2015. július 11. szombat

júl. 11
18:01
Kína: Husztit kiállították, Elekék kikaptak a listavezetőtől (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokásg (CSL) 18. fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos együttese, a Csangcsun Jataj hazai pályán 2–0-ra kikapott a listavezető Kuangcsou Evergrandétól.
júl. 11
18:51
Napoli: „Higuaín egy arrogáns nőcsábász!” - kitálalt a táncoslány (She)
Gonzalo Higuaínt mostanában sokat bírálják Argentínában a Copa América döntőjében kihagyott tizenegyese és a hajrában nyújtott teljesítménye miatt. Nem véletlen tehát, hogy ha egy játékosnak nem megy, a média újra és újra előveszi a „sötét múltat” és a magánéleti pletykákat. Most Natacha Jaitt táncoslány tálalt ki.
júl. 11
18:53
Milan: Mihajlovics nem számol a magyarral – hova tovább? (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Szinisa Mihajlovics, a Milan vezetőedzője nem számít Tamás Krisztiánra, az együttes korosztályos válogatott balhátvédjére, így a magyar futballista a másod- vagy a harmadosztályban folytathatja a pályafutását.
júl. 11
18:55
Felkészülés: Totti is csak néz, a Gyirmót legyőzte az AS Romát (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a Francesco Tottival felálló olasz AS Romát.
júl. 11
19:09
Videó: nagyszerű kontra végén csodálatos befejezés – sarokkal (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Red Bull Salzburg felkészülési mérkőzésen 4–0-ra kikapott a német Bundesligában szereplő Werder Brementől. A vendégek második találatát a nigériai Anthony Ujah szerezte sarokkal, fantasztikus gólját ráadásul gyönyörű kontratámadás előzte meg.
júl. 11
19:11
Wimbledon: a Stollár, Gálfi páros döntős a junioroknál (She)
A harmadik kiemelt Stollár Fanny, Gálfi Dalma duó 7:6, 6:4-re legyőzte a Miriam Kolodziejová, Markéta Vondrousová cseh kettőst az angol nemzetközi teniszbajnokság junior páros versenyének elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba.
júl. 11
19:13
Felkészülés: Youla-triplával zárt a Honvéd, nyert a Puskás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd magabiztos játékkal 3–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen a szlovák másodosztályú Dénesdtorcsmisérdet Souleymane Youla mesterhármasával. A Puskás Akadémia 1–0-ra legyőzte az NB II-be kieső Dunaújvárost, és a Paks is egy góllal nyert skót első osztályú riválisa ellen.
júl. 11
19:27
Videó: így győzte le a Gyirmót FC Győr az AS Romát (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a Francesco Tottival felálló olasz AS Romát.
júl. 11
19:29
Férfi vízi: a spanyoloké a harmadik hely a Margitszigeten (She)
A spanyol férfi vízilabda-válogatott szerezte meg a harmadik helyet a négycsapatos Vodafone-kupán, miután a szombati zárónapon 9–6-ra nyert Ausztrália legjobbjai ellen az addig egyformán nyeretlen két együttes összecsapásán a Margitszigeten.
júl. 11
19:31
Felkészülés: az Inter 4–0-ra vezetett, aztán majdnem ikszelt (She)
Az olasz Internazionale labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a német harmadik ligás Stuttgarter Kickerst.
júl. 11
19:45
Triatlon: Tóth Tamás tizedikként zárt az Európa-bajnokságon (She)
Tóth Tamás a tizedik, Vanek Margit pedig a 15. helyen végzett a genfi triatlon Európa-bajnokságon.
júl. 11
19:47
Roma: „Gyűlölök veszíteni” – Garcia a Gyirmót elleni zakó után (She)
Alighanem a mai felkészülési mérkőzések legnagyobb meglepetése, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr 2–1-re legyőzte a Serie A 2014–2015-ös szezonjában ezüstérmes olasz AS Romát. Rudi Garcia vezetőedző nem is volt túl boldog...
júl. 11
20:03
Az olaszok nyerték a Vodafone Kupát (Infostart)
Az olasz férfi vízilabda-válogatott nyerte a Vodafone Kupát, miután 8-6-ra legyőzte a magyar csapatot a Margitszigeten.
júl. 11
20:03
Felkészülés: a DVTK 1. sikere a románok legyűrésével lett meg (She)
Utolsó felkészülési mérkőzésén a labdarúgó NB I 2015–2016-os idényére készülő Diósgyőri VTK 2–1-re legyőzte a román másodosztályú FC Olimpia Satu Marét.
júl. 11
20:03
A Gyirmót felkészülési mérkőzésen legyőzte az AS Romát (Metropol)
Az NB-II-es magyar csapat Olaszországban győzte le az olasz ezüstérmest.
júl. 11
20:05
Bravúr: az NB II-es Gyirmót legyőzte Totti AS Romáját! (Infostart)
Ki hitte volna, hogy ilyen megtörténik? Az NB II-es Gyirmót felkészülési mérkőzésen, Olaszországban, 2-1-re legyőzte a Francesco Tottit is felvonultató AS Romát, a legutóbbi olasz bajnokság második helyezettjét.
júl. 11
20:07
Paravívó vk - Magyar házi döntő tőrben, Veres Amarilla aranyérmes kardban (Infostart)
Veres Amarilla kardban aranyérmes lett a Varsóban zajló paralimpiai kvalifikációs vívó Világkupa-versenyen, tőrben pedig az A kategóriában Krajnyák Zsuzsanna szerezte meg az első helyet Hajmási Éva előtt. A B kategóriában Dani Gyöngyi harmadikként zárt.
júl. 11
20:21
Vb 2018: szexi modell és Ronaldo a selejtezők sorsolásán - képek (She)
Kereken két hét múlva, július 25-én sorsolják a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezőcsoportjait. A szentpétervári Konsztantyin palotába szervezett ceremónián két közismert orosz személyiség és egy brazil futball-legenda, Ronaldo tevékenykedik.
júl. 11
20:39
Wimbledon: negyedik kísérletre már sikerült a román játékosnak (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság férfi páros versenyének döntőjében a negyedik kiemelt Jean-Julien Rojer, Horia Tecau holland, román kettős 7:6, 6:4, 6:4-re legyőzte a 13.-ként rangsorolt Jamie Murray, John Peers brit, ausztrál duót.
júl. 11
20:57
Férfi vízi: kétgólos vereség, az olaszoké a Vodafone-kupa (She)
Az olasz vízilabda-válogatott nyerte meg a Vodafone-kupát, miután a 3. fordulóban 8–6-ra legyőzte a Benedek Tibor irányította magyar együttest.
júl. 11
21:15
Vodafone Kupa - A spanyoloké a harmadik hely (Infostart)
A spanyol férfi vízilabda-válogatott szerezte meg a harmadik helyet a négycsapatos Vodafone Kupán, miután a szombati zárónapon 9-6-ra nyert Ausztrália legjobbjai ellen az addig egyformán nyeretlen két együttes összecsapásán a Margitszigeten.
júl. 11
21:15
Edzősors: „Carrillóval folytatom, ajánlatokra várunk!” (She)
Fransisco José Ruiz Rojas, a Videoton volt kapusedzője a helyszínen tekintette meg a Dunaújváros PASE–Puskás Akadémia (0–1) felkészülési mérkőzést. A fehérváriakkal magyar bajnoki címet szerző szakember a jövőjéről és a Magyarországon töltött két évről is beszélt a Nemzeti Sport Online-nak.
júl. 11
21:17
MU: Schweinsteiger után Darmian is a manchesterieké (She)
Az olasz Torino labdarúgócsapata hivatalos honlapján közleményben tudatta, hogy válogatott védője, Matteo Darmian az angol Manchester Unitedbe igazol. Az MU szintén megerősítette az átigazolást, Darmian négy plusz egyéves szerződést írt alá.
júl. 11
21:19
Felkészülés: játszott a spanyol próbajátékos, kikapott a Csaba (She)
A labdarúgó NB I jövő hétvégi rajtjára készülő Békéscsaba nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a szerbiai Szpartak Szuboticától. A lila-fehéreknél Clemente személyében egy spanyol próbajátékos is pályára lépett.
júl. 11
21:33
Universiade: Huszák hatodik lett diszkoszvetésben (She)
Huszák János a hatodik helyen végzett a férfi diszkoszvetők versenyében a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiade szombati versenynapján.
júl. 11
21:51
Paratriatlon Eb - Minden magyar a legjobb nyolc között végzett Genfben (Infostart)
A legjobb nyolc között zártak a magyarok Genfben szombaton a paratriatlonosok Európa-bajnokságán.
júl. 11
21:51
Atlétika: Bakosi éppen lemaradt a dobogóról az U23-as Eb-n (She)
A magasugró Bakosi Péter az ötödik helyen végzett a tallinni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon szombaton.
júl. 11
21:53
Videó: Nani hatalmas góllal debütált új csapatában (She)
Mint megírtuk, Nani a Fenerbahcéban folytatja pályafutását, miután a labdarúgóért a török klub hatmillió eurót fizetett a Manchester Unitednek. A támadó azóta be is mutatkozott új csapatában, és az iráni Zob Ahan elleni, 7–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen meg is szerezte első – nem is akármilyen – gólját.
júl. 11
21:55
MLS: ghánai válogatott próbajátékos Némethéknél (She)
Ghánai válogatott labdarúgót tesztel a Németh Krisztián foglalkoztató Sporting Kansas City.
júl. 11
22:09
F1: exhumálják az ötszörös világbajnok legendát (She)
Augusztus hetedikén exhumálják a Formula–1 valaha volt egyik legnagyobb egyéniségét, az 1995. július 17-én elhunyt argentin Juan Manuel Fangiót – adta hírül a motorsport.com.
júl. 11
22:27
Meghalt a magyar para-erőemelősport alapítója (Infostart)
Hosszan tartó súlyos betegség után, 66 éves korában pénteken elhunyt Kenderes Gábor, a magyar para-erőemelősport alapítója, nemzetközi szinten is ismert és elismert edző.
júl. 11
22:45
Real Madrid: búcsút int a legenda, Casillas a Porto játékosa (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján közleményben tudatta, hogy kapusa, Iker Casillas a portugál FC Portóba szerződik.
júl. 11
23:03
Wimbledon: Martina Hingis 17 év után ismét nyert (She)
Az első kiemelt Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettős szetthátrányból felállva, 5:7, 7:6, 7:5-re megverte a másodikként rangsorolt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina duót az angol nemzetközi teniszbajnokság női páros versenyének döntőjében.
júl. 11
23:05
Férfi vízi: „Kudarc, nem tudtuk kiszolgálni a közönséget” – videó (She)
Mint megírtuk, az olasz vízilabda-válogatott nyerte meg a Vodafone-kupát, miután szombaton 8–6-ra legyőzte a Benedek Tibor irányította magyar együttest. A mérkőzés után Benedek Tibor mellett Vámos Márton és Nagy Viktor értékelte a döntőt, valamint elmondták várakozásaikat a közelgő kazanyi vb-ről.
júl. 11
23:21
MotoGP: tizenegy Moto3-as pilóta kapott büntetést (She)
Szinte nincs olyan versenyhétvége a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, hogy ne kerülne szóba a versenyigazgatóság erejének hiánya. A jelenleg használatban lévő büntetőpont-rendszer nem igazán rettenti el a versenyzőket, hogy sorra áthágják a szabályokat.
júl. 11
23:39
NS: Gyirmóti „farkasölők”; Serena: nyerő 21-es – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés