2016. január 18. hétfő

jan. 18
19:57
Egy góllal kikapott a férfi kézilabda-válogatott (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-26-ra kikapott az orosz csapattól a lengyelországi, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság hétfői, második fordulójában - írta az MTI.
jan. 18
20:03
Szoros vereség az oroszoktól (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-26-ra kikapott az orosz csapattól az Európa-bajnokság második fordulójában.
jan. 18
20:15
Eb 2016: újabb jegyértékesítési szakaszt nyitott az UEFA (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfő délben lezárta a jegyigénylések második periódusát a franciaországi kontinensviadalra, majd bejelentette, február 1-jéig újabb belépőket tesz elérhetővé a szurkolók számára.
jan. 18
20:17
PL: kinevezték a bajnokság történetének 9. olasz edzőjét (She)
Francesco Guidolint nevezték ki a Swansea labdarúgócsapatának menedzserének.
jan. 18
20:19
Kézi Eb: Én készítettem fel a játékosokat, én vagyok a hibás – Dujsebajev (She)
Az Oroszország–Magyarország (27–26) kézilabda Európa-bajnoki mérkőzés után Talant Dujsebajev, a magyar válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a felelősséget a vereségért, elmondása szerint nem készítette fel jól mentálisan a csapatot.
jan. 18
20:21
Férfi kézi Eb: pontot szereztek a szlovénok a spanyolok ellen (She)
A szlovén férfi kézilabda-válogatott döntetlent játszott az előző kontinensviadalon bronzérmes spanyol csapattal a lengyelországi, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság hétfői, második fordulójában.
jan. 18
20:21
Feltételesen szabadulhat a Bayern volt elnöke (Metropol)
Büntetése felének letöltése után feltételesen szabadlábra helyezik Uli Hoenesst, a Bayern München német labdarúgó egyesület adókerülés miatt elítélt volt elnökét - közölte hétfőn az augsburgi tartományi bíróság.
jan. 18
20:33
A Liverpool szerződést hosszabbított Bogdán riválisával (Infostart)
A Liverpool labdarúgócsapata szerződést hosszabbított Simon Mignolet-vel, a magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám riválisával - adta hírül az MTI.
jan. 18
20:33
Női kézi NB I: hosszabbított Klivinyi Kingával az Érd (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Érd meghosszabbította Klivinyi Kinga szerződését, a játékos így a következő szezonban is az élvonal 5. helyén álló együttest erősíti.
jan. 18
20:35
PAFC: módosult a program, hatszoros bajnokkal játszanak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a spanyolországi edzőtáborozása során kedden mégsem a helyi negyedosztályban érdekelt Los Barriosszal, hanem a gibraltári Europa FC-vel játszik felkészülési mérkőzést.
jan. 18
20:37
Real: az utolsó pénzszórás, egy klasszis megy, egy jön? (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata sajtóhírek szerint pontosan úgy készül a transzferembergóra, mint azt a blancóktól várnák: feltörik a malacperselyt és mélyen belenyúlnak a jelenlegi keretbe...
jan. 18
20:39
Kézi Eb: Így nem lehet! Amit megbeszélünk, be kell tartani – Nagy L. (She)
Az Oroszország–Magyarország (27–26) kézilabda Európa-bajnoki mérkőzés után Nagy László értékelt az M4 Sportnak.
jan. 18
20:39
Kézilabda Eb: Így nem lehet meccset nyerni - Nagy László (Agroinform)
Kikaptunk az oroszoktól, ami azért nagy baj, mert az olimpiai kijutásért folyó harcban közvetlen riválisaink.
jan. 18
20:51
Jégkorong Mol Liga: Kaposvárra viszik az éllovas két bajnokiját (She)
A magyar jégkorong népszerűsítése érdekében két bajnoki mérkőzését is Kaposváron rendezi meg a Mol Liga-listavezető MAC Budapest. A fővárosiakra elsőként, kedden a címvédő DVTK Jegesmedvék csapata vár.
jan. 18
21:09
Elődöntőben a görög vízilabda-válogatott (Infostart)
A világbajnoki bronzérmes görög férfi válogatott négy közé jutott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon, ugyanis négy góllal felülmúlta a spanyol csapatot az első hétfői negyeddöntőben - írta az MTI.
jan. 18
21:09
Légióskörkép: Balogh bemutatkozott; Mervó-gól a Sionban (She)
A nyári labdarúgó Eb-hez közeledve a Nemzeti Sport Online-on hétről hétre igyekszünk összefoglalni légiósaink elmúlt heti teljesítményét, kiemelt figyelmet fordítva a válogatott játékosokra, hogy megfelelő képet kapjunk formájukról. Több magyar légiós is pályára lépett csapatában a mögöttünk hagyott héten, a legnagyobb szenzáció Balogh Norbert bemutatkozása volt a Palermóban.
jan. 18
21:11
Kézi Eb: „Semmivel sem leptek meg minket az oroszok” (She)
Az Oroszország–Magyarország (27–26) kézilabda Európa-bajnoki mérkőzés után Pásztor Ákos értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 18
21:27
Légiósok: üzent a rajongóknak a klubot váltó Stieber (She)
Stieber Zoltán a Facebookon írt bejegyzésében megköszönte a Hamburgnak az elmúlt időszakot, illetve köszöntötte új csapata, a Bundesliga 2. harmadik helyén álló Nürnberg szurkolóit. A válogatott középpályás hivatalosan ma lett a nürnbergiek játékosa kölcsönben.
jan. 18
21:29
Futsal NB I: az utolsó perc elején még hátrányban voltak, aztán… (She)
A futsal NB I 14. fordulójának hétfői játéknapján a Veszprém idegenben 4–3-ra legyőzte a Nyírgyulajt. A vendégek az utolsó perc kezdetén még egygólos hátrányban voltak, ám fordítottak, és begyűjtötték a három pontot. A győztes gólt Vas Ádám hat másodperccel a játékidő letelte előtt szerezte. A listavezető Rába ETO tíz góllal küldte haza az Aramist, a Dunaferr héttel nyert Csömörön a…
jan. 18
21:45
Vízi Eb: a szerbek és a görögök is simán a négy közé jutottak (She)
A hazai medencében játszó Szerbia telt ház előtt simán, 15–5-re legyőzte Oroszországot a belgrádi férfi vízilabda Európa-bajnokságon, és bejutott az elődöntőbe, amelyben szerdán Görögországgal találkozik. A görögök hétfőn a leendő ellenfélhez hasonlóan háromszor annyi gólt dobtak, mint a legyőzöttjeik.
jan. 18
22:03
Eb 2016: a portugálok két hónap múlva Bulgáriával játszanak (She)
Az Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatottal egy csoportban lévő Portugália márciusban Bulgáriával játszik felkészülési mérkőzést.
jan. 18
22:05
Férfi kézi Eb: nagyon szoros lett, de megvan a dán siker (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 2. fordulójában Dánia a vártnál jóval szorosabb meccsen, 30–28-ra legyőzte Montenegrót, így már biztosan továbbjutott, csakúgy, mint a magyar válogatott.
jan. 18
22:21
PL: a Wolfsburgból erősítette meg védelmét az újonc (She)
Az angol élvonalban szereplő Norwich City a Wolfsburgtól megvásárolt svájci Timm Kloséval erősítette meg a keretét. A 27 éves középhátvéd vételára a Kicker értesülései szerint 12 millió euró volt.
jan. 18
22:23
Olasz Kupa: újabb csoda, elődöntőben a 3. ligás klub! (She)
A labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében a harmadosztályú Alessandria 2–1-re nyert a Serie B-s Spezia otthonában, így bejutott az elődöntőbe.
jan. 18
22:25
Eurofutball: ezt is megértük, botlott az Olympiakosz (She)
Tizenhét megnyert mérkőzést követően pontokat hullajtott a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Olympiakosz, amely idegenben 1–1-es döntetlent játszott a középmezőnyben állomásozó és immáron hat forduló óta nyeretlen Plataniasszal. A pireuszi csapat szurkolóinak azonban nincs okuk aggodalomra, hiszen kedvenceik még így is 16 pont előnnyel vezetik a tabellát az AEK Athén előtt.
jan. 18
22:39
La Liga: a baszk kiscsapat ötöt vágva döntött klubrekordot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójának záró mérkőzésén az Eibar hazai pályán 5–1-re megverte a Granadát, ezzel sorozatban a negyedik győzelmét aratta, amivel megdöntötte a klubrekordot. A baszk csapatban duplázott – és gólpasszt adott – Borja Bastón, aki 12 találatával az Eibar történetének legeredményesebb játékosának mondhatja magát a spanyol első osztályban. A…
jan. 18
22:57
Simán jutott a négy közé a szerb vízilabda-válogatott (Infostart)
A világbajnok és címvédő szerb férfi vízilabda-válogatott négy közé jutott a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, mivel 15-5-re felülmúlta az orosz csapatot a második hétfői negyeddöntőben - közölte az MTI.
jan. 18
22:57
Anglia: diadallal köszöntötte új menedzserét a Swansea (She)
A Swansea City győzelemmel köszöntötte hétfőn kinevezett olasz menedzserét, Francesco Guidolint. A walesi klub – még Alan Curtisszel a padon – a Premier League 22. fordulójának záró mérkőzésén Ashley Williams fejes góljával győzte le a Watfordot.
jan. 18
23:33
NS: ezért kár volt; Diagne maradt – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés