2016. március 12. szombat

márc. 12
15:24
Dopping: egy orosz rögbis házaspár is meldoniummal bukott le (She)
Újabb két olyan válogatott orosz sportoló neve vált ismertté, aki az utóbbi hónapok „legnépszerűbb” doppingszerének, a meldoniumnak a használatán vesztett rajta.
márc. 12
15:26
Tenisz: elhalasztották Babosék párosmeccsét (She)
Babos Tímea – oldalán Jaroszlava Svedovával – magyar idő szerint szombat helyett vasárnap este lép pályára a kaliforniai Indian Wellsben zajló kemény pályás tenisztorna női páros versenyében.
márc. 12
15:42
Berecz Zsombor ezüstérmet nyert a finn dingi Eb-n (Infostart)
Berecz Zsombor, a riói olimpiára készülő vitorlázó ezüstérmet nyert a szombaton zárult barcelonai Finndingi Európa-bajnokságon.
márc. 12
15:42
NB I: Paks–Vasas élőben az NSO-n! (She)
A Paks a Vasast látja vendégül a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 12
15:44
PL: csak egy ponttal távozik a Man. City Norwichból (She)
A Manchester City nem bírt a kiesés ellen küzdő Norwich Cityvel, és csak gól nélküli döntetlent játszott idegenben az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában.
márc. 12
15:45
Berecz Zsombor ezüstérmet nyert (Metropol)
A riói olimpiára készülő vitorlázó második lett a barcelonai Finndingi Európa-bajnokságon.
márc. 12
16:15
A norvég Forfang ugrott a legmesszebbre (Infostart)
A norvég Johann Forfang nyerte a síugrók világkupa-sorozatának szombati versenyét a németországi Titisee-Neustadtban.
márc. 12
16:15
Videó: Van der Sar visszatért, és egyből büntetőt védett (She)
Mint beszámoltunk róla, a korábbi világklasszis kapus, Edwin van der Sar egy meccs erejéig visszatért nevelőegyesületének csapatába, a negyedosztályú VV Noordwijkbe. A 45 éves, 130-szoros holland válogatott kapus a Jordan Boys elleni rangadón megmutatta, hogy miért volt rá szükség.
márc. 12
16:17
Egyre nehezebb helyzetben a Manchester City (Infostart)
Az idény előtt az első számú bajnokesélye Manchester City egyre kevésbé reménykedhet abban, hogy meg tudja nyerni 2016 tavaszán a Premier League-et. A City hátránya kilenc pont a listavezető Leicester mögött.
márc. 12
16:17
Kép: szuggesztív tetoválással feszít a PSG védője (She)
Megmutatta vadonatúj tetoválását a Paris Saint-Germain labdarúgója, Layvin Kurzawa. A Monacótól szerződtetett francia védő egész felsőtestét az átalakulás, vagyis a halál és az újjászületés indiai istennője, Káli arcképe díszíti.
márc. 12
16:33
Síugrás: Forfang győzött, Prevc rekordközelben (She)
A norvég Johann Forfang nyerte meg a síugrók világkupa-sorozatának szombati versenyét a németországi Titisee-Neustadtban.
márc. 12
16:35
Videó: Messi kihagyott egy büntetőt, de így is remekel (She)
Az alábbi videós összeállításban a Barcelona–Getafe spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés legfontosabb jeleneteit nézhetik meg!
márc. 12
16:51
Megyei foci: a PMFC 11–1-re nyert Atóék ellen (She)
A listavezető PMFC labdarúgócsapata 11–1-re nyert a sereghajtó Szigetvár ellen a Baranya megyei első osztály 18. fordulójában.
márc. 12
17:09
Videó: Neuernek képzelte magát Husztiék kapusa – vesztére (She)
Nagy kapushiba után kapott gólt Huszti Szabolcs csapata, az Eintracht Frankfurt a Mönchengladbachtól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. Lucas Hradeczky rossz döntését Raffael büntette.
márc. 12
17:11
NB I: Böde és Radó rohamozza a Puskás kapuját – kezdők (She)
Thomas Doll Böde Dánielt és Radó Andrást is a Ferencváros kezdőcsapatába nevezte a Puskás Akadémia elleni bajnokin az NB I 25. fordulójában.
márc. 12
17:15
La Liga: Az Atléticónak csak ki kell menni a pályára? (Agroinform)
Papíron nagyon könnyű dolga lesz este az Atlético Madridnak, a 2016-ban még nyeretlen Depor látogat a Calderónba.
márc. 12
17:27
Sílövészet: Björndalen megszerezte 20. vb-aranyérmét (She)
Norvégia nyerte meg a férfiak 4x7.5 km-es váltóversenyét az oslói sílövő-világbajnokságon Oslóban. A hazaiak kezdőembere, Ole Einar Björndalen ezzel megszerezte 20. vb-aranyát.
márc. 12
17:29
NB I: a Honvéd három góllal nyert Debrecenben (She)
A Budapest Honvéd lefutballozta a pályáról a Debrecent, és 3–0-ra nyert idegenben a labdarúgó NB I 25. fordulójában.
márc. 12
17:31
NB I: fordított és győzött az MTK a Haladás ellen (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában az MTK 3–1-re lelépte a Szombathelyi Haladást a Dunaújvárosban rendezett találkozón. A fővárosiaknál Marek Strestík duplázott.
márc. 12
17:33
NB I: a Vidi harmadszor sem tudta legyőzni a Békéscsabát (She)
A Videoton 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Békéscsaba ellen az NB I 25. fordulójának szombati mérkőzésén. A találkozó elején a vendégek szereztek vezetést, amelyre csak egyszer, a második félidőben tudott válaszolni Horváth Ferenc együttese. A Békéscsaba még veretlen a Videoton elleni mérkőzéseken a jelenlegi szezonban.
márc. 12
17:35
NB I: a Paks nem hagyott pontot a Vasasnak (She)
A Paks a Vasast látta vendégül a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A hazai csapat végig uralta a játékot, nem sok teret adott a Vasas támadóinak, akik szinte el sem találták a kaput. Ezzel a győzelemmel a Paks feljött a hatodik helyre, a Vasas viszont maradt kieső helyen.
márc. 12
18:03
NB I: Úgy néz ki, hogy őrült csapatom van – Rossi (She)
A Budapest Honvéd 3–0-ra győzött idegenben a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A mérkőzés után Marco Rossi, a vendégek vezetőedzője értékelt az M4 Sportnak.
márc. 12
18:05
NB I: Ferencváros–Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata az NB I 25. fordulójában a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen tehet újabb lépést a bajnoki cím felé, hazai pályán. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 12
18:06
Van der Sar visszatért (Metropol)
A 45 éves sportember a VV Noordwijk színeiben lépett pályára, amelyben fiatalon, 1985 és 1990 között szerepelt.
márc. 12
18:07
NB III: oda az utolsó veretlen mérleg; Kenesei-dupla, hiába (She)
A Középcsoport szombati rangadóján a SZEOL 1–0-ra legyőzte az éllovas Kozármislenyt, így nincs már veretlen csapat a labdarúgó NB III-ban. A keleti éllovas Nyíregyháza 2–0-ra megverte a Tiszaújvárost, Nyugaton az ETO pontokat hagyott Balatonfüreden, a Dorog viszont legyőzte a Diósdot, így a két feljutásra aspiráló csapat helyet cserélt a tabella harmadik és negyedik helyén.
márc. 12
18:08
Újabb sikerével második az MTK (Metropol)
A MTK 3-1-re nyert a Haladás ellen szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, és ezzel feljött a második helyre a tabellán.
márc. 12
18:09
La Liga: negatív rekordot döntött az MSN, hattal nyert a Barca (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában a Barcelona 6–0-ra kiütötte Megyeri Balázs klubját, a Getafét. A listavezetőnek még az is belefért, hogy Lionel Messi révén újra büntetőt rontott.
márc. 12
18:11
PL: Pellé öt hónap után betalált, történelmi Soton-győzelem (She)
A Southampton labdarúgócsapata Graziano Pellé duplájával 2–1-re nyert a Stoke City otthonában az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 30. fordulójában. A másik szombati mérkőzésen az újonc AFC Bournemouth 3–2-re győzött hazai pályán a Swansea City ellen.
márc. 12
18:18
Női röplabda KEL: bronzérmes lett a Vasas (She)
A Vasas női röplabdacsapata bronzérmet nyert a Közép-európai Ligában, miután a szombati helyosztón 3:0-ra legyőzte a házigazda szlovén Nova KBM Branik Maribort.
márc. 12
18:24
A 93. percben szerzett góllal nyert az Újpest (Metropol)
Az Újpest 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.
márc. 12
18:26
Honvéd-bravúr a Nagyerdei Stadionban (Metropol)
A Budapest Honvéd nagy meglepetésre 3-0-ra győzött Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, szombaton.
márc. 12
18:28
Kikapott a Vasas Pakson (Metropol)
A Paks hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, szombaton.
márc. 12
18:30
A sereghajtó pontot szerzett a címvédő vendégeként (Metropol)
A Békéscsaba szombaton 1-1-es döntetlent ért el a címvédő Videoton vendégeként Felcsúton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.
márc. 12
18:36
Férfi vízi BL: az Eger nehezen, de nyert a Herceg Novi ellen (She)
Az Eger egy góllal nyert hazai medencében a montenegrói Jadran Herceg Novi ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-csoportkör hetedik fordulójában.
márc. 12
18:36
Az Eger legyőzte a Herceg Novit a vízilabda BL-ben (Infostart)
Egy góllal nyert hazai medencében az Eger montenegrói vendége, a Jadran Herceg Novi ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája szombati főtáblás meccsén, a csoportkör hetedik fordulójában.
márc. 12
18:38
Női röplabda NB I: sima újpesti, szoros jászberényi siker (She)
Az Újpest hazai pályán a vártnál is könnyebben győzte le a Gödöllőt a női röplabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén, ellenben a Jászberény csak öt szettben nyert az MTK ellen.
márc. 12
18:38
Mennyit érhet Dárdaiéknak a hétvégi győzelem? (Infostart)
Mértékadó elemzések szerint két igazi meglepetéscsapata van az európai labdarúgó-idény topligáinak: az angol Premier League-t vezető Leicester City és a német Bundesligában a Bayern München és a Borussia Dortmund mögött harmadik Hertha BSC. Az egyiket Claudio Ranieri irányítja, a másikat Dárdai Pál, akinek eddigi edzői pályafutása a profi futballban felér egy tündérmesével.
márc. 12
18:40
Videó: Hidi kapáslövése, Baráth példátlan mentése (She)
Mint arról beszámoltunk, a Budapest Honvéd 3–0-ra legyőzte idegenben a Debrecent a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 12
18:42
Hat gólig jutott a Barcelona (Metropol)
A címvédő és listavezető FC Barcelona játszi könnyedséggel nyert 6-0-ra az alsóházban tanyázó Getafe ellen.
márc. 12
18:44
Olasz duplával győzött a Southampton (Metropol)
A Southampton - az olasz Graziano Pelle két góljával - 2-1-re győzött a Stoke City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 12
18:54
A Honvéd sokkolta a debreceni futballszurkolókat (Infostart)
A Budapest Honvéd nagy meglepetésre 3-0-ra győzött Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában. A hajdúságiak veresége már csak azért is váratlan, mert eddig nem kaptak ki az idén, ráadásul hazai pályán az előző négy találkozójukat megnyerték. A kispestiek harmadik győzelmüket aratták vendégként a szezonban, legutóbb decemberben a Puskás Akadémia otthonából hozták el a három pontot.
márc. 12
18:54
NB I: „Mindig benne van a játékunkban a slusszpoén!” (She)
Az Újpest labdarúgócsapata Nemanja Andrics utolsó pillanatokban elért góljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Diósgyőri VTK-t. A mérkőzés után Lencse László, Kálnoki Kis Dávid és Egervári Sándor értékelt az NSO Tv-nek.
márc. 12
18:56
Újabb gálaelőadást tartott a Barcelona (Infostart)
A listavezető Barcelona 6-0-ra győzött a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
márc. 12
19:00
Anand és Karjakin az élen (Metropol)
A volt világbajnok indiai Viswanathan Anand döntetlenre végzett, az orosz Szergej Karjakin pedig nyert a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti torna szombati második fordulójában, így ők ketten állnak az élen egyformán 1,5 ponttal.
márc. 12
19:12
Videó: nagyon megetették a frankfurti kapust (She)
Nem Lucas Hradecky napja volt a szombat. A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt szlovák kapusa a második találat után biztosan nem emlékszik szívesen vissza a harmadikra sem. Mahmoud Dahoud alaposan becsapta.
márc. 12
19:30
Mol Liga: sima hazai győzelem a döntő első meccsén (She)
A címvédő DVTK Jegesmedvék 4–1-re győzött hazai pályán a MAC ellen a jégkorong Mol Liga döntőjének első mérkőzésén.
márc. 12
19:32
Eurofutball: Otigbáék borsot törtek a PSV orra alá (She)
Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen 1–1-es döntetlent harcolt ki a listavezető PSV otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) szombati játéknapján.
márc. 12
19:39
Női kézilabda: Célba érhet a Martin-Elek páros (Agroinform)
Ha idehaza is sikerül legyőzni Lengyelországot, a magyar válogatott kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra.
márc. 12
19:48
Férfi kézi NB I: a Csurgó a hajrát nem bírta a Szeged ellen (She)
A Mol-Pick Szeged 28–26-ra győzött a Csurgó vendégeként Nagyatádon a férfi kézilabda NB I alapszakaszának utolsó fordulójában.
márc. 12
19:50
Férfi kosár NB I: meglepetés, simán kikapott az Atomerőmű (She)
Az Atomerőmű nagy meglepetésre sima vereséget szenvedett Nyíregyházán a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.

Keresés