2015. május 17. vasárnap

máj. 17
17:27
Újpest: nyerő ötös - videó! (Blikk)
Budapest — Rég nem látott győzelmi szériában van a bajnokság végét meghajtó Újpest labdarúgócsapata, amely az NB I 28. fordulójában 1-0-ra verte a harmadik helyen álló MTK-t.
máj. 17
17:45
Szurkolói miatt kizártak egy népszerű futballcsapatot (Infostart)
Szurkolói rendbontás miatt kizárták az argentin Boca Juniorst a labdarúgó Libertadores Kupából.
máj. 17
17:45
Czvitkovics: Sokan lebecsülik a másodosztály színvonalát (Blikk)
A Csákvár elleni 6-0-s győzelemmel és a rivális Békéscsaba otthoni, a Szegeddel szembeni 0-0-s döntetlenjének köszönhetően a Vasas feljutott az NB I-be. Az élvonaltól 2012-ben búcsúzó angyalföldiek középpályása bízik benne, az aranyérmet is megszerzik.
máj. 17
18:03
Videó: különös védőmunka a manchesteri hátvédtől (She)
Az alábbi videós összeállításban a Manchester United–Arsenal angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés legérdekesebb jeleneteit nézheti meg!
máj. 17
18:21
Bundesliga 2.: először jutott fel az élvonalba a bajor csapat (She)
Fennállása során először jutott fel az FC Ingolstadt a német labdarúgó-bajnokság élvonalába.
máj. 17
18:23
Golf: Rózsa Csilla biztatóan kezdte a félmillió eurós tornát (She)
Rózsa Csilla nehezen lendült játékba a profi női golfozók európai körversenyének (LET) vasárnap megkezdődött beleki viadalán, de gyorsan összeszedte magát, és az első forduló után 74 ütéssel holtversenyben a világranglistapontokkal kecsegtető 45. helyen áll az erős mezőnyt felvonultató, ötszázezer euró összdíjazású Török nemzetközi bajnokságon (Turkish Airlines Ladies Open).
máj. 17
18:24
Nem jött be a hatos (Behaviour)
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei.
máj. 17
18:25
Serie A: az „új Messi” aláírt a Juventushoz - hivatalos (She)
Giuseppe Iachini, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo vezetőedzője a Cagliari felett aratott 1–0-s győzelmet követően elismerte, hogy az „új Lionel Messinek” titulált Paulo Dybala a következő szezontól a Juventus játékosa lesz.
máj. 17
18:39
Serie A: az „új Messi” a Juventusnál folytatja - hivatalos (She)
Giuseppe Iachini, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo vezetőedzője a Cagliari felett aratott 1–0-s győzelmet követően elismerte, hogy a szicíliai klub elnöke által „új Lionel Messinek” titulált Paulo Dybala a következő szezontól a Juventus játékosa lesz.
máj. 17
18:41
Tenisz: Djokovicsra Federernek sem volt ellenszere (She)
A címvédő Novak Djokovics nyerte meg a római salakpályás tenisztornát, miután a döntőben 6:4, 6:3-ra legyőzte Roger Federert.
máj. 17
18:43
NB I: a DVTK négyet vágva nyert a Győr ellen (She)
A Diósgyőr különösebb megerőltetés nélkül is simán megverte a szétesett csapat benyomását keltő Győri ETO-t. A meccsen a győri Brdarovszkit kiállították, a diósgyőri Gosztonyi pedig kihagyott egy tizenegyest.
máj. 17
18:45
Sportlövészet: kevéssel maradt le a vk-döntőről Zwickl-Veres (She)
A 11. helyen végzett Zwickl-Veres Kata a kisöbű sportpuska 3x20 lövéses számban az egyesült államokbeli Fort Benningben zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaversenyen.
máj. 17
18:47
Jégkorong-vb: szomorú csehek, az amerikaiaké a bronz (She)
A csehek nem szereztek érmet a hazai rendezésű jégkorong-világbajnokságon, miután a bronzmeccsen 3–0-ra kikaptak az amerikaiaktól. A 20.45 órától kezdődő Kanada–Oroszország döntőt a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
máj. 17
18:49
NB I: Debrecen-Lombard Pápa élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Győri ETO FC (Tv: Duna World) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 17
18:57
Asztalitenisz Extraliga: bajnok a Celldömölk és a Budaörs (She)
A férfiaknál a Celldömölk megvédte a címét az asztalitenisz Extraligában, míg a nőknél a Budaörs nyert a tavalyi bajnok Postás SE ellen a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezett négyes döntő vasárnapi fináléjában.
máj. 17
18:59
PL: az Arsenal öngóllal mentett pontot az Old Traffordon (She)
A Manchester United hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Arsenallal a Premier League 37. fordulójának rangadóján. A találkozó első gólját Ander Herrera szerezte, míg a vendégek a 82. percben a csereként beálló Tyler Blackett öngóljával egyenlítettek, és jelentős lépéselőnybe kerültek a harmadik helyért folytatott küzdelemben.
máj. 17
19:15
La Liga: Atlético Madrid-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 37. fordulójának rangadóján az Atlético Madrid a Barcelonát fogadja a Vicente Calderónban. Ha minden a katalánok terve szerint alakul, bajnokavatás lesz a fővárosban. Tavaly az Atléti örülhetett Barcelonában, s könnyen lehet, hogy idén a Barcelona vigadhat Madridban. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel a mérkőzés alakulását online…
máj. 17
19:17
NB I: Miriuta csak a szurkolók kedvéért dolgozik tovább (She)
Mint beszámoltunk róla, a Diósgyőr különösebb megerőltetés nélkül is simán, 4–1-re megverte a szétesett csapat benyomását keltő Győri ETO-t a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A találkozót követően a két edző értékelte a látottakat.
máj. 17
19:19
Kajak-kenu: Dudásék négyese vk-ezüstérmes Portugáliában (She)
A spanyol kvartett mögött célba érve ezüstérmet szerzett a Balaska Márk, Molnár Péter, Tótka Sándor, Dudás Miklós kajak négyes 200 méteren a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világkupaversenyen.
máj. 17
19:21
Férfi kosár Euroliga: plusz 24-ről is rezgett a léc a CSZKA-nak (She)
Az orosz CSZKA Moszkva férfi kosárlabdacsapata szerezte meg az Euroliga bronzérmét, miután a mai helyosztón fordulatos mérkőzésen nyert a török Fenerbahce ellen. A CSZKA tavaly lemaradt a dobogóról – a Barcelonától kapott ki 93–78-ra –, ezúttal viszont meglett a harmadik hely, csakúgy, mint 2013-ban.
máj. 17
19:51
Premjer-Liga: Hulk suhanó bombájával bajnok a Zenit (She)
A Zenit labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott az FK Ufa otthonában, ezzel két fordulóval a vége előtt bebiztosította bajnoki címét az orosz élvonalbeli bajnokságban. A szentpétervári együttes 2012 után lett újra aranyérmes a Premjer-Ligában.
máj. 17
19:53
Férfi kézi EHF-kupa: csak összejött a trófea a Berlinnek (She)
A Füchse Berlin nyerte meg a férfi kézilabdázók EHF-kupáját, miután a sorozat fináléjában három góllal jobbnak bizonyult a szintén német Hamburgnál.
máj. 17
20:03
Djokovic megvédte címét Rómában (Metropol)
A címvédő és világelső Novak Djokovic nyerte meg a római salakpályás tenisztorna férfi versenyét Federer ellen.
máj. 17
20:09
NB II: megverte a ZTE-t, menekül a kiesés elől a Balmazújváros (She)
A Balmazújváros 2–0-ra győzött a Zalaegerszeg ellen hazai pályán a labdarúgó NB II 28. fordulójában, így egy pontra megközelítette a Vasastól tegnap kikapó, a még bennmaradást érő 13. helyen álló Csákvárt.
máj. 17
20:21
Döntetlen az MU-Arsenal rangadón (Metropol)
A 82. percben szerzett góllal az Arsenal döntetlenre mentette a Manchester United elleni mérkőzését.
máj. 17
20:27
Svájc: a Basel hatodszor, Sousa másodszor bajnok egymás után (She)
A Basel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Young Boysszal a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában, így már biztos, hogy sorozatban hatodszor is az élen végez.
máj. 17
20:29
NB III: Havasi szülinapos triplájával nyert a Videoton II (She)
A Videoton II Havasi Dániel triplájával 3–1-re legyőzte a Dabast hazai pályán a labdarúgó NB III 27. fordulójában. A fehérváriak játékosa éppen ma ünnepli 20. születésnapját, és 18 góljával vezeti a góllövőlistát. A Keleti csoportban a Putnok 3–1-re nyert Veresegyházán.
máj. 17
20:45
Ukrajna: hat év után újra bajnok a Dinamo Kijev (She)
A Dinamo Kijev labdarúgócsapata hazai környezetben 1–0-ra legyőzte az Európa-liga-döntős Dnipro Dnipropetrovszkot, ezzel hat év után újra megnyerte az ukrán élvonalbeli bajnokságot.
máj. 17
20:47
Jégkorong-vb: Kanada-Oroszország döntő élőben az NSO-n (She)
Álomdöntőt rendeznek Prágában, a csehországi jégkorong-világbajnokság utolsó mérkőzésén a sportág két nagyhatalma, Kanada és Oroszország feszül egymásnak. A 20.45 órától kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
máj. 17
20:57
4-et vágott a Diósgyőr és Debrecen is (Metropol)
A Diósgyőr a Győrt, a Loki a Pápát győzte le könnyedén.
máj. 17
21:03
La liga: nyert, és bajnok a Barcelona! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 37. fordulójának rangadóján az Atlético Madrid a Barcelonát fogadta a Vicente Calderónban. A nagyon küzdelmes meccsen végül Messi villanása döntött, így hiába nyert a Real Madrid az Espanyol ellen, 23. alkalommal bajnok a Barcelona.
máj. 17
21:05
Videó: CR pazar triplája, de Messi egyetlen gólja többet ért (She)
Az alábbi videós összeállításban az Atlético Madrid–Barcelona és az Espanyol–Real Madrid spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzések góljait tekinthetik meg!
máj. 17
21:07
Eurofoci: nem kell tovább izgulni, eldőlt a luxemburgi bajnokság (She)
Megszerezte történelme hetedik luxemburgi élvonalbeli bajnoki címét a Fola Esch labdarúgócsapata, miután az utolsó előtti fordulóban 3–0-ra nyert az UN Käerjéng 97 vendégeként, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a  Differdange 03 csapatával szemben. Hetedszer lett végső győztes az IFK Göteborg is, mégpedig a Svéd Kupában. A svéd bajnokságban is az élen álló alakulat a vasárnapi döntőben 2–1-re…
máj. 17
21:09
Férfi kosár NB I: a KTE lesz a Szolnok döntőbeli ellenfele (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban a KTE Duna-Aszfalt lesz majd a címvédő Szolnoki Olaj ellenfele a döntőben, miután a kecskeméti együttes hazai sikerrel lezárta az Atomerőmű elleni, öt mérkőzésre nyúló elődöntőt.
máj. 17
21:21
Férfi röpi: bronzérmes magyarok az Alba Regia tornán (She)
A harmadik helyen végzett a magyar válogatott a székesfehérvári Alba Regia nemzetközi férfi röplabdatornán, miután a zárónapon kikapott a horvát csapatot.
máj. 17
21:39
A Barcelona Messi góljával nyerte meg a bajnokságot (Infostart)
Tavaly az Atlético Madrid elleni mérkőzésen elcsúszott a Barcelona a bajnoki cím felé vezető úton, idén ellenben a Vicente Calderónban aratott győzelme matematikailag is biztossá tette a La Liga megnyerését. Bár - Cristiano Ronaldo mesterhármasával - a Real Madrid 4-1-re nyert Barcelonában az Espanyol ellen, Luis Enrique csapatának előnye négy pont: behozhatatlan!
máj. 17
21:51
Bajnok a Barcelona (Metropol)
Hiába nyert a Real Madrid, a katalánok idegenben tudták legyőzni a tavalyi bajnok Atlético Madridot.
máj. 17
21:57
Portugália: a Benfica 31 év után megvédte bajnoki címét (She)
A Benfica labdarúgócsapata csak egy pontot szerzett a Guimaraes otthonban a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában, ám így is megvédte címét, mivel a Porto sem tudott győzni a Belenenses vendégeként.
máj. 17
21:59
Barcelona: Egy cím megvan, még hiányzik kettő - Busquets (She)
Sergio Busquets, a Barcelona labdarúgója a spanyol bajnoki cím megszerzése után úgy fogalmazott, a katalánok jelenleg is a Josep Guardiola által megalapozott történelmi időszak sikereit élik, és két trófea megszerzése még hátravan.
máj. 17
22:15
Férfi kosár Euroliga: kiböjtölte a Real a kilencedik trófeát (She)
Kilencedik trófeáját szerezte meg férfi kosárlabdázók legrangosabb európai kupasorozatában a Real Madrid – ráadásul mindezt hazai közönség előtt –, amely az Euroliga döntőjében 19 ponttal nyert az Olympiakosz ellen. A bronzérmes az orosz CSZKA Moszkva lett, miután fordulatos mérkőzésen győzött a török Fenerbahce ellen.
máj. 17
22:17
Videó: az öltözőben beindult a Barca-buli (She)
A Barcelona igyekszik alaposan megünnepelni a spanyol bajnoki címet. Egy kis ízelítő a hangulatból.
máj. 17
22:19
Barca: Még semmit nem mondok a jövőmről - Luis Enrique (She)
Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője a bajnoki cím megnyerése után a jövőjéről nem mondott semmi konkrétumot, de nagyon örül, hogy sikerült megszerezni az „állandóság trófeáját”. Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője ellenben beszélt a jövőjéről: már a következő idény küzdelmeire készül a blancókkal.
máj. 17
22:21
Férfi kézi EHF-kupa: többet nem pezsgőznek a trófeából? (She)
Egy-egy bajnoki cím vagy kupagyőzelem után a sportolók gyakran fotózkodnak hiányos öltözetben az elhódított trófeával, ám Konsztantyin Igropulo, a Füchse Berlin orosz kézilabdázója kissé talán túllőtt a célon.
máj. 17
22:33
Real: Jövőre megpróbáljuk - Ancelotti füstölgött (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője az Espanyol elleni siker és a bajnokság elbukása után úgy fogalmazott, jövőre megpróbálja megnyerni az aranyérmet a csapattal.
máj. 17
22:35
NB I: Kondásék megdöbbentek, hogy Balogh nem vb-kerettag (She)
Négygólos (4–0) győzelmet aratott a DVSC-Teva Debrecenben az NB I 28. fordulójában a Lombard Pápa ellen. A két csapat edzőjének nyilatkozata az értékeléskor összecsengett: nagyobb is lehetett volna a különbség.
máj. 17
22:51
Serie A: hajmeresztő hibák és három gól a Roma meccsén (She)
Hatalmas védelmi hibákat hozó mérkőzésen a Roma hazai pályán 2–1-re győzött az Udinese ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában, ezzel visszavette a második helyet a Laziótól.
máj. 17
23:09
Jégkorong-vb: jégbe döngölt oroszok, vb-aranyérmes Kanada (She)
Kanadáé lett a csehországi rendezésű jégkorong-világbajnokság aranyérme, miután a torna fináléjában kiütéses győzelmet aratott Oroszország felett. A tengerentúliak 25. vb-aranyerüket vehették át, ezzel lezárták a 2007 óta tartó nyeretlenségi szériájukat, amely idő alatt a vb-ken be kellett érniük két ezüstéremmel. A tavalyi győztes, ám ezúttal jégbe döngölt oroszok a tizenegyedik vb-…
máj. 17
23:45
Női NB I: a Fradi kétszer is legyőzte az MTK-t - jön a neheze (She)
A címvédő MTK és a trónkövetelő Ferencváros vívja a női labdarúgó NB I 2014–2015-ös kiírásának döntőjét. A harmadik helyért a tavalyi döntős Astra és a Dorog csap össze, míg az ötödik pozícióért a Viktória és a Femina harcol az előttünk álló hetekben. A kiesés réme már csak az Újpestet és a Szegedet fenyegeti.

Keresés