2015. május 28. csütörtök

máj. 28
14:00
Dárdai: Nincs egyezség (Blikk)
Berlin – A hajszál híján az élvonalban bentmaradt berlini Hertha szeretné megtartani magyar futballedzőjét, de eddig nem tudtak emegyezni a részletekben.
máj. 28
14:18
Mikler és Lékai is szerződést hosszabbított Veszprémben (Infostart)
A kapus Mikler Roland és az irányító Lékai Máté is meghosszabbította szerződését a Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülő MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatánál.
máj. 28
14:18
El: „Újabb mennyország”, „A Sevilla uralkodott Varsóban” - sajtóvisszhang (She)
A spanyol és az ukrán sajtó egyaránt elismerően írt a Sevilla címvédéséről a szerdai labdarúgó Európa-liga-döntő másnapján.
máj. 28
14:36
Hoppá! Dárdai nem írt alá (Blikk)
Berlin – A hajszál híján az élvonalban bentmaradt berlini Hertha szeretné megtartani magyar futballedzőjét, de eddig nem tudtak emegyezni a részletekben.
máj. 28
14:54
FIFA-botrány: a legmagasabb szinten támadja Anglia Blattert (She)
David Cameron nemrégiben újraválasztott brit miniszterelnök is osztja azok véleményét, akik szerint Sepp Blatternek le kellene mondania a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjáról. Michel Platini UEFA-elnök is lemondásra szólította fel Blattert, aki azonban ezt visszautasította. Eközben az orosz televízióban Vlagyimir Putyin orosz elnök támadta az Egyesült Államokat a FIFA-…
máj. 28
15:09
Tipp: Megüttetnénk a nagy öreget és a rutintalan fiatalt is (Agroinform)
Tippünk szerint az Oakland és a Yankees dobóját is rendesen megszórják péntek hajnalban.
máj. 28
15:12
A Real Madridnak nem kell Pogba (Metropol)
A Real Madrid nem érdeklődik a Juventus francia labdarúgója, Paul Pogba iránt, áll a spanyol klub közleményében.
máj. 28
15:14
Cameron lemondatná Blattert (Metropol)
David Cameron brit miniszterelnök csatlakozott azokhoz a felhívásokhoz, amelyek Sepp Blatter távozását szorgalmazzák a FIFA éléről.
máj. 28
15:30
Magyar Paralimpiai Bizottság: lemondott az fb (Infostart)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) felügyelő bizottsága mindent rendben talált a nyilvánosságban megjelent ügyekkel kapcsolatban, majd közölte lemondását.
máj. 28
15:30
Blatter összehívta a hat konföderáció vezetőit (Metropol)
Az afrikai szövetség nem akar szavazást pénteken, David Cameron lemondatná Blattert, akinek az ötlete miatt 1200 rabszolga hunyt el eddig.
máj. 28
15:48
Válságértekezlet a FIFA kongresszusa előtt (Infostart)
Joseph Blatter elnök csütörtökön összehívta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hat konföderációjának vezetőjét.
máj. 28
15:48
Chelsea: „Amíg Mourinho az edző, nem megyek vissza!” (She)
Kevin De Bruyne, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg középpályása szívesen visszatérne egy nap Angliába, de a Chelsea-hez addig biztosan nem szerződik, amíg José Mourinho irányítja a csapatot.
máj. 28
15:48
Lemondott a paralimpiai bizottság felügyelő bizottsága (Metropol)
Mindent rendben találtak a vizsgálataik során, majd lemondtak.
máj. 28
15:50
Kastélyba várják a fittségre vágyókat (Metropol)
Május 31-én ismét megrendezik a Fit Kastély fesztivált a Podmaniczky-Vigyázó kastély termeiben és kertjében.
máj. 28
16:06
Világbajnok Litkey csapata a vitorlázó Soling-vb-n (Infostart)
Második világbajnoki címét nyerte Litkey Farkas és csapata a vitorlázó Soling-vb-n Olaszországban. Litkey Farkas azt mondta az InfoRádiónak, hogy az időjárás nem volt ideális, a szél nem segítette a versenyzők munkáját.
máj. 28
16:24
Roland Garros - Nadal sima győzelme (Infostart)
A hatodik helyen kiemelt Rafael Nadal bejutott a harmadik fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 28
16:24
NFL: a 49ers lett az utolsó, hátul a Pats és a Seahawks - draftelemzés (She)
Mint ismert, április 30. és május 2. között rendezték meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2015-ös játékosbörzét. Néhány héttel a draft után szubjektív listánkban értékeljük a csapatok húzásait. Négyrészes sorozatunk első részében a nyolc legrosszabbul választó együttes húzásait mutatjuk be.
máj. 28
16:26
Roland Garros: S. Williams szettet veszített, Nadal nyert (She)
Második mérkőzését is három szettben nyerte meg a Roland Garroson Rafael Nadal, a korábbi világelső teniszező. A Párizsban kilencszeres győztes spanyol játékos honfitársát, Nicolás Almagrót győzte le 6:4, 6:3, 6:1-re. Nadal a 14 összecsapásukból 13. alkalommal verte meg Almagrót, míg a Roland Garroson 2008, 2010 és 2012 után negyedszer búcsúztatta vetélytársát, honfitársai ellen pedig 19–2 a…
máj. 28
16:42
Sportlövő-vk: nincs magyar kvóta a müncheni nyitó napon (She)
A férfi és női légpuskások mezőnyében sem jutott magyar versenyző döntőbe a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupa-forduló csütörtöki nyitó napján, amelyen a legelőkelőbb helyen Sidi Péter végzett, aki 15. lett.
máj. 28
16:42
Nadal simán, S. Williams döcögve jutott tovább (Metropol)
Djokovic ápolást kért, de nyert és továbbjutott.
máj. 28
16:44
MTK: a klub közleményben reagált a találgatásokra (She)
Az MTK Budapest közleményt adott ki a hivatalos honlapján a labdarúgócsapatot érintő változásokról. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.
máj. 28
16:46
Sportfesztivál: angolszász sportágak a Winners’ Dayen (She)
Angolszász gyökerű sportágakat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki a látogatók az I. Winners’ Day Sportfesztiválon jövő vasárnap a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.
máj. 28
17:00
MTK: a klub reagált a Garamit érintő sajtóhírekre (She)
Az MTK Budapest közleményt adott ki a hivatalos honlapján a labdarúgócsapatot érintő változásokról. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. Mint korábban a Nemzeti Sport Online beszámolt róla, Garami József, az MTK szakmai igazgatója még nem döntött véglegesen a szezon végi visszavonulásáról, és elképzelhető, hogy továbbra is folytatja a munkát az együttesnél, ugyanakkor ha…
máj. 28
17:15
Átigazolás: Bentekét hiába marasztalják, valószínűleg távozik (Agroinform)
Az Aston Villa belga csatárzsenijét maradásra bírnák társai, de ő valószínűleg nyáron klubot vált.
máj. 28
17:18
Platini lemondásra szólította fel Blattert (Infostart)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke lemondásra szólította fel Joseph Blattert, a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetőjét, a szervezet körül kialakult korrupciós botrány, és az ezzel összefüggő szerdai letartóztatások nyomán.
máj. 28
17:18
Vízilabda: szerb junior világ- és Európa-bajnok a Fradiban (She)
A Ferencváros vízilabdacsapata szerződtette a szerb juniorválogatottal korábban világ- és Európa-bajnoki címet szerző Marko Csukot – olvasható a bejelentés a fradi.hu-n.
máj. 28
17:54
Jégkorong MOL Liga - Lemondott az elnökség (Infostart)
A MAC Budapest és a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának felvételét elhalasztották a MOL Ligába, amelynek elnöksége csütörtökön azonnali hatállyal lemondott tisztségéről.
máj. 28
17:54
MU: konkrét ajánlatot tettek a Bayern játékosáért - sajtóhír (She)
Német lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata konkrét ajánlattal kereste meg a Bayern München vezetőségét, mivel a „vörös ördögök” szeretnék a nyáron szerződtetni Dantét.
máj. 28
17:56
NB II: Kaposváron még bíznak a másodosztályú jövőben (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ből a szezon végén kieső Kaposvári Rákóczinál továbbra is bíznak benne, hogy a csapat a következő szezonban is indulhat a másodosztályban.
máj. 28
18:12
Kétgólos vereséget szenvedett az Eger a Jugtól (Infostart)
Kétgólos vereséget szenvedett az Eger a vízilabda Bajnokok Ligája hatosdöntőjének első negyeddöntőjében. A magyar csapat egyszer sem vezetett a találkozó során a Jug Dubrovnik ellen, a vége 10-8 a dalmátoknak.
máj. 28
18:30
Légiósok: Dzsudzsák mégis hosszabbíthat a Dinamóval? (She)
Bár a legutóbbi hírek arról szóltak, hogy Dzsudzsák Balázs távozik az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Dinamo Moszkvától, a sportigazgató Guram Adzsojev szavai alapján nem kizárt, hogy a magyar szélső a hosszabbítás mellett dönt.
máj. 28
18:30
FIFA-botrány! Blatter nem mond le (Blikk)
Zürich – Későinek tartja lemondását Joseph Blatter (79), a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) svájci elnöke, ezért megméreti magát a pénteki szavazáson.
máj. 28
18:32
Giro: belga szakaszgyőztes, Contador növelte előnyét (She)
A belga Philippe Gilbert nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 18. szakaszát, amelyen az összetettben élen álló spanyol Alberto Contador ismét növelte előnyét.
máj. 28
18:48
Blatter: a korrupciós botrány szégyen és megaláztatás a futballnak (Infostart)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint szégyent hozott a futballra, és megaláztatást jelent a sportág számára a szerdán kirobbant korrupciós botrány, amelynek részeként a szervezet hét tisztviselőjét tartóztatták le az amerikai hatóságok kérésére Zürichben.
máj. 28
18:48
Real Madrid: „C. Ronaldo nem érdemli meg az Aranylabdát!” (She)
Rafael Márquez, az FC Barcelonát 2003 és 2010 között erősítő mexikói védő szerint a Real Madrid portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo nem érdemli meg a szezonban nyújtott teljesítménye alapján a negyedik Aranylabdát.
máj. 28
19:24
Roland Garros - Babosék a legjobb 16 között vegyes párosban (Infostart)
Babos Tímea oldalán Alexander Peyával bejutott a legjobb 16 közé vegyes párosban a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 28
19:24
Babos a legjobb 16 között vegyes párosban (Metropol)
Babos még párosban is érdekelt a Roland Garroson.
máj. 28
19:26
Blatter továbbra is az elnökválasztásra készül (Infostart)
Nem mondott le posztjáról Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, noha erre szólította fel őt Michel Platini, az európai szövetség vezetője a FIFA körül kialakult korrupciós botrány, és az ezzel összefüggő szerdai letartóztatások nyomán.
máj. 28
19:42
MOB: Gömöri már nem tudja hitelesen képviselni a paralimpikonokat - Borkai (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Borkai Zsolt közleményben utasította el, hogy szervezete vizsgálatot folytasson le a Magyar Paralimpiai Bizottság nyilvánosságot kapó ügyéről, mert a MOB nem rendelkezik illetékességgel az MPB-vel szemben. Borkai úgy fogalmazott, véleménye szerint a „kialakult helyzetben Gömöri Zsolt már nem tudja hatékonyan képviselni és hitelesen szolgálni a Magyar…
máj. 28
19:57
Nemzetközi foci: Öt játékos, aki berobanhat az U20-as vb-n (Agroinform)
Az U20-as vb-n inkább néhány kiemelkedő tehetségre, mintsem a csapatokra lesz érdemes figyelni. Íme, néhány ötlet.
máj. 28
20:00
Videó: Simpsonék megjósolták a FIFA-botrányt, bejött?! (She)
A szerdán kirobbant FIFA korrupciós botrány - amelynek részeként a szervezet hét tisztviselőjét letartóztatták az amerikai hatóságok kérésére Zürichben - új kérdéseket vet fel. Vajon a mindig szociálisan érzékeny Simpsons család című animációs film alkotói tudtak valamit? A 2014 márciusi „Nem kell úgy élned, mint egy focibíró” című epizódban prófétai módon jósolták meg a gyakori letartóztatásokat.…
máj. 28
20:00
Ötméteresekkel esett ki a Szolnok Barcelonában (Infostart)
Ötméteres-párbajban kiesett a Szolnok a vízilabda Bajnokok Ligájában, nem jutott a legjobb négy közé. Hiába játszott nagyszerűen az utolsó negyedben.
máj. 28
20:02
PL: hárommeccses eltiltás az MU védőjének megütéséért (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) illetékes bizottsága hárommeccses eltiltással sújtotta a Premier League-ből kieső Hull City csatárát, Abel Hernándezt, aki a Manchester United elleni bajnoki második félidejében szándékosan gyomron vágta Phil Jonest, a vendégek védőjét.
máj. 28
20:18
Borkai: Gömöri már nem tudja hatékonyan képviselni az MPB-t (Infostart)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke "már nem tudja hatékonyan képviselni és hitelesen szolgálni" a szervezetet és a sportolókat.
máj. 28
20:18
Szimpátiatüntetést tartottak a nyíregyházi szurkolók (Metropol)
Több mint ezer szurkoló látogatott ki a pénteki, Pécs elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre készülő Spartacus edzésére.
máj. 28
20:18
NB I: több mint ezer szurkoló és füstbombák a Szpari edzésén (She)
Több mint ezer szurkoló látogatott ki a pénteki, Pécs elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre készülő Nyíregyháza Spartacus csütörtöki edzésére, amelyen a csapat sorsáért aggódók és a drukkerek demonstrációval tiltakoztak a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottságának a héten meghozott döntése ellen.
máj. 28
20:20
Elismerés: kajakosok az elmúlt év sportolói a Honvédnál (She)
Két kajakos, Szabó Gabriella, illetve a parasportoló Rozbora András vehette át az elmúlt év legjobb Honvéd-sportolójának járó serleget az egyesület csütörtöki küldöttközgyűlésén.
máj. 28
20:36
Csányi Sándor nem szavaz Blatterre (Infostart)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke nem szavaz Joseph Blatterre a nemzetközi szövetség (FIFA) pénteki tisztújító kongresszusán.
máj. 28
20:36
NB I: Nagyon elszaladtak az árak a játékosokkal - Szakály (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében a következő szezontól legfeljebb három külföldi és legalább két hazai nevelésű húsz év alatti játékosnak kell a pályán lennie az NB I-ben. Dombi Tibor, Dzsudzsák Balázs és Szakály Péter a DVSC korosztályos csapatait végigjárva került a felnőtt keretbe. Az NSO Tv a debrecenieknél érdeklődött az új generáció esélyeiről. A videóban Kondás Elemér…
máj. 28
20:51
Roland Garros: Nadal, Djokovics és Murray is hozta a "kötelezőt" (Agroinform)
A dán Caroline Wozniackit leszámítva minden nagyágyú győzött csütörtökön, ám többen is megszenvedtek a továbbjutásért.

Keresés