2016. január 11. hétfő

jan. 11
20:16
NB II: Kisvárdáról és Dorogról is erősíthet az SZTK-Erima (She)
Tovább tesztel próbajátékosokat a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima, Vágó Attila vezetőedző többek között Kokenszky Norbert, Pump Szabolcs, Megyeri Gábor és Koronczi Bence teljesítményéről dönthet a héten – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 11
20:18
Vízilabda Eb: Magyarország-Görögország (Infostart)
A Benedek Tibor által irányított magyar férfi vízilabda-válogatott a görögök ellen kezdi meg szereplését a 2015-os, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon.
jan. 11
20:18
Videó: íme, a friss aranylabdás Messi legjobb pillanatai! (She)
Lionel Messit választották meg 2015 legjobb labdarúgójának a Zürichben rendezett FIFA-Aranylabda-gálán. A Barcelona támadójának ez volt az ötödik elsősége. Nézze meg az argentin extraklasszis legjobb megmozdulásait az elmúlt évből!
jan. 11
20:30
Aranylabda 2015: ezt a „díjat” Pogba elnyerte Messi elől (She)
A várakozásokkal és az elmúlt években megszokottakkal ellentétben Lionel Messi egy egészen visszafogott, fekete öltönyben jelent meg a 2015-ös FIFA-Aranylabda-gálán, amelyen pályafutása során ötödik alkalommal választották meg a világ legjobb labdarúgójának.
jan. 11
20:30
Elismerés: Lionel Messi ötödször aranylabdás (Agroinform)
Az Aranylabdát ugyan Lionel Messi nyerte, ám a legszebb gól egy brazilé, Wendell Liráé lett.
jan. 11
20:48
Aranylabda 2015: Miért szavaztam Lionel Messire? (She)
A FIFA-Aranylabdát a szövetségi kapitányok és válogatottak csapatkapitányai mellett újságírók szavazatai alapján ítélik oda, Magyarországról pedig ezúttal is a Nemzeti Sport munkatársa, Csillag Péter voksolt. Kollégánk Lionel Messit látta a legjobbnak a mögöttünk hagyott évben, és alább azt is elárulja, miért.
jan. 11
20:50
Aranylabda 2015: így szavazott Dzsudzsák és Storck (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette a nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai, valamint az újságírók szavazatait, amelyek alapján kialakult a 2015-ös Aranylabda-szavazás végeredménye.
jan. 11
20:52
NB II: az élvonalból vett kölcsön középpályást a Kisvárda (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései: a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda megegyezett az első osztályú Békéscsaba játékosával, Bagi Istvánnal, így a középpályás tavasszal kölcsönben a szabolcsiaknál futballozik – adta hírül a klub honlapja.
jan. 11
21:06
Szucsánszki Zita és Nagy László 2015 legjobb kézilabdázói (Infostart)
A nőknél Szucsánszki Zita, a férfiaknál Nagy László lett 2015 legjobb kézilabdázója a magyar szövetség (MKSZ) döntése értelmében.
jan. 11
21:24
Győzött és a tabella élére ugrott a MAC (Infostart)
A MAC hazai pályán négy góllal legyőzte a Debrecent a jégkorong MOL Liga hétfői mérkőzésén.
jan. 11
21:24
Aranylabda 2015: Mascherano, Müller, Pogba, Benzema és Robben is lett első (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette a csapatkapitányok, a szövetségi kapitányok és a média képviselőinek Aranylabda-szavazatait. Mint ismert, Lionel Messi meggyőző fölénnyel söpörte be karrierje ötödik trófeáját, de minden évben vannak érdekes voksok, mint ezúttal is – most ezek közül szemezgettünk.
jan. 11
21:26
Mol Liga: simán győzött a MAC a Debrecen ellen (She)
A MAC hazai pályán négy góllal legyőzte a Debrecent a jégkorong Mol Liga hétfői mérkőzésén.
jan. 11
21:42
Döntetlennel kezdett a magyar válogatott a vízilabda Eb-n (Infostart)
Döntetlennel kezdett a magyar vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. A 8-8-as döntetlennel megmaradt az esély a csoportgyőzelemre. Benedek Tibor együtteséből különösen Hárai Balázs játszott jól.
jan. 11
21:42
Férfi kézi Eb: meddig jut el a magyar válogatott? Szavazzon! (She)
Szombaton kezdi meg szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon. Meddig jut el Talant Dujsebajev együttese?
jan. 11
21:44
Férfi vízilabda Eb: döntetlen a görögökkel a nyitányon (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott nem bírt Görögországgal a Belgrádban zajló Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, 8–8-as döntetlennel ért véget a végig rendkívül szoros találkozó.
jan. 11
21:46
Aranylabda 2015: tiltakoztak az olaszok, ezért nem szavaztak (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szavazásra jogosult képviselői, Antonio Conte szövetségi kapitány és Gianluigi Buffon csapatkapitány sem adott le szavazatot a 2015-ös FIFA év játékosára a zürichi Aranylabda-gálát megelőzően.
jan. 11
22:00
FA-kupa: az MU és a Chelsea is alsóbb osztályú ellenfelet kapott (She)
Elkészítették az angol FA-kupa negyedik fordulójának párosítását. A Manchester United, a Chelsea és az Arsenal alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott, a Liverpool viszont a szintén élvonalbeli West Ham Uniteddel találkozik, ha áthámozza magát az Exeter Cityn.
jan. 11
22:06
Döntetlennel kezdett a magyar férficsapat (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-8-as döntetlent játszott a világbajnoki bronzérmes görög csapattal az Eb nyitófordulójában.
jan. 11
22:18
Férfi vízi Eb: Teljes káosz uralkodott a bíróknál – Benedek (She)
A férfi vízilabda Eb-n játszott Magyarország–Görögország (8–8) mérkőzést Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelte az M4 Sportnak.
jan. 11
22:20
Magyar Aranylabda: Kleinheisler a 2. legjobb fiatal, ki az első? (She)
A magyar sportújságírók voksai alapján a 2015-ös Magyar Aranylabda-szavazáson Nagy Ádám lett a legjobb utánpótláskorú játékos. A második helyen Kleinheisler László végzett, a harmadik Mervó Bence lett.
jan. 11
22:36
Vízi Eb: Ilyen a világon nincs, vicc az egész – Nagy Viktor (She)
A férfi vízilabda Eb-n játszott Magyarország–Görögország (8–8) mérkőzést Nagy Viktor értékelte az M4 Sportnak.
jan. 11
22:38
Aranylabda 2015: Neymar rossz szemmel nézte „Messiné” és CR kézfogóját (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és Lionel Messi, a Barcelona szupersztárja 2016-ban is összehozott egy felejthetetlen fotót a FIFA-Aranylabda-gálán, de ezúttal a harmadik jelöltre, Neymarra is szükség volt.
jan. 11
22:40
Dakar 2016: Peterhansel ismét első, Loeb óriásit bukott – videó (She)
Az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel átvette a vezetést összetettben a nyolcadik szakaszt követően a dél-amerikai terepen zajló Dakar-ralin.
jan. 11
22:42
Vasas: lehetőség – az U16-osok kapusa a Manchester Unitednél! (She)
A Manchester United labdarúgócsapatánál szerepel január 11-től próbajátékon Hutvágner Gergely, a Vasas Kubala Akadémia kapusa. A Vasas U16-osainak kapuvédőjét január 7-én kérte ki hivatalosan az angol sztárcsapat.
jan. 11
22:54
Vízi Eb: „Most azért egy kicsit megszívattak minket” (She)
Gór-Nagy Miklós szerint a végén kicsit kibabráltak velünk a játékvezetők, de ennek ellenére a rossz emberelőny-kihasználásunk is közrejátszott abban, hogy nem nyertünk Görögország ellen a belgrádi Európa-bajnokság számunkra nyitó mérkőzésén.
jan. 11
22:56
Légiósok: Németh Krisztián után újabb magyar az MLS-ben? (She)
Négy éve került az egyesült államokbeli Old Dominion Universityhez a SZEOL SC nevelése, Militár Iván. A szegedi születésű labdarúgó azóta az egyetem történetének egyik legjobb játékosává vált, és a januári draft során akár az MLS-ben is (elő)szerződést kaphat. Militár Iván eddigi pályafutásáról a szegedma.hu közölt részletes összeállítást.
jan. 11
23:12
Vízi Eb: „Én sem értem, miért alakult ez így” (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8–8-as döntetlent játszott Görögországgal a belgrádi Európa-bajnokságon. A találkozó után Decker Ádám értékelt.
jan. 11
23:14
Vízi Eb: „Lesz mit gyakorolnunk, szerintem a fór lesz az” (She)
A magyar válogatott kiválóan játszó centere, Kis Gábor szerint holnap az emberelőny-kihasználást fogják gyakorolni az edzéseken.
jan. 11
23:16
Aranylabda 2015: Suárezt Lewandowski is megelőzte – a teljes végeredmény (She)
Mint ismert, a Barcelona kiválósága, Lionel Messi nyerte meg a 2015-ös Aranylabdát. A második helyen a Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo végzett, míg a harmadik a brazil Neymar lett. A sokak által a legjobb háromba várt Luis Suárez az ötödik helyen zárt, hiszen Robert Lewandowski is megelőzte. Íme, a szavazás teljes végeredménye!
jan. 11
23:30
Aranylabda 2015: Lewandowski is megelőzte Suárezt – a teljes lista (She)
Mint ismert, a Barcelona kiválósága, Lionel Messi nyerte meg a 2015-ös Aranylabdát. A második helyen a Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo végzett, míg a harmadik a brazil Neymar lett. A sokak által a legjobb háromba várt Luis Suárez az ötödik helyen zárt, hiszen Robert Lewandowski is megelőzte. Íme, a szavazás teljes végeredménye!
jan. 11
23:32
NS: Dzsudzsákkal sokan cserélnének, Bogdánnal nem – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jan. 11
23:48
Vízi Eb: „A magyarok és mi is elégedettek lehetünk” (She)
A 8–8-as döntetlennel véget érő Magyarország–Görögország férfi vízilabda Eb-meccs után a görögök szövetségi kapitánya, Theodorosz Vlahosz értékelte a történteket.

Keresés