2016. január 7. csütörtök

jan. 7
14:45
NB II: az élvonalból jöhet középpályás Kisvárdára (She)
A Szolnoki MÁV-val szerződést bontó kapus, Pokorni Péter a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda együttesével készül, miként a legutóbb Békéscsabán szereplő Bagi István is a szabolcsi gárdában folytathatja pályafutását – értesült a Nemzeti Sport Online.
jan. 7
14:47
Dopping: örökre eltiltották a korábbi IAAF-elnök fiát (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) korrupció miatt örökös eltiltással sújtotta Papa Massata Diackot, a korábbi IAAF-elnök fiát, illetve Valentyin Balahnyicsevet, az orosz szövetség tavaly februárban lemondott elnökét és Alekszej Melnyikovot, az orosz atléták korábbi szövetségi kapitányát.
jan. 7
14:48
Európa Liga: Ráhajtunk a trófeára - De Gea (Agroinform)
A Manchester United portása szép emlékeket őriz a sorozatról, szeretné idén is megnyerni az Európa Ligát.
jan. 7
14:49
Női kézi: Alstad örül a győri fél évnek, de szerelme hazahúzza (She)
Mint ismert, a Győri Audi ETO KC fél évre szerződtette Ida Alstadot, hogy a szezon végéig pótolja a sérült Tomori Zsuzsannát és Görbicz Anitát. A világbajnok norvég kézilabdázó büszke rá, hogy a Rába-parti csapatban játszhat.
jan. 7
15:03
DVTK: „Újjászülettem Magyarországon!” – egy légiós megható emlékei (She)
Francisco Gallardo, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia korábbi futballistája egy blogbejegyzésben emlékezett vissza a miskolci korszakára. A bejegyzést a magyarlelato.com foglalta össze.
jan. 7
15:21
Liverpool: Coutinho heteket hagy ki; 9 millióért érkezhet védő (She)
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a Stoke City otthonában 1–0-ra megnyert Ligakupa-mérkőzésen megsérülő Philippe Courinhóra többhetes kihagyás vár. A klubhoz kapcsolódó további hír, hogy Andrea Ranocchia szerepel a kiszemeltek között, míg Sheyi Ojo visszatért a Wolverhamptontól.
jan. 7
15:23
NB II: ismét tőkeerős szponzor Sopronban, edzőtábor is lesz (She)
Szponzorációs szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE, valamint a Swietelsky Vasúttechnika Kft. A megállapodás értelmében mostantól Swietelsky-Soproni VSE néven szerepel az együttes a bajnokságban.
jan. 7
15:39
Bundesliga: a Bayern tehetsége a Herthában folytatja – hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha a hivatalos honlapján jelentette be Sinan Kurt szerződtetését. A 19 esztendős szélső 2019 nyaráig szóló szerződést kötött a berlini csapattal, vételárát nem hozta nyilvánosságra a két klub.
jan. 7
15:57
Vízilabda Eb: ezt várja a női válogatott kapitánya (Infostart)
Vasárnap női mérkőzésekkel, benne a magyar-holland összecsapással kezdődik Belgrádban az olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokság, amelynek első helye ér mindkét nemnél riói ötkarikás részvételt ér.
jan. 7
15:57
NB II: a kispesti hátvéd Soroksárra igazol – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései, hiszen a Budapest Honvédtól távozó védő, Fejes János megegyezett az NB II-es Soroksárral, így tavasszal a XXIII. kerületieknél folytatja pályafutását.
jan. 7
16:15
DVSC: a válogatott középpályás Felcsútra szerződött – hivatalos (She)
A Nemzeti Sport Online szerdán elsőként számolt be róla, hogy a Puskás Akadémia szerződtetné Zsidai Lászlót, a DVSC-Teva háromszoros válogatott védekező középpályását. A debreceni klub szerdán a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 29 éves játékos Felcsúton folytatja a pályafutását.
jan. 7
16:18
Tenisz: Egy lépésre Babos a döntőtől (Agroinform)
Péntek hajnalban a magyar teniszező az amerikai Alison Riske ellen lép pályára a sencseni torna elődöntőjében.
jan. 7
16:33
Felkészülés: Huszti kedden a Dortmund ellen léphet pályára (She)
A Bundesliga tavaszi idényére Dubaiban készülő és a téli átigazolási időszakban Huszti Szabolcsot szerződtető Eintracht Frankfurt január 12-én, kedden felkészülési mérkőzést játszik a Borussia Dortmunddal.
jan. 7
16:45
Zsidai is Felcsútra igazolt (Metropol)
A 29 éves védekező középpályást 2013 nyarán igazolta le a Debrecen, az elmúlt két és fél évben 53 NB I-es mérkőzésen lépett pályára.
jan. 7
16:51
Kiss László lemondott úszókapitányi tisztéről (Infostart)
Lemondott tisztségéről csütörtökön Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya. Gyárfás Tamás, a magyar szövetség elnöke az InfoRádiónak nyilatkozva elmondta: nem fogadja el a 75 éves szakember döntését.
jan. 7
16:51
Úszás: lemondott Kiss László szövetségi kapitány (She)
Lemondott tisztségéről csütörtökön Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya – tájékoztatott róla a Magyar Távirati Iroda.
jan. 7
16:53
Labdarúgó NB I - Felcsútra igazolt Zsidai László (Infostart)
Távozott a Debrecen csapatától a háromszoros válogatott labdarúgó Zsidai László, aki a Puskás Akadémia együttesében folytatja pályafutását.
jan. 7
17:03
Lemondott Kiss László (Metropol)
Az úszókapitány azt mondta: megalázó helyzetbe került Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján. Gyárfás egyiket sem akarja elengedni.
jan. 7
17:09
Africa Race: „Ez egy 250 km-es igazi nagy idegbaj volt” (She)
Keményen meg kellett küzdenie a versenyben maradásért a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettősnek az Africa Race nyolcadik, Amodjar körül megrendezett szakaszán. Nemcsak a homokkal, hanem az ékszíjjal is meggyűlt a baja az Opel Dakar Team versenyzőinek.
jan. 7
17:11
NB II: a szomszédnak játékosokkal segít a Csákvár (She)
Két játékosát, Köntös Dánielt és Sötét Dávidot a közeli Bicskére „irányítja" a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár, hogy a Fejér megyei első osztályú bajnokságban szereplő klub kiharcolhassa a bennmaradást – számolt be róla a csákvári klub honlapja.
jan. 7
17:27
Női vízilabda: ismét nyert a válogatott, jöhet a döntő (She)
Második mérkőzését is megnyerte a jövő heti belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott: Bíró Attila együttese hétfő délután a görög csapatot győzte le 10–7-re a Miskolcon zajló Univer Kupa második fordulójában.
jan. 7
17:45
Nem fogadja el Kiss László lemondását Gyárfás Tamás (Infostart)
Lemondott Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. Már tegnap - Hosszú Katinka tegnapi sajtótájékoztatója után - érzékeltette, hogy megalázva érezte magát, amikor nem kapott lehetőséget szót váltani az ötszörös világbajnokkal. Gyárfás Tamás, a magyar szövetség elnöke az InfoRádiónak jelezte, hogy hétfőn egyeztet a 75 éves szakemberrel, akire szüksége van a sportágnak.
jan. 7
17:45
Jégkorong: a Volán menesztette Pallint, finn vezetőedző érkezik (She)
A Fehérvár AV 19 menedzsmentje a mai nappal felbontotta Rob Pallin vezetőedző szerződését, és a szezon hátralévő részére a finn Hannu Järvenpää-t bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával – adta hírül csütörtökön a székesfehérvári jégkorongcsapat hivatalos honlapja.
jan. 7
17:47
Úszás: jól jön majd ki a Hosszú-lépés? – blog (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája Hosszú Katinka nagy port kavart nyilatkozata, és ennek hatása.
jan. 7
17:49
Real Madrid: előkerült egy videó, Zidane magyarázkodhat (She)
Zinedine Zidane immár a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, ám egy most előkerülő videóból kiderült, nem mindig a blancókat imádta a francia ikon. Az archívumból előtúrt felvételen a következő mondat hangzik el Zidane szájából: „Gyermekként Olaszországban a Juventusnak, Spanyolországban a Barcelonának drukkoltam…”
jan. 7
18:06
Úszás: Méltatlan ez az egész - lemondott Kiss László úszókapitány (Agroinform)
Kiss László lemondott a magyar úszóválogatottnál betöltött szövetségi kapitányi tisztéről.Az ok Hosszú Katinka.
jan. 7
18:21
Torna: Szombathely októberben vk-viadalt rendezhet (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) hivatalos honlapján bejelentette, hogy mind szertornában, mind ritmikus gimnasztikában megnövelte a 2016-os világkupa-versenyek számát. Tornában a törökországi Mersin mellett Szombathely a másik bekerülő verseny, míg ritmikus gimnasztikában Lisszabon és Taskent a két új rendező.
jan. 7
18:23
Békéscsaba: az aradiakkal és a szabadkaiakkal is játszanak (She)
Három mérkőzés szerepel a Békéscsaba labdarúgócsapatának felkészülési programjában.
jan. 7
18:25
Mezőkövesd: Voltak bennem kérdőjelek – Pintér Attila (She)
Pintér Attila az NB II-es Mezőkövesd csapatánál tér vissza, miután 2014 szeptemberében az MLSZ menesztette őt a szövetségi kapitányi posztról. Pintér az előtte álló kihívásokról beszélt az NSO Tv-nek.
jan. 7
18:33
Gyárfás Tamás: Hosszú Katinkára és Kiss Lászlóra is szükség van (Metropol)
Gyárfás Tamás szerint a magyar úszósportnak szüksége van Hosszú Katinkára és Kiss Lászlóra is.
jan. 7
18:39
Hopman-kupa: győzelemmel búcsúztak az amerikaiak (She)
Az amerikaiak 2:1-re legyőzték a cseheket csütörtökön a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 7
18:57
Real Madrid: „Zidane a nevéből él, vicc…” – kőkemény kritika (She)
Zinedine Zidane kinevezését pozitívan fogadták a Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolói, annak ellenére, hogy a francia edzőként nem sokat tett le az asztalra. Ottmar Hitzfeld, a Bayern München korábbi trénere épp ezt nehezményezi...
jan. 7
19:15
Nem adják át a FIFA-elnök különdíját a gálán (Infostart)
A hétfői gálán nem adják át a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökének különdíját.
jan. 7
19:15
Schalke: Bayern-nevelésű osztrák tehetség érkezett (She)
A német élvonalban szereplő Schalke 04 labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette az 1. FC Nürnberg osztrák utánpótlás-válogatott középpályását, Alessandro Schöpföt.
jan. 7
19:17
Australian Open: visszalépett a Roland Garros döntőse (She)
Visszalépett a január 18-án kezdődő ausztrál Nemzetközi teniszbajnokságtól Lucie Safárová, a női világranglista kilencedik helyezettje.
jan. 7
19:33
FIFA-gála: Blatter eltiltva, nem adják át az elnöki különdíjat (She)
A hétfői FIFA Aranylabda-gálán nem adják át a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnökének különdíját.
jan. 7
19:35
Röplabda KEL: sima nyíregyházi siker, jelentős segítséggel (She)
A Nyíregyháza magabiztosan, három játszmában legyőzte a horvát OK Porec együttesét csütörtökön a női röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 7
19:36
Liverpool: Ki lesz a Liverpool csatárigazolása? (Agroinform)
Mario Balotell, Alexandre Pato vagy esetleg valaki más lesz Jürgen Klopp első csatárszerzeménye?
jan. 7
19:37
Videó: CR szabadrúgásra tanította a fiát Hulk segítségével (She)
Bár mostanában nem megy olyan jól neki a szabadrúgások értékesítése, Cristiano Ronaldo egy kicsit átment tanárba, amikor fiát próbálta tanítani a mozdulatokra. De mit keresett ott Hulk?
jan. 7
19:51
PAFC: Felcsúton minden körülmény adott – Zsidai (She)
Mint arról beszámoltunk, a DVSC-Teva labdarúgócsapatától a Puskás Akadémia FC-hez igazol Zsidai László, a Loki háromszoros válogatott védekező középpályása. A Puskás Akadémia hivatalos honlapján bejelentette, a 29 éves játékos pénteken ír alá a szóbeli megállapodást követően.
jan. 7
19:53
DVSC: Coulibaly és ifj. Sándor Tamás is a kerettel edz (She)
A szerdán visszatérő Geoffrey Castillion után csütörtökön Adamo Coulibaly is csatlakozott a DVSC-Teva labdarúgócsapatának keretéhez – adta hírül a klub honlapja.
jan. 7
20:03
Kiss László lemondott úszókapitányi tisztéről (Metropol)
Kiss László lemondott a magyar úszóválogatottnál betöltött szövetségi kapitányi tisztéről.
jan. 7
20:09
Haladás: Fehér inkább nem adta a feleségét a telefonhoz (She)
A tavaly április óta térdsérülésekkel küzdő Fehér Zoltán lábába két napja megint fájdalom nyilallt. A Haladás futballistája nehezen viseli a pechsorozatot.
jan. 7
20:11
NB III: Keneseit keresték, ifj. Nyilast is vihetik (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő III. kerületi TVE valóban ajánlatot tett Kenesei Krisztiánnak, a Vasas rutinos csatárának – a támadóval később a klub stábjában is terveznének.
jan. 7
20:13
Tenisz: Djokovics elkerülte, amit Nadal nem tudott (She)
Novak Djokovics kettő, Rafael Nadal három szettben győzött a dohai kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében.
jan. 7
20:27
FIFA: Platini mégsem indul az elnökválasztáson (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) felfüggesztett elnöke, Michel Platini korábbi szándékával ellentétben mégsem indul a nemzetközi szövetség (FIFA) februári elnökválasztásán.
jan. 7
20:39
Platini mégsem indul a FIFA elnökségért (Metropol)
A sportvezető fellebbez az eltiltás ellen, de szerinte a február 26-i elnökválasztásig túl kevés az idő, hogy a jelöltek közé kerüljön
jan. 7
20:45
Felháborodott Hosszú Katinka viselkedése miatt Turi György (Infostart)
Turi Györgyöt, a magyar úszóedzők egyik rangidősét mélységesen felháborította az a méltatlan helyzet, ami arra késztette Kiss Lászlót, a magyar válogatott szövetségi kapitányát, hogy a Rió olimpiai játékok esztendejében lemondjon 17 éve betöltött tisztéről. Turi György szerint: "a tiszteletlenség nem diadalmaskodhat a tisztesség felett".
jan. 7
20:45
NB I: „Tíz meccsből kilencet eladtak” – az edző nem kertel (She)
Mészáros Ferenc legutóbb az Egri FC edzőjeként dolgozott a labdarúgó NB I-ben, 2013 tavaszán. A szakember nem őriz szép emlékeket a kieséssel végződő idényről, amelynek utolsó fordulójában már nem ő ült a csapat kispadján.
jan. 7
20:47
Női kosár Ek: Svédországban is veretlen maradt a DVTK (She)
Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata továbbra is veretlenül menetel az Európa-kupában: a diósgyőriek a nyolcaddöntő első mérkőzésén fölényes győzelmet arattak a svéd Lulea vendégeként.

Keresés