2016. március 20. vasárnap

márc. 20
15:12
Képek: volt miből guberálni Alonso balesete után (She)
Az Ausztrál Nagydíjon Esteban Gutiérrezzel történt koccanása után hatalmas balesetet szenvedett Fernando Alonso, aki csodás módon sértetlenül mászott ki autójából. A McLaren-Honda viszont alaposan összetört, bőven volt dolga vele a pálya személyzetének. A sportfelügyelők egyébként egyik pilótát sem büntették meg. Tekintse meg a balesetről és annak utóéletéről készített képeket!
márc. 20
15:12
Szász Emese olimpiai kvótás (Metropol)
A párbajtőröző Szász Emese indulhat a nyári riói olimpián.
márc. 20
15:30
Kép: ha Batman és Superman futballozna, ezt a cipőt viselné (She)
A jövő héten debütál a mozikban a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című képregényfilm. A megjelenés alkalmából különleges futballcipőket dobott a piacra az amerikai Under Armour sportruházati cég. A csukákat a két népszerű szuperhős, Batman és Superman inspirálta, az áruk 200 euró – nagyjából 60 ezer forint – körül mozog.
márc. 20
15:32
Válogatott: Lovrencsics kikerült, az MTK-ból pótolta Storck (She)
Lovrencsics Gergő kikerült a magyar labdarúgó-válogatott Horvátország elleni mérkőzésére készülő keretéből. Helyére az MTK jobbhátvédje, Bese Barnabás került.
márc. 20
15:33
La Liga: Ma sem fogunk unatkozni a Real Madrid meccsén (Agroinform)
A Real és a Sevilla hagyományosan kitűnő meccseket játszik egymással, ráadásul most még a tét is hatalmas.
márc. 20
15:48
Megelőzte a venezuelai elnök Obamát Kubában (Infostart)
Az Egyesült Államokat bírálva szolidaritásáról biztosította Raúl Castro kubai államfő venezuelai kollégáját, Nicolás Madurót, aki Barack Obama amerikai elnök havannai történelmi vizitje előtt érkezett hivatalos látogatásra a karibi szigetországba.
márc. 20
15:48
Serie A: öt perc se kellett – Buffon fantasztikus rekordja (She)
A Serie A történetében immáron Gianluigi Buffon őrizte meg hálóját a leghosszabb ideig a góltól.
márc. 20
16:06
Női kézi: hibátlanul zárták juniorjaink a vb-selejtezőt (She)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar női juniorválogatott Izlandon, így százszázalékos teljesítménnyel jutott ki a nyári U20-as világbajnokságra.
márc. 20
16:06
Rebensburg nyerte az utolsó óriás-műlesiklást (Metropol)
A szakág kristálygömbjét - Rebensburg előtt kétpontos előnnyel - az osztrák Eva-Maria Brem szerezte meg, aki ezúttal negyedik lett.
márc. 20
17:00
Videó: kétgólos hátrányból állt fel a Villarreal a Barca ellen (She)
Az alábbi videós összeállításban a Villarreal–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg.
márc. 20
17:02
PL: Man. City–Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-élvonal, a Premier League 31. fordulójának nagy rangadóján Manchesterben a City és az United találkozik egymással. Kövesse a derbit online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 20
17:03
Tenisz: Júliusig Svedova lesz Babos párostársa (Agroinform)
A wimbledoni Grand Slam-tornáig a kazah Jaroszlava Svedova lesz a magyar teniszező párospartnere.
márc. 20
17:18
Kétgólos előnyről kapott ki a Liverpool (Infostart)
Az előzőleg egyformán 44 pontos csapatok mérkőzésén a Southampton 3-2-re legyőzte a vendég Liverpoolt az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 20
17:18
Törökország: Dzsudzsák a kispadról nézte a Bursaspor gáláját (She)
Háromgólos győzelmet aratott az első félidőben nagyszerűen játszó, már a szünetre hárommal meglépő Bursaspor a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Kasimpasa ellen. A győztes hazaiak magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs a cserék közé jelölve a kispadon nézte végig a mérkőzést.
márc. 20
17:20
NB II: Rajczi-gólra Gyepes-dupla a Csilus testvérek párharcán (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Soroksár 3–2-re nyert a Kisvárda otthonában.
márc. 20
17:22
NB I: az MTK legyőzte a DVSC-t – bajnokavatás elnapolva (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában az MTK Darko Nikacs góljával 1–0-ra legyőzte a Debrecent, ezzel elnapolta a bajnokavatást.
márc. 20
17:36
Gyász: súlyos veszteség érte a magyar ökölvívást (She)
Március 19-én, este fél nyolckor életének nyolcvanadik évében elhunyt id. Füzesy Zoltán. A szomorú hírről a Magyar Ökölvívó-szövetség a családtagok tájékoztatását követően számolt be. Id. Füzesy Zoltán temetéséről később dönt a család.
márc. 20
17:36
Nagy Péter országos csúccsal második (Metropol)
Nagy Péter második lett összetettben, lökésben pedig magyar csúcsot ért el az orosz súlyemelő Grand Prix-n.
márc. 20
17:38
Bundesliga: nyert Stuttgartban, ismét El-helyen a Leverkusen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Bayer Leverkusen 2–0-ra győzött a VfB Stuttgart otthonában.
márc. 20
17:38
Nyert az MTK, még nem bajnok a Ferencváros (Metropol)
A második MTK Budapest egy góllal nyert a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 20
17:40
Súlyemelés: 16 éves országos rekordot döntött meg Nagy Péter (She)
A súlyemelő Elnök-kupán az ólomsúlyúak vasárnapi csatájában Nagy Péter bombaformában emelt, és 421 kilós egyéni csúccsal a háromezer dollárt érő második helyen végzett. A magyar versenyző ráadásként 233 kilós lökésével megdöntötte Stark Tibor 16 éves, 230 kilós országos rekordját.
márc. 20
17:54
Videó: Rashford gyönyörű gólja manchesteri derbirekord lett (She)
Marcus Rashford, a Manchester United labdarúgója remekbe szabott gólt szerzett a Manchester City elleni találkozón. A csatár 18 évesen és 141 naposan a legfiatalabb lett ezzel, aki gólt szerzett a városi derbin.
márc. 20
17:56
La Liga: hiába a kétgólos előny, a Villarreal megállította a Barcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójában a listavezető Barcelona döntetlent játszott a Villarreal vendégeként. A katalánok a szünetben már két góllal vezettek, de a házigazdák jó játékkal nagyot mentettek.
márc. 20
18:12
Nyert a sereghajtó Soroksár (Infostart)
A forduló előtt sereghajtó Soroksár 3-2-re nyert Kisvárdán a labdarúgó NB II 20. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, sikerével pedig elmozdult az utolsó pozícióból.
márc. 20
18:12
Törökország: hírszerzési jelentés miatt napolták el az isztambuli derbit (She)
A CNN Türk TV jelentése alapján egy hírszerzési jelentést követően kellett – terrorveszély miatt – elhalasztani a Galatasaray–Fenerbahce török élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést.
márc. 20
18:14
Everton: Howard tíz év után távozik, az MLS-ben folytatja (She)
Tim Howard a nyáron tíz év után elhagyja az Everton labdarúgócsapatát, és hazájában, a Colorado Rapidsban folytatja pályafutását.
márc. 20
18:30
Elhunyt id. Füzesy Zoltán ökölvívó edző (Infostart)
A sportvezető, szakíró, szakkommentátor 80 éves volt. Temetéséről a család később gondoskodik.
márc. 20
18:30
NB III: duplán szomorította el egy nap alatt az FTC híveit az MTK (She)
A labdarúgó NB I-ben az MTK legyőzte a Debrecent, ezzel a Fradi bajnoki címe vasárnap még nem vált biztossá. A kék-fehérek második csapata ráadásul ugyanezen a napon legyőzte az FTC II-t az NB III Nyugati csoportjában. Keleten triplázott Bereczki Dániel, a Középcsoportban Vernes Richárd volt eredményes a Honvéd második csapatában, a Videoton tartalékjainál pedig Alhassane Soumah talált be.
márc. 20
18:30
Döntetlennel folytatta veretlenségi sorozatát a Barca (Metropol)
A címvédő FC Barcelona már 39 tétmérkőzésen nem talált legyőzőre, viszont a Villarreal pontot rabolt a katalán együttestől.
márc. 20
18:32
Férfi kézilabda BL: Szeged–Kiel élőben az NSO-n! (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Kiel ellen játszik vasárnap 18.30-tól hazai pályán a Bajnokok Ligája legjobb nyolc közé jutásért vívandó párharc első mérkőzésén. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 20
18:34
Videó: íme, az NB I-es szezon egyik legviccesebb gólja (She)
Mint beszámoltunk róla, az MTK legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 26. fordulójában, ezzel elodázta az FTC bajnoki címet. A találkozó egyetlen gólja nem mindennapi találat volt…
márc. 20
18:48
Nyert az MTK, még nem bajnok a Ferencváros (Infostart)
A második MTK Budapest pályaválasztóként egy góllal nyert a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így az éllovas Ferencváros még nem ünnepelheti története 29. bajnoki címét.
márc. 20
18:48
Videó: Gyurcsó gyönyörű gólt lőtt szabadrúgásból a Pogonban (She)
Gyurcsó Ádám góljával a Pogon Szczecin megszerezte a vezetést a Cracovia Kraków ellen a lengyel labdarúgó-bajnokság vasárnap esti meccsén, igaz, a Cracovia később egyenlített.
márc. 20
19:06
"Csak tárgyalással születhet megoldás a pedagógusok problémájára" (Infostart)
A tényleges szakmai megoldások, amelyek elősegíthetik az oktatási rendszer hatékonyabb működését, csak a jogszabályok adta lehetőségek között, tárgyalások útján születhetnek meg - közölte a Nemzeti Pedagógus Kar vasárnap az MTI-vel.
márc. 20
19:06
PL: a vendég United nyerte meg a manchesteri derbit (She)
A 18 éves és 141 napos Marcus Rashford találatával a Manchester Uted elhozta a három pontot az ősi ellenfél Manchester City otthonából a Premier League 31. fordulójában.
márc. 20
19:08
PL: Kane-dupla, élen a csatár – a Spurs megy a Leicester után (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Tottenham simán legyőzte az AFC Bournemouth együttesét, így továbbra is üldözi az éllovas Leicestert. Harry Kane duplázott, és a góllövőlista élére állt.
márc. 20
19:24
DVSC: „Elég demoralizáló ilyen góllal kikapni” (She)
Az MTK Darko Nikacs szerencsés góljával 1–0-ra legyőzte a DVSC-Tevát a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A montenegrói támadó az NSO Tv-nek beszélt a találatról, csapattársa, Bese Barnabás a válogatott meghívóról, míg a debreceniek középpályása, Varga József a hullámzó teljesítményükről.
márc. 20
19:26
Rögbi: párizsi sikerrel lett meg az angoloknak a Grand Slam (She)
Az angol rögbiválogatott pontveszteség nélkül nyerte meg a Hat nemzet bajnokság 2016-os kiírását, miután tízpontos győzelmet aratott Párizsban. A legutóbb 2011-ben végső győztes angoloknak – akik trófeával a kézben „léphettek” pályára, hiszen idei sikerük a negyedik kör után már biztossá vált – a hibátlan zárás korábban csak egyszer, még 2003-ban jött össze a Hat nemzetben.
márc. 20
19:42
Női futball: Marozsán betalált, de Jakabfié volt az utolsó szó (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának rangadóján a Wolfsburg hazai pályán 3–1-re legyőzte az 1. FFC Frankfurtot, ezzel riválisát megelőzve feljött a tabella második helyére. Az élen továbbra is a Bayern München áll, amely hétről hétre közelebb kerül ahhoz, hogy megvédje címét.
márc. 20
19:44
Eredivisie: az Ajax nyert Eindhovenben, ezzel az élre állt (She)
Az Ajax 2–0-ra nyert a PSV otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának rangadóján, ezzel eindhoveni riválisát megelőzve a tabella élére állt.
márc. 20
19:46
Bundesliga: fordított és nyert Augsburgban a Dortmund (She)
Továbbra is ötpontos távolságból követi a Borussia Dortmund a listavezető Bayern Münchent a német labdarúgó Bundesligában: a BVB 3–1-es győzelmet aratott Augsburgban, a 27. forduló záró mérkőzésén.
márc. 20
19:48
Sakkvilágbajnok-jelölti torna: Karjakin és Aronjan vezet (She)
Az örmény Levon Aronjan és az orosz Szergej Karjakin is döntetlent ért el a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti torna nyolcadik, vasárnapi fordulójában, így továbbra is ők ketten állnak az élen.
márc. 20
20:00
Anglia: nem kímélték Bogdánt az U21-es bajnokságban – videó (She)
A Liverpool U21-es csapata pályaválasztóként kapott ki öt góllal (5–0) a Southamptontól a korosztályos bajnokságban. A liverpooliak kapuját Bogdán Ádám védte.
márc. 20
20:00
Továbbra is Karjakin és Aronjan vezet (Metropol)
Az örmény Levon Aronjan és az orosz Szergej Karjakin is döntetlent ért el a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti torna nyolcadik, vasárnapi fordulójában, így továbbra is ők ketten állnak az élen.
márc. 20
20:15
Férfi kézi BL: a Szeged négygólos előnnyel utazhat Kielbe (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hazai pályán 33–29-re nyert a Kiel ellen a Bajnokok Ligájában, a legjobb nyolc közé jutásért vívandó párharc első mérkőzésén. A visszavágót jövő szerdán játsszák Németországban.
márc. 20
20:17
Serie A: megállíthatatlan Higuaín, nápolyi győzelem (She)
A listavezető Juventus délutáni győzelmére válaszul a Napoli visszaállította a hárompontos különbséget az olasz labdarúgó Serie A-ban: a második helyen álló délolaszok küszködve, de nyertek 3–1-re hazai pályán a Genoa ellen a 30. forduló vasárnap kora esti mérkőzésén.
márc. 20
20:19
La Liga: a Celta Vigo jól hajrázott Valenciában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójában Celta Vigo kétgólos győzelmet aratott Valenciában. A vendégek a hajrában szerezték mindkét találatukat.
márc. 20
20:33
NB I: volt már rosszabb, háromszor is – nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 26. fordulóban sem mozdultak meg a tömegek az élvonalbeli találkozók felé: ennél alacsonyabb érdeklődés csupán háromszor fordult elő ebben a szezonban.
márc. 20
20:33
A United nyerte a manchesteri rangadót (Metropol)
A Manchester United idegenben egygólos győzelmet aratott városi riválisa, a City felett az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának rangadóján.
márc. 20
20:35
Póta megvédte címét, a férfiaknál Lakatos a bajnok (Metropol)
Póta Georgina megvédte címét egyesben az asztaliteniszezők 99. országos bajnokságán, a férfiaknál viszont új bajnokot avattak Lakatos Tamás személyében.

Keresés