2015. július 23. csütörtök

júl. 23
20:18
Kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros (Metropol)
Az FTC a hazai pályán elszenvedett vereséget követően a csütörtöki visszavágón, idegenben is kikapott a Zeljeznicartól.
júl. 23
20:20
DiaEuro 2015: kemény csatában elődöntős a magyar válogatott (She)
Portugália legyőzésével a magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott elődöntőbe jutott a kolozsvári futsal Európa-bajnokságon.
júl. 23
20:22
Videoton: Rudolf Gergely két évre aláírt a címvédőhöz (She)
Mint azt a Nemzeti Sport Online elsőként előre jelezte, a legutóbb a Győri ETO labdarúgócsapatában játszó Rudolf Gergely kétéves szerződést írt alá a bajnoki címvédő Videoton FC-vel. A hírt a játékosnak az átigazolási procedúra során jogi segítséget nyújtó Hivatásos Labdarúgók Szövetsége (HLSZ) jelentette be.
júl. 23
20:24
Hertha: Dárdai mentőmellényben és sisakban? Igen! – képek (She)
Csapatépítő raftingtúrára vitte Dárdai Pál és Rainer Widmeyer a Hertha BSC labdarúgócsapatát – a Bundesliga-szezonra kőkemény edzőtáborral készülő berliniek a délutáni tréning helyett vízre szálltak. A játékosok a Hertha BSC honlapjának beszámolója szerint igencsak élvezték a raftingot, az is lehet, hogy jobban, mint a gyilkos terhelést...
júl. 23
21:12
DVSC: „A fölényes győzelmet az ultráknak köszönhetjük” (She)
Gólesőben fürdette meg lett ellenfelét a Debrecen, és óriási zakóval (9–2) küldte haza a Skonto Rigát az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában, amivel bejutott a következő fordulóba. A találkozót követően Kondás Elemér vezetőedző, a szépségdíjas gólt szerző Balogh Nobert és a duplázó Tisza Tibor értékelt az NSO Tv-nek.
júl. 23
21:14
El: Doll elnézést kért a szégyenteljes játékért (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint az első meccsen dőlt el a Zeljeznicar elleni Európa-liga-selejtezős párharc. A német szakember támadásban a szívet és a küzdőszellemet is hiányolta a szarajevói visszavágón. Bebizonyosodott, hogy ami esetleg a magyar bajnokságban elég, az a nemzetközi porondon kevés.
júl. 23
21:30
Videó: Nikolics kiharcolta, és higgadtan a bal alsóba helyezte (She)
Nikolics Nemanja büntetőt harcolt ki és értékesített csapatának, így vette ki részét a Legia Warszawa 3–0-s győzelméből a román Botosani elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján. Nézze meg a magyar légiós találatát!
júl. 23
21:32
Chelsea: 18 éves szerb középpályást igazoltak (She)
A Chelsea labdarúgócsapata bejelentette, hogy megszerezte Danilo Panticsot a belgrádi Partizantól. A londoni klub a 18 éves szerb középpályást azonnal kölcsön is adta a holland Vitesse-nek a következő szezonra.
júl. 23
21:48
Benedek érmes helyezést vár a pólócsapattól (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya azt várja a kazanyi vizes világbajnokságon, hogy a csapat csoportelsőként jusson tovább. Benedek Tibor bízik abban, hogy a bergamói Világliga hatodik helye után az együttes megmutatja, hogy többre képes.
júl. 23
21:48
NB I: a szurkolók érdekében kezdődik korán a Honvéd–MTK (She)
A magyar sportrajongók érdekében módosították a Budapest Honvéd–MTK Budapest bajnoki labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontját – közölte az MTVA sajtóosztálya csütörtökön.
júl. 23
22:24
Tenisz: kiizzadta a döntő szettet, lehet, hogy már bánja (She)
Kiesett az első helyen kiemelt belga David Goffin a bastadi salakpályás tenisztornán, a nyolcaddöntőben ugyanis 6:2, 6:3-ra kikapott a francia Benoit Paire-től.
júl. 23
22:42
Ezzel a méregdrága repülővel érkezett Hamilton Budapestre (Blikk)
Budapest – A Forma-1-es autóversenyzők többsége magánrepülővel érkezett Budapestre.
júl. 23
22:42
Sportkrém: Szécsi Zoltán egy perc alatt futotta le a Coopert (She)
A Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
júl. 23
22:44
Sportgazdaság: Federer az első, CR-ék hátrébb a sorban (She)
Egy londoni üzleti iskola tanulmánya szerint Roger Federer a világ legpiacképesebb sportolója. A dobogóra még két golfozó fért fel, az első húszban pedig csak három labdarúgó található.
júl. 23
22:46
NB II: Búrány követi Balajti Ádámot Szolnokra (She)
Kettő, élvonalbeli tapasztalattal bíró futballistával erősítette meg a keretét a Szolnoki MÁV FC.
júl. 23
22:48
Magyar GP: Piquet-nek Senna megelőzése a legszebb emléke (She)
Nelson Piquet háromszoros világbajnok Formula–1-es pilóta Ayrton Senna hungaroringi megelőzésére emlékszik vissza legszívesebben pályafutásából.
júl. 23
23:00
Felkészülés: Pelle betalált volt csapatának, nyert a Soton (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Southampton felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a holland Feyenoordot – a Soton első gólját pont a rotterdamiak volt gólzsákja, Graziano Pelle szerezte.
júl. 23
23:18
BL: megbüntették a Barcelonát, amely nem ért egyet ezzel (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi és etikai bizottsága 30 ezer euróra (9 millió forint) büntette a Barcelonát, amiért szurkolói a független Katalóniát jelképező zászlókat lobogtattak a Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntőben Berlinben.
júl. 23
23:20
Kick-box: a szövetség eltiltotta a szegedi lány bántalmazóját (She)
A Magyar Kick-box Szövetség fegyelmi bizottsága azonnali hatállyal felfüggesztette annak a férfinek a szövetségi tagságát, aki Szegeden megvert egy diáklányt.
júl. 23
23:22
El: kövér p.csnek nevezte, de mire volt ilyen nagy az arca? – videó (She)
Elég vicces szóváltásba keveredett Mark Noble, a West Ham United labdarúgója Fabrizio Miccolival, a máltai Birkirkara veterán olasz légiósával.
júl. 23
23:24
Videó: először köszönt be Podolski, és keménykedett is (She)
Lukas Podolski megszerezte első találatát a Galatasarayban, és máris afférba keveredett. Az egykori Arsenal-játékos könyörtelenül kihasználta a Celta Vigo védelmének megingását, és góllal vette ki részét a Galata 2–1-es győzelméből. Azonban nem csak ettől lett emlékezetes a felkészülési mérkőzés: Podolski összeakaszkodott az argentin Gustavo Cabrallal.
júl. 23
23:36
Európa Liga - A Rosenborg lesz a Debrecen következő ellenfele (Infostart)
A Rosenborggal játszik az Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában a Skontót búcsúztató Debrecen, mivel a norvég csapat otthon is legyőzte az izlandi KR Reykjavíkot, ezzel továbbjutott a második körből.
júl. 23
23:36
NS: parádés Loki, kínos Fradi; interjú Lewis Hamiltonnal – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés