2016. április 12. kedd

ápr. 12
18:09
Utánpótlás: párizsi álomért küzdenek az állami gondozottak (She)
Nevelőszülőknél és gyermekotthonokban élő 10-12 éves gyermekek vehetnek részt idén a világ legnagyobb, gyerekeknek szóló futballtornája hazai fordulóiban.
ápr. 12
18:12
Tenisz: Ők lehetnek a salakszezon meglepetésemberei (Agroinform)
Ezen cikkben azon teniszezőket gyűjtöttük ki, akik a vártnál jobb teljesítményre is képesek lehetnek a salakszezonban.
ápr. 12
18:15
Bayer Zsoltot nagyon beégette a Hírcsárda (Behaviour)
A Magyar Hírlap főszerkesztője jogi lépéseket is fontolgatott, mire az álhírportál igen viccesen reagált.
ápr. 12
18:27
Edzősors: „Pep és Mourinho hasonlítanak egymásra” (She)
Xabi Alonso, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München középpályása szerint Pep Guardiola és José Mourinho hiába különböznek egymástól szakmailag, a személyiségük hasonló.
ápr. 12
18:30
Kozma Dominik riói szintidőt úszott 200 méter gyorson (Metropol)
Kozma medencében a 20. magyar úszó, aki riói szintidőt ért el.
ápr. 12
18:45
Tenisz: Roger Federer győzelemmel tért vissza (She)
Roger Federer továbbjutott a második fordulóból a 3.74 millió euró (1,17 milliárd forint) összdíjazású monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna keddi játéknapján.
ápr. 12
19:03
Golf: Rózsa Csilla továbbra is bízik az olimpiai részvételben (She)
Továbbra is bízik az olimpiai részvételben a golfozó Rózsa Csilla, aki tavasszal négy versenyen próbálja kiharcolni a riói szereplés jogát.
ápr. 12
19:06
Sportfogadás: A Dortmund és a Barca volt a hétvége hóhéra (Agroinform)
A Barca, a Videoton, de a Hertha is komoly veszteséget okozott a fogadóknak, az igazi pénznyelő azonban a Dortmund volt.
ápr. 12
19:36
Irány Franciaország: A klubvezetők a felelősek azért, mi lesz az Eb után – Dárdai (She)
Az Irány Franciaország! hetedik adásában stábunk Lipcsében látogatta meg az RB Leipzig labdarúgóját, Gulácsi Pétert, aki elmondta, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie nyári klubváltásakor. A három magyar, Bundesligában dolgozó edző, Dárdai Pál, Petry Zsolt és Lőw Zsolt a magyar válogatott Európa-bajnoki esélyeiről beszélt.
ápr. 12
19:54
MK: az Újpest döntetlent játszott Békéscsabán, és döntős (She)
A Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján az Újpest megőrizte a hazai pályán megszerzett kétgólos előnyét, és 3–1-es összesítéssel kiverte a Békéscsabát. Így történetének 16. kupadöntőjére készülhet. A fináléban a Ferencváros vagy a DVSC lesz az ellenfél.
ápr. 12
20:12
Asztalitenisz ol. sel.: három magyar győzelem a férfiaknál (She)
Mindhárom magyar férfi játékos győzött a csoportkör második fordulójában az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornáján a svédországi Halmstadban. Kosiba Dániel és Pattantyús Ádám ezzel egyben bebiztosította továbbjutását.
ápr. 12
20:14
BL: egy helyen változtatott a Real Madrid – a kezdőcsapatok (She)
Danilo helyett Daniel Carvajal a Real Madrid védelmének jobb oldalán, Zinédine Zidane ezt az egy változtatást hajtotta végre az egy héttel ezelőtti németországi kezdőcsapaton. A Wolfsburg ugyanazzal a tizeneggyel vág neki a Bajnokok Ligája-negyeddöntő madridi visszavágójának, amelyikkel a múlt heti első meccsnek.
ápr. 12
20:15
Nemet mondtak a Fradi ultrái Kubatovnak (Metropol)
Az FTC labdarúgócsapatának mérkőzéseit az elmúlt másfél évben elsősorban a tenyérlenyomatos beléptető rendszer miatt bojkottálták a szurkolói csoportok.
ápr. 12
20:17
Hajrágóllal nyert az MTK a Paks ellen (Metropol)
A budapesti kékfehérek ezzel a győzelmükkel győzelmükkel már öt pont előnyre tettek szert a harmadik helyen álló Debrecen előtt.
ápr. 12
20:33
Labdarúgó MK: döntőben az Újpest (Metropol)
A Békéscsaba elleni döntetlennel a fináléba jutó fővárosiak a május 7-i döntőben a Debrecennel vagy a címvédő Ferencvárossal találkoznak.
ápr. 12
20:33
Bajnokok Ligája: Négy között a Real Madrid és a Manchester City (Agroinform)
Ronaldo egymaga továbblőtte a Realt az elődöntőbe, a City-nek még egy kihagyott tizenegyes is belefért.
ápr. 12
20:48
Légiósok: Priskinék bejutottak a Szlovák Kupa döntőjébe (She)
A Priskin Tamást foglalkoztató Slovan 1–1-es döntetlent játszott a Zilina otthonában kedd este, és bejutott a labdarúgó Szlovák Kupa döntőjébe.
ápr. 12
20:50
BL: Manchester City–PSG élőben az NSO-n! (She)
A Manchester City hazai pályán csap össze a Paris Saint-Germainnel a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A párizsi meccsen 2–2-es döntetlen született, tehát az idegenben szerzett gólok miatt az angolok várhatják lépéselőnyből az angliai találkozót. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
ápr. 12
21:42
Női kosár NB I: kettős sikerrel jutott döntőbe a Sopron (She)
Az Uniqa Sopron a női kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzésén is felülmúlta a PINKK-Pécsi 424-et, ezzel 2005 óta a tizenegyedik döntőjére készülhet.
ápr. 12
22:00
Gyász: nagyon megverte az ellenfele, belehalt sérüléseibe – videó (She)
Két nappal saját mérkőzését követően belehalt súlyos fejsérülésébe Joao Carvalho portugál ketrecharcos.
ápr. 12
22:33
Videó: nem volt tökéletes, de gól lett CR szabadrúgásából (She)
Cristiano Ronaldo harmadik góljával fordított, és összesítésben már 3–2-es továbbjutásra áll a Real Madrid a Wolfsburg ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.
ápr. 12
22:51
Súlyemelő Eb: a világbajnok lett a kontinens legjobbja (She)
A világbajnok Bojanka Kosztova mindhárom aranyérmet megszerezte női 58 kilogrammban a súlyemelő olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság keddi versenynapján, a norvégiai Fördében.
ápr. 12
23:09
Női Eb-sel.: „Egy éve elfogadtuk volna a döntetlent, most nem” (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott Oroszországban. A mieink a 85. percig két góllal vezettek, a házigazdák azonban a hosszabbításban pontot mentettek. A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Markó Edina egy évvel ezelőtt elfogadta volna a döntetlent az oroszok otthonában, most azonban érthetően csalódott.
ápr. 12
23:12
Elődöntőben a Real Madrid és a Manchester City (Metropol)
A Real Madrid a Wolfsburg 3-0-s legyőzésével, míg a Manchester City a Paris Saint-Germain elleni 1-0-s sikerrel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.
ápr. 12
23:27
BL: Marcelo tudja, Ronaldo minek örül jobban a góljainál is (She)
Cristiano Ronaldo tarthatatlan volt: a portugál mesterhármasával az idegenbeli kétgólos vereség ellenére is továbbjutott a Real Madrid a Wolfsburg ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
ápr. 12
23:29
Női vízilabda-vl: Hollandiában győzött a magyar válogatott (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 9–7-re nyert Hollandia vendégeként a világliga ötödik fordulójában, kedden Dordrechtben.
ápr. 12
23:45
Jégkorong-vb: Hollandia, Belgium, Spanyolország; 8, 7, 6 (She)
A divízió 2/A jégkorong-vb harmadik fordulójában a rendező spanyolok újabb túlórás mérkőzést játszottak, ám a Hollandia elleni vereség után ezúttal nyertek Szerbia ellen, így továbbra is nyílt a harc a továbbjutásért. A csoport élén Hollandia áll 8 ponttal, Belgium 7-tel, Spanyolország 6-tal követi.

Keresés