2016. március 10. csütörtök

márc. 10
15:27
Az egyik szponzor kiáll Sarapova mellett (Infostart)
Szerződést hosszabbított ütőszponzora Marija Sarapova korábbi világelső teniszezővel, aki hétfőn bejelentette, pozitív lett a doppingtesztje a januári ausztrál nyílt bajnokságon.
márc. 10
15:33
Hosszabbított az ütőszponzor Sarapovával (Metropol)
A korábbi világelső teniszező hétfőn jelentette be, hogy pozitív lett a doppingtesztje a januári ausztrál nyílt bajnokságon.
márc. 10
16:03
Pelé elárverezi világbajnoki aranyérmeit (Infostart)
Elárverezi egyebek között három világbajnoki aranyérmét Pelé, a brazilok legendás labdarúgója.
márc. 10
16:09
Pelé elárverezi világbajnoki aranyérmeit (Metropol)
A 75 éves "Fekete Gyöngyszem" mintegy kétezer relikviáját június 7. és 9. között értékesíti a londoni Julien's aukciósház. A bevétel részben a curitibai gyermekkórház számlájára kerül majd.
márc. 10
16:09
Indian Wells-i tenisztorna: Del Potro már az első fordulóban búcsúzik? (Agroinform)
A február végén hosszú kihagyás után visszatérő argentin klasszisra nehéz első körös meccs vár Indian Wellsben.
márc. 10
16:19
Gyász: pénteken búcsúztatják a neves sportvezetőt (She)
Március 11-én, pénteken tartják dr. Holvay Endre búcsúztatását. Az életének 98. évében, 2016. február 26-án elhunyt neves sportdiplomatától 14 óra 30 perctől a Farkasréti temető „Makovecz” ravatalozójában vesznek végső búcsút.
márc. 10
16:21
Videó: Drogba már 37 éves, de a lába ugyanolyan pontos (She)
Didier Drogba, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság alapszakaszában (MLS) szereplő Montreal Impact 37 esztendős csatárára azt nem lehet mondani, hogy eljárt felette az idő. Az elefántcsontparti ikon még most is úgy teker, mintha húszas évei elején járna.
márc. 10
16:45
Klein Dávid az Annapurna csúcsára indul (Metropol)
A magyar hegymászó pénteken indul a 8091 méter magas Annapurna csúcsának oxigénpalack és teherhordók segítsége nélküli meghódítáára.
márc. 10
16:54
NSM: pénteken megjelenik a Formula–1 2016 magazin (She)
Március 11-én kerül az újságárusokhoz a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, a Formula–1 2016. Az új idény 21 versenyhelyszíne mellett a 11 csapat 22 pilótáját is bemutatjuk olvasóinknak, emellett olvashatnak a sportág és az Egyesült Államok közös történetéről, valamint a gyári csapattal visszatérő Renault (nem csak) F1-es múltjáról. Keresse a magazint (895 Ft) az újságárusoknál!
márc. 10
17:12
Chelsea: akár 45 millió fontot is bukhatnak a BL-búcsúval (She)
A Paris Saint-Germain elleni kiesés után a Chelsea minden bizonnyal lemondhat arról, hogy a 2016–2017-es Bajnokok Ligája-szezonban elindulhasson.
márc. 10
17:30
Labdarúgás: sokkoló állítás, már nem a Real a legértékesebb klub? (She)
Kína hivatalos hírügynöksége, a Xinhua News Agency hajmeresztő állítást tett: szerintük már nem a spanyol Real Madrid a legértékesebb labdarúgóklub a világon, hanem a kínai Kuangcsou Evergrande.
márc. 10
17:57
Vélemény: Aki hülyének nézi a szurkolót, az a magyar futballnak árt (Agroinform)
Nyolcvan milliárd forintból gazdálkodik az állami tévé, de a sportcsatorna nézői nem érdemelik meg a rendes közvetítést.
márc. 10
18:06
Premier League - Ranieri továbbra is üldözőit tartja esélyesnek (Infostart)
Claudio Ranieri, az angol listavezető Leicester City vezetőedzője továbbra is üldözőit, a második helyen álló Tottenham Hotspurt, illetve a harmadik Arsenalt tartja a Premier League esélyesének.
márc. 10
18:33
Blues a Stamford Bridge-en (Metropol)
Kettős vereséggel esett ki a Chelsea a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 10
18:42
Birkózó Eb - Galambos Ramóna bronzérmes (Infostart)
Galambos Ramóna bronzérmet nyert az 55 kilogrammos súlycsoportban a rigai birkózó Európa-bajnokságon, miután a csütörtök esti helyosztón legyőzte a román Simona Pricobot.
márc. 10
18:42
Birkózó Eb: Galambos Ramóna bronzérmes (She)
Galambos Ramóna bronzérmet nyert az 55 kilogrammos súlycsoportban a rigai birkózó Európa-bajnokságon, miután a csütörtök esti helyosztón legyőzte a román Simona Pricobot.
márc. 10
18:51
"Az MSZP feladata kikényszeríteni a hatalomtól egy valódi népszavazást" (Behaviour)
Tóbiás József szerint a kormány morális válságban van.
márc. 10
18:53
Birkózó Eb - Galambos Ramóna bronzérmes (Behaviour)
Szigetvár 19 éves tehetsége esélyt sem adott riválisának.
márc. 10
19:00
El: Borussia Dortmund–Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit rendezik meg csütörtök este, köztük jeles párosításokkal. A Bundesliga 2. helyén álló Dortmund a Premier League-ben 2. Tottenhamet fogadja, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 10
19:02
El: a nyolcaddöntő első meccseinek összes eredménye, gólszerzőkkel (She)
Csütörtökön a nyolcaddöntők első mérkőzéseivel folytatódtak a küzdelmek a labdarúgó Európa-ligában. A játéknap hét órakor kezdődő mérkőzései közül kiemelkedett a német és az angol élvonal másodikjának összecsapása, ám a Borussia Dortmund megerőltetés nélkül győzte le a tartalékos Tottenhamet. A Sahtar Doneck magabiztosan nyert az Anderlecht ellen, a Fenerbahce pedig a hajrában gyűrte le a Bragát.…
márc. 10
19:51
Videó: David Luiz óriási örömet szerzett egy Chelsea-hívőnek (She)
Miután a PSG a Stamford Bridge-en is legyőzte a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a francia játékosok megköszönték szurkolóiknak a buzdítást. A korábbi Chelsea-védő, David Luiz még a londoni hívekhez is odament, sőt egy hölgyet egyedi ajándékkal lepett meg.
márc. 10
19:57
Agüero hazatér (Infostart)
Nem hosszabbítja meg 2018 nyarán lejáró szerződését Sergio Agüero, a Manchester City argentin válogatott labdarúgója, bejelentette, hogy az oroszországi világbajnokság után hazatér az Independientéhez.
márc. 10
20:09
Tenisz: volt olyan szponzor, aki hosszabbított Sarapovával (She)
Szerződést hosszabbított ütőszponzora Marija Sarapova korábbi világelső teniszezővel, aki hétfőn bejelentette, pozitív lett a doppingtesztje a januári ausztrál nyílt bajnokságon.
márc. 10
20:27
Man. City: Agüero döntött, a világbajnokság után hazatér (She)
Nem hosszabbítja meg 2018 nyarán lejáró szerződését Sergio Agüero, a Manchester City argentin válogatott labdarúgója, bejelentette, hogy az oroszországi világbajnokság után hazatér az Independientéhez.
márc. 10
21:03
El: a Dortmund három góllal küldte haza a Tottenhamet (She)
A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit rendezték csütörtök este. A Bundesliga 2. helyén álló Dortmund a Premier League-ben 2. Tottenhamet fogadta, és a hazai csapat helyzeteinek csak kis részét gólra váltva is 3–0-ra diadalmaskodott.
márc. 10
21:05
El: simább is lehetett volna a Sahtar győzelme, ikszelt a címvédő (She)
A Sahtar Doneck 3–1-re legyőzte az Anderlechtet az Európa-liga-nyolcaddöntő első mérkőzésén. A Fenerbahce, ha nehezen is, de begyötört egy gólt a Braga kapujába. A címvédő Sevilla 0–0-s döntetlenre végzett Bázelben.
márc. 10
21:07
El: Liverpool–Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit rendezik meg csütörtök este, köztük jeles párosításokkal. A Premier League 7. helyén álló Liverpool bajnokságban 6. Manchester Unitedet fogadja, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 10
21:27
Európa Liga - A Dortmund háromgólos előnyt szerzett a Tottenham ellen (Infostart)
A Borussia Dortmund hazai pályán rendkívül magabiztosan, 3-0-ra legyőzte a Tottenham Hotspur együttesét a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki első felvonásán.
márc. 10
22:33
Mol Liga: a MAC lesz a DVTK ellenfele a döntőben (She)
A MAC lesz az ellenfele a DVTK Jegesmedvéknek a Mol Liga fináléjában, miután a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen legyőzte a Fehérvár AV19-et az elődöntőben.
márc. 10
23:09
El: a Liverpool és a Villarreal is kétgólos előnyben (She)
A Liverpool 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A spanyol párharcban az Athletic Bilbao került előnybe, a Villarreal két góllal múlta felül a Leverkusent, míg a Lazio döntetlenre végzett a Sparta Praha otthonában.
márc. 10
23:45
Európa Liga - A Liverpool nyerte az angol rangadót (Infostart)
Az FC Liverpool kétgólos győzelmet aratott vendége, a Manchester United felett a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének első, csütörtöki felvonásán.
márc. 10
23:45
NS: Doll – Bajnok lesz a Fradi; Kádár príma! – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
márc. 10
23:47
Kínai a világ legértékesebb futballklubja, a kínaiak szerint (Infostart)
A kínai Kuangcsou Evergrande a világ legértékesebb futballklubja megelőzve az eddigi "éllovas" Real Madridot - közölte szerdán a kínai Xinhua hírügynökség.

Keresés