2015. május 9. szombat

máj. 9
21:28
Videó: Pepe és Isco mentette meg a Real Madridot (She)
Az alábbi összeállításban a Real Madrid–Valencia spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés legfontosabb jeleneteit tekinthetik meg!
máj. 9
22:00
La Liga: csak döntetlent ért el a Real Madrid a Valencia ellen (She)
A spanyol bajnokság 36. fordulójában a Real Madrid hazai pályán nem bírt az első félidőben kétgólos előnyt szerző Valenciával. A Real a második félidőben mindent egy lapra tett fel, sikerült is az egyenlítés, de a győzelem elmaradt. A meccs fontos eseménye volt még, hogy C. Ronaldo az első félidő utolsó percében tizenegyest hibázott.
máj. 9
22:54
NB I : „Csoda, szenzáció, amit a játékosaim műveltek” (She)
Miriuta László és Mészöly Géza is nagyon dicsérte a csapatát a 3–2-es hazai győzelemmel véget érő Győri ETO–Haladás NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.
máj. 9
22:56
Serie A: Destro a Romát szomorította - nyert a Milan (She)
A Serie A 35. fordulójában a Milan hazai pályán 2–1-re legyőzte a Romát. Marco van Ginkel és épp a Romától kölcsönben a milánóiaknál futballozó Mattia Destro góljára csak a csereként beálló Francesco Totti válaszolt – 11-esből.
máj. 9
23:12
Hoki-vb: a ráadásra is szükség volt a svéd győzelemhez (She)
A csehországi jégkorong-világbajnokságon Svédország hosszabbításban győzte le Svájcot. Dánia simán nyert Norvégia ellen.
máj. 9
23:48
Eurofutball: egy későn érő csatár nagyon beindult (She)
Alig egy hónap alatt negyedszer szerzett két gólt egy mérkőzésen Alexander Söderlund, a Rosenborg labdarúgója, vezérletével csapata 3–0-ra megverte a Lilleströmöt a norvég bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés