2016. március 23. szerda

márc. 23
21:32
Felkészülés: „A magyarok ennél erősebbek lesznek” – Cacic (She)
Ante Cacic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott az izraeli válogatott elleni 2–0-s győzelem után. A megsérült csapatkapitány Darijo Srna szereplése még kérdéses a szombati, budapesti találkozón.
márc. 23
21:48
Férfi vízi ob I: a Miskolc legyőzte az alvó Debrecent (She)
A Miskolc 9–8-ra győzött Debrecenben a férfi vízilabda ob I középszakaszában, az alsóházban.
márc. 23
22:06
MLB: bejelentette visszavonulását a liga sztárja (She)
Várhatóan a 2017-es szezont követően visszavonul Alex Rodriguez, az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) egyik legnagyobb sztárja.
márc. 23
22:24
Női BL: Jakabfi győzelemnek, Marozsán győztes gólnak örülhetett (She)
A női labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a német Wolfsburg 3–0-ra győzött az olasz Brescia ellen, soraiban a csereként egy félidőnyi játéklehetőséget kapó Jakabfi Zsanettel. A címvédő 1. FFC Frankfurt Marozsán Dzsenifer tizenegyesgóljával győzte le a svéd Rosengardot. Már a négy között érezheti magát a Slavia Prahát 9–1-re kiütő Olympique Lyon, a Barcelona és a PSG…
márc. 23
22:26
MLS: Kaká csapattársa lett a Real Madrid korábbi brazilja (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Orlando Cityben folytatja pályafutását a 34 éves, 47-szeres brazil válogatott Júlio Baptista, aki legutóbb a Cruzeiro játékosa volt.
márc. 23
23:00
Videó: Gosztonyi és csapattársa így ünnepelte a barátságot (She)
Március 23. a magyar-lengyel barátság napja. Jól tudják ezt a lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Slask Wroclawnál is. A csapat két játékosa, Gosztonyi András és Kamil Dankowski mondja el a jól ismert mondókát, persze a másik játékos anyanyelvén. Ezen kívül Andrzej Traczyk menedzserrel együtt egy meccsre is meghívnak mindenkit.
márc. 23
23:15
Chelsea: Dortmundból érkezhet német válogatott játékos (She)
Mats Hummels, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund hátvédje nyáron a Chelsea játékosa lehet.
márc. 23
23:51
DVTK: csúsztak, gurultak, lőttek az Egervári-fiúk – videó (She)
A Lillafüredi Sport- és Kalandparkban töltötték a keddi napot a DVTK labdarúgói – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Keresés