2015. július 22. szerda

júl. 22
20:38
BL: Videoton–The New Saints élőben az NSO-n! (She)
VIDEOTON–The New Saints találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 22
20:40
NB II-es felkészülés: tizenkét gólt vágott a Szolnok (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat játszott szerdán felkészülési mérkőzést. A Szolnok tizenkét gólt vágott a Kisújszállásnak, míg a Szigetszentmiklós négy gólt szerzett a Hatvan otthonában. A Kisvárda és a Csákvár egyaránt 3–2-re nyert, az Ajka és a Dunaújváros pedig döntetlent játszott egymással.
júl. 22
20:54
NB I: Kemenes dilettáns MLSZ-döntnököt emleget (She)
Kemenes Szabolcs finoman fogalmazva nem tartja szerencsésnek, hogy szombaton 15.30-kor kezdődik az MTK elleni hazai bajnokijuk. A Bp. Honvéd labdarúgócsapatának kapusa a Facebook-oldalán osztotta meg véleményét ezzel, no meg Bobál Gergely wolfsburgi kölcsönszerződésével kapcsolatban.
júl. 22
20:56
El: „Ennek a találkozónak is a Ferencváros az esélyese” (She)
A Zeljeznicar vezetőedzője, Milomir Odovic szerint a szurkolóik fantasztikus hangulatot varázsolnak majd a stadionba a Ferencváros elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján. A védő, Aleksandar Kosoric azt mondta, ennek a találkozónak is a magyar csapat az esélyese.
júl. 22
21:12
Mario Suárez az Atlético Madriból a Fiorentinához igazol (Infostart)
A Fiorentina labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Mario Suárez.
júl. 22
21:12
Atlético: Mario Suárez a Fiorentinához igazol (She)
A Fiorentina labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Mario Suárez. A hírt a 28 éves középpályás eddigi együttese, az Atlético Madrid jelentette be honlapján.
júl. 22
21:14
Felkészülés: Dárdai csapatának kevés volt a kétgólos előny (She)
A Dárdai Pál által irányított Hertha nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott az angol másodosztályú Fulhammel, amely kétgólos hátrányból egyenlített.
júl. 22
21:16
Videó: Di María rabonája nem maradhatott ki a top 6-ból (She)
Jonathan Calleri gyönyörű gólt lőtt a Boca Juniors–Quilmes (2–1) találkozón, amivel győzelemre vezette csapatát. A spanyol Marca portál beválogatta a találatot a futballtörténelem hat legszebb gólja közé, amelyből természetesen Ángel Di Maríáé sem maradhatott ki.
júl. 22
21:48
Abu-Dzabiban rendezik a 2020-as rövidpályás úszó-világbajnokságot (Infostart)
Abu-Dzabiban rendezik a 2020-as rövidpályás úszó-világbajnokságot. Erről a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) határozott szerdán Kazanyban. A 25 méteres medencés viadalért Asztana és Lima versengett még.
júl. 22
21:48
Real Madrid: B… meg, ember! – CR kiakadt Benítez döntésén (She)
Cristiano Ronaldo és Rafa Benítez kapcsolata eddig sem tűnt ideálisnak, és a jelek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának új vezetőedzője Ausztráliában sem lopja be magát a portugál sztár szívébe.
júl. 22
21:48
Mario Suárez a Fiorentinához igazol (Metropol)
A Fiorentina labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Mario Suárez.
júl. 22
22:06
Tenisz: Márton és a varázsló – mint egy menekülőművész (She)
A nyolcadik kiemelt Fucsovics Márton bejutott az olaszországi Recanatiban zajló kemény pályás challenger-teniszverseny negyeddöntőjébe, miután a 2. fordulóban 2:6, 6:4, 7:5-re legyőzte a hazai környezetben játszó Flavio Cipollát.
júl. 22
22:24
Videó: Gyurcsó a 107. percben juttatta tovább a Vidit (She)
Gyurcsó Ádám góljával egyenlített a Videoton a The New Saints ellen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóján, így 2–1-es összesítéssel a magyar csapat jutott tovább a következő körbe.
júl. 22
22:42
Kiszenvedte a továbbjutást a Videoton a walesi bajnok ellen (Infostart)
A Videoton hosszabbítás után 1-1-es döntetlent játszott a walesi The New Saints együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának szerdai visszavágóján, így 2-1-es összesítéssel jutott tovább.
júl. 22
22:42
BL: a BATE vár a Videotonra a következő körben (She)
A BATE Boriszov egygólos előnyét megőrizve 0–0-s döntetlent játszott az ír Dundalk otthonában, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörébe, amelyben a Videoton vár rá.
júl. 22
22:44
Quaresma a Besiktashoz igazolt (Infostart)
A Besiktas labdarúgócsapatához igazol Ricardo Quaresma.
júl. 22
23:00
Liverpool: 32.5 milliót fizettek a belga csatárért – hivatalos (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata 32.5 millió fontért megvásárolta az Aston Villa belga válogatott csatárát, Christian Bentekét.
júl. 22
23:18
BL: 120 percben kiszenvedett Videoton-továbbjutás (She)
A Bajnokok Ligája-selejtező második körében az idegenben 1–0-ra nyerő Videoton csak vért izzadva jutott tovább odahaza a walesi The New Saints ellen. A rendes játékidőben a vendégek értek el gólt a csereember, Matty Williams révén, így következett a hosszabbítás, amelyben Gyurcsó Ádám ismét beköszönt a walesieknek (1–1), így a magyar bajnok jutott tovább.
júl. 22
23:36
BL: A távozókat nem sikerült megfelelően pótolni – Casoni (She)
A Videoton labdarúgócsapatát irányító Bernard Casoni szerint nem sikerült megfelelően pótolniuk a nyáron távozó játékosokat, de jelenleg az a legfontosabb, hogy a The New Saints kiejtésével bejutottak a BL-selejtező 3. fordulójába.
júl. 22
23:38
BL: a walesi edző karrierje legszebb napját élte át (She)
Craig Harrison, a The New Saints vezetőedzője elmondta, annak ellenére, hogy nem sikerült továbbjutniuk a Videoton ellen a Bajnokok Ligájában, nagyon büszke a csapatára.
júl. 22
23:54
Felkészülés: Bamba-bomba a Saint-Étienne–Ajaxon (She)
A Saint-Étienne a 19 éves Jonathan Bamba bombagóljával 1–0-ra nyert felkészülési mérkőzésen az Ajax ellen. A Galatasaray 2–1-re verte meg a Celta Vigót, a török csapat második találatát a nyári szerzemény, Lukas Podolski szerezte.
júl. 22
23:56
Wolfsburg: Nincs támaszom, aki segítsen, de… – Bobál G. (She)
Bobál Gergely a Bp. Honvéd labdarúgócsapatából a Wolfsburghoz szerződött. A 19 éves csatár az átigazolás körülményeiről és a terveiről is beszélt az NSO Tv-nek.
júl. 22
23:58
BL: Casoni másképp látja csapatát, mint a szurkolók (She)
Bernard Casoni, a Videoton vezetőedzője elmondta, elégedett csapatával, amely hosszabbítás után továbbjutott a Bajnokok Ligája 2. selejtezőköréből a The New Saints ellen.

Keresés