2016. március 4. péntek

márc. 4
14:30
Sportfogadás: Szeretjük a lassú bukmékereket! (Agroinform)
Mi már bőven tudtunk Orbán Annamária eltiltásáról, amikor a bukmékerek még nem értesültek a doppingvétségről.
márc. 4
14:42
Szerdától lehet ismét jegyeket vásárolni az Eb-re (Infostart)
Jövő szerdán nyílik meg az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos jegybörzéje, azaz akkortól lehet ismét belépőhöz jutni a nyári Európa-bajnokságra.
márc. 4
14:42
Barca: mi ez a furcsa ital, amit Messi és Suárez szürcsöl? (She)
Az FC Barcelona csütörtök este 5–1-re legyőzte a Rayo Vallecanót a spanyol bajnokságban, ezzel megerősítette vezető helyét a tabellán.
márc. 4
15:18
Alpesisí-vk: Pinturault bombaformában – kilencből ötöt nyert (She)
Pénteken a szlovéniai Kranjska Gorában férfi óriás-műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a francia Alexis Pinturault szerezte meg két osztrák, Philipp Schörghofer és Marcel Hirscher előtt.
márc. 4
15:20
Pályakerékpár: Szalontay országos csúcsa, de nincs kvóta (She)
Szalontay Sándor 9.997 másodperces országos csúcsot ért el a londoni pályakerékpár-világbajnokság férfi repülőversenyében pénteken, ezzel együtt lemaradt a riói olimpiai kvótáról.
márc. 4
15:22
Anglia: Rashford az Eb-n? Miért ne? – Hodgson (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, egyáltalán nem zárja ki, hogy Marcus Rashford, a Manchester United csodagyereke ott legyen a csapatban 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon.
márc. 4
15:24
Alpesisí-vk: a fiatal francia harmadszor nyert egy héten belül (She)
A francia Alexis Pinturault egy héten belül harmadszor nyert óriás-műlesikló viadalt a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatában.
márc. 4
15:36
Haladás: rengeteg a sérült és az eltiltott a Videoton ellen (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője a gárda szombati, Videoton elleni összecsapása előtt beszélt a sérültekről és a várható kezdőcsapatról.
márc. 4
15:38
MK: megvan, mikor küzdhet a döntőért a Fradi és az Újpest (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte a Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzéseinek időpontját.
márc. 4
15:42
Serie A: A Bajnokok Ligájáért csap össze a Roma és a Fiorentina (Agroinform)
A Farkasok és a Violák ugyan a bajnoki címről már lemondhatnak, ám a harmadik hely is fontos lehet számukra.
márc. 4
15:54
F1: az Ausztrál Nagydíjon jön az új időmérő rendszer (She)
Az FIA elfogadta, így már az Ausztrál Nagydíjon bevezetik az új F1-es időmérő rendszert. Az idén is három szakaszból áll a kvalifikáció, az elsőben és a másodikban is hét-hét pilóta esik ki, de nem az etap végén, hanem egy idő után 90 másodpercenként. Az utolsó szakaszra nyolcan maradnak, azon belül az utolsó 90 másodpercre ketten.
márc. 4
15:56
Ferencváros: a húszéves középpályással hosszabbított a klub (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján bejelentette, hogy hosszabbított Nagy Dominikkal.
márc. 4
15:58
Női válogatott: mérföldkőhöz ért a magyar csapat, de kikapott (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott elveszítette 250. hivatalos mérkőzését, 2–1-re kikapott Ausztriától a Ciprus-kupa elnevezésű felkészülési torna második fordulójában.
márc. 4
16:30
Davis-kupa: Nagy megverte a volt világranglista-29.-et (She)
Nagy Péter öt játszmában (6:2, 6:3, 4:6, 4:6, 6:1) megverte a világranglista korábbi 29. helyezettjét, az idei Australian Openen a harmadik fordulóban búcsúzó Dudi Szelát a Davis-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának első fordulójában, ezzel a magyar válogatott 1:0-s előnybe került Izraellel szemben.
márc. 4
16:36
Premier League: Óriási téttel bír az észak-londoni rangadó (Agroinform)
Rég volt ekkora tétje a Tottenham-Arsenal derbinek, mint amilyen szombaton lesz.
márc. 4
16:48
Női kézi BL: megvan az FTC–Győr negyeddöntő időpontja (She)
Az EHF nyilvánosságra hozta a női kézilabda BL-negyeddöntő mérkőzéseinek időpontjait. A kupában szereplő két magyar csapat, az FTC-Rail Cargo Hungária és a Győri ETO egymással találkozik.
márc. 4
17:06
Bayern München: Aubameyang lenyűgöző – Lewandowski (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München labdarúgója, Robert Lewandowski korábbi csapattársát, a Borussia Dortmundban szereplő, Pierre-Emerick Aubameyangot méltatta, miközben a hétvégi Dortmund–Bayern München rangadóról ejtett néhány szót.
márc. 4
17:06
Davis Kupa: Nagy Péter bravúrjával vezet a magyar válogatott (Metropol)
A világranglistán 89. riválisánál 523 hellyel hátrébb jegyzett magyar teniszező ötszettes csatában legyőzte az esélyesebb Dudi Szelát.
márc. 4
17:08
Légiósok: „Gyurcsó bizonyította, óriási potenciál van benne” (She)
Vezetőedzője után Adam Fraczczak, a Pogon Szczecin játékosa is védelmébe vette a csapat magyar szélsőjét, Gyurcsó Ádámot.
márc. 4
17:24
Davis Kupa - Nagy Péter bravúrjával vezetnek a magyarok (Infostart)
Nagy Péter óriási bravúrral, ötszettes csatában legyőzte az esélyesebb Dudi Szelát a Magyarország-Izrael párharc pénteki nyitányán a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában, a Városligeti Műjégpályánál emelt ideiglenes csarnokban.
márc. 4
17:24
Eb: már most hosszabbítottak a svájci szövetségi kapitánnyal (She)
A nyári franciaországi Európa-bajnokság után is biztosan Vladimir Petkovic irányítja majd szövetségi kapitányként a svájci labdarúgó-válogatottat.
márc. 4
17:26
Liverpool: megsérült a brazil, hat hét kihagyás vár rá (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool sérülés miatt körübelül hat hétig nem számít középpályására, a brazil Lucas Leivára.
márc. 4
17:30
La Liga: Döntetlen biztosan nem lesz a Real Madrid rangadója (Agroinform)
A javuló formát mutató Celta Vigo látogat a Bernabeúba, a Realnak pedig most sem szabad hibáznia.
márc. 4
17:42
Eb: ezzel a 3 csapattal játszanak az angolok az Eb előtt (She)
A törökökkel, az ausztrálokkal és a portugálokkal csap össze az Európa-bajnoki felkészülés hajrájában az angol labdarúgó-válogatott.
márc. 4
17:44
FIFA 16: törlik a játékból a kiskorúval szexelő Adam Johnsont (She)
Adam Johnson nem szerepel többé a népszerű FIFA 16-játékban, miután szerdán bűnösnek találta őt a bíróság.
márc. 4
17:46
Tour de Hongrie: huszonöt ország 120 versenyzője indul (She)
Huszonöt ország 120 versenyzője vesz részt június 28. és július 3. között a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.
márc. 4
18:00
UEFA: Buffon vagy Casillas? Gullit vagy Platini? (She)
Kevesebb mint száz nappal a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság rajtja előtt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) arra kéri a sportág lelkes rajongóit, hogy állítsák össze minden idők Eb-csapatát.
márc. 4
18:15
F1: Vettelé az utolsó tesztnap, a Mercedes leállt (She)
A legjobb időeredmény és a legtöbb megtett kör is Sebastian Vettel és a Ferrari nevéhez fűződik a Formula–1-es csapatok utolsó tesztnapján Barcelonában. A négyszeres világbajnok német ugyan nem döntötte meg csapattársa, Kimi Räikkönen csütörtöki idénycsúcsát, nem panaszkodhat a Ferrari megbízhatóságára. A pénteki záráson a Mercedes az egész teszt során először leállt, délután Nico Rosbergé…
márc. 4
18:17
Újpest: így rótták a köröket a lilák, de nem a Szuszában (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának speciális csapatépítő tréninget tartottak a héten. A játékosok egymás után rótták a köröket, de nem a Szusza Ferenc Stadionban. Arról, hogy a versenypályán ki volt a technikásabb, még a csapaton belül is megoszlanak a vélemények.
márc. 4
18:33
Női kézi: a vb-ezüstérmes két évre aláírt Siófokra (She)
Krisztina Liscsevics két évre aláírt az NB I-es Siófok kézilabdacsapatához, amelyet a következő idénytől erősít majd. A vb-ezüstérmes szerb irányító érkezéséről már korábban beszámoltunk, ma hivatalosan is megerősítést nyert a szerződtetése.
márc. 4
18:51
Davis-kupa: Fucsovics is nyert, még egy siker kell Izrael ellen (She)
Fucsovics Márton (az aktuális ATP-világranglista 203. helyezettje) 1:49 óra alatt három játszmában legyőzte Amir Weintraubot (197.), így Magyarország a pénteki két egyest követően 2–0-ra vezet Izrael ellen a tenisz Davis-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának első fordulójában. Amint arról már beszámoltunk: az első mérkőzésen Nagy Péter (612.) öt játszmában megverte a rutinos Dudi Szelát…
márc. 4
18:53
Úszás: Európa-csúccsal nyert Hosszú 400 méter vegyesen (She)
Hosszú Katinka saját Európa-csúcsát megdöntve győzött 400 méter vegyesen az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán, Marseille-ben.
márc. 4
18:55
Mallorca: Steve Nash a futballcsapattal edzett, cicázott (She)
Az NBA korábbi kétszeres MVP-je, Steve Nash a Mallorca labdarúgócsapatával edzett.
márc. 4
19:00
Férfi kézilabda BL: Van miért revansot vennie a Veszprémnek (Agroinform)
Az utolsó fordulójához ért a férfi kézi BL csoportköre, a Veszprém a Wisla Plock ellen zárja ezt az etapot.
márc. 4
19:09
Davis Kupa - Fucsovics is nyert, a továbbjutás küszöbén a magyarok (Infostart)
Nagy Péter után Fucsovics Márton is megnyerte egyes mérkőzését, így az előzőleg esélytelenebbnek tartott magyarok a pénteki nyitónap után 2-0-ra vezetnek a Városligetben zajló Magyarország-Izrael párharcban a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában.
márc. 4
19:09
FIFA: nem bizonyított a 2006-os vb előtti szavazatvásárlás (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) megbízásából elvégzett vizsgálat során nem tudták bizonyítani, hogy szavazatvásárlás történt a 2006-os világbajnokság rendezési jogának odaítélése előtt.
márc. 4
19:09
Hosszú Európa-csúccsal nyert Marseille-ben (Metropol)
A magyar úszónő saját Európa-csúcsát megdöntve győzött 400 méter vegyesen a Golden Tour harmadik, utolsó állomásán, Marseille-ben.
márc. 4
19:27
Rögbi: heten érkeznek a válogatottba külföldről (She)
Kijelölték a magyar rögbiválogatott bő keretét a tavaszi két tétmérkőzésre. Matthieu Lazerges szövetségi kapitány keretébe heten érkeznek külföldről: hat játékos Franciaországból, egy Németországból. A márciusi felkészülési találkozót követően áprilisban házigazdaként, májusban vendégként lépünk pályára az Európai Nemzetek Kupája divízió 2/B-csoportjában.
márc. 4
19:27
Davis Kupa: a továbbjutás küszöbén a magyarok (Metropol)
Nagy Péter után Fucsovics Márton is megnyerte egyes mérkőzését, így a magyarok 2-0-ra vezetnek a Városligetben zajló Magyarország-Izrael párharcban.
márc. 4
19:29
NB II: a Balmaz indult meg felfelé az „újvárosi rangadón” (She)
A Balmazújváros 3–2-re győzött a Dunaújváros PASE vendégeként a labdarúgó NB II 18. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén.
márc. 4
19:31
FTC: Nagyot motiválta az élvonalbeli klubok érdeklődése (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata hosszabbított Nagy Dominikkal. A húszéves középpályás a Fradi Médiának elmondta többek között azt, hogy miért motiválta őt az élvonalbeli klubok érdeklődése, valamint egyéni céljairól is beszélt.
márc. 4
19:45
Gyorskorcsolya: Nagy Konrád egyetemi világbajnok (She)
Nagy Konrád (Óbudai Egyetem) 1500 méteren aranyérmes lett a gyorskorcsolyázók olaszországi Baselga di Pinében zajló egyetemi világbajnokságán.
márc. 4
19:47
Női kézi NB I: a Győr 22 góllal győzte le az MTK-t (She)
A Győri Audi ETO hazai pályán 38–16-ra legyőzte az MTK-t a nõi kézilabda NB I 19. fordulójának egyetlen pénteki mérkőzésen.
márc. 4
20:03
Női kézilabda NB I - Fölényes győri siker (Infostart)
A Győri Audi ETO hazai pályán 22 góllal legyőzte az MTK csapatát a női kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.
márc. 4
20:03
Manchester City: „Újra a bajnoki címért akarunk küzdeni” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini csapata helyzetéről beszélt a szombati, Aston Villa elleni találkozót megelőzően.
márc. 4
20:05
FIFA - Nem bizonyított a 2006-os világbajnokság előtti szavazatvásárlás (Infostart)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) megbízásából elvégzett vizsgálat során nem tudták bizonyítani, hogy szavazatvásárlás történt a 2006-os világbajnokság rendezési jogának odaítélése előtt.
márc. 4
20:36
Férfi kézi NB I: döntetlen lett a Balmaz–Mezőkövesd (She)
A Mezőkövesd 24–24-es döntetlent játszott Balmazújvárosban a férfi kézilabda NB I 23. fordulójának pénteki találkozóján.
márc. 4
20:36
Már a szezonnyitó ausztrál versenyen más lesz a Formula-1-es időmérő (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken elfogadta a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság időmérő edzéseire vonatkozó módosítási javaslatokat, így a rajtsorrendről döntő tréning új lebonyolítása már az ausztráliai idénynyitón életbe lép.
márc. 4
20:36
A húsz évvel ezelőtti Dunaferr-FTC hokidöntőre emlékeztek (Metropol)
Az öregfiúk-meccsét 2500 néző előtt 2-1-re a hazaiak nyerték.
márc. 4
20:38
Jégkorong: Szuperék nem tudtak visszavágni Ladányiéknak (She)
A húsz évvel ezelőtti Dunaferr-Ferencváros jégkorong bajnoki döntőre emlékeztek pénteken Dunaújvárosban. Az öregfiúk-meccset 2–1-re a hazaiak nyerték.

Keresés