2015. május 28. csütörtök

máj. 28
20:54
Férfi vízi BL: felállt a padlóról, de szétlövésben kikapott a Szolnok (She)
A ZF-Eger után a magyar bajnok Szolnoki Dózsa sem jutott be az elődöntőbe a férfi vízilabda Bajnokok Ligája barcelonai hatos döntőjében, miután 6–6-os rendes játékidő után szétlövésben kikapott a házigazda, és címvédő Barcelonetától.
máj. 28
20:54
Csányi Sándor nem szavaz Blatterre (Metropol)
Ezt maga Csányi közölte Zürichben.
máj. 28
21:30
Eurofutball: „elfáradt” a Vásárhely, bajnok a Steaua (She)
A Steaua Bucuresti sikerével zárult a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2014–2015-ös kiírása. A fővárosi csapat fennállása 26. bajnoki címét ünnepelheti. A második helyen az ASA Targu Mures végzett.
máj. 28
21:48
Hertha: megegyeztek Dárdaival; ilyenre még sohasem volt példa (She)
A Bild értesülései szerint Dárdai Pál és a Hertha BSC megegyezett egymással, így a magyar válogatott szövetségi kapitánya marad a berlini együttes vezetőedzője. A 39 éves szakember határozatlan idejű szerződést kap a fővárosiaktól, amire korábban nem volt példa a Hertha történetében.
máj. 28
22:06
Roland Garros - Djokovic ápolást kért, majd nyert (Infostart)
A világelső szerb Novak Djokovic három játszmában legyőzte a luxemburgi Gilles Mullert csütörtökön a francia nyílt teniszbajnokság férfi versenyének második fordulójában.
máj. 28
22:24
NFL: Peyton és Eli Manning „testőre” is kidőlt fél évre (She)
Nem mondhatni, hogy szerencsésen alakul a felkészülés a Manning fivérek számára, hiszen mindketten elveszítették „testőrüket”.
máj. 28
22:42
Válogatott: Tőzsér Debrecenben edz, és a Parmának szurkol (She)
Tőzsér Dániel egy hete az NB I-ben szereplő Debrecen labdarúgócsapatával edz. Az angol másodosztályból az élvonalba (Premier League) feljutott watfordi futballista – aki a szezont a nyárig Serie A-s Parmától töltötte kölcsönben Angliában – reméli, így sikerül formába hoznia magát a június 5-i Litvánia elleni felkészülési mérkőzésre. A középpályás az mlsz.hu-nak adott nyilatkozatában…
máj. 28
23:00
Bundesliga - Döntetlen az osztályozó első mérkőzésén (Infostart)
Döntetlent játszott a Hamburg a Karlsruhéval a német labdarúgó Bundesliga osztályozós párharcának első mérkőzésén.
máj. 28
23:00
Videó: a kétszintes házat is elhúzza az orosz Fekete Laci (She)
Elbrus Nigmatullin az első ember, aki három méteren keresztül elhúzott egy harminctonnás kétszintes nyaralót. Az erőember a teljesen berendezett otthont speciális vágányon mozdította el Cseljabinszkban. Az orosz „Fekete Laci” hat autókerekekkel melegített be a produkcióra.
máj. 28
23:18
Így készül a magyar labdarúgó-válogatott (Infostart)
Zajlik a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott következő két mérkőzésének, a litvánok elleni debreceni felkészülési, és a finnek elleni Európa-bajnoki selejtező meccsére Helsinkiben - mondta az InfoRádiónak az MLSZ szóvivője. Sipos Jenő kiemelte, a külföldön élő magyar szurkolóknak segítenek szurkolói kártyához jutni.
máj. 28
23:18
Barcelona: „Nem cserélnék életet Messivel” (She)
Javier Mascherano, a Barcelona argentin válogatott futballistája saját elmondása szerint nem cserélne életet Lionel Messivel, és úgy érzi, furcsa lesz az öltözőben a Katarba távozó Xavi nélkül.
máj. 28
23:36
NS: több tétmeccset!; Hajnal és a tizedik NB I-es találkozó; a Bacca-akta - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés