2015. július 5. vasárnap

júl. 5
18:15
Videó: Kaká nem hagyta annyiban, de intett a spori, és… (She)
Kaká már az ötödik percben megszerezte a vezetést csapatának, az Orlando Citynek a Real Salt Lake elleni labdarúgó-mérkőzésen Észak-Amerika első számú ligájában (MLS). A brazil a találkozó 45. percében is (fő)szerephez jutott, amikor nem hagyta annyiban, hogy elsőre nem sikerült megszereznie a labdát Javier Moralestől. A játékvezető azonban magához intette, és…
júl. 5
18:33
Edzősors: Roberto Carlos Del Piero korábbi állomáshelyén (She)
Az ősztől az indiai Szuperligában folytatja az edzősködést Roberto Carlos – hozta nyilvánosságra a brazil válogatott és a Real Madrid korábbi klasszisának új klubja, a Delhi Dynamos.
júl. 5
18:35
Red Bull Air Race: Arch nyert, Besenyei hatodik Budapesten (She)
Az osztrák Hannes Arch győzelmével ért véget vasárnap a Red Bull Air Race műrepülő-világbajnoki sorozat budapesti versenye, amelyen Besenyei Péter hatodik lett.
júl. 5
18:37
Öttusa-vb: tizenötödik a magyar páros a vegyes váltóban (She)
Tizenötödik helyen végzett az Alekszejev Tamara, Harangozó Bence páros a berlini öttusa-világbajnokság vegyes váltójában.
júl. 5
18:39
Milan: a PSG szemet vetett a csodagyerek Mastourra (She)
Nemzetközi sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain nagy erőkkel figyeli az olasz Milan nagy ígéretét, Hachim Mastourt.
júl. 5
18:51
Roma: elcsábították a Chelsea-kiszemelt Babát? (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma helyi lapértesülés szerint megegyezett Abdul Rahman Babával.
júl. 5
19:09
MPB: Szabó László indul az elnöki posztért (Infostart)
Szabó László, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) vezetője indul a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöki posztjáért a szervezet hétfői rendkívüli közgyűlésén.
júl. 5
19:27
Szuperkupa: Gera nélkül a Fradi, Feczesinnel a Vidi – kezdők (She)
Vasárnap este a Szuperkupa-mérkőzéssel kezdetét veszi a 2015–2016-os magyar labdarúgószezon. A kupagyőztes Ferencvárosban Gera Zoltán nem kap szerepet a találkozón, a bajnok Videoton Feczesin Róberttel kezd csatárposzton. Íme, a kezdők!
júl. 5
19:45
Bayern: Götze menedzsere visszaszólt, bizalmat követel (She)
A Bild am Sonntagnak nyilatkozva Mario Götze menedzsere kritikus hangot ütött meg a Bayern Münchennel szemben. Volker Struth szerint játékosa hiába szolgált rá a bizalomra, a bajoroknál egyelőre nem kapta meg azt a támogatást, ami elvárható lenne.
júl. 5
19:47
Vasas: újabb ifjú kecskemétivel kötnek szerződést (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-be feljutó Vasas Novák Csanád után újabb volt kecskeméti játékossal, Szivacski Donáttal is szerződést köt hamarosan.
júl. 5
19:49
Strandröpi: a rutin győzött a nőknél, meglepetés a férfiaknál (She)
A strandröplabda országos bajnokság második fordulóját rendezték meg a kispesti uszoda napozókertjében felállított nyolc pályán.
júl. 5
20:21
Szuperkupa: Videoton–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap este a bajnok Videoton és a kupagyőztes Ferencváros összecsap egymással a Szuperkupáért. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
júl. 5
20:23
El: a Szusza-stadionban vált valóra a fiatal szerb álma (She)
A szerb Uros Sztamenics számára örökre emlékezetes marad az MTK–Vojvodina mérkőzés (0–0). Az újvidékiek 18 éves támadójának az álma vált valóra azzal, hogy pályára lépett a Szusza Ferenc Stadionban, a labdarúgó Európa-liga-selejtező első fordulójában.
júl. 5
20:25
Copa: 3 halott és tömeges fosztogatás Chilében - képek (She)
A házigazda Chile a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban 4–1-re legyőzte Argentínát a Copa América döntőjében. A chilei szurkolók hatalmas fiesztát csaptak a finálé után, emberek tízezrei vonultak az utcára, hogy megünnepeljék kedvenceiket, akik először nyerték meg a dél-amerikai kontinensbajnokságot. Az éremnek azonban két oldala van, az ünneplés mellett vandál jelenetek is…
júl. 5
20:39
Inter: terroristagyanús imámmal pózolt, bajba kerülhet a sztár (She)
Xherdan Shaqiri karrierje szempontjából előnytelen helyzetbe keveredett, miután terrorizmussal vádolt vezetővel készített fényképet. Az Inter koszovói származású svájci középpályása a szülőföldjére látogatott, ahol Shefqet Krasniqi imámmal fotózkodott. A radikális vezetőt korábban több társával együtt terrorizmussal vádolták meg, vallási alapú gyűlöletkeltés miatt őrizetbe is vették. Az imám a…
júl. 5
20:41
Felkészülés: a Debrecen öt gólt vágott a Békéscsabának (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva felkészülési mérkőzésen 5–0-ra kiütötte a Békéscsaba II-t.
júl. 5
20:43
Strandkézi: női válogatottunk megvédte Eb-címét (She)
A magyar női strandkézilabda-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét, miután a Lloret de Mar-i kontinenstorna vasárnapi döntőjében szétlövéssel legyőzte Norvégiát. Férfiválogatottunk a negyedik helyen végzett.
júl. 5
20:57
Maratoni kajak-kenu Eb: két arany és egy ezüst a zárónapon (She)
Két arany- és egy ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a felnőtt mezőnyben a szlovéniai Bohinjban rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
júl. 5
21:33
Videó: kinyílt a Fradi-gólzsák, Varga R. és Lamah is betalált (She)
Roland Lamah, Varga Roland és Somalia találatával 3–0-ra legyőzte a Videotont és megynerte a Szuperkupát  Ferencváros. Íme, a találatok!
júl. 5
21:51
Felkészülés: a Stuttgart és a PSV hatot szórt, bakizott a Bayer (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen az ukrán Sahtar Doneck 3–0-ra legyőzte a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monacót.
júl. 5
22:27
Eurofoci: a 3. ligástól hatot kaptak, a rekordert legyőzték (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eliteserien) 15. fordulójának záró mérkőzésén a kiesés elől menekülő Bodö/Glimt hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Rosenborgot.
júl. 5
22:29
Videó: a Fradi harmadik góljánál Doll is kirohant a szurkolókhoz (She)
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Videotont a magyar Szuperkupában. A zöld-fehérek harmadik találatnál Thomas Doll vezetőedző sem bírt az indulataival, a szurkolókhoz rohant örömében.
júl. 5
22:45
Szuperkupa: Hatalmas gratuláció jár a csapatnak – Doll (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll maximálisan elégedett volt együttesével, amely a Videotont 3–0-ra legyőzve megszerezte a Szuperkupát.
júl. 5
23:03
A Ferencváros nyerte a Szuperkupát (Infostart)
A Magyar Kupa-győztes Ferencváros 3-0-ra legyőzte a bajnok Videotont a labdarúgó Szuperkupáért kiírt vasárnap esti összecsapáson a székesfehérvári Sóstói Stadionban.
júl. 5
23:03
Videó: hullott a konfetti, így ünnepelte a Fradi a győzelmet (She)
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Videotont a magyar Szuperkupában. Nézze meg az éremátadást és a serleg égbe emelését!
júl. 5
23:21
Red Bull Air Race: „Budapest a mi Monacónk” (She)
Ausztrália helyett Ausztria örülhetett a Red Bull Air Race mai versenynapja után. A Duna felett (és részben a Lánchíd alatt) megrendezett küzdelem Hannes Arch győzelmével ért véget.
júl. 5
23:23
Hertha: csak 1.1 milliót tudnak adni Dzsudzsáknak – sajtóhír (She)
Német sajtóértesülés szerint a Hertha BSC labdarúgócsapata „csak” 1.1 millió eurós éves fizetést tud ajánlani Dzsudzsák Balázsnak.
júl. 5
23:39
NS: bajnokverős idénykezdet; végy két jó kapust!; Albert a pályán fegyelmezett – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés