2015. július 15. szerda

júl. 15
16:24
Vívó-vb: Szász Emese nem jutott negyeddöntőbe (She)
A magyarok közül utolsóként Szász Emese is kiesett a női párbajtőrözők egyéni versenyéből a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 15
16:26
Vízilabda: négy évre eltiltották a horvát olimpiai bajnokot (She)
Négyéves eltiltással sújtották Niksa Dobud horvát vízilabdázót, a 2012-es olimpiai bajnok és a 2010-es Európa-bajnok csapat centerét, akit a londoni olimpia évében a világ legjobbjának választottak a posztján. A vízilabdázó bűne az volt, hogy elmulasztott egy doppingtesztet márciusban.
júl. 15
16:42
Vívó-vb - Szász Emese nem jutott negyeddöntőbe (Infostart)
A magyarok közül utolsóként Szász Emese is kiesett a női párbajtőrözők egyéni versenyéből a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 15
17:00
Vívó-vb - Imre Géza negyeddöntős (Infostart)
Imre Géza bejutott a negyeddöntőbe a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 15
17:00
Besiktas: Dzsudzsákra nincs, a német válogatottra van pénz? (She)
Török lapértesülések szerint a Besiktas megállapodott a Fiorentina 60-szoros német válogatott labdarúgójával, Mario Gomezzel.
júl. 15
17:02
Puskás Akadémia: megbízott szakmai igazgatót neveztek ki (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai vezetését a jövőben megbízott szakmai igazgatóként Horváth Péter látja el – tudatta a puskasakademia.hu.
júl. 15
17:04
Vívó-vb: Imre Géza bejutott az elődöntőbe Moszkvában (She)
Imre Géza bejutott az elődöntőbe a moszkvai vívó-világbajnokságon. A 40 éves magyar párbajtőröző kiélezett küzdelemben, izgalmas asszóban biztosította helyét a legjobb nyolc között az ukrán Bohdan Nyikisinnel szemben, majd a négy közé jutásért a kínai Li Csent is legyőzte.
júl. 15
17:18
Kajak-kenu: indul a második világbajnoki válogatóverseny (Infostart)
A női kajak egyesek 500 méteres és a férfi kajak párosok 1000 méteres előcsatározásaival már csütörtökön elrajtol a második világbajnoki válogatóverseny, amelynek Szolnok ad otthont vasárnapig. A szombati és vasárnapi döntőket az M4 Sport televíziós csatorna élőben közvetíti.
júl. 15
17:36
Vívó-vb - Negyedszer is győzött, ezzel biztos érmes Imre Géza (Infostart)
Könnyed vívással negyedik mérkőzését is megnyerte Imre Géza a moszkvai vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyének főtábláján, ezzel bejutott az elődöntőbe, vagyis már biztos érmes.
júl. 15
17:36
NB II: a Honvédtól kölcsönöz középpályást a Soroksár (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár egy évre kölcsönvette az élvonalban szereplő Honvéd középpályását, Kapacina Valért.
júl. 15
17:38
Olimpia 2024: Hamburg a fenntarthatóság jegyében rendezne (She)
A környezeti, a társadalmi és a gazdasági fenntarthatóság jegyében rendezné meg Hamburg a 2024-es nyári olimpiát és paralimpiát az észak-németországi nagyváros vezetésének szerdán ismertetett előzetes tervei szerint.
júl. 15
17:40
Tenisz: Babos sima vereséget szenvedett Bukarestben (She)
Babos Tímea 59 perc játék alatt sima vereséget szenvedett a bukaresti női tenisztorna első fordulójában a második kiemelt Roberta Vincitől. Az olasz játékos csupán három játékot engedélyezett magyar ellenfelének, aki 6:2, 6:1-re veszített.
júl. 15
17:42
La Liga: Szerelések helyett szelfiznek Messivel - Godín (Agroinform)
Az Atlético Madrid védője szerint kezdenek túlzásba esni a liga játékosai Messivel kapcsolatban.
júl. 15
18:12
UEFA Év játékosa: nyolc BL-döntős küzd C. Ronaldóval (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta az Év játékosa-díjra esélyesek szűkített, tízfős listáját, amelyen nyolc Bajnokok Ligája-döntőst találunk.
júl. 15
18:14
Videó: Khedira bevette a Juve stadionját és óriási szelfit csinált (She)
A nagyközönségnek is bemutatkozott a Juventus új nyári igazolása, Sami Khedira. A Real Madridtól érkező német válogatott középpályás előbb sajtótájékoztatót tartott, majd néhányat dekázott a Juventus Stadionban, végül a klub hivatalos shopjában aláírásokat osztott és közös fotózáson vett részt a szurkolók körében.
júl. 15
18:30
Szabadultak a házi őrizetből a fociper vádlottjai (Blikk)
Budapest – Megszüntették a 2011 óta tartó hazai focifogadási botrány több vádlottjának házi őrizetét.
júl. 15
18:48
Vizes vb - A jegyek fele elkelt a kazanyi megnyitóra (Infostart)
A belépők fele, vagyis húszezernél valamivel több jegy kelt el eddig az idei oroszországi vizes világbajnokság ünnepélyes megnyitójára.
júl. 15
18:48
Videoton: a Juventustól szerződtettek csatárt – hivatalos (She)
A Videoton bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a Juventustól a 19 éves Alhassane Soumah csatárt.
júl. 15
18:50
El: a Fradi alapembere valóban távozna, nem játszik a Zeljeznicar ellen (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön a bosnyák Zeljeznicarral találkozik az El-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén az Üllői úton. A találkozót megelőző szerdai sajtótájékoztatón Thomas Doll vezetőedző és a Fradi egyik játékosa, Gyömbér Gábor válaszolt az újságírók kérdéseire.
júl. 15
19:06
Újpest: Maradhattam volna Olaszországban, de mást akartam – Filkor (She)
Filkor Attila tízéves légiósélet után tért haza az NB I-ben szereplő Újpesthez. A magyar válogatott középpályás az NSO Tv-nek beszélt döntése okáról és céljairól.
júl. 15
19:08
Felkészülés: Simonnal jobban ment a Münchennek, mint nélküle (She)
A Werder Bremen labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte az 1860 Münchent a tiroli Zillertalban.
júl. 15
19:24
Vívó-vb - Az elődöntőben sem állt le Imre Géza, aranyéremért vívhat (Infostart)
Az elődöntőben is folytatta remeklését Imre Géza, nagyszerű vívással legyőzte a dél-koreai Jung Hszeung Hvát, ezzel bejutott a döntőbe a moszkvai világbajnokságon.
júl. 15
19:24
Vívó-vb: Imre Géza először egyéni világbajnok párbajtőrben (She)
Imre Géza megnyerte a moszkvai vívó-világbajnokság egyéni párbajtőr számát, miután a fináléban 15:14-re legyőzte a francia Gauthier Grumier-t
júl. 15
19:26
Európa Liga - Lökést adhat a Ferencvárosnak, hogy újra szurkolói előtt játszhat (Infostart)
A Ferencváros vezetőedzője és labdarúgói is úgy érzik, pluszt jelenthet a számukra, hogy az Európa Liga első selejtezőkörétől eltérően csütörtökön, a második forduló első összecsapásán már nézők előtt fogadhatják ellenfelüket, a bosnyák Zeljeznicar együttesét.
júl. 15
19:26
Felkészülés: a Roma után a Fiorentina sem bírt a Gyirmóttal (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a Fiorentinával Olaszországban.
júl. 15
19:42
Videó: a Beckhammel balhézó kabala bepöccent, mindenkinek nekiment! (She)
Q vélhetően a világ leghíresebb kabalafigurája. Az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő San Jose Earthquakes kedvence azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy korábban nekiment David Beckhamnek, most pedig újra róla beszél a világ. Természetesen egy újabb balhé miatt…
júl. 15
19:48
Magyar foci: A BL-döntőstől igazolt csatárt a Vidi (Agroinform)
A Juventus csapatától szerződtetett támadót a Videoton együttese: a 19 éves Alhassane Soumah egy évre érkezik kölcsönbe.
júl. 15
20:00
Vívó-vb - Szász Emese nem jutott negyeddöntőbe (Infostart)
A magyarok közül utolsóként Szász Emese is kiesett a női párbajtőrözők egyéni versenyéből a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 15
20:02
Világbajnoki aranyérmes a párbajtőröző Imre Géza Moszkvában (Infostart)
Aranyérmet nyert a párbajtőröző Imre Géza a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 15
20:18
Bayern: megegyeztek a Juve klasszisával, a két klub alkudozik (She)
Egybehangzó olaszországi sajtóhírek szerint Arturo Vidal közel áll ahhoz, hogy a Bayern Münchenhez szerződjön. A Juventus chilei középpályásával a német klub megegyezett, már csak az kell az üzlethez, hogy a két klub is megállapodjon egymással.
júl. 15
20:39
Aranyérmes a párbajtőröző Imre Géza (Metropol)
Aranyérmet nyert a párbajtőröző Imre Géza a moszkvai vívó-világbajnokságon szerdán. Mindezt 40 évesen.
júl. 15
20:54
FTC: Radó feszültséget okoz? Mindig a legjobb játszik! – Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a csütörtöki, Zeljeznicar elleni Európa-liga-selejtező előtt az NSO Tv-nek beszélt a bosnyák csapat stílusáról, a futballisták játéklehetőségről és David Mateosról.
júl. 15
21:12
FTC: A Ferencváros erősebb nálunk – a bosnyák edző (She)
Milomir Odovic, a bosnyák Zeljeznicar vezetőedzője szerint a csapatával csütörtök este 20.30-tól az Üllői úton Európa-liga-selejtező mérkőzést játszó Ferencváros jelenleg a legjobb klub Magyarországon. A 60 éves szakember azt mondta, emlékszik még azokra az időkre, amikor az FTC Európa élvonalához tartozott.
júl. 15
22:06
Bajnokok Ligája - Egygólos előnyt harcolt ki a BATE (Infostart)
A tavaly csoportkörbe jutott fehérorosz BATE Boriszov 2-1-re győzött a vendég ír Dundalk ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, a párharc szerdai első felvonásán.
júl. 15
22:06
NB II: új többségi tulajdonosa van a Siófoknak (She)
György Tamás lett a BFC Siófok Kft. többségi tulajdonosa – tudatta a Nemzeti Sport Online-nak a klub. Ezzel szerdán lezárult a sportvállalkozás üzletrészének értékesítéséről szóló hosszú tárgyalássorozat. Nemes Ferenc továbbra is kisebbségi tulajdonosként vállal szerepet a cégben.
júl. 15
22:24
Ez hozta meg az aranyat Imre Gézának (Infostart)
Felszabadultan, könnyedén, különösebb teher nélkül vívott Imre Géza a moszkvai világbajnokságon - ennek tulajdonítja, hogy megszerezte első egyéni vb-érmét, ami mindjárt arany lett.
júl. 15
22:24
Videó: felavatta a Vidi stadionját a Juventus csatára (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton egy évre kölcsönvette a Juventustól Alhassane Soumah-t. A 19 éves csatár megérkezése után orvosi vizsgálaton vett részt, majd kipróbálta a fehérvári stadion gyepét. A vidi.hu videója.
júl. 15
22:42
Európa Liga - Udvarol a Fradi ellenfelének edzője (Infostart)
Óvatos a Ferencváros elleni csütörtöki Európa Liga-selejtező előtt a vendég Zeljeznicar labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 15
22:42
Haladás: Nem tucatjátékosokat igazoltunk – Halmosi (She)
Mészöly Géza, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, valamint Halmosi Péter, a szombathelyi együttes kapitánya is a biztos bentmaradást tekinti a fő célnak a következő idényben.
júl. 15
22:44
Vívó-vb: Ha nem vagyok pofátlan, akkor nem nyerek – Imre (She)
Mint arról beszámoltunk, a párbajtőröző Imre Géza aranyérmes lett a Moszkvában zajló világbajnokság egyéni versenyében. A csapatban háromszoros világbajnok vívó az NSO Tv-nek beszélt az örömről, a legnehezebb asszójáról és a riói tervekről.
júl. 15
22:46
Atlético: kolumbiai csatár pótolja Mandzukicot – hivatalos (She)
A Porto után az Atlético Madrid is bejelentette a kolumbiai Jackson Martínez átigazolását.
júl. 15
23:00
NB I: Rossi szerint káros lehet a fiatalokra az új rendszer (She)
Marco Rossi, a Bp. Honvéd vezetőedzője szerint káros hatása is lehet a fiatal játékosokra a 20 éven aluli labdarúgók szerepeltetésének pénzügyi támogatása.
júl. 15
23:02
PL: Ukrajnából vett holland válogatott szélsőt Advocaat (She)
A Sunderland bejelentette, hogy szerződtette a holland válogatott Jeremain Lenst a Dinamo Kijevtől.
júl. 15
23:18
NS: nincs megállás az El-ben; Megyeri-út – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
júl. 15
23:36
Videó: nagy ziccert is hibázott a Gyirmót – így ikszelt a Fiorentinával (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót és az olasz élvonalbeli Fiorentina összecsapása. A felkészülési mérkőzés hőse Somogyi Csaba, a magyar csapat kapusa volt, aki többször is nagy bravúrral óvta meg csapatát a góltól. Íme, az összefoglaló!
júl. 15
23:54
FTC: a Bundesligában köthet ki a német középpályás (She)
Német lapértesülés szerint Piotr Trochowski a Bundesligában legutóbb ötödik helyen végző Augsburg labdarúgócsapatánál vesz részt próbajátékon. A 35-szörös német válogatott középpályást a Ferencvárosnál is szívesen látnák.

Keresés