2016. március 3. csütörtök

márc. 3
21:07
Női kézilabda: nem súlyos Szikora szemsérülése (She)
Néhány hetes kihagyás vár Szikora Melindára, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának kapusára, miután szemsérülést szenvedett. Ezzel nem mulaszt azonban sok mérkőzést, mivel jövő héten válogatott találkozók következnek.
márc. 3
21:07
Fazekas még nem versenyezhet (Metropol)
Fazekas Róbert jogerősen pert nyert a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) ellen.
márc. 3
21:09
Milliárdokat csoportosítanak át a 2017-es vizes vb létesítményeinek fejlesztésére (Infostart)
Több mint 7 milliárd forint átcsoportosítását rendelte el a kormány az ez évi költségvetésben a 2017-es vizes világbajnoksághoz kapcsolódóan sportlétesítmények fejlesztésére - olvasható a Magyar Közlöny csütörtökön megjelent számában.
márc. 3
21:09
Férfi röplabda NB I: a Kaposvár nyerte a rangadót (She)
A címvédő Kaposvár csütörtökön négy játszmában legyőzte a vendég Kecskemét együttesét a férfi röplabda NB I alapszakaszának zárófordulójában.
márc. 3
21:09
Két válogatott játékos aláírt a Ferencvároshoz (Metropol)
Az irányító Kovacsics Anikó a Győrt hagyja el, a kapus Bíró Blanka Vácról igazol a zöld-fehérekhez.
márc. 3
21:11
Női kézi NB I: drámai vég Újvárosban; sima Fehérvár-siker (She)
A Dunaújváros 21–20-ra nyert otthon az Érd ellen, míg a Fehérvár KC 29–23-ra megverte szintén hazai pályán a Siófokot a női kézilabda NB I 20. fordulójában.
márc. 3
21:13
Videó: ezért volt Kleinheisler a második legjobb a hétvégén (She)
Mint azt megírtuk, hétvégi teljesítménye alapján a Bundesliga 23. fordulója második legjobb fiatal játékosának választotta Kleinheisler Lászlót a spox.com oldal. Az alábbiakban megmutatjuk a magyar válogatott játékosának összes megmozdulását!
márc. 3
21:15
Férfi kézi NB I: a Vác nem adott esélyt az Egernek (She)
Szoros első félidő után a Vác 29–21-re győzött hazai pályán az Eger ellen a férfi kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
márc. 3
21:17
MLS: a korábbi Vidi-játékos Chicagóban folytatja – hivatalos (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a korábban a Videotonban is megforduló Arturo Álvarezt.
márc. 3
21:19
Videó: a Real-játékos a ludas Kameni öngóljában (She)
Már beszámoltunk egyszer Carlos Kameni öngóljáról. A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga kapusa szerencsétlen mozdulattal ütötte a labdát a saját kapujába a Valencia elleni összecsapáson. Ám az alábbi videóból kiderül, Gyenyisz Cserisev (a Real Madridból érkezett kölcsönbe a Valenciához) hathatós „segítségével” történt mindez.
márc. 3
21:24
Nem vonják vissza a riói doppinglabor engedélyét (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nem vonja vissza a Rio de Janeiró-i labor engedélyét - jelentette be a riói olimpia szervezőbizottságának elnöke.
márc. 3
21:24
Rio 2016: van esélye a Czékus, Czegle műúszó párosnak (She)
A szinkronúszóknak a riói olimpiai részvétel kiharcolására utolsó lehetőséget kínáló kvalifikációs versenyen a Czékus Eszter, Czegle Fanni magyar kettős megőrizte esélyét a kvótaszerzésre.
márc. 3
21:26
Női kosár MK: az idén is DVTK–Sopron döntőt rendeznek (She)
A címvédő soproniak 88–55-re legyőzték a PINKK-Pécset, ezzel eldőlt, hogy az idén is DVTK–Sopron döntőt rendeznek a női kosárlabda Magyar Kupában.
márc. 3
21:28
Vizes vb 2017: milliárdokat csoportosítanak át fejlesztésre (She)
Több mint 7 milliárd forint átcsoportosítását rendelte el a kormány az ez évi költségvetésben a 2017-es vizes világbajnoksághoz kapcsolódóan sportlétesítmények fejlesztésére – olvasható a Magyar Közlöny csütörtökön megjelent számában.
márc. 3
21:30
Horvátország: a felháborodó Olic visszavonult a válogatottól (She)
Ivica Olic bejelentette, hogy nem lép többet pályára a horvát labdarúgó-válogatottban, így biztosan nem lesz ott nyáron a franciaországi Európa-bajnokságon.
márc. 3
21:42
Férfi kézi BL: Duvnjak nagyon megszórta honfitársait (She)
A Kiel 31–29-re győzött hazai pályán a PPD Zagreb ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó fordulójában.
márc. 3
21:44
Videó: Messi nem tud leállni, mesterhármas a Rayo ellen (She)
Az alábbi videós összeállításban a Rayo Vallecano–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
márc. 3
21:46
MOL Liga: hatalmas fordítás a Fehérvár ellen, a MAC egy lépésre a döntőtől (She)
A MAC az utolsó harmadban kétgólos hátrányról fordítva, hajrában szerzett góllal 4–3-ra legyőzte a Fehérvárt a jégkorong MOL Liga elődöntőjének ötödik, így egyetlen siker választja el a fináléba jutástól.
márc. 3
22:00
Rio 2016: nem vonják vissza a riói doppinglabor engedélyét (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nem vonja vissza a Rio de Janeiró-i labor engedélyét – jelentette be a riói olimpia szervezőbizottságának elnöke.
márc. 3
22:18
Eurofoci: a görög kormány törölte a kupát a PAOK-balhé miatt (She)
Súlyos következménye lett a szerdai rendbontásnak, amely a labdarúgó Görög Kupa elődöntőjének első meccsén történt a PAOK és az Olympiakosz Pireusz meccsén. A görög kormány ugyanis törölte a kupasorozat idei kiírását.
márc. 3
22:20
PL: nem Özil lett a szezon legjobb londoni játékosa, hanem... (She)
Dimitri Payet-t választották a szezon legjobb londoni futballistájának a Premier League-ben. A West Ham labdarúgója ezzel megelőzte az Arsenal klasszisát, Mesut Özilt.
márc. 3
22:22
Újpest: ha nem jönnek a gólok, gólpasszok, Hazard fizethet (She)
Az Újpest labdarúgócsapatát erősítő Kylian Hazard-t egy különleges verseny is motiválhatja arra, hogy minél több gólt szerezzen és gólpasszt adjon. A testvérei a riválisai.
márc. 3
22:36
La Liga: a Betis meglepően simán nyert idegenben (She)
A Granada hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sporting Gijónt, míg a Betis idegenben 3–0-ra nyert az Espanyol ellen.
márc. 3
22:36
Hajrágóllal nyert és előnyben a MAC (Metropol)
A MAC az utolsó harmadban kétgólos hátrányról fordítva, hajrában szerzett góllal 4-3-ra legyőzte a Fehérvárt a jégkorong MOL Liga elődöntőjének ötödik mérkőzésén.
márc. 3
23:12
La Liga: a kis les ezúttal nem volt les a Barcának – sima győzelem (She)
A Barcelona magabiztos játékkal 5–1-re győzött a Rayo Vallecano otthonában a La Liga 27. fordulójában. Lionel Messi mesterhármast szerzett a mérkőzést kilenc emberrel befejező madridiak ellen.
márc. 3
23:30
Videó: kár volt Suárezre bízni a Barcelona büntetőjét (She)
Továbbra sem megy igazán a büntetők értékesítése a Barcelona labdarúgócsapatának. Bár a katalánok fölényesen, 5–1-re legyőzték idegenben a Rayo Vallecanót a spanyol bajnokságban, Luis Suáreznek nem jött össze gól, még tizenegyesből sem.
márc. 3
23:48
Újabb csúcsot döntött a Barcelona, a Real őszinte sajnálatára (Infostart)
A címvédő és listavezető FC Barcelona 5-1-re győzött a Rayo Vallecano vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának csütörtöki zárómérkőzésén, ezzel megdöntötte a spanyol veretlenségi rekordot.
márc. 3
23:48
Darts PL: Van Gerwen megint az egekben járt (She)
Megint Michael van Gerwenről szólt a darts Premier League csütörtökön. A múlt héttel ellentétben a holland világelső most nem döntötte meg a körátlagot a televíziós meccsek tekintetében, ám a rangadón Peter Wright ellen megint ellenállhatatlanul játszott.
márc. 3
23:50
Eurofoci: az OM a négy között, a Feyenoord már a döntőben (She)
Az Olympique Marseille jutott utolsóként a Francia Kupa legjobb négy csapata közé, miután a negyeddöntőben 1–0-ra nyert az ötödosztályú Granville vendégeként. Hollandiában a kupában a Feyenoord már a fináléba jutást ünnepelheti.

Keresés