2016. január 17. vasárnap

jan. 17
19:38
Vízi Eb: „Nem góllövőnek vagyok itt, de jól esett” (She)
Decker Ádám, a magyar válogatott bekkje szerint hasznos volt a grúzok elleni nyolcaddöntő a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 17
19:54
Női kosár NB I: megint 100 pont felett a DVTK (She)
A papírformának megfelelően a DVTK idegenben 102–52-re legyőzte a BEAC-ot a női kosárlabda NB I 12. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az éllovas Sopron jobbnak bizonyult a PINKK-nél, a PEAC vereséggel küldte haza a Ceglédet.
jan. 17
19:56
Liverpool: Alexis Sánchezt akartuk, erre Balotelli jött – Rodgers (She)
Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának volt menedzsere a Sky Sports Goals on Sunday című műsorában elmondta, hogy nem kapott szabad kezet az Anfielden, amikor átigazolásokról kellett dönteni.
jan. 17
19:58
Férfi kézi Eb: Norvégia legyőzte Horvátországot (She)
A norvégok meglepetésre 34–31-re nyertek a horvátok ellen a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A címvédő franciák 36–26-ra győzték le Szerbiát.
jan. 17
20:12
Real Madrid: Zidane-nal jobban értjük egymást, mint Benítezzel – CR (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál világklasszisa a Sporting Gijón felett aratott 5–1-es győzelmet követően elmondta, Zinedine Zidane edzői kinevezése nagyot javított a játékosok hangulatán.
jan. 17
20:14
EBEL: 59:57-nél bukásra állt a Volán, mégis nyert (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszának 44., utolsó fordulójában drámai csatában nyert a Fehérvár AV 19 a Bozen vendégeként. 59:57-nél még a házigazdák voltak előnyben, a következő mp-ben azonban túlórára mentette a csatát a Volán, majd a hosszabbítás negyedik percében a győztes gólt is megszerezte, amelyért plusz pont is járt. Ettől függetlenül a Volán az alsóházban folytatja, és nagy küzdelmeket…
jan. 17
20:30
La Liga: Griezmann továbbra is elemében, nyert az Atlético (She)
Sorozatban negyedik mérkőzését is megnyerte az Atlético Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga): a Las Palmas vendégeként aratott 3–0-s siker után továbbra is vezeti a tabellát Diego Simeone csapata. Győzött Megyeri Balázs klubja, a Getafe is – a magyar kapus kispados volt.
jan. 17
20:32
Mol Liga: az Acélbikák vezettek a DVTK ellen, aztán... (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a DVTK Jegesmedvék és a Fehérvár AV 19 is hazai környezetben igazolta a papírformát a Dunaújvárosi Acélbikák, valamint a Debreceni HK ellen.
jan. 17
20:33
A norvégok legyőzték a horvátokat (Metropol)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjában: B csoport (Katowice): Norvégia-Horvátország 34-31 (16-17).
jan. 17
20:48
Vízilabda Eb - A görögök is érvényesítették a papírformát (Infostart)
A magyarok csoportjából harmadikként továbbjutott görögök hatgólos győzelmet arattak a románok felett a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság férfi nyolcaddöntőjében.
jan. 17
20:48
Nürnberg: Stieber érkezését bejelentette leendő csapata (She)
A német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg labdarúgócsapata hivatalos Twitter-oldalán megerősítette: Stieber Zoltán átigazolásával minden rendben, a magyar válogatott támadó középpályás hamarosan aláírhat. A Nürnberg a hírek szerint egyelőre kölcsönbe szerzi meg a Hamburger SV-tól Stiebert, vélhetően kivásárlási opciója is lesz.
jan. 17
21:06
Vízi Eb: „Megkérem a bekket, hogy legyen szíves, engedjen be, de…” (She)
Kis Gábor, a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa értékelte a 14–3-as, grúzok elleni győzelmet a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 17
21:09
Vízilabda Eb: győztek a görögök a románok ellen (Metropol)
A világbajnoki bronzérmes együttes hétfőn a spanyol csapattal mérkőzik meg az elődöntőbe kerülésért.
jan. 17
21:42
Kobe Bryant lemondott a riói olimpiáról (Infostart)
Nem lesz ott a riói olimpián Kobe Bryant, a címvédő amerikai férfi válogatott kosarasa, aki az észak-amerikai bajnokság (NBA) jelenlegi idénye után visszavonul.
jan. 17
21:42
Arsenal: így nézte Özil a csapatát a Stoke City ellen – kép (She)
Sérülés miatt Mesut Özil nem léphetett pályára vasárnap este az Arsenalban a Stoke City elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A német klasszis az Instagram-oldalán közzétett egy képet arról, hogy milyen körülmények között nézte a társait.
jan. 17
21:44
Eurorögbi: a francia listavezető porig alázta riválisát (She)
Az ötödik fordulót követően is megőrizte veretlenségét a rögbi Bajnokok Kupája csoportkörében az angol Saracens és Leicester Tigers, valamint a francia Racing 92, így mindhárom klub a záró kör eredményétől függetlenül bebiztosította a helyét a negyeddöntőben, méghozzá kiemeltként.
jan. 17
22:36
Férfi kézi Eb: a lengyelek újra egy góllal nyertek (She)
A házigazda lengyel válogatott 24–23-ra győzött a macedónok ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjának második fordulójában. A lengyelek az első fordulóban a szerbeket verték meg egy góllal.
jan. 17
22:38
NFL: egy félidőnyi mészárlás elég volt a Carolinának (She)
A Carolina Panthers az első félidőt 31–0-ra megnyerte, a másodikat 24–0-ra elvesztette a Seattle Seahawks ellen az NFL főcsoport-elődöntőjében, így a nagyszünetben még elképzelhetetlen izgalmak után bejutott a jövő vasárnapi főcsoportdöntőbe, amelyben az Arizona Cardinalst fogadja.
jan. 17
22:40
La Liga: Luis Suárez volt a Bilbaót lehengerlő Barca hőse (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) 20. fordulójában a címvédő Barcelona kiadós verésben részesítette az ötödik percben emberhátrányba kerülő Athletic Bilbaót. Betalált a friss aranylabdás Lionel Messi, a szintén eredményes Neymar nagy kedvvel játszott, ezúttal azonban a triplázó Luis Suárez volt a főhős.
jan. 17
22:42
Videó: brutális rúgás terítette ki az Ajax kapusát (She)
Végigjátszotta a meccset Jasper Cillessen, az Ajax labdarúgócsapatának kapusa az ADO Den Haag elleni holland bajnokin. Ez még önmagában nem csoda, de akkora rúgást kapott a fejére Ruben Schakentől, hogy könnyen lehetett volna súlyosabb következménye. Schaken megúszta a pirosat…
jan. 17
22:54
Eurofutball: Casillas erre nem lehet büszke – videó (She)
A PSV idegenben 2–0-ra legyőzte a Feyenoordot a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, és tartja a lépést a szintén vendégként nyerő, éllovas Ajaxszal. Portugáliában a Sporting és a Benfica szurkolói is hálásak lehetnek a Portót legyőző Guimaraesnek, no meg Iker Casillasnak, aki nagyot hibázott a Guimaraes góljánál.
jan. 17
22:56
Serie A: a Milannak sikerült, ami eddig egy csapatnak sem (She)
A Milan 2–0-ra nyert otthon a Fiorentina ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának záró mérkőzésén. A firenzei csapat a mostani szezonban először volt gólképtelen bajnoki mérkőzésen.
jan. 17
23:48
NS: vízi Eb – most kezdődik a tánc; Priskin éve volt – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
jan. 17
23:50
Röplabda NB I: csak a Kecskemét nyert hazai pályán (She)
Két-két női és férfi mérkőzést játszottak le vasárnap a röplabda NB I alapszakaszában. Előbbieknél az UTE Kaposváron, a listavezető Békéscsaba pedig Kecskeméten győzött. A kecskemétiek a férfiaknál viszont örülhettek, hiszen hazai pályán nyertek a Pécs ellen, míg a Dág ötszettes mérkőzésen diadalmaskodott a Pénzügyőr otthonában.
jan. 17
23:52
Palermo: Balogh nagyon jó benyomást tett edzőjére (She)
Fabio Viviani, a Palermo labdarúgócsapatának megbízott edzője nagyon jó véleménnyel van Balogh Norbertről, ám szerinte még időre van szüksége a frissen igazolt magyar támadónak.
jan. 17
23:54
Sznúker: O’Sullivan a Masters bajnoka, utolérte Hendryt (She)
Lehengerlő játékkal Ronnie O’Sullivan nyerte meg a sznúker Masters-tornát a sportág legfontosabb meghívásos versenyét, a Triple Crown (Egyesült Királyság bajnoksága, Masters, világbajnokság) második állomását.

Keresés