2015. május 23. szombat

máj. 23
21:02
Hosszú Katinka három aranyat és két ezüstöt nyert (Infostart)
Öt éremmel gazdagította gyűjteményét Hosszú Katinka szombaton a franciaországi nemzetközi úszóversenyen: a Vasas világ- és Európa-bajnoka három szám döntőjében győzött, s két második helyet is szerzett.
máj. 23
21:12
A Diósgyőr nyerte a keleti rangadót (Metropol)
A Diósgyőr fordított és 2-1-re nyert a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 23
21:14
Magabiztosan nyert a Győr a Pécs ellen (Metropol)
A Győri ETO hazai környezetben magabiztos győzelmet aratott a találkozó elején tizenegyest hibázó Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 23
21:16
Kikapott, ezzel kiesett a Pápa (Metropol)
Hazai pályán vereséget szenvedett szombaton a Pápa a Pakstól a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában, ezzel kiesett az élvonalból.
máj. 23
21:18
Kikapott, ezzel kiesett a Pápa (Infostart)
Hazai pályán vereséget szenvedett szombaton a Pápa a Pakstól a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában, ezzel kiesett az élvonalból.
máj. 23
21:30
Risztov Éva és Gyurta Gergely nyerte a királykategóriát (Metropol)
Tízezer méteren Risztov Éva és Gyurta Gergely, míg 5000 méteren Kapás Boglárka és Papp Márk diadalmaskodott a hosszútávúszó medencés bajnokságon.
máj. 23
21:36
Videó: C. Ronaldo gyönyörű gólt vágott szabadrúgásból (She)
Az alábbi összeállításban a Real Madrid–Getafe spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg.
máj. 23
21:54
Kajak-kenu vk: Douchev-Janics 200 m-en sem döntős (She)
A duisburgi kajak-kenu világkupán szombat délután kvalifikálta magát a vasárnapi döntőbe a Dombi Rudolf, Hufnágel Tibor, Kökény Roland, Boros Gergely összetételű kajaknégyes 1000 méteren, a Varga Dávid, Vass András kenukettes ugyancsak a hosszabb olimpiai távon. A kajaknégyes előfutamában és a középdöntőben is harmadik lett, míg a kenupáros előbb a hatodik helyen végzett, a középdöntőben azonban…
máj. 23
21:56
Női vízi: hat friss aranyérmes Merész bő keretében (She)
A bajnoki döntő ötödik felvonását, egyben zárását követően után Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a húsz játékost, aki tagja lesz a nyári világbajnokságra felkészülő keretnek. A névsorban szerepel a tavalyi Európa-bajnokságon, illetve a tavalyelőtti vb-n bronzérmet szerző csapat összes tagja.
máj. 23
21:58
Görögország: Megyeri csapata a kupát is megnyerte (She)
Az Olympiakosz Pireusz nyerte meg a labdarúgó Görög Kupát, miután a szombat esti döntőben 3–1-re legyőzte a Xanthit.
máj. 23
22:12
Videoton: az OM és az Auxerre extrénere lehet az új vezetőedző (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Bernard Casoni lehet a Videoton vezetőedzője a következő szezonban. A francia szakember legutóbb a Valenciennes-nél dolgozott.
máj. 23
22:14
NB I: Ezt most nagyon szeretem csinálni - Vitelki (She)
A Diósgyőri VTK hátrányból felállva győzött 2–1-re a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó NB I huszonkilencedik fordulójában. A vesztes csapatot irányító Mátyus János meghajtja a fejét a győztes előtt, amelynek szakvezetője, Vitelki Zoltán elmondta: nagyon jó játékkal nagyon jó ellenfelet szemben gyűjtötték be a három pontot.
máj. 23
22:30
La Liga: 7-3, CR tripla után adta át a helyét Ödegaardnak (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 2014–2015-ös szezonjának utolsó mérkőzésén a másodikként végző Real Madrid 7–3-ra legyőzte hazai pályán a Getafét. Cristiano Ronaldo a triplája után – sorozatban másodszor – 48 góllal lett gólkirály, majd a második félidőben átadta a helyét a történelmet író Martin Ödegaardnak.
máj. 23
22:32
Videó: Ödegaard váltotta CR-t - így lépett pályára a norvég (She)
Történelmi pillanatnak lehettek tanúi a nézők a Santiago Bernabéu Stadionban: a Real Madrid–Getafe spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Martin Ödegaard is pályára lépett. A 16 éves és 159 napos norvég, aki így először játszhatott a felnőttek között a Madridban, a királyi gárda történetének legifjabb bajnoki szereplője lett, ráadásul a meccsen mesterhármasig jutó, friss Pichichi-díjas Cristiano…
máj. 23
22:48
Nincs meglepetés a női pólókeretben (Infostart)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a húsz játékost, aki tagja lesz a július 26. és augusztus 8. közötti kazanyi világbajnokságra felkészülő keretnek.
máj. 23
22:48
NB I: „Tarsolynak és a játékosoknak is szeretném megköszönni!” (She)
Miriuta László sajtótájékoztatója a Győri ETO–Pécs (3–0) labdarúgó-mérkőzés után, amely az utolsó hazai bajnokija volt a győrieknek az élvonalban – minimum két évig.
máj. 23
22:50
Serie A: a 89. perc lett az Inter veszte Genovában (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó előtti fordulójában az Inter 3–2-es vereséget szenvedett a Genoa vendégeként. Sikerével a Genoa El-indulást érő helyen áll.
máj. 23
23:24
Videó: „Sose halunk meg!” - győri szurkolók a lefújás után (She)
Így ünnepelték a csapatukat a Győri ETO FC szurkolói a Pécs elleni mérkőzés után, amely az utolsó hazai bajnokijuk volt.
máj. 23
23:26
Ligue 1: a Monaco az utolsó forduló legnagyobb nyertese (She)
A Monaco az utolsó forduló nagy nyertese a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1): szombat este a hercegségbeliek idegenben 1–0-ra legyőzték a Lorient-t, így megőrizték a Bajnokok Ligája-indulással járó harmadik helyet a szintén nyerő Marseille és Saint-Étienne előtt.
máj. 23
23:42
NS: Dárdai: az egyik szeme nevet; 4 gól, 8-as osztályzat, 0 pont - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Keresés