2015. május 24. vasárnap

máj. 24
21:18
NB I: nem jött be a Fradi ellen az, amiből tragédia lett az Inter-meccsen - fotó (She)
Októberben, a Serie A ötödik fordulójában az Internazionale 4–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a sereghajtó Cagliaritól. A találkozót követően bejárta az internetet egy kép, amelyen az látható, hogy álltak fel a vendégek a találkozóra. A „kamikaze-jellegű”, 2–8-as taktikai felálláshoz igen hasonlóan vágott neki a Ferencváros elleni második félidőnek a szünetben 1–0-s hátrányban lévő Budapest…
máj. 24
21:36
Honvéd-veréssel ezüstérmes a Fradi (Blikk)
Magyarország - Nálunk megtalálod az NB I-es mérkőzések összefoglalóit. Kövesd velünk, hogy miként teljesít kedvenc csapatod!
máj. 24
21:54
NB I: Doll örül, hogy hamarosan vége a bajnokságnak (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll a Honvéd elleni 1–0-s győzelmük után elmondta, hogy a sok sérülés miatt örül, hogy hamarosan vége a bajnokságnak.
máj. 24
21:56
Indy 500: Montoya 15 év után újra megnyerte a legendás viadalt (She)
Juan Pablo Montoya 2000 után újra megnyerte a balesetekkel tarkított indianapolisi 500 mérföldes versenyt, miután szenzációs hajrában maga mögött tartotta csapattársát, Will Powert. Bár hosszúnak tűnik az azóta eltelt idő, valójában ez volt az F1-et is megjáró kolumbiai harmadik Indy 500-a.
máj. 24
22:12
Férfi kézi: székelyföldi csapat nyerte meg a Challenge Kupát (She)
A Székelyudvarhelyi KC nyerte a férfi kézilabda Challenge Kupát, miután a döntő vasárnapi visszavágóján 32–25-re legyőzte a portugál Liberty Seguros ABC Bragát.
máj. 24
22:14
NB III: nyert a Dorog, az Újbuda távolabb a dobogótól (She)
Az Újbuda hazai pályán 1–0-ra kikapott a Dorogtól a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában, ezzel csökkentek az esélyei arra, hogy dobogós helyen fejezze be a bajnokságot.
máj. 24
22:16
Manchester United: döntöttek Falcao sorsáról - sajtóhír (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United vezetőedzője úgy döntött, nem kívánja megtartani Radamel Falcaót, a Monacótól kölcsönben szereplő kolumbiai támadót – írja a The Guardian.
máj. 24
22:30
FTC: „Minden évben hoznak támadót, aztán mindig én játszom” (She)
A Ferencváros a vártnál nehezebben gyűrte le a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 29. fordulójában. Böde Dániel, Dibusz Dénes és Hidi Patrik értékelt az NSO Tv-nek.
máj. 24
22:48
Cselgáncs vk - Bor Barna ezüstérmes a Mesterek Tornáján (Infostart)
Bor Barna a +100 kilogrammosok között ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat marokkói állomásán, a Mesterek Tornáján.
máj. 24
22:48
Manchester United: nem tartják meg Falcaót - hivatalos (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United vezetőedzője úgy döntött, nem kívánja megtartani Radamel Falcaót, a Monacótól kölcsönben szereplő kolumbiai támadót – írja a The Guardian. A lap értesüléseit a klub is megerősítette a hivatalos oldalán.
máj. 24
22:50
Kerekesszékes vívó vk - Hat éremmel zártak a magyarok (Infostart)
Két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyarok az olaszországi Pisában péntektől vasárnapig rendezett kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen.
máj. 24
22:50
Serie A: kétszer villant a piros, hármat vágott a Milan (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 37. fordulójának utolsó vasárnapi találkozóján – amelyen kétszer is felmutatta a játékvezető a piros lapot – az AC Milan 3–0-ra legyőzte a Torinót.
máj. 24
23:06
Torna vk - Böczögő Dorina győzött talajon (Infostart)
Böczögő Dorina győzött talajon a tornászok Anadiában rendezett világkupa-versenyén.
máj. 24
23:06
NB I: szombaton rendezik a Fradi-Vidit, itt a program! (She)
Jövő szombaton 16.30-kor kezdődik a Ferencváros–Videoton mérkőzés a labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában, míg a DVSC-Teva–Győri ETO meccset másnap 18.30-tól játsszák – derült ki vasárnap este Sport TV Harmadik Félidő műsorából.
máj. 24
23:08
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A Ferencváros és az MTK Budapest is győzött a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában, ezzel előbbi az ezüst-, utóbbi a bronzérmét biztosította be.
máj. 24
23:10
Labdarúgó NB I - A Honvéd legyőzésével ezüstérmes a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros 1-0-ra legyőzte otthon a bennmaradásért küzdő Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, sikerével pedig bebiztosította ezüstérmét.
máj. 24
23:12
Kamion Eb - Kiss Norbert tovább növelte előnyét az összetettben (Infostart)
A négy futamból kettőt megnyert, a másik kettőn pedig dobogóra állt a címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Energy Truck Race Team pilótája a kamion Európa-bajnokság olaszországi Misanóban rendezett harmadik fordulójában.
máj. 24
23:14
Gulácsi újra bajnok a Salzburggal (Infostart)
A kapus Gulácsi Péter újra osztrák bajnok lett a Salzburg labdarúgócsapatával, amely vasárnap a WAC elleni 3-0-ás győzelemmel bebiztosította első helyét.
máj. 24
23:16
A nőknél magyar, a férfiaknál horvát siker strandkézilabdában Budaörsön (Infostart)
A nőknél a magyar Agenta Girls, míg a férfiaknál a horvát Detono Zagreb nyerte a strandkézilabda kontinentális versenysorozatának budaörsi döntőjét.
máj. 24
23:18
A Székelyudvarhely nyerte a Challenge Kupát (Infostart)
A Székelyudvarhelyi KC nyerte a férfi kézilabda Challenge Kupát, mivel a döntő vasárnapi visszavágóján 32-25-re verte a portugál Liberty Seguros ABC Bragát.
máj. 24
23:42
Férfi kosár: Hanga újra pályán volt a Laboralban (She)
Hanga Ádám csereként pályára lépve 7 percet kapott a bizonyításra a Laboral Kutxában a spanyol férfi kosárlabda-bajnokságban, ez alatt pontot ugyan nem szerzett, ám volt 2 lepattanója, 1 gólpassza, 1 blokkja és 2 kiharcolt faultja, valamint 1 eladott labdát is feljegyeztek a neve mellé 1 rontott mezőnykísérlet mellett. Csapata fontos mérkőzést nyert meg a Rio Natura Monbus otthonában.
máj. 24
23:44
Videó: nagyon furcsán ért véget a pápai NB I-es meccs (She)
Mint arról beszámoltunk, a Paks idegenben 4–0-ra legyőzte a Pápát a labdarúgó NB I 29. fordulójában. Szép gólok születtek, de az utolsó másodpercek miatt marad sokkal emlékezetesebb ez a találkozó.

Keresés