2016. március 21. hétfő

márc. 21
15:12
Puskás-stadion: látványos szakaszához érkezett a bontás (She)
Látványos szakaszához érkezett a Puskás-stadion építése – a vasbeton szerkezetek bontása március 21-én, hétfőn kezdődik meg a lelátók fölső karéjának elbontásával. Nézze meg a helyszínen készült fotókat az eseményről!
márc. 21
15:30
F1: „Ha sikert akar a Haas, költsön négy év alatt egymilliárdot” (She)
Hétfőn igyekezett csillapítani az F1-ben hatodik helyezéssel bemutatkozó Haas-istálló szurkolóinak örömét Bernie Ecclestone, aki szerint nehéz út áll az istálló előtt.
márc. 21
15:32
MLSZ: élő közvetítés a magyar válogatott sajtótájékoztatójáról (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfőn 15.30-as kezdettel sajtótájékoztatót tart Telkiben. Munkatársaink élőben jelentkeznek a helyszínről, folyamatosan frissülő hírfolyamunkban semmi fontosról nem marad le.
márc. 21
15:48
Szurkoljon Katarban és lakjon beduin táborban! (Infostart)
Akár beduin stílusú sivatagi táborokban is lakhatnak majd a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra érkező szurkolók a szervezők tervei szerint.
márc. 21
15:48
Videó: a futólány a bénázással internetsztárt csinált magából (She)
Makenna Kroge úgy szerzett hírnevet, ahogy senki sem akar. Az amerikai iskolai futó bukdácsolása kikerült a Twitterre, onnan pedig úgy osztották tovább az emberek, mintha fizettek volna érte.
márc. 21
16:06
Anglia: kidőlt a válogatott kapusa, a másodosztályból pótolták (She)
A Manchester City két játékosa, Joe Hart és Raheem Sterling is izomsérülést szenvedett a Manchester United elleni hétvégi derbin, így mindketten kihagyják az angol válogatott Németország és Hollandia elleni felkészülési mérkőzését. A háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Roy Hodgson már meg is találta a manchesteri kapus helyettesét.
márc. 21
16:08
Válogatott: Dzsudzsák Storckról, Modricékról, Németh Katarról (She)
A szombati, Horvátország elleni felkészülési mérkőzés előtt hétfőn Telkiben tartott sajtótájékoztatót a magyar labdarúgó-válogatott. A játékosok közül Dzsudzsák Balázs, Nagy Ádám és Németh Krisztián válaszolt az újságírók kérdéseire.
márc. 21
16:09
Tenisz: Fucsovics visszaesett, Babos maradt a top 50-ben (Agroinform)
A legfrissebb tenisz-világranglistán nagy változások nem történtek, Milos Raonic a hét nyertese.
márc. 21
16:24
Női kézi: Triscsuk távozik Újvárosból, a Fradiból is van érkező (She)
A Debrecen mellett a Dunaújváros női kézilabdacsapata is több távozóról és érkezőről számolt be a mai napon.
márc. 21
16:26
Ajax: súlyos sérülést szenvedett csapata edzésén De Boer (She)
Frank de Boer, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax trénere súlyos sérülést szenvedett csapata hétfői edzésén.
márc. 21
16:39
Topligák: Wenger>La Liga+Ligue 1+Bundesliga+Serie A elsői (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) legfrissebb kutatása az európai labdarúgó topligák edzői regnálásával foglalkozik.
márc. 21
16:57
Válogatott: A keret kialakult, nagy változás nem várható – Storck (She)
A szombati, Horvátország elleni felkészülési mérkőzés előtt hétfőn Telkiben tartott sajtótájékoztatót a magyar labdarúgó-válogatott. Dzsudzsák Balázsék után Bernd Storck szövetségi kapitány is válaszolt az újságírók kérdéseire.
márc. 21
16:59
Németország: „Elfogadhatatlan!” – Löw kitette keretéből a támadót (She)
Joachim Löw, a világbajnoki címvédő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kitette az Anglia elleni mérkőzésre készülő keretből Max Krusét, a Wolfsburg támadóját.
márc. 21
17:01
Hódeszka: Gyarmati Panka 6. helyen zárta a szakági vk-t (She)
A pontozóbírók vették el az újabb bravúr lehetőségét a szezon utolsó slopestyle versenyén, ahol Gyarmati Panka a 12. helyen végzett.
márc. 21
17:15
Liverpool: a Juventus 25 millió fontot áldozna a csatárra (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool játékosát, Christian Bentekét az olasz Juventus szerződtetné.
márc. 21
17:33
Magyar–horvát: sok szurkoló kíséri el Modricékat Budapestre (She)
Ezer horvát szurkolót várnak a szombati Magyarország–Horvátország felkészülési labdarúgó-mérkőzésre.
márc. 21
17:35
Bayern: még csak 19 éves, de innen akar visszavonulni (She)
Kingsley Coman, a német élvonalbeli labdarúgó­-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München játékosa a bajor klubban szeretné befejezni a pályafutását.
márc. 21
18:06
Csányi Sándor: nem lehet átgyalogolni a magyar válogatotton (Infostart)
További két évvel, 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - közölte az MLSZ elnöke. Csányi Sándor kiemelte, hogy a német szakember a jövőben is ellátja a Magyar Labdarúgó Szövetség sportigazgatói feladatait.
márc. 21
18:06
Válogatott: Ez a meccs nem Rakiticékról fog szólni, hanem… – Dzsudzsák (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői sajtótájékoztatóján Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs és Németh Krisztián beszélt a horvátok elleni felkészülési mérkőzésről. Az NSO tv felvétele.
márc. 21
18:08
El Clásico: Zidane készen áll a rangadóra, elárulta, mi a fő cél (She)
Zinedine Zidane, a spanyol élvonalbeli labdarúgó­-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője bizakodóan várja a Barcelona elleni rangadót.
márc. 21
18:12
Protipp: Mr.blonde-dal jártunk a legjobban az előző héten (Agroinform)
A 20. héten ismételten mr.blonde teljesített legjobban, de Tomihmv is jó napokat tudhat maga mögött.
márc. 21
18:30
Örül az erős ellenfélnek a magyar válogatott (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai Bernd Storck szövetségi kapitánnyal egyetértenek abban, hogy jó lenne győzni szombaton a horvátok elleni felkészülési mérkőzésen.
márc. 21
18:39
Itt a válogatott vb-kerete! (Infostart)
Rich Chernomaz szövetségi kapitány hétfőn kijelölte a májusi, oroszországi világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott bő keretét, amelyben 78 játékos került be.
márc. 21
20:09
Díjat alapított a diszkrimináció elleni fellépés elismerésére a FIFA (Infostart)
A diszkrimináció elleni fellépés aktivizálására Sokszínűség-díjat alapított a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).
márc. 21
20:27
Autósport: magyar siker a nemzetközi tehetségkutatóban (She)
Molnár Bendegúz Gergő nyerte a magyar GFS Racing által szervezett nemzetközi autóversenyző-tehetségkutató döntőjét, amelyet vasárnap és hétfőn rendeztek.
márc. 21
20:45
Tisztáztak a doppingvétség vádja alól huszonhatból nyolc olasz atlétát (Infostart)
Nyolc atlétát, köztük több, riói olimpiai részvételre pályázó versenyzőt felmentett az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingellenes bírósága.
márc. 21
20:45
Sakk: Aronjan legyőzésével Anand utolérte Karjakint (She)
Továbbra is két játékos áll az élen a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti tornán, csakhogy Levon Aronjan helyett Viswanathan Anand csatlakozott az orosz Szergej Karjakinhoz.
márc. 21
21:03
Veszélyben a világbajnok csatár Eb-szereplése (Infostart)
Joachim Löw szövetségi kapitány kirakta a világbajnoki címvédő német labdarúgó-válogatott keretéből Max Krusét, mert szerinte nem viselkedik profihoz méltón.
márc. 21
21:21
Magyar siker a nemzetközi autósportos tehetségkutató döntőjében (Infostart)
Molnár Bendegúz Gergő nyerte a magyar GFS Racing által szervezett nemzetközi autóversenyző-tehetségkutató döntőjét, amelyet vasárnap és hétfőn rendeztek.
márc. 21
21:21
Tenisz: Stollár Fanny legyőzte neves ellenfelét Miamiban (She)
Nagyszerűen kezdett Stollár Fanny a több mint hatmillió dollár összdíjazású Miami Open selejtezőjében: a 17 éves magyar teniszező „másfél szettben” legyőzte a rutinos szlovén játékost, Polona Hercogot.
márc. 21
21:23
Kép: Benítez zoknit villantott, rajta röhög egész Anglia (She)
Rafa Benítez egyelőre nem tudott csodát tenni a Newcastle labdarúgócsapatának kispadján, a spanyol mester két meccs után egy vereséggel és egy döntetlennel áll, a „szarkák” pedig továbbra is kieső helyen állnak. De azért így is tud témát szolgáltatni az angol sajtónak a Real Madrid korábbi edzője.
márc. 21
21:39
Stollár Fanny győzelemmel kezdett Florában (Infostart)
A párosban tavaly junior wimbledoni bajnok Stollár Fanny továbbjutott a miami keménypályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójából.
márc. 21
21:39
Magyar–horvát: sérülés, bal oldal, új mez, Izrael (She)
A szombaton Budapesten pályára lépő horvát labdarúgó-válogatott szerdán Izraellel is megmérkőzik, úgyhogy egyelőre az eszéki mérkőzés a téma déli szomszédunknál. Új mezt és balhátvédjelölteket tesztel a csapat, amely a tervekkel ellentétben nem számíthat egy fiatal csatárra.
márc. 21
21:41
Storcz Botond: Gőzerővel készülünk az olimpiára (Infostart)
Remek körülmények között készülhetnek Floridában a magyar kajak-kenu válogatott ott edzőtáborozó tagjai - számolt be Storcz Botond vezetőedző az InfoRádió Víztükör című magazinműsorában.
márc. 21
22:33
Hertha: „Eljött az idő” – új aréna a berlini tervekben (She)
„Eljött az idő, hogy elkezdjük nyomni ezt a témát” – jegyezte meg Michael Preetz, a Hertha BSC labdarúgócsapatának klubmenedzsere, mikor a fővárosiak stadionhelyzetéről esett szó az Ingolstadt elleni bajnoki után. A berlini klub hosszú távú tervei között szerepel egy új aréna építtetése – miután az Olimpiai Stadion túl nagy és túl tágas.
márc. 21
22:35
NFL: Kínában is lehet mérkőzés 2018-ban (She)
Két év múlva akár Kínában is rendezhetnek alapszakasz-mérkőzést a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).
márc. 21
22:37
Bundesliga 2.: letaszították Gulácsiékat az első helyről (She)
A Freiburg 1–0-ra legyőzte a Karlsruhét a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hétfői játéknapján, és jobb gólkülönbsége révén megelőzte az eddigi éllovas RB Leipziget.
márc. 21
23:45
NS: most jó Bernd Storcknak lenni; ezért él Alonso - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés