2015. július 29. szerda

júl. 29
12:21
Tipp: Müller újabb hazai játékoson gázolhat át (Agroinform)
Az atlantai tenisztorna szerdai játéknapján a Gilles Müller-Jared Donaldson meccsből húznánk hasznot.
júl. 29
12:30
Juventus: Khedira visszatérhet a csapatba, Asamoah nem (She)
Az olasz bajnok Juventus kihirdette 25 fős keretét a lengyel Lechia Gdansk elleni felkészülési mérkőzésre, és ebből kiderül, hogy Sami Khedira visszatérhet az együttesbe.
júl. 29
12:32
Vizes vb: jól elpáholtuk Dél-Afrikát is férfi vízilabdában (She)
Edzésről jövet, edzésre menet találkozott Dél-Afrikával a magyar férfi vízilabda-válogatott a kazanyi vizes vb-n, a C-csoport második fordulójában. A rendkívül motivált afrikaiak ellen magabiztos játékkal 17–4-re nyertünk, jöhetnek az argentinok.
júl. 29
12:48
Vizes vb - Csoportelsőséget érő magyar siker a dél-afrikaiak ellen (Infostart)
A címvédő magyar válogatott 17-4-es győzelmet aratott a Dél-afrikai Köztársaság csapata felett a Kazanyban zajló vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának második fordulójában, s a harmadik kör eredményétől függetlenül már csoportelső, azaz automatikusan negyeddöntős.
júl. 29
12:48
Haladás: két külföldi ajánlat közt edzésbe állt az olasz védő (She)
Visszatért a Haladáshoz Raffaele Alcibiade, aki kölcsönszerződése után a nyáron ténylegesen a Haladáshoz került a Bp. Honvédtól, de kihagyta a felkészülést, mert közben Olaszországban tárgyalt az ottani kérőivel.
júl. 29
13:06
Már Orlandóban is a Fradi-védő érkezéséről beszélnek (Blikk)
Orlando – Egyre jobban érik David Mateos klubváltása. A Ferencváros labdarúgócsapatának spanyol védőjét az észak-amerikai focibajnokságban (MLS) szereplő Orlando City keresi.
júl. 29
13:24
Anglia: Moniz olyan csatárt akar, amilyen Bajner volt (She)
A nyári nagy bevásárlás ellenére hiányérzete van Ricardo Moniznak, az angol negyedosztályú Notts County holland menedzserének, aki olyan csatárt szeretne a csapatába, mint az előző idény végén távozó Bajner Bálint.
júl. 29
13:24
Vizes vb - Női toronyugrásban egyik magyar sem folytathatja (Infostart)
Nem jutott tovább a női toronyugrás selejtezőjéből sem Kormos Villő, sem Reisinger Zsófia a kazanyi vizes világbajnokság szerdai napján.
júl. 29
13:42
Megható! Súlyos beteg kisfiú teljesített egy triatlonversenyt - videó! (Blikk)
London – Vastaps fogadta azt a 8 éves kisfiút, aki súlyos mozgásfogyatékossággal küzd, de teljesítette egy triatlonversenyt.
júl. 29
13:42
FIFA: Platini indul az elnöki posztért – hivatalos (She)
A várakozásoknak megfelelően Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke bejelentette, hogy jelölteti magát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára.
júl. 29
13:44
Milan: „Ibrahimoviccsal bajnokesélyesek lennénk!” (She)
Jérémy Ménez szerint a Milan bajnokesélyes csapat lenne, ha Zlatan Ibrahimovic csatlakozna az együtteshez a Paris Saint-Germaintől.
júl. 29
13:45
Csoportelsők a magyar férfi pólósok (Metropol)
Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese 17-4-re nyert a dél-afrikaiak ellen, s ezzel már negyeddöntős.
júl. 29
13:46
Triatlon: hősként ért célba, százak ünnepelték a 8 éves agysérült fiút (She)
Bailey Matthews igazi bajnok. A nyolcéves angol fiú cerebrális parézissel született, súlyos  mozgásfogyatékossági betegsége következtében koordinációs képességei nem épek. De ez nem akadályozza meg abban, hogy aktív sportéletet éljen és megvalósítsa az álmait.
júl. 29
13:48
Vizes vb: Annyira vették komolyan, amennyire én – Benedek (She)
Edzésről jövet, edzésre menet találkozott Dél-Afrikával a magyar férfi vízilabda-válogatott a kazanyi vizes vb-n, a C-csoport második fordulójában. A rendkívül motivált afrikaiak ellen magabiztos játékkal 17–4-re nyertünk, jöhetnek az argentinok. Benedek Tibor együttese a harmadik kör eredményétől függetlenül már csoportelső, azaz automatikusan negyeddöntős, de a kapitány szerint a mai és az…
júl. 29
13:50
DVTK: elhelyezték a labdarúgó-edzőközpont alapkövét (She)
Ünnepélyes keretek között elhelyezték a Diósgyőri VTK utánpótlás labdarúgó-edzőközpontjának alapkövét szerdán Miskolcon.
júl. 29
13:51
NB I: Kifordultak az oddsok, lehet veretni a Videotont? (Agroinform)
Ha valaki bízik a Diósgyőr sikerében a Videoton ellen, érdemes meglátogatnia a Tippmixprót!
júl. 29
13:52
NBA: „Jordanből sok van” – piacon marad a kínai termék (She)
Elvesztett egy kínai cég ellen indított plágiumpert Michael Jordan, minden idők egyik legjobb kosárlabdázója.
júl. 29
14:18
Cselgáncs-vb - Tizenhat magyar utazik Asztanába (Infostart)
Tizenhat cselgáncsozó képviseli a magyar színeket Asztanában az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon augusztus 24. és 30. között.
júl. 29
14:18
Női kézi: 2020-ig folytatódik az Adzsics-korszak a Podgoricánál (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020-ig szerződést hosszabbított vezetőedzőjével, Dragan Adzsiccsal.
júl. 29
14:21
Platini is a FIFA elnöke lenne (Metropol)
A 60 éves Platini mellett a libériai Musa Bility és a brazil Zico is jelezte, pályázik a tisztségre.
júl. 29
14:36
Platini hivatalosan is ringbe száll (Blikk)
Nyon - Jelölteti magát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke.
júl. 29
14:36
Gyorsaságimotoros-vb: magyar szabadkártyás Misanóban (She)
Megkapta a szabadkártyát a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as kategóriájának szeptember közepén sorra kerülő misanói futamára Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport versenyzője a pénzügyi feltételek teljesülése után rajthoz is állhat majd a versenyen.
júl. 29
14:38
Vizes vb: két meccs után is nyeretlenek a montenegrói pólósok (She)
A barcelonai vb-döntőben a mieink ellen alulmaradó montenegrói vízilabdázók számára a kazanyi világbajnokság 2. fordulója sem hozta meg az áttörést, mivel csak döntetlenre futotta az erejükből Ausztrália ellen.
júl. 29
14:40
Bundesliga: ez az oddsa annak, hogy Dárdait menesztik elsőként (She)
Közzétette a német fogadóirodákkal konzultálva a szezon eleji „kirúgási listáját” a Bild: a rangsorban azt vizsgálták, a Bundesliga mely labdarúgóedzőjét menesztik a 2015–2016-os idény során elsőként. Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője az „élmezőnyben” van a bulvárlap szerint.
júl. 29
14:42
F1: Mázli, hogy ilyen jó volt a Magyar Nagydíj – Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone szerint óriási szerencséje a Formula–1-nek, hogy a nyári szünet előtt ilyen jól sikerült a Magyar Nagydíj. Az F1 gazdasági vezetője arra is utalt, hogy nem feltétlenül van szükség átfogó szabálymódosításokra.
júl. 29
14:54
Elhelyezték a Diósgyőri VTK labdarúgó-edzőközpont alapkövét (Infostart)
Ünnepélyes keretek között elhelyezték a Diósgyőri VTK utánpótlás labdarúgó-edzőközpontjának alapkövét szerdán Miskolcon.
júl. 29
15:03
Tipp: Bocs, Loki, nem igazán bízunk bennetek... (Agroinform)
A Rosenborg nem Skonto Riga, könnyen beletörhet a debreceniek foga.
júl. 29
15:12
Gyorsaságimotoros-vb - Gyutai megkapta a szabadkártyát a misanói futamra (Infostart)
Megkapta a szabadkártyát a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as kategóriájának szeptember közepén sorra kerülő misanói futamára Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport versenyzője a pénzügyi feltételek teljesülése után rajthoz is állhat majd a versenyen.
júl. 29
15:12
Vasas: Bori Gábort szabadságolták az angyalföldiek (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas – egyelőre – szabadságra küldte szélsőjét, Bori Gábort.
júl. 29
15:12
A sztárok többet keresnek az MLS-csapatokban, mint a játékoskeret együtt (Blikk)
New York – Dollármilliókat kapnak a sztárfocisták az észak-amerikai profi focibajnokságban. A legnagyobb csillagok, akikre nem vonatkozik a Major League Soccer (MLS) fizetési sapkája (csapatonként három ilyen lehet) együtt többet keresnek mint a keret többi tagja együtt – írja a Nemzeti Sport.
júl. 29
15:14
Nemzetközi edzőcentrum lesz a Kolonics György Vízisport Központból (Infostart)
A magyar kormány által biztosított sportágfejlesztési támogatásból, 200 millió forintos beruházás keretében bővítették ki a csepeli Kolonics György Vízisport Központot.
júl. 29
15:14
Real: amit C. Ronaldo művelt, arra tényleg elfogytak a jelzők (She)
A felvétel önmagáért beszél.
júl. 29
15:30
Olaszország: Mervó Bence iránt újabb klub érdeklődik (She)
Az olasz átigazolásokra szakosodott újságíró, Gianluca Di Marzio oldalának cikke szerint a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Spezia szerződtetné Mervó Bencét.
júl. 29
15:30
Világbajnok csapat edzője lehet Szivics Tomiszláv (Blikk)
Belgrád – Visszatérhet Szerbiába a korábban Kecskeméten, Pakson és Diósgyőrben dolgozó szakember. Szivics Tomiszláv az előző bajnokság hajrájában távozott a labdarúgó-NB I-es DVTK-tól, a gárda gyenge tavaszi teljesítménye miatt, de most lehet, hogy a rangosabb kispadra tud leülni.
júl. 29
15:48
Vizes vb: döbbenet az edző arcán a 0 pontos műugrás után (She)
Maddison Keeneynek nem sikerült jól a gyakorlata a kazanyi vizes vb-n. Az ausztrál versenyző 0 (nulla) pontos műugrása után érthetően az edzője is csalódott volt.
júl. 29
16:06
FIFA: „Platini nem jó választás, jobbra van szükség!” (She)
Mint ismert, a várakozásoknak megfelelően Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) első embere bejelentette, hogy jelölteti magát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára. A májusi tisztújító kongresszuson Joseph Blatterrel szemben alulmaradó Ali bin al-Husszein jordániai herceg ugyancsak fontolgatja, hogy ismét megméresse magát a február 26-ra kiírt választáson, és…
júl. 29
16:24
Nikolics nélkül szenved a Vidi (Blikk)
Székesfehérvár — „Ha Nikolics távozik, akkor természetesen egy hasonló kaliberű támadót szeretnénk a helyére szerződtetni" – nyilatkozta még tavaly decemberben Burcsa Győző (61), a Videoton klubigazgatója.
júl. 29
16:42
NB II: nagy fogás Gyirmóton, az MTK korábbi alapembere aláírt (She)
Az MTK-ban nevelkedő, az előző szezont a Vasasnál töltő Vass Patrik a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmótnál folytatja a pályafutását – írja a gyirmotfc.hu.
júl. 29
16:42
Nyolcszoros pénzt ér Dárdai kirúgása a fogadóirodáknál (Blikk)
Berlin – Augusztus közepén kezdődik a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga. Az élvonalban szerepel a magyar Dárdai Pál (39) vezette Hertha BSC is, amely tavaly nagy csatában maradt bent az első osztályban.
júl. 29
16:44
BL: Lovrencsicsék meze tiltott Svájcban, szép gesztussal reagáltak (She)
Lovrencsics Gergő klubja, a Lech Poznan a svájci Basellel méri össze erejét a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. A párharc visszavágóját a jövő héten rendezik Svájcban, ahol a lengyel klub nem viselheti eredeti szerelését.
júl. 29
17:00
Videó: ámultak a társak az Arsenal-hátvéd rabonás gólján (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának francia hátvédje, Laurent Koscielny egészen parádés mozdulattal lőtt a hálóba. Egy biztos, a kapura lövést nem így tanítják...
júl. 29
17:00
Tóth Márton bringán ment az El Caminóra (Blikk)
Budapest — A hét végén hazatért Spanyolországból Tóth Márton (29) válogatott vízilabdázó, aki kerékpárral teljesítette a híres zarándokutat, az El Caminót.
júl. 29
17:02
Sportlövő Eb: nincs magyar döntős férfi trapban (She)
Nem sikerült döntőbe jutniuk férfi trapban a magyaroknak a maribori sportlövő Európa-bajnokság szerdai napján.
júl. 29
17:18
Vizes vb - Döntetlen az ausztrál-montenegrói férfi vízilabdameccsen (Infostart)
A montenegrói válogatott 5-5-ös döntetlent játszott az ausztrál csapattal a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának szerdai második fordulójában.
júl. 29
17:18
NB II: Balogh Balázs Vácon folytatja a pályafutását (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vácnál folytatja a pályafutását Balogh Balázs, aki legutóbb a Mezőkövesd színeiben futballozott.
júl. 29
17:36
Vb-sorsolás: „Bántó a kérdés, a magyarok a legerősebbek!” (She)
Ismert személyiségek és hétköznapi emberek véleményét is megkérdeztük a 2018-as labdarúgó-világbajnokság sorsolásáról. A meglepő válaszok sem maradtak el…
júl. 29
17:36
Mellvillantás és grimasz. Így torzul egy műugró a csobbanáskor – Fotó! (Blikk)
Kazany – Fantasztikus fotók születtek már eddig is a kazanyi vizes világbajnokságon, a műugró számoknál több alkalommal is remekül kapták el a vízbe csapódás pillanatát, amely számos ijesztő és vicces képet eredményezett. A Blikk ezekből állított össze párat.
júl. 29
17:38
FTC: Hajnal a fájdalmairól és az időjárásról is beszélt (She)
Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása elmondta, még küzd a sérülésével, valamint arról is beszélt, az időjárás nem lehet kifogás, mindig jól kell teljesíteniük.
júl. 29
17:45
Angol foci: Mourinho sokat vár az Arsenaltól (Agroinform)
A portugál szerint Arséne Wenger egészen kivételes játékosokkal dolgozhat. A két gárda szombaton összemérheti erejét.
júl. 29
17:54
Újpest: a megműtött Windecker hálás Duchatelet-nek (She)
Windecker József a pénteki keresztszalag-műtétje után a Standard Liege akadémiáján végzi a rehabilitációs munkát. Az Újpest labdarúgója hálás a klubelnök Roderick Duchatelet-nek, hogy ilyen feltételeket biztosít a felépüléséhez.

Keresés