2015. május 26. kedd

máj. 26
19:27
Férfi kézi: spanyol poszttársat kapott Dujshebaev a Vardarban (She)
A macedón Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött Jorge Maquedával.
máj. 26
19:45
Asztalitenisz: hátrányba került hazai pályán a Postás (She)
A Postás hazai pályán 6–3-as vereséget szenvedett az osztrák Ströckkel szemben a női asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájának harmadik helyéért zajló párharc első mérkőzésén.
máj. 26
20:03
Roland Garros - Djokovic győzelme (Infostart)
A világelső, tavalyi finalista szerb Novak Djokovic bejutott a második fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon, miután három játszmában jobbnak bizonyult a finn Jarkko Nieminennél.
máj. 26
20:03
Videó: a Fradi kapusa operatőrnek állt a kezdőkörben (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata nyolc év után ismét bajnoki címet ünnepelhetett. A klub szurkolói a Honvéd elleni labdarúgó-mérkőzés előtt köszöntötték a lányokat a Fradi-stadionban. Alkalmi operatőrünk a bajnokcsapat kapusa, Szikora Melinda volt. A FradiMédia felvételei.
máj. 26
20:05
Férfi kosárlabda NB I: megvédte címét a Szolnoki Olaj (She)
A Szolnoki Olaj hazai pályán 66–55-re nyert a Kecskemét ellen a férfi kosárlabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel megvédte címét, és hatodszor lett bajnok a magyar élvonalban.
máj. 26
20:07
Ligakupa: kettős győzelemmel döntőben a DVSC (She)
Elsőként a DVSC jutott be a labdarúgó Ligakupa 2015-ös döntőjébe, miután kettős győzelemmel búcsúztatta az MTK-t. A második mérkőzésen a Loki két hajrában szerzett góllal nyert 2–0-ra, és 5–1-es összesítéssel lépett tovább.
máj. 26
20:18
Ligakupa: döntőben a Debrecen (Metropol)
Kondás Elemér együttese az elődöntő visszavágóján is legyőzte az MTK-t, így kettős győzelemmel került a fináléba.
máj. 26
20:21
Ligakupa - Döntős a Debrecen (Infostart)
A Debrecen jutott be elsőként a labdarúgó Ligakupa fináléjába, miután az elődöntő visszavágóján is legyőzte az MTK-t.
máj. 26
20:21
MLSZ: a KTE, a Szpari és a Pécs sem kapott NB I-es licencet másodfokon (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Fellebbviteli Licencadó Bizottsága május 26-i ülésén jogerős döntéseket hozott a 2015–16. évi klublicenc kérelmek kapcsán. A bizottság a Kecskemét, a PMFC, a Nyíregyháza Spartacus és a Lombard Pápa első osztályú (NB I), valamint az Újpest nemzetközi (UEFA) és a Putnok FC másodosztályú (NB II) licenckérelmező fellebbezését is elutasította.
máj. 26
20:21
5 csapatot zártak ki az NB I-ből (Blikk)
Budapest – Nem kegyelmezett a Magyar Labdarúgó-szövetség, a korábban NB I-es licenc nélkül maradó klubok hiába fellebbeztek, a döntés nem változott. Jelen állás szerint tehát 12 csapatos lesz az NB következő szezonja.
máj. 26
20:33
Roland Garros: Nadal és Djokovics is háromszettes győzelemmel mutatkozott be (Agroinform)
Meglepetésekben nem volt hiány kedden, a kiesők között találjuk Eugenie Bouchard és Grigor Dimitrov nevét is.
máj. 26
20:39
El: a Sevilla edzőjének nincs kristálygömbje (She)
Unai Emery, a Sevilla edzője az Európa-liga-döntő előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy számára fontosabb a sorozat megnyerése, mint az ezzel járó automatikus Bajnokok Ligája-indulás.
máj. 26
20:41
Roland Garros: Bouchard kiesett, S. Williams továbbjutott (She)
A tavalyi elődöntős Eugenie Bouchard az idén már az első fordulóban búcsúzott a Francia nemzetközi teniszbajnokságon, miután Babos Tímea páros partnere, Kristina Mladenovic két játszmában legyőzte. A világelső Serena Williams nem botlott.
máj. 26
20:57
Dárdai Pál egyelőre nem írt alá új szerződést a Herthával (Infostart)
Egyelőre nem írt alá új szerződést a Hertha BSC csapatával Dárdai Pál, a Bundesliga élvonalában maradt labdarúgóklub vezetőedzője.
máj. 26
20:57
Hertha: Dárdai egyelőre nem írt alá új szerződést (She)
Egyelőre nem írt alá új szerződést a Hertha BSC csapatával Dárdai Pál, a Bundesliga élvonalában maradt labdarúgóklub vezetőedzője.
máj. 26
20:59
Atlétika: Bolt 200-on, Powell 100-on győzött Ostravában (She)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt a rossz idő ellenére is jó eredménnyel, 20.13 másodperccel győzött férfi 200 méteren az ostravai nemzetközi atlétikai viadalon.
máj. 26
21:12
Dárdai Pál még nem írt alá új szerződést a Herthával (Metropol)
A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó edző szerdán még tovább egyeztet jövőjéről a klubnál.
máj. 26
21:14
12 csapatos lesz a labdarúgó NB I (Metropol)
A Győri ETO FC, a Kecskeméti TE, a Nyíregyháza Spartacus, a PMFC-Matias és az amúgy is kiesett Lombard Pápa Termál FC sem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet.
máj. 26
21:15
Pool: Mindent elmond a mostani helyzetről - Touré hosszabbított (She)
A Liverpool labdarúgócsapata szerződést hosszabbított 34 éves elefántcsontparti védőjével, Kolo Touréval.
máj. 26
21:33
MLS: Németh Krisztián bekerült a hét csapatába (She)
Remek teljesítményének köszönhetően bekerült az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 12. játékhetének válogatottjába Németh Krisztián, a Sporting Kansas City csatára.
máj. 26
21:35
Videó: két másodperc alatt dupla kötényt osztott ki a brazil (She)
Hihetetlen látványos cselt mutatott be Bruninho a HB Köge–Vendsyssel dán másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Ráadásul kettőt. A hazai csapat huszonöt éves brazilja néhány másodperc alatt két ellenfelének is túljárt az eszén, a 87. percben pedig góllal vette ki részét a Köge 4–0-s győzelméből.
máj. 26
21:51
Labdarúgó NB I - Öten nem kaptak licencet, 12 csapatos lesz a bajnokság (Infostart)
A Győri ETO FC, a Kecskeméti TE, a Nyíregyháza Spartacus, a PMFC-Matias és az amúgy is kiesett Lombard Pápa Termál FC sem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet, így a labdarúgó OTP Bank Liga 2015/16-os idényében a mostani 16-tal szemben 12 csapat szerepel majd.
máj. 26
22:09
Férfi kézi: Hamburgból igazolt rutinos szélsőt a Kiel (She)
A Kiel férfi kézilabdacsapata egyéves szerződést kötött a balszélső Torsten Jansennel, aki a nyáron 12 év után hagyja el a Hamburgot.
máj. 26
22:11
Férfi kézi BL: Karabatic lehet a világon a második, aki… (She)
A tavaly a földkerekség legjobb férfi kézilabdázójának választott francia Nikola Karabatic lehet a világon a második játékos, aki egyszerre birtokol olimpiai, világ- és Európa-bajnoki, valamint Bajnokok Ligája címet. Ehhez az kell, hogy klubja, a Barcelona vasárnap megnyerje Kölnben a legrangosabb klubtrófeát.
máj. 26
22:13
Hertha: Preetz megerősítette, készek véglegesíteni Dárdait (She)
A német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatának kedd esti, szezonzáró közgyűlésén Michael Preetz klubmenedzser bejelentette, a berliniek készek új szerződést ajánlani a csapatot a Bundesligában tartó Dárdai Pálnak és segítőjének, Rainer Widmayernek. Aláírásra kedden nem kerül sor, Preetz és Dárdai is megerősítette, hogy a megbeszélések szerdán folytatódnak.
máj. 26
22:15
Napoli: Benítezék csütörtökre összehívták a média képviselőit (She)
A Napoli labdarúgócsapatának kedd esti közleménye szerint csütörtökön közös sajtótájékoztatót tart Aurelio De Laurentiis klubelnök és Rafa Benítez vezetőedző.
máj. 26
23:03
Hajrá, foci!: aranykiscsapat - fókuszban a Sajóbábony (She)
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért…
máj. 26
23:05
Újpest: indul az Elit Akadémia, várják a jelentkezőket (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalosan is bejelentette, hogy Újpest FC Elit Akadémia néven újra második csapatot indít a következő szezonban. A lila-fehér együttes fiatal, hazai nevelésű játékosok jelentkezését várja.
máj. 26
23:21
PMFC: „Ennyit ér Magyarországon a munka!” (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapatánál érthetően nehezen emésztik meg, hogy másodfokon sem kapták meg az NB I-es licencet.
máj. 26
23:57
NS: 12; Thomas Doll öröme és bánata; Varsóból jelentjük - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés