2014. szeptember 7. vasárnap

szept. 7
22:57
Eb 2016: német győzelem itt, Lewandowski-örömfoci ott (She)
A világbajnok Németország a Skócia elleni 2–1-es hazai győzelemmel kezdte meg vasárnap este a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjét. A D-csoport másik esti mérkőzésén Lengyelország 7–0-ra kitömte az európai porond újoncát, Gibraltárt, míg a kora esti meccsen Írország idegenben 2–1-re legyőzte Grúziát.
szept. 7
22:59
Eb 2016: CR nélkül nem ment, albán bravúr Portugáliában (She)
Albánia labdarúgó-válogatottja óriási bravúrral, Portugáliában aratott győzelemmel kezdte a 2016-os Európa-bajnoki selejtezősorozatot. A győztes találatot Bekim Balaj parádés megmozdulás végén szerezte az 52. percben, a sérülés után lábadozó Cristiano Ronaldót nélkülöző portugálok nyomasztó mezőnyfölényben voltak ugyan, de támadójátékuk meddőnek bizonyult.
szept. 7
23:09
Felkészülés: döntetlent játszott Szerbiában a francia válogatott (She)
A világbajnoki negyeddöntős francia labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiában felkészülési mérkőzésen.
szept. 7
23:27
Videó: A védők nem hagytak nekem területet - Nikolics (She)
Az északírek elleni Eb-selejtezős vereség után Nikolics Nemanja arról beszélt, hogy nem hagytak neki elég helyet a védők. Gulácsi Péter a két gólt elemezte, míg Tőzsér Dániel elmondta, a vendégeknek nem voltak nagy képességű játékosaik, de csapatként jól futballoztak. Nyilatkozatok.
szept. 7
23:45
Férfi röplabda-vb: lengyel, brazil, orosz és francia csoportelsőség (She)
Eget verő szenzáció nem történt, az esélyes országok sikeresen vették az első akadályt a lengyelországi férfi röplabda-világbajnokságon, és ott lesznek a szerdán kezdődő középdöntőben, ahová a csoportkörben azonos hatosban szereplő válogatottak magukkal viszik egymás elleni eredményeiket.

Keresés