2015. július 24. péntek

júl. 24
20:36
Felkészülés: Casillas két gólt kapott a BL-főtáblástól – videók (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert a negyedosztályú KSV Hessen Kassel otthonában. A vendégek magyar válogatott támadója, Stieber Zoltán az 56. percben, csapata egygólos vezetésénél lépett pályára. A meccset 12 ezer néző tekintette meg a helyszínen.
júl. 24
20:54
DiaEuro 2015: álomjátékkal döntőben a magyar válogatott (She)
Óriási győzelmet aratott a magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott a kolozsvári futsal Európa-bajnokságon. Hevesi Tamás együttese 6–1-re kiütötte Bosznia-Hercegovinát.
júl. 24
21:30
Real: Sergio Ramos eltűnt, záporoznak a kérdések – kép (She)
Mint megírtuk, a Real Madrid labdarúgócsapata 4–1-re nyert Melbourne-ben a Manchester City ellen a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési tornán.
júl. 24
22:06
Arsenal: Nincs szükség új igazolásokra – Wenger reagált (She)
Arsene Wenger máris reagált az Arsenal klubigazgatójának, Lord Harrisnek azon mondataira, hogy a francia szakember akár rekordot is dönthet az átigazolási szezonban. A londoniak menedzsere szerint nincs különösebb átigazolási célpontja a klubnak, de ha akad egy jó lehetőség, megpróbálnak élni vele.
júl. 24
22:24
Videó: megvan Sterling utódja? A fiatal szélső óriási gólt lőtt (She)
Mint megírtuk, a Liverpool labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a malajziai élvonal All-Star-csapatával. Az angoloknál lehetőséget kapott a 19 esztendős Jordon Ibe is, aki hatalmas góllal jelezte: ő lehet a néhány napja a Manchester Cityhez távozó Raheem Sterling utódja. Talán nem véletlen, de posztját tekintve Ibe is szélső, csakúgy, mint Sterling…
júl. 24
22:42
Eurofutball: Guzmics nagy szerepet játszott a Wisla góljában (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) második fordulójában a Guzmics Richárdot végig a soraiban tudó Wisla Kraków 1–1-es döntetlent ért el városi riválisa, a Cracovia otthonában. A magyar válogatott középhátvéd végigjátszotta a meccset, és nagy szerepet játszott csapata góljában.
júl. 24
23:00
Olaszország: korosztályos válogatottunk klubot váltott (She)
Az olasz harmadosztályban szereplő Pisa hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette Forgács Dávidot, az Atalanta utánpótlás-válogatott magyar játékosát.
júl. 24
23:36
NB I: augusztus 8-án lesz a Vidi–Fradi – a 3. és a 4. forduló menetrendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága elkészítette az NB I harmadik és negyedik fordulójának pontos időbeosztását. Az ősz egyik legnagyobb rangadóját, a bajnoki címvédő Videoton és a Magyar Kupa-győztes Ferencváros összecsapását augusztus 8-án 20.30 órától rendezik. Az első két fordulóhoz képest változás, hogy a harmadik és negyedik körben is öt meccsre kerül sor…
júl. 24
23:38
NS: ötlettelen Fradi; balfék Senna – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
júl. 24
23:54
Gyémánt Liga - Bolt győzelemmel tért vissza (Infostart)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt győzelemmel tért vissza: megnyerte a 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga londoni állomásának pénteki versenynapján.
júl. 24
23:54
Gyémánt Liga: Bolt győzelemmel tért vissza (She)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt győzelemmel tért vissza: megnyerte a 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga londoni állomásának pénteki versenynapján.

Keresés