2016. március 13. vasárnap

márc. 13
17:36
Sílövő-vb: Fourcade-ot lehajrázták, Björndalen éremmel búcsúzott (She)
A férfiak és a nők tömegrajtos versenyével zárult vasárnap a sílövők világbajnoksága a norvégiai Oslóban. A győzelmet előbbieknél a norvég Johannes Bö, utóbbiaknál pedig a francia Marie Dorin Habert szerezte meg.
márc. 13
17:38
Saját magát köti gúzsba az új időmérő rendszer (Infostart)
A szakértő szerint nem hozza majd a várt izgalmakat a Formula-1-es autós gyorsasági világbajnokság új, a jövő hétvégén debütáló időmérő edzése, amikor folyamatosan esnek majd ki a leglassabb versenyzők - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Gábor formula-1-es szakkommentátor. A beszélgetést teljes hosszában meghallgathatják hétfőn 18 órától az InfoRádióban.
márc. 13
17:38
Férfi kosár: Hanga élete egyik legjobbját nyújtotta Sevillában (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Laboral magyar játékosa, Hanga Ádám élete egyik legjobb produkcióját nyújtotta, de ez is kevés volt a Sevilla otthonában.
márc. 13
17:40
Bundesliga: öngól segítette a Leverkusent a HSV ellen (She)
A Bayer Leverkusen labdarúgócsapata a német Bundesliga 26. fordulójában egy öngól segítségével 1–0-ra legyőzte a Hamburger SV-t.
márc. 13
17:54
Francia foci: Sokkoló eredménnyel lett bajnok a PSG (Agroinform)
Ibra négyet vágott, Cavani duplázott, a PSG kilencet hintett a sereghajtó Troyes otthonában.
márc. 13
18:12
Birkózó Eb: Korpási és Szabó is bronzérmet nyert (She)
Korpási Bálint és Szabó László is bronzérmet nyert a rigai Európa-bajnokságon a kötöttfogásúak kategóriájában. Korpási a 71., míg Szabó a 75 kilogrammosok között végzett a harmadik helyen.
márc. 13
18:14
NB III: „Zámbó Jimmy! A győzelem a Szigetországé!” – így ünnepelt a Csepel FC (She)
Bejutottunk a Csepel FC öltözőjébe, így meg tudjuk mutatni, miként ünnepelt az NB III-as csapat a Ferencváros II legyőzése után.
márc. 13
18:16
NB III: Fradi-drukker a Csepeli Stadion kandeláberén – videó (She)
Több mint tízezren voltak az NB III-as Csepel–Ferencváros II (2–0) labdarúgó-mérkőzésen, az egyik Fradi-drukker még az egyik kandeláberre is felmászott. Szerencsére nem esett le, sikerült leereszkednie a magasból... Ezen kívül bejutottunk a Csepel öltözőjébe, ahol rendhagyó ünneplésnek lehettünk tanúi.
márc. 13
18:18
Szabó László bronzérmes a birkózó eb-n (Metropol)
Szabó László bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 75 kilogrammos kategóriájában vasárnap.
márc. 13
18:30
Női kézi Eb-sel.: Magyarország–Lengyelország élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik fordulójában Magyarország a lengyel válogatottat fogadja Érden. A 18.30 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 13
18:48
Rögbi: a skótok segítették fel a Hat nemzet trónjára Angliát (She)
Az angol rögbiválogatott nyerte meg a 2016-os Hat nemzet bajnokságot, miután a negyedik forduló rangadóján hazai környezetben bizonyult jobbnak Walesnél, míg Skócia megtette azt a szívességet, hogy otthon győzzön Franciaország ellen. A záró körben már egyik rivális sem előzheti meg ezzel az angolokat, akik legutóbb 2011-ben ülhettek fel trónra, ami a sportág nemhivatalos Eb-jének tekinthető.…
márc. 13
19:06
PL: Kane beérte Vardyt a góllövőlista élén, nyert a Tottenham (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Tottenham Harry Kane duplájával 2–0-ra győzött a sereghajtó Aston Villa vendégeként.
márc. 13
19:08
FA-kupa: az MU kiharcolta a döntetlent, utazhat Londonba (She)
A Manchester United hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel az FA-kupa negyeddöntőjében, ami azt jelenti, hogy a két csapat Londonban ismét összecsap egymással. A fővárosiak a második félidő közepén Dimitri Payet ragyogó szabadrúgásgóljával megszerezték a vezetést, de a hazaiak a hajrában Anthony Martial révén egyenlítettek.
márc. 13
19:10
Videó: Payet óriási gólt rúgott a Manchester United kapujába (She)
Dimitri Payet szabadrúgásgóljával szerezte meg a vezetést a West Ham United a Manchester United ellen az angol labdarúgó FA-kupa-mérkőzés 68. percében. A 84. percben egyenlített az MU Anthony Martial révén.
márc. 13
19:24
Rg: Vass Dóra buzogánnyal bronzot szerzett, összetettben 4. Rigában (She)
Vass Dóra egy bronzérmet, két negyedik, egy ötödik és egy hatodik helyet szerzett a lettországi Baltic Hoop nemzetközi ritmikusgimnasztika-versenyen.
márc. 13
19:26
Ralikrossz: Kiss Pál Tamás győzelemmel kezdte az idényt (She)
Kiss Pál Tamásnak ezúttal sikerült az, ami tavaly nem. A ralikrossz-bajnokság első futamán Supercars kategóriában a dobogó legtetejére állhatott fel a 24 éves pilóta a Dunaszerdahely melletti Slovakiaringen. Második helyen Max Pucher, a dobogó legalsó fokán pedig Wieszt Jankó végzett.
márc. 13
19:42
Angol foci: 13 éve nem volt ilyen szériája az Arsenalnak (Agroinform)
Váratlan vereséggel lepte meg szurkolóit az Arsenal, amely vasárnap délután 2-1-re alulmaradt a Watford ellen.
márc. 13
20:00
Bundesliga: haláleset a lelátón, nagyon szomorú dortmundi siker (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Mainzot, ezzel visszaállította a különbséget öt pontra a listavezető Bayern Münchennel szemben a Bundesligában. A mérkőzés alatt szívrohamot kapott és elhunyt a Dortmund egy szurkolója.
márc. 13
20:02
Női kézi Eb-sel.: Norvégia tíz góllal vágott vissza Romániának (She)
A női kézilabda Eb-selejtező negyedik fordulójában Norvégia otthon tíz góllal nyert Románia ellen, így visszavágott a hétközi, ötgólos (25–20) vereségért.
márc. 13
20:06
Független polgármestert választottak Szentkatalinban (Behaviour)
A település - szintén - független polgármestere, Dóra József tavaly december 12-én elhunyt.
márc. 13
20:33
Sakkvilágbajnok-jelölti torna: hármasfogat az élen (She)
A volt világbajnok bolgár Veszelin Topalov második vereségét szenvedte el a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti tornán, amelynek vasárnapi harmadik fordulójában a másik három parti döntetlennel zárult.
márc. 13
21:00
Hazai vereség a lengyelektől (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott nem tudta bebiztosítani a helyét az Európa-bajnokságon, miután kikapott a lengyel csapattól.
márc. 13
21:09
EBEL: elődöntős előnyben a Salzburg és a Linz (She)
A jégkorong EBEL elődöntőjének első felvonását követően a Salzburg hazai, míg a Linz idegenbeli győzelemmel került előnybe összesítésben. A párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak, folytatás fordított pályaválasztás mellett kedden.
márc. 13
22:36
Női kézilabda Eb-selejtező - Hazai vereség a lengyelektől (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott nem tudta bebiztosítani a helyét a decemberi, svédországi Európa-bajnokságon, miután vasárnap Érden egy góllal kikapott a lengyel csapattól.
márc. 13
22:36
La Liga: a Real kiszenvedte a győzelmet Las Palmason (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában a Real Madrid egygólos győzelmet aratott a Las Palmas vendégeként.
márc. 13
23:30
Öttusa: Marosi Ádám bronzérmes a riói vk-versenyen (She)
Marosi Ádám a harmadik helyen végzett az öttusázók idei második világkupaversenyén, Rio de Janeiróban.

Keresés