitány azt mondta, sajnálja a szurkolókat, de tudja, hosszú még a selejtező.
szept. 7
20:37
Eb 2016: mi volt az északírek elleni kudarc oka? - szavazás (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséggel kezdte az Eb-selejtezőt, Budapesten kikapott Észak-Írországtól. Ön szerint mi volt a kínos hazai kudarc oka?
szept. 7
20:45
Jégkorong: Fehérváron újra „lecsapott” a ljubljanai rém (She)
A szlovén Olimpija Ljubljana jégkorongcsapata nyerte meg a székesfehérvári Ifjabb Ocskay Gábor-emléktornát, miután a döntőben jobbnak bizonyult a házigazda Fehérvár AV 19-nél. A harmadik helyen a Miskolci Jegesmedvéket legyőző osztrák Graz99ers végzett.
szept. 7
20:47
Férfi kosárlabda-vb: könnyed szerb siker, kiestek a görögök (She)
A Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében Szerbia 90–72-re legyőzte Görögországot, így bejutott a negyeddöntőbe.
szept. 7
20:48
Az eddigi legcikibb vereség (Metropol)
Helyzetünk több volt, vezettünk, tovább kell dolgoznunk, jó irányba haladunk. Ezek a szavak biztosan elhangzottak...
szept. 7
20:50
Történelmi vereséggel rajtolt a Pintér-csapat (Metropol)
A közönség hiába üvöltötte, hogy "ébresztő", Pintér Attila csapata pont nélkül maradt. Pedig elvileg a leggyengébb csapattal játszottunk.
szept. 7
20:52
A Ljubljana nyerte az emléktornát (Metropol)
A szlovén Olimpija Ljubljana nyerte meg a hatodik alkalommal kiírt ifj. Ocskay Gábor jégkorong emléktornát.
szept. 7
21:03
US Open: itt a 16. Grand Slam- és a 100. tornagyőzelem (She)
A Bryan ikrek, Bob és Mike nyerték meg az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi páros versenyét, a hazai közönség előtt szereplő fivérek 100. trófeájukat szerezték meg.
szept. 7
21:21
Így sajnálkozik Pintér Attila szövetségi kapitány (Infostart)
Történelmi vereséggel rajtolt a Pintér-csapat a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában: Pintér Attila együttese vasárnap este a Groupama Arénában 2-1-re kikapott az északír csapattól.
szept. 7
21:21
Eb 2016: Gyerekes gólokat kaptunk - Tőzsér Dániel (She)
Érthetően Tőzsér Dániel sem repdesett az örömtől az északírek elleni vereség után. A középpályás szerint gyerekes gólokat kaptunk.
szept. 7
21:57
Portugália: Balázs Benjámin pályán a Guimaraesben (She)
Ha csupán felkészülési mérkőzésen is, de pályára lépett a nyáron igazolt magyar labdarúgó, Balázs Benjámin a portugál élvonalbeli Guimaraesben.
szept. 7
21:59
Videó: Eltolódtuk magunkat - Dzsudzsák Balázs (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett első Eb-selejtezőjén, Észak-Írország ellen. A találkozó után Varga József és Dzsudzsák Balázs nyilatkozott az NSO Tv-nek. A Dinamo Moszkva magyar légiósa elmondta, egyik játékos sem hazudott, nem ígérték, hogy öt-hat góllal nyernek.
szept. 7
22:33
Eb-selejtezők - Dánia és Írország is nehezen nyert (Infostart)
A dán válogatott hazai pályán 1-0-ás hátrányból fordított és nyert 2-1-re Örményország ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők vasárnapi nyitányán.
szept. 7
22:33
Férfi kosár-vb: nyolc között az ausztrálokat lehajrázó törökök (She)
Törökország is bejutott a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjébe, miután remek hajrával egypontos győzelmet aratott Ausztrália ellen.
szept. 7
22:35
US Open: Serena Williams-Wozniacki élőben az NSO-n! (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének döntőjében a címvédő Serena Williams a tizedik helyen kiemelt Caroline Wozniackival csap össze. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 7
22:51
Videó: A játékosok nem merték, amit az összetartásokon - Pintér (She)
Az északírek elleni gyászos Eb-selejtezős rajt után Pintér Attila elmondta, a játékosai nem merték megtenni azt, amit az összetartásokon igen. Az erőnléti gondokkal kapcsolatban hozzátette, azt nem a válogatottban kell megszerezni. A közönség kritikájáról annyit mondott, nem tudott rájuk figyelni, mert a meccsel foglalkozott.
szept. 7
22:53
NFL: vereséggel kezdett a Pats; a Saints csoportrangadót bukott (She)
Az előző szezonban főcsoportdöntős New England vereséggel kezdte a 2014-es NFL-szezont, a Patriots Miamiban kapott ki 33–20-ra. Hosszabbításban nyert csoportrangadót az Atlanta Falcons a New Orleans Saints ellen. A Cincinnati Bengals Baltimore-ban diadalmaskodott. A Kansas City Chiefs is vereséggel rajtolt.
szept. 7
22:55
Eb 2016: Görögországban román siker, és nyertek a finnek is (She)
A román labdarúgó-válogatott 1–0-ra győzött Görögország ellen idegenben az Európa-bajnoki selejtezők F-csoportjában, amelyben Magyarország is szerepel. A szintén rivális finnek is diadalmaskodtak: bár hátrányba kerültek Feröeren, végül 3–1-re nyertek.

Keresés