2016. március 19. szombat

márc. 19
15:29
NB I: Honvéd–Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 19
15:31
NB I: Puskás Akadémia–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 19
15:33
NB I: Békéscsaba–Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 19
15:35
Bundesliga: Hertha–Ingolstadt élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 27. fordulójában a dobogóért és Európáért harcoló Hertha BSC az Ingolstadtot fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 19
15:45
Sílövő-vk: az egyiknek sikerült, a másiknak nem (She)
A férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott szombaton a sílövők világkupa-sorozata az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet előbbieknél a német Simon Schempp, utóbbiaknál pedig a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg.
márc. 19
15:47
Videó: nagyon várta Rafa Benítezt, óriásit bukott (She)
Vannak azért olyanok, akik örülnek Rafa Benítez kinevezésének a Newcastle Unitednél. Az egyik drukkerhölgy a spanyol edző Leicester City elleni bemutatkozására külön molinót is készített, de egy rossz lépés miatt valószínűleg nem szívesen emlékszik majd vissza az esetre. Benítez nyolc napja állt munkába az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) jelenleg 19., kieső helyen álló klubnál és az…
márc. 19
16:03
Nyert az Arsenal az Everton ellen (Infostart)
Az Arsenal kétgólos győzelmet aratott az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
márc. 19
16:06
F1: Nem igazán tetszett senkinek, ismét változhat az időmérő (Metropol)
"Nekem más ötletem volt, én azt mondtam, hagyjuk békén az időmérőt" - mondta Ecclestone.
márc. 19
16:30
Férfi kézilabda BL: Revansot vehet a Szeged a német sztárcsapaton (Agroinform)
Hazai pályán a Szeged csak a győzelemben gondolkodhat a Kiel ellen, hiszen a visszavágó pokolian nehéznek ígérkezik.
márc. 19
16:39
Videó: brutális bombával nyert a Celtic a 90. percben (She)
Nagyon közel állt a bravúrhoz a kieséses ellen küzdő Kilmarnock hazai pályán az éllovas Celtic ellen a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A 90. percben azonban jött Tom Rogic, és 30 méterről ritkán látható lövéssel megnyerte a meccset az esélyesebb vendégeknek.
márc. 19
16:57
NB II: óriási meccsen győzött a Vác a ZTE otthonában (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Vác hatalmas bravúrt bemutatva győzött a ZTE otthonában. A zalaiak fél óra játék után már 2–0-ra vezettek, de a váciak felálltak, és 35 perc alatt három gólt szerezve fordítottak, majd a ZTE egyenlítése után újabb gólt értek el, így 4–3-ra nyertek. A másik két délutáni mérkőzésen a Csákvár 4–1-re legyőzte a Budaörsöt, míg a Szeged 2011 nem bírt az Ajkával.
márc. 19
16:59
Férfi kézi BL: Zaporizzsja–Veszprém élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában megkezdődik az egyenes kieséses szakasz. Az MVM Veszprém az ukrán Motor Zaporizzsja ellen játszik, először idegenben. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket!
márc. 19
17:16
Videó: Fabregas mesteri szabadrúgásával egyenlített a Chelsea (She)
A West Ham United megszerezte a vezetést idegenben a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén, ám Cesc Fabregas remek szabadrúgásával egyenlített Guus Hiddink csapata.
márc. 19
17:18
Juve: a „zebrák” már tudják, kivel pótolják a távozó Pogbát (She)
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy távozik a Juventustól Paul Pogba, a csapat 23 éves sztárja. Persze a klub vezetősége eközben nem tétlenkedik, igyekszik felkészülni arra az eshetőségre, ha a francia válogatott középpályás elhagyja a Juvét – már meg is vannak a célpontok Pogba pótlására.
márc. 19
17:20
NB I: Sesták, Trinks, Radó és Böde támad a Fradiban – kezdők (She)
Michael Oenning és Thomas Doll is kijelölte kezdőcsapatát a 18 órakor kezdődő Vasas–Ferencváros derbire. A vendégeknél Sesták, Trinks, Radó és Böde került be a támadószekcióba.
márc. 19
17:33
NB I: nagyszerű játékkal nyert a DVTK otthon a Haladás ellen (She)
A DVTK nagyszerű játékkal győzte le 3–0-ra a Szombathelyi Haladást a labdarúgó NB I 26. fordulójában. Elek Ákos duplázott, Novothny Soma egy gólt szerzett.
márc. 19
17:35
NB I: csak ikszre futotta a Puskás ellen a Videotonnak (She)
A Videoton kisebb meglepetése csak 0–0-s döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó NB I 26. fordulójában.
márc. 19
17:37
NB I: Eppel duplájával győzte le a Honvéd a Paksot (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában a Budapest Honvéd Eppel Márton duplájával 2–0-ra győzött a Paks ellen.
márc. 19
17:39
Bundesliga: a Hertha ismét begyűjtötte a három pontot (She)
Ha a vártnál nehezebben is, de begyűjtötte a három pontot Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC az Ingolstadt ellen a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 27. fordulójában. Újabb fontos győzelmet aratott tehát a dobogóért és Európáért harcoló berlini csapat.
márc. 19
17:41
NB I: nagy skalp, a Békéscsaba legyőzte az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának lila-fehér rangadóján a sereghajtó Békéscsaba odahaza nagy meglepetésre 1–0-ra legyőzte az Újpestet. A házigazda győztes gólját Matus Paukner szerezte.
márc. 19
17:43
Bundesliga: Lewa-góllal nyert a Bayern, Kleinheisler padozott (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójában a listavezető és címvédő Bayern München Robert Lewandowski góljával 1–0-ra nyert a Köln vendégeként. Kleinheisler László nem kapott játéklehetőséget a Werder Bremenben, amely otthon 1–1-es döntetlent játszott a Mainzcal.
márc. 19
17:51
Kép: Dárdai Pál újra „apa” lett! (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője az Augsburg elleni hazai mérkőzés előtt a berlini állatkertben átvehette azt az oklevelet, amellyel hivatalosan is örökbe fogadta a Rajath névre hallgató lajhármedvét.
márc. 19
17:53
NB I: Egy Elek Ákossal ma jobb volt a Diósgyőr – Mészöly (She)
A DVTK simán, 3–0-ra legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A meccs után Mészöly Géza értékelt.
márc. 19
18:09
PL: Fabregas duplája egy pontot ért; újra nyert a Leicester (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Chelsea kétszer is felállt hátrányból, és a végén pontot mentett a West Ham ellen, a listavezető Leicester City pedig újabb győzelmet aratott.
márc. 19
18:09
A Sporting Gijón legyőzte az Atlético Madridot (Metropol)
A kiesőzónához tartozó Sporting Gijón nagy meglepetésre 2-1-re legyőzte a második helyen álló madridi csapatot.
márc. 19
18:11
La Liga: bombameglepetés, kiesőjelölt győzte le az Atléticót (She)
Az Atlético Madrid nagy meglepetésre 2–1-re kikapott a Sporting Gijóntól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójában.
márc. 19
18:27
NB I: Vasas–Ferencváros derbi élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 19
18:29
Autósport: harminc magyar a nemzetközi tehetségkutató döntőjében (She)
Harminc tehetséges fiatal jutott be a magyar GFS Racing által szervezett nemzetközi autóversenyző tehetségkutató vasárnap-hétfői döntőjébe, s a győztes versenyzőülést kap egy teljes szezonra a nemzetközi mezőnyt felvonultató FIA Swift Cup Europe márkakupa-sorozatban.
márc. 19
18:31
NB III: a Cegléd legyőzte és be is érte a Szparit; Oláh remekelt (She)
A labdarúgó NB III 27. fordulójában a Keleti csoport rangadóján a Cegléd hazai pályán 1–0-ra legyőzte az éllovas Nyíregyházát – ezzel pontszámban beérte a Szparit. Íme, a harmadosztály szombati eredményei!
márc. 19
18:33
Premier League: Öveket becsatolni, jön az év rangadója! (Agroinform)
Ha csak egy mérkőzést nézünk meg a teljes hétvége alatt, akkor az a Tyne-parti derbi legyen.
márc. 19
18:45
Férfi kézilabda BL: Ukrajnában is biztosan nyert a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában megkezdődött az egyenes kieséses szakasz. Az MVM Veszprém az ukrán Motor Zaporizzsja ellen lépett pályára a nyolc közé jutásért idegenben. A magyar bajnok különösebb megerőltetés nélkül, közepes játékkal is biztosan nyert öt góllal, és lényegében készülhet a következő fordulóra.
márc. 19
18:45
Dárdai Pál csapata ismét nyert (Metropol)
Ezúttal Ingolstadtot győzte le a Hertha, és őrzi a harmadik helyét.
márc. 19
18:47
Moto2, Moto3: német és olasz rajtelsőség Katarban (She)
A VR46 Akadémia egyik legnagyobb reménysége, Romano Fenati szerezte meg az év első rajtelsőségét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának időmérő edzésén a Moto3-as géposztályban. Az olasz mindössze 47 ezredmásodperccel előzte meg a belga Livio Loi-t, aki az első két szabadedzésen az élen végzett. Az első sort a dél-afrikai Brad Binder teszi teljessé.
márc. 19
18:47
Ismét nyert a Leicester, nem tudott győzni a Chelsea (Metropol)
A Leicester sorozatban ötödik meccsén maradt veretlen, s előnye most nyolc pont a vasárnap pályára lépő, második Tottenhammel szemben.
márc. 19
19:03
Nem bírt egymással a Puskás Akadémia és a Videoton (Metropol)
Simán nyert a DVTK a Haladás ellen. A Békéscsaba nyerte a lila-fehér csapatok meccsét. Eppel duplájával a Honvéd legyőzte a Paksot.
márc. 19
19:21
Harminc magyar a nemzetközi autósportos tehetségkutató döntőjében (Infostart)
Harminc tehetséges fiatal jutott be a magyar GFS Racing által szervezett nemzetközi autóversenyző tehetségkutató vasárnap-hétfői döntőjébe, s a győztes versenyzőülést kap egy teljes szezonra a nemzetközi mezőnyt felvonultató FIA Swift Cup Europe márkakupa-sorozatban.
márc. 19
19:39
Öt góllal győzött a Veszprém Ukrajnában (Metropol)
Az MVM Veszprém öt góllal győzött az ukrán Motor Zaporizzsja otthonában.
márc. 19
19:57
Júliusig Jaroszlava Svedova lesz Babos Tímea párostársa (Infostart)
A wimbledoni Grand Slam-tornáig a kazah Jaroszlava Svedova lesz a teniszező Babos Tímea párostársa.
márc. 19
19:57
U17-es női Eb: utolsó perces góllal vereség az elitkörben (She)
A magyar U17-es női labdarúgó-válogatott a rendes játékidő utolsó percében kapott góllal 2–1-es vereséget szenvedett Írországtól az Európa-bajnoki selejtező elitkörének első fordulójában.
márc. 19
19:59
Legyőzte a németeket a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
A Würzburgban edzőtáborozó magyar férfi vízilabda-válogatott 13-8-ra legyőzte a házigazda német nemzeti együttest nem hivatalos mérkőzésen.
márc. 19
19:59
Férfi vízilabda ob I: két döntetlen az alsóházban (She)
A Szentes 6–6-os döntetlent játszott a Pécs csapatával szombaton a férfi vízilabda ob I középszakaszának alsóházi mérkőzésén.
márc. 19
20:01
Férfi kézilabda BL - Öt góllal győzött a Veszprém Ukrajnában (Infostart)
Az MVM Veszprém öt góllal győzött az ukrán Motor Zaporizzsja otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, a Kijev melletti Brovariban, így nagy lépést tett a legjobb nyolc közé kerülésért.
márc. 19
20:01
NB I: hétvégén a hétközi forduló! Töröltek egy válogatott összetartást (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség megváltoztatta a labdarúgó NB I 27. fordulójának időpontját. Bernd Storck szövetségi kapitány kérésére törlik az április 7–12. közöttre tervezett válogatott összetartást, így ez lehetőséget teremt arra, hogy a hétközi fordulót áthelyezzék hétvégére.
márc. 19
20:03
Serie A: ikszelt a Palermo, Balogh ezúttal sem játszott (She)
A Palermo gól nélküli döntetlent játszott az Empolival az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójában.
márc. 19
20:05
Légiósok: Mervó kapufával mutatkozott be a Wroclawban (She)
Mervó Bence kezdőként debütált a lengyel élvonalbeli Slask Wroclawban, amely hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Ruchhal.
márc. 19
20:15
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati eredményei és a vasárnapi program:
márc. 19
20:15
Női kosár NB I: jól hajrázott a DVTK; simán nyert a Pécs (She)
A Diósgyőr idegenben, az ELTE-BEAC és a Pécs hazai pályán győzött a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
márc. 19
20:17
La Liga: ilyen gólt nem gyakran látunk, ezzel dőlt el a meccs (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójában a Real Sociedad hazai pályán 1–0-ra kikapott a tizenegyest hibázó Las Palmastól, amely a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, csak a Real Madridtól kapott ki. A győztes gólt Willian José szerezte, aki a 39. percben hét méterről, közvetett szabadrúgásból talált be – annak ellenére, hogy a gólvonalon a kapussal együtt…
márc. 19
20:33
Katar: Németh Krisztiánék otthon buktak pontokat (She)
A Németh Krisztián végig soraiban tudó al-Garafa hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az al-Karitijattal.
márc. 19
20:33
Már vasárnap bajnok lehet az FTC (Metropol)
A listavezető Ferencváros 4-1-re győzött az újonc Vasas otthonában.

Keresés