2015. május 26. kedd

máj. 26
13:09
Dortmund: hosszabbít a válogatott középhátvéd - sajtóhír (She)
Az ESPN értesülései szerint Neven Szubotics, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund hátvédje két évvel meghosszabbítja 2016-ig tartó szerződését.
máj. 26
13:09
A PSG Xavit akarja a katari testvérklubjától (Blikk)
Párizs – A múlt héten Xavi Hernández bejelentette, hogy elhagyja nevelőegyesületét, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-döntős Barcelonát és két évre a katari al-Szaddhoz szerződik.
máj. 26
13:24
Hosszú: soha nem szedtem teljesítménynövelő szereket (Metropol)
Nincs az a pénz, hírnév, nincs az a győzelem, ami visszaigazolná: megérte eladni a lelkemet - jelentette ki az Iron Lady. Bepereli a vádaskodó újságírót.
máj. 26
13:27
Milan: tárgyalnak Ancelottival, bíznak a visszatérésében (She)
Silvio Berlusconi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan elnöke elmondta, már felvették a kapcsolatot Carlo Ancelottival, és szeretnék, hogy ő váltsa Filippo Inzaghit a csapat élén.
máj. 26
13:29
Frankfurt: Schaaf távozott, Lewandowski érkezhet (She)
Lemondott posztjáról Thomas Schaaf, a német élvonalbeli Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 26
13:39
Serie A: A szezon meglepetéscsapatából a szezon vesztese? (Agroinform)
A bronzérem sorsa Nápolyban dől majd el, két rendkívül csalódott és gyenge formában lévő csapat között.
máj. 26
13:45
Spanyolország: Costa, Mata és Thiago sem kapott meghívót (She)
Keretet hirdetett a spanyol labdarúgó-válogatott a Costa Rica elleni barátságos és Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. Két újonc szerepel Vicente del Bosque 24 fős csapatában, de a Chelsea-vel bajnoki címet szerző Diego Costa és César Azpilicueta, a Manchester United spanyol kettőse Juan Mata és Ander Herrera, illetve a Bayern Münchenben szereplő Thiago Alcántara nem kapott…
máj. 26
13:45
Hamis doppingvád - Hosszú bepereli az újságírót (Blikk)
Budapest — Ezt a támadást nem lehetett szó nélkül hagyni! Hosszú Katinka (26), a Vasas világ- és Európa-bajnok úszója határozottan visszautasította azokat a vádakat, amelyeket a Swimming World Magazine nevű szaklapban fogalmaztak meg vele kapcsolatban, azt sugallva, hogy remek eredményei mögött a tiltott teljesítményfokozó szerek fogyasztása állhat.
máj. 26
14:03
MU: Van Gaal elmondta, miért kell WC-n ülnie a meccsek előtt (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere elmondta, amikor idegenbeli meccset játszik csapatával, szörnyű körülményekkel találkozik a vendégöltözőben.
máj. 26
14:21
El: „Hull a hajam, mint a hó, de messze van még Varsó!” (She)
A Nemzeti Sport négyfős stábja elutazott Varsóba, ahol szerda este játsszák a labdarúgó Európa-liga döntőjét. Útifilm.
máj. 26
14:23
Juventus: „Tévez? Rajta áll. Mi hosszabbítanánk vele” (She)
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta elmondása szerint Carlos Tévezen múlik, meghosszabbítja-e a szerződését a csapatnál.
máj. 26
14:39
Videó: Hosszú Katinkát durván megsértették - vágatlan (She)
Hosszú Katinka kedden sajtótájékoztatón reagált a Swimming World magazin doppingvádjaira. Ennek vágatlan felvételét láthatják videónkban.
máj. 26
14:41
NB I: ingyenes a belépés a Pécs-Nyíregyháza meccsre (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a Pécsi MFC a Nyíregyháza Spartacust fogadja, a pénteki találkozóra a klubkártyásoknak ingyenes a belépés.
máj. 26
14:43
PL: Tőzsérék edzője távozik, spanyol tréner pótolhatja (She)
A Sky Sports értesülése szerint a Watford Quique Sánchez Florest szeretné szerződtetni, miután nem sikerült megegyeznie az együttest élvonalba juttató Szlavisa Jokanoviccsal.
máj. 26
14:57
Barca: pazar képek Tajtiék 2017-re elkészülő új stadionjáról (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban első helyen végző FC Barcelona pazar látványterveket közölt a 2017-re elkészülő új létesítményéről, a Mini Estadiról, amelyben az utánpótláscsapatai játsszák hazai mérkőzéseiket.
máj. 26
14:59
Németország: Podolski a keretben, Neuer és Kroos nincs (She)
Joachim Löw szövetségi kapitány kihirdette a német labdarúgó-válogatott keretét az Egyesült Államok és Gibraltár elleni mérkőzésekre.
máj. 26
15:15
Hatalmas balhé volt a Lazio-Roma derbi előtt és után - videó (Blikk)
Róma – A Roma 2-1-es győzelmével ért véget a Lazio-Roma derbi az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A 37., utolsó előtti fordulójában. A találkozó előtt és után is hatalmas szurkolói balhé volt az olasz fővárosban.
máj. 26
15:27
Szerencsejáték-ipar: Nem lesz egységes szerencsejáték-szabályozás az EU-ban (Agroinform)
Biekowska EU-biztos szerint a Tagállamok feladata az nemzeti szabályozás kialakítása.
máj. 26
15:33
Kína: 2 millió! Egy korty vízért ennyit még nem fizetett focista (She)
Súlyos árat fizetett egyetlen korty frissítőért Szuj Vej-csie, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Csungcsing Lifan kapusa.
máj. 26
15:35
FIFA: Maradona diktátornak és maffiafőnöknek nevezte Blattert (She)
Az argentin futball élő legendája, Diego Maradona szerint az utóbbi évtizedekben rossz irányba változott a labdarúgás, és annak nemzetközi szövetsége (FIFA) Joseph Blatter elnöklete alatt a korrupció melegágya lett.
máj. 26
15:37
Testébresztő: keresik hazánk szabadidősport-nagyköveteit (She)
Edzőknek, tornatanároknak és sportszervezőknek hirdet pályázatot hazánk legnagyobb vállalati aktív életmód programja, a Coca-Cola Testébresztő.
máj. 26
15:51
Légiósok: Guzmics még két évig Krakkóban marad (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Wisla Kraków élt opciós jogával, így Guzmics Richárd újabb két évig a lengyel első osztályú csapat játékosa marad.
máj. 26
15:53
Tömegsport: tíz ország majd’ kétezer futója Keszthelyen (She)
A változékony időjárás ellenére is a szervezők előzetes várakozásainak megfelelően csaknem kétezer futó állt rajthoz a VIII. Intersport Keszthelyi Kilométerek futamain. A maratoni számot Beda Szabolcs és az ukrán Roshko Adriána nyerte. A versenyen 10 nemzet – a magyarok mellett angol, iráni, kenyai, lengyel, német, osztrák, román, szlovák és ukrán – futója mellett handbike-os versenyző is…
máj. 26
16:06
Brazil átlövőt igazolt a MOL-Pick Szeged (Metropol)
A 26 esztendős Thiagus Petrus Goncalves a spanyol La Riojától igazolt a szegedi kézilabdaklubba.
máj. 26
16:09
KTE: óvatos kontrajátékkal lepné meg Bekő az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője, Bekő Balázs a Videoton elleni játékot szeretné viszont látni az Újpest elleni idényzárón, igaz, az egygólos vereség nélkül. A tréner óvatos kontrajátékkal lepné meg a legutóbbi hat bajnokiját megnyerő fővárosiakat – olvasható az újpestiek hivatalos honlapján.
máj. 26
16:09
Kajak-kenu válogató - Kammererék nyerték a szétlövést (Infostart)
Kammerer Zoltán és Szalai Tamás képviselheti a magyar színeket az augusztusi milánói kajak-kenu világbajnokság K-2 1000 méteren, miután a keddi szétlövésben legyőzték a Noé Zsombor, Vass Péter duót.
máj. 26
16:11
Sportvilág: Michelisz, Messi, CR, Gera - sosem látott képeken (She)
A szokásos terjedelemben, a szokásos minőségben, de cseppet sem szokványos stílusban jelent meg a Képes Sport legújabb, idei második posztermagazinja. Kapható, a sportvilág legjobbjait összegyűjtő kiadvány összesen huszonnyolc, teljesen egyedi posztert kínál.
máj. 26
16:27
Férfi kézi: bemutatta a Szeged első brazil igazolását (She)
Bemutatták a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdaklub új igazolását, a brazil Thiagus Petrus Goncalvest.
máj. 26
16:45
Brazil átlövőt igazoltak a szegedi kézisek (Infostart)
Bemutatták a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdaklub új igazolását, a brazil Thiagus Petrus Goncalvest kedden.
máj. 26
16:45
Kosár: nem lesz bővítés sem a női, sem a férfi élvonalban (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének megújult elnöksége mai ülésén elfogadta a 2015–2016-os idény versenykiírásait és döntött arról, hogy nem módosítja az NB I-es indulók létszámát.
máj. 26
17:03
Hosszú Katinka: soha nem doppingoltam (Infostart)
Visszautasította a Swimming World Magazine internetes oldalán megjelent doppingvádakat Hosszú Katinka. A háromszoros világbajnok úszó sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy soha nem szedett tiltott szereket. Hosszú Katinka az InfoRádiónak jelezte, hogy nem zavarta meg az ügy, a hétvégi franciaországi versenyen is halmozta az érmeket. Kiss László szövetségi kapitányt felháborították a Hosszú…
máj. 26
17:03
NB I: július 1-jétől visszaveszi a stafétát a Vidi a PAFC-tól (She)
Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere szerint a város biztosítja az infrastrukturális kereteket a bajnok Videoton labdarúgócsapatának, ugyanakkor a szakmai munkába nem szólnak bele a Bajnokok Ligájában induló klubnál.
máj. 26
17:18
Szombatig lehet jegyet venni a finnországi Eb-selejtezőre (Metropol)
A június 13-án sorra kerülő helsinki találkozóra a magyar drukkerek számára 11 ezer forintba kerülnek a belépők.
máj. 26
17:21
Szombatig lehet jegyet váltani a finnországi Eb-selejtezőre (Infostart)
A szurkolók szombatig tudnak jegyet váltani a magyar labdarúgó-válogatott finnországi Európa-bajnoki selejtezőjére.
máj. 26
17:21
Fekvenyomó-vb: a junior Köteles Máriának aranyat ért a 165 kg (She)
A svédországi Sundsvallban rendezték meg a fekvenyomó-világbajnokságot, amelyen 24 ország 287 versenyzője méretette meg magát három – ifjúsági, junior, open – kategóriában. A Magyar Erőemelő-szövetség által delegált négy versenyző közül három dobogós helyen zárt, Köteles Mária 165 kg-os eredménnyel aranyérmes lett.
máj. 26
17:21
BL-indulás a tét az Európa-ligában (Blikk)
Varsó — Több szempontból történelmi jelentőségű Európa-liga-döntőt rendeznek szerdán (Story4, Digi Sport1, 20.45) Varsóban a spanyol Sevilla és az ukrán Dnipro részvételével.
máj. 26
17:23
Roland Garros: Nadal - 67-1! Ferrer - 300! Wozniacki - 3 (She)
Magabiztos sikerrel kezdett a címvédő, kilencszeres győztes Rafael Nadal a 2015-ös Roland Garroson. A korábbi világelső spanyol klasszis a szabadkártyával induló Quentin Halys ellen 1 óra 50 perc alatt, 6:3, 6:3, 6:4-re nyert, így 67–1-re javította mérlegét a Francia Nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 26
17:25
Videoton: Carrillo nem tud változásról, mindenképp maradna (She)
A Nemzeti Sport Online Spanyolországból származó értesülései szerint a Videoton spanyol vezetőedzője, a csapattal bajnoki címet szerző Joan Carrillo nem foglalkozik más csapatok megkereséseivel, mindenképp Fehérváron maradna, ahová még egyéves szerződés köti.
máj. 26
17:33
Liverpool: A megalázó vereség után is biztonságban van Rodgers? (Agroinform)
Úgy tűnik, a gyengécske liverpooli szezon ellenére sem lesz váltás a Vörösök kispadján.
máj. 26
17:39
Kosár: nem lesz bővítés sem a női, sem a férfi élvonalban (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének megújult elnöksége mai ülésén elfogadta a 2015–2016-os idény versenykiírásait és döntött arról, hogy nem módosítja az NB I-es indulók létszámát.
máj. 26
17:41
NB II: „Már a télen el kellett volna küldenünk a korábbi edzőt” (She)
Farkas Kálmán három év után távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC ügyvezetői posztjáról. A sportvezető a klub honlapjának adott búcsúnyilatkozatában felsorolta az időszak sportszakmai és infrastrukturális eredményeit, de arról is szót ejtett, hogy a 20. forduló után kirúgott vezetőedző, Varga Attila edzői képességeit meghaladta a másodosztály és már korábban meg kellett volna válni…
máj. 26
17:43
Chelsea: „Három év és ennyi?” Fabregas beszólt a brazilnak (She)
Nem mindennapi ünneplést csapott a Chelsea labdarúgócsapata London környékén. A parádén interjút adott Oscar, aki megköszönte a szurkolók szeretetét. Cesc Fabregas nem hagyta szó nélkül a megszólalást, a három éve a Chelsea-nél játszó brazilnak az angolját kritizálta.
máj. 26
17:57
Giro: a defektet kapó Contador újabb csapást mért Arura (She)
A spanyol Mikel Landa nyerte kedden a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 16. szakaszát, amelyen az összetettben élen álló Alberto Contador tovább növelte előnyét.
máj. 26
18:15
El: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a srácok nem idegesek” (She)
Az Európa-liga 2014–2015-ös szezonjának döntője előtt az ukrán Dnipro vezetőedzője őszintén elárulta, hogy csapatának játékosai izgulnak a holnapi mérkőzés előtt.
máj. 26
18:17
Férfi kézi: Dedu gratulált a Székelyudvarhely sikeréhez (She)
Példaértékűnek tartja Alexandru Dedu, a Román Kézilabda-szövetség (FRH) elnöke azt a következetes építkezést, amellyel a Székelyudvarhelyi Kézilabda Club (SZKC) egy évtized alatt oda jutott, hogy idén megnyerte a Challenge-kupát.
máj. 26
18:33
Roland Garros: a korábbi világelső kiesett, Djokovics nem (She)
A korábbi világelső Jelena Jankovics két szettben kikapott a bolgár Szeszil Karatancsevától a Roland Garros női egyesének első fordulójában. A férfiaknál első kiemeltként induló Novak Djokovicsot csak az egyik szettben tudta megszorítani a finn Jarkko Nieminen.
máj. 26
18:35
Férfi kézi BL: „Nincs gyengéje a Kielnek, tökéletes csapat” (She)
Május 30–31-én rendezik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjét az MKB-MVM Veszprém, a THW Kiel, a Kielce és a Barcelona részvételével. A magyar csapat első mérkőzése előtt Andreas Nilsson, a veszprémiek beállója az esélyeket latolgatta és a Kiel játékosait elemezte az NSO Tv-nek, Carlos Ortega vezetőedző a szurkolókról is beszélt.
máj. 26
18:37
MU: Egy-két új emberrel bajnokok lehetünk - Rooney (She)
Wayne Rooney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadója szerint a „vörös ördögök” közel járnak ahhoz, hogy ismét bajnokok legyenek, ugyanis néhány jó igazolással felzárkózhatnak a Chelsea-hez.
máj. 26
18:39
NB II: bizonytalanság van, pénz továbbra sincs Siófokon (She)
Bár már több mint egy hete döntés született arról, hogy a siófoki önkormányzat „mentőövet" nyújt a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófoknak, a Nemzeti Sport Online információi szerint az e célra hivatott szponzorációs szerződés továbbra sem készült el, így a klubnál továbbra is a bizonytalanság az úr.
máj. 26
19:09
Grúz Kupa: német játékvezetői trió, öt fővárosi gól, címvédés (She)
Sorozatban harmadszor, összesen pedig már tizenkettedszer nyerte meg a Grúz Kupát a Dinamo Tbiliszi labdarúgócsapata, miután a keddi döntőben 1–0-s félidő után 5–0-ra győzött a Szamtredia ellen.

Keresés