2015. július 10. péntek

júl. 10
22:09
Világfutball: hazatért a 2010-es világbajnokság legjobb játékosa (She)
Hazatért Uruguayba, és a Penarolban folytatja a pályafutását Diego Forlán, a Manchester United, az Atlético Madrid és az Internazionale korábbi csatára, akit 2010-ben megválasztottak a világbajnokság legjobb játékosának.
júl. 10
22:27
Lengyelország: Kádárék esélyt sem adtak Nikolicséknak (She)
A lengyel bajnok Lech Poznan hazai pályán 3–1-re megverte a kupagyőztes Legia Warszawát a lengyel Szuperkupáért rendezett mérkőzésen. A házigazdánál Kádár Tamás végigjátszotta a meccset, a fővárosiaknál Nikolics Nemanját a 82. percben cserélte le edzője.
júl. 10
22:45
Formula-1 - Azeri és Német Nagydíj a jövő évi előzetes naptárban (Infostart)
Az Azeri és a Német Nagydíj is bekerült a jövő évi tervezett Formula-1-es naptárba, így rekordot jelentő 21 futamos lehet a 2016-os világbajnoki sorozat.
júl. 10
23:03
Videó: Malajziában őrületes ünneplés fogadta a Dortmundot (She)
A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund labdarúgócsapata épp ázsiai túráján vesz részt, amin több felkészülési mérkőzésen is pályára lép. Malajziában olyan elképesztő hangulat várta a német gárda buszát, amire szavakat is nehéz találni. Mintha megnyerte volna a bajnokságot a klub!
júl. 10
23:39
Felkészülés: Monacóban nyertek Dzsudzsákék, ötöt hintett a Milan (She)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco vendégeként. A magyar válogatott szélső a 77. percig volt a pályán, a győztes gólt Mathieu Valbuena szerezte a találkozó elején.
júl. 10
23:57
NS: Doll: Vissza a lelátóra!; pénteki pihenőt kap az NB I – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés