2015. július 6. hétfő

júl. 6
14:21
Rio 2016: a vitorlázó Tomai Balázs olimpiai kvótát szerzett (She)
Tomai Balázs kvótát szerzett a jövő évi riói olimpiára a vitorlázók Laser Standard hajóosztályában a kanadai Kingstonban zajló világbajnokságon.
júl. 6
14:23
Hollandia: Vidáék kilencgólos sikerrel kezdték a felkészülést (She)
Vida Kristopher együttese, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Eredivisie) feljutó De Graafschap az első nyári felkészülési mérkőzésén 9–0-ra legyőzte az amatőr VV VIOD együttesét.
júl. 6
14:25
Hertha: Dárdai nem engedi el a kölcsönből visszatérő szélsőt (She)
Nem túl fényes szezont zárt Szami Allagui, a Hertha 29 éves tunéziai labdarúgója, aki az elmúlt idény nagyobb részét a mainzi kölcsönben töltötte. Utóbbi klubnál a jövőben már nem számítottak rá, nem úgy Dárdai Pál. A berliniek magyar trénere úgy érzi: van még potenciál a szélsőben.
júl. 6
14:27
Három Barca-futballista az álomcsapatban (Metropol)
A legutóbb Bajnokok Ligáját nyerő, spanyol bajnok és kupagyőztes FC Barcelona három labdarúgója is bekerült a Copa America álomcsapatába.
júl. 6
14:27
Videó: a 14 éves biliárdsztár lába előtt hever a világ (She)
Csak ámulni lehet Matthew Webber tehetségén. A mindössze 14 éves fiú érzéke a biliárdhoz átlagon felüli, hiszen az alábbi videóban látható poolos trükklökésekhez hasonlót nem minden nap látni.
júl. 6
14:29
Bayern: „Guardiola tönkretette Götzét, senki sem védi meg!” (She)
Mario Götze ügynöke újra kifakadt! Volker Struth most a Bildnek panaszkodott, szerinte a Bayern München labdarúgócsapatának német klasszisát tönkretette Pep Guardiola.
júl. 6
14:39
NB I: 9.7 milliárd forint tartozást halmoztak fel a csapatok (She)
Muszbek Mihály sportközgazdász szerint a magyar labdarúgásban történt pozitív irányváltás, de a 2014-es év, illetve a 2014–2015-ös szezon számai nem tükrözik ezt a változást, mert például összességében az NB I sportvállalkozásainak gazdasági folyamatai változatlanul rossz irányba mennek.
júl. 6
14:57
Barca: már ma pont kerülhet a Turan-ügy végére – sajtóhír (She)
Az As spanyol sportnapilap úgy értesült, hogy az FC Barcelona hétfői igazgatósági ülésén pont kerülhet Arda Turan szerződtetésére. Az Atlético Madrid török válogatott labdarúgójának érkezését napok óta kész tényként kezeli a spanyol sajtó.
júl. 6
14:59
Arsenal: „Özil középszerű a nagy meccseken, többre képes” (She)
Jens Lehmann, az Arsenal korábbi kapusa szerint Mesut Özil a fontos mérkőzésen középszerű teljesítményt nyújt, és ezen a jövőben változtatnia kell.
júl. 6
15:15
F1: melyik a legjobb Magyar Nagydíj-sztori? Szavazzon! (She)
Köszönjük a számos írást a 30. Magyar Nagydíj kapcsán meghirdetett játékunkra! A szavazásra a 14 legjobbat választottuk ki, van köztük vicces és megható történet, sőt még vers is. Most többi olvasónkon a sor, hogy megszavazzák a legjobb írásokat! A legtöbb szavazatot kapó páros Gold3-bérletet, a 2–4. helyezett álló páros bérletet, további öt beküldő a Nemzeti Sport Magazin 30. Magyar Nagydíj…
júl. 6
15:33
A vitorlázó Tomai Balázs olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
Tomai Balázs kvótát szerzett a jövő évi riói olimpiára a vitorlázók Laser Standard hajóosztályában a kanadai Kingstonban zajló világbajnokságon.
júl. 6
15:33
NB II: Kovács Zoltán volt újpesti társai lesznek a Siófok edzői (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Goran Kopunovics lesz a labdarúgó NB II-ben induló Siófok vezetőedzője, a munkáját Szlezák Zoltán segíti pályaedzőként.
júl. 6
15:35
F1: „Vasárnap Hamilton volt az okosabb” – sajtóvisszhang (She)
Lewis Hamilton győzelme Nico Rosberg előtt papírforma-eredmény volt a Brit Nagydíjon, de ahogy kialakult, az sokkal izgalmasabb volt, mint az idén eddig bármikor – ez a nemzetközi sajtó általános véleménye a vasárnapi brit futamról, amely során „feltámadt” a sokat bírált sportág.
júl. 6
15:51
Wimbledon: Serena nyerte a testvércsatát, Gálfi kiesett (She)
A junior lányok között harmadik kiemeltként induló Gálfi Dalma 7:5, 6:3-ra kikapott a brit Maia Lumsdentől a wimbledoni tenisztorna első fordulójában. A felnőtteknél Serena Williams két játszmában nyert testvére, Venus Williams ellen.
júl. 6
15:54
Szerencsejáték-ipar: A félkarú rablók ideje lejárt, jöhetnek a videójátékok (Agroinform)
Hamarosan nyereményekért vezethetünk virtuális autókat és gyilkolhatunk le zombikat Vegasban.
júl. 6
16:09
Légiósok: „Eddig Nikolics tűnik a Legia legjobbjának” (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa ausztriai felkészülése során eddig Nikolics Nemanja tűnik a legjobbnak – derül ki Konrad Ferszter sport.pl-nek adott beszámolójából.
júl. 6
16:11
Tour de France: kerékpár sem kellett a legnagyobb zakóhoz (She)
Vannak szurkolók, akik szerint egy sportereklye mindennél többet ér. Pontosan így gondolkodott főhősünk is a Tour de France vasárnapi etapján.
júl. 6
16:12
Taktikai Zóna: A Liverpool megvette a tökéletes jobbhátvédet (Agroinform)
A United pedig lemaradt róla, mégsem kell bánkódnia. Kis fogalom-magyarázattal egybekötött elemzés a szélsőhátvédekről.
júl. 6
16:13
Boksz: „Roy Jonest kiütöttem, Klicskót is meg tudom verni” (She)
Augusztus 14-én a korábbi cirkálósúlyú világbajnok Steve Cunningham ellen lép ringbe a korábbi félnehézsúlyú világelső Antonio Tarver, egy nehézsúlyú mérkőzésen.
júl. 6
16:15
Serena nyerte a „testvérháborút” (Metropol)
Serena Williams 15. alkalommal győzte le Venust tétmérkőzésen.
júl. 6
16:27
Serena Williams legyőzte a testvérét (Infostart)
Az elsőként rangsorolt Serena Williams két játszmában győzött testvére, a 16. helyen kiemelt Venus Williams ellen a wimbledoni nyílt teniszbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében.
júl. 6
16:27
Paks: az MTK-tól vagy a Viditől érkezhet középhátvéd (She)
Közeleg a bajnoki szezon rajtja, alakul a keret a Paksi FC NB I-es labdarúgócsapatánál. Csertői Aurél vezetőedző fiatal magyar futballistákkal erősíti meg a csapatot, a napokban több játékos érkezését is bejelentheti a Tolna megyei együttes.
júl. 6
16:45
NB I: „Megbukott az MLSZ szurkolói kártyája” – vagy mégsem? (She)
A Videoton–Ferencváros Szuperkupa-mérkőzésen az NSO Tv annak járt utána, hogy mi a véleményük a drukkereknek a szurkolói kártyáról azután, hogy július 1-jén az MLSZ bejelentette, nem teszi kötelezővé a használatát.
júl. 6
16:47
Real Madrid: Casillas Portugáliában folytatja – sajtóhír (She)
A spanyol sajtó hétfőn egybehangzóan arról írt, hogy Iker Casillas a portugál bajnokságban szereplő FC Portónál folytatja pályafutását.
júl. 6
17:21
Wimbledon - Babosék a nyolc között párosban (Infostart)
Babos Tímea, oldalán Kristina Mladenoviccsal hétfőn bejutott a legjobb nyolc közé a wimbledoni nyílt teniszbajnokság páros versenyében.
júl. 6
17:21
Juventus: Pirlo New Yorkban folytatja – hivatalos (She)
A New York City FC-nél folytatja pályafutását Andrea Pirlo, a Juventus világbajnok labdarúgója.
júl. 6
17:23
Universiade - Győztek a magyar csapatok (Infostart)
A női kosárlabda-, a férfi kézilabda- és a férfi vízilabda-válogatott is győzött hétfőn a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén.
júl. 6
17:23
Wimbledon: Babosék a nyolc közé jutottak párosban (She)
Babos Tímea, oldalán Kristina Mladenoviccsal hétfőn bejutott a legjobb nyolc közé a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság páros versenyében.
júl. 6
17:25
El: ha továbbjut, akkor sem játszhat az Eagles Emmenben (She)
A Ferencváros Európa-liga ellenfele, a Go Ahead Eagles hivatalos honlapján tudatta, hogy az együttesnek új stadiont kell keresnie, ha kiejti a zöld-fehéreket.
júl. 6
17:39
Átalakítja a sporttámogatást az MKB Bank (Infostart)
Közel kéttucat trófeát szerzett a veszprémi férfikézilabda-klub azóta, hogy 2005-ben az MKB Bank lett az egyesület névadó főszponzora. Immár csak egyetlen hajszál választja el a férfikézilabda trónjától a gárdát, amelynek mostantól az utánpótlását támogatja a bank.
júl. 6
17:39
Juve: „Grazie Maestro” – megható búcsú Pirlótól (She)
Hétfőn hivatalossá vált, hogy az olasz bajnok Juventust elhagyó Andrea Pirlo az MLS-ben szereplő New York City FC-nél folytatja pályafutását, olyan kiválóságok mellett, mint Frank Lampard vagy David Villa. Pirlo klubja, a Juventus egy remek összeállítással intett búcsút a 2011-ben ingyen szerződtetett középpályásnak, aki hatalmas szerepet játszott a Juventus elmúlt éveinek sikereiben.
júl. 6
17:41
El: a kapitány nem játszhat az MTK elleni visszavágón (She)
A 19 éves középpályás, Elmir Aszani felépült, de a kapitány Nino Pekarics biztosan nem lép pályára az MTK elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján – tudatta a Vojvodina hivatalos honlapján az együttes csapatorvosa.
júl. 6
17:45
Babosék a nyolc között Wimbledon (Metropol)
A magyar teniszező, oldalán Kristina Mladenoviccsal a 14. helyen kiemelt Michaella Krajicek, Barbora Strycova holland, cseh kettős ellen győzött.
júl. 6
17:57
NB II: négy új játékos, köztük egy hazatérő légiós Csákváron (She)
Négy új játékossal szóbeli egyezséget kötött a Csákvár, Sowunmi Thomas szerződtetéséből ugyanakkor nem lesz semmi – jelentette be hétfőn az NB II-es labdarúgóklub a hivatalos honlapján.
júl. 6
18:00
Európa Liga: Tényleg ennyire sima lesz a Fradi-meccs? (Agroinform)
A Tippmixprónál már fogadhatunk a selejtező visszavágóira, lássuk mit súgnak a magyar bukik szorzói!
júl. 6
18:15
Galéria: a dögös chilei meze, Messi magánya, Bravo kupája (She)
Lionel Messinek ezúttal sem sikerült: a négyszeres aranylabdás vezette Argentína a világbajnokság fináléja után a Copa América döntőjét is elbukta, így a házigazda Chile ünnepelhetett. A kontinenstorna záró napjáról készült galériánk!
júl. 6
18:17
MPB: Szabó Lászlót választották meg új elnöknek (She)
Szabó Lászlót választották meg elnöknek a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) hétfői rendkívüli tisztújító közgyűlésén.
júl. 6
18:19
PL: Drogba megnevezte a három legkeményebb hátvédet (She)
Az angol bajnok Chelsea-től a nyáron távozó Didier Drogba megnevezte a három legkeményebb hátvédet, akivel karrierje során farkasszemet nézett a pályán.
júl. 6
18:21
Szabó László a Magyar Paralimpiai Bizottság új elnöke (Metropol)
Az elnöki poszt azután üresedett meg, hogy Gömöri Zsolt a bizottság sorozatos botrányai után, június 19-ei hatállyal benyújtotta lemondását.
júl. 6
18:33
El: az FTC lehetséges ellenfele egy zenész miatt kerülhet bajba (She)
Korábban a Go Ahead Eagles stadionproblémáiról szóltak a hírek, most a Zeljeznicar labdarúgócsapata is kellemetlen helyzetbe kerülhet, méghozzá egy bosnyák zenész miatt – tudatta a globalx.ba.
júl. 6
18:35
Ajánló: tovább selejteznek, NB I-esekkel rajtol az Arany-kupa (She)
Miközben tovább zajlik az NB I-es csapatok felkészülési programja, kedden kiderül, kivel találkozik a Videoton a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, míg csütörtökön a visszavágókat játssza az Európa-ligában a Debrecen, a Ferencváros és az MTK. Az Egyesült Államokban kezdetét veszi az amerikai-kanadai közös rendezésű Arany-kupa, amelyen a Videotont a salvadori Arturo Álvarez, a Honvédot a…
júl. 6
18:36
Protipp: Logibet-Európa: 1-0 - heti összesítő (Agroinform)
Egy junior tippmester, Cipolla sikereitől volt hangos a 27. héten a Logibet rendszere.
júl. 6
18:37
Tour de France: hatalmas bukás, gazdát cserélt a sárga trikó (She)
A spanyol Joaquim Rodriguez nyerte hétfőn a Tour de France országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, amelyen a brit Chris Froome átvette az összetettben élen állónak járó sárga trikót.
júl. 6
18:39
Videó: rémkép - felkenték a kerítésre, szétkaszabolódott az autó (She)
Hihetetlen szerencsésnek mondhatja magát Austin Dillon, aki hátborzongató balesete után saját lábán sétált el autója roncsaitól. A NASCAR-versenyek történetében nem ritkák a balesetek, azonban Dilloné hatványozottan félelmetes volt. Az autó az utolsó körben a levegőben pördülve csapódott a kerítésnek, amely szó szerint legyalulta azt.
júl. 6
18:51
NB I: mire lesz képes a címvédő Vidi a bajnokságban? - szavazás (She)
A Ferencváros elleni Szuperkupa-mérkőzésen a Videoton is bemutatkozott az új idényben. A látottak alapján mire lehet képes a címvédő a hazai bajnokságban?
júl. 6
19:09
DVSC: nagyon sokan, köztük rivális ultrák Komcsi temetésén (She)
Hétfő délután, a Debreceni Köztemetőben végső búcsút vettek a 35 éves korában balesetben elhunyt Komáromi Gábortól, a DVSC vezérszurkolójától – adta hírül a debreceni NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapja.
júl. 6
19:27
Wimbledon, Wawrinka és Murray a nyolc között, Wozniacki kiesett (She)
Bejutott a legjobb nyolc közé az angol Nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesében a 2013-as wimbledoni győztes brit Andy Murray és a friss Roland Garros-győztes svájci Stanislas Wawrinka is, előbbi négy szettben verte meg a horvát Ivo Karlovicot, utóbbi három szoros játszmában kerekedett felül a belga David Goffinen. A nőknél búcsúzott az ötödik helyen kiemelt, korábbi világelső dán Caroline…
júl. 6
19:29
DVTK: segítenek talpra állítani a salgótarjáni futballt (She)
Együttműködési megállapodást írtak alá a Diósgyõri VTK és a megyei első osztályban játszó Salgótarján Barátok Torna Club (SBTC) labdarúgócsapatának vezetői hétfőn Salgótarjánban. A cél, hogy megerősítsék az idén 95 éves SBTC gazdasági-szakmai hátterét, és megfelelő körülményeket teremtsenek az utánpótlásnak.
júl. 6
19:31
Juventus: Allegri hosszabbított, kulcsjátékosa 2020-ig írt alá (She)
Massimiliano Allegri vezetőedző szerződését 2017 nyaráig meghosszabbította a Juventus labdarúgócsapata.
júl. 6
19:45
Haladás: két évre szerződtették a horvát középpályást (She)
Ante Batarelo két évre szóló szerződést írt alá a Haladással – jelentette be hétfőn hivatalos honlapján az NB I-es labdarúgóklub.

Keresés