2016. április 16. szombat

ápr. 16
15:12
Ökölvívó ol. sel: Harcsa nem bokszol a döntőben (She)
A pénteken riói kvótát szerző Harcsa Zoltán nem lép kötelek közé a 75 kilogrammos súlycsoport szombati döntőjében a törökországi Samsunban zajló ökölvívó európai olimpiai kvalifikációs versenyen.
ápr. 16
15:12
A Szeged az első döntős (Metropol)
Elsőként a MOL-Pick Szeged csapata jutott be szombaton a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjèbe.
ápr. 16
15:14
PL: ez lenne az angol foci legbriliánsabb trollkodása? (She)
A Liverpool és az Everton rivalizálását senkinek sem kell bemutatni. A két liverpooli csapat, a játékosaik, illetve a szurkolók is ott és akkor tesznek keresztbe egymásnak, ahol és ahogy csak tudnak. E vitathatatlan tény szemléltetésére találtunk egy remek példát, egyenesen a városközpontból.
ápr. 16
15:30
WTCC: Michelisz negyedik lett a szlovákiai időmérőn (She)
A túraautó-vb első hétvégéjén mindkét futamon dobogóra álló Michelisz Norbert a negyedik helyen zárta a Slovakiaringen megtartott időmérőt. Így az első futamot a 7., a másodikat a 4. helyről kezdi vasárnap. Ficza Ferenc mindkét versenyen a 17. helyről rajtol.
ápr. 16
15:32
Bundesliga: Hoffenheim–Hertha – élőben az NSO-n! (She)
Hoffenheim–Hertha BSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 16
15:34
Férfi kézilabda MK: a Füred 15 percig bírta a Veszprém tempóját (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében az MVM Veszprém magabiztosan, 40–21-re legyőzte a Balatonfüredet. A debreceni négyes döntő fináléjában a Mezőkövesd ellen diadalmaskodó Mol-Pick Szeged lesz a címvédő ellenfele.
ápr. 16
15:36
Súlyemelő Eb: Gyurkovics Ferenc 12., Csató István 26. lett (She)
Gyurkovics Ferenc a 12., Csató István a 26. helyen végzett összetettben a 105 kilogrammos kategóriában az olimpiai kvalifikációs súlyemelő Európa-bajnokság zárónapján a norvégiai Fördében.
ápr. 16
15:48
PL: a Sunderland nyerte meg a „kiesési rangadót” (She)
A Sunderland 3–0-ra legyőzte a Norwich Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában.
ápr. 16
16:06
Tenisz: űrjáték! Nadal Murrayt is legyőzte Monte-Carlóban (She)
A nyolcszoros győztes spanyol Rafael Nadal jutott elsőként a monte-carlói férfi tenisztorna döntőjébe, miután szetthátrányból fordítva legyőzte a 2. helyen kiemelt brit Andy Murrayt.
ápr. 16
16:24
Videó: erre a kapitális hibára időskorában is emlékezni fog (She)
Hatalmas helyzetben hibázott a norvég labdarúgó-bajnokságban szereplő Haugesund játékosa, Shuaibu Lalle Ibrahim. A nigériai csatár a Lilleström elleni mérkőzésen (2–2) hős lehetett volna, de óriási ziccerben az üres kapu mellé lőtt.
ápr. 16
16:26
Női kézi: el-Gaui, Aguilar, Deáki, González és Petersen is marad (She)
Öt játékosával is hosszabbított a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok – tudatta a klub hivatalos honlapja.
ápr. 16
16:33
Serie A: Besegíthet az Inter a Juvénak (Agroinform)
A Napoli Higuaín nélkül lép pályára Milánóban, ahol utoljára 2011-ben tudott bajnokit nyerni.
ápr. 16
16:42
Kerékpár: horrorsérülés, nem használják a tárcsafékeket – képek (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) felfüggesztette a tárcsafékek használatát. A szervezet 2015-ben már tesztelte őket, ám a próba időtartama 2016-ra is áthúzódott. A múlt heti Párizs–Roubaix versenyen Francisco Ventoso rendkívül csúnya sérülést szerzett egy balesetben, erről az alábbi képek is tanúskodnak. Az UCI hozzátette, nem kifejezetten Ventoso miatt hagynak fel a tárcsafékekkel.
ápr. 16
16:44
Videó: Benzema-gól és -gólpassz után Bale-szóló a Realban (She)
Karim Benzema, Isco és Garreth Bale találatával háromgólos előnyhöz jutott a Real Madrid a Getafe vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójában. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg!
ápr. 16
16:46
Utánpótlás: hazánkban tartanak tréningeket a Barcelona edzői (She)
A Barcelona együttműködési megállapodást kötött a Dabassal, ennek keretében futballtábort rendeznek júniusban Dabason, ahol a katalán óriásklub edzői tartanak tréningeket a jelentkezőknek.
ápr. 16
17:00
Videó: laza mozdulattal bevette az Aston Villa kapuját az MU-tini (She)
Marcus Rashford találatával vezetést szerzett a Manchester United az Aston Villa ellen az angol élvonalban. Az MU tizennyolc éves támadója laza mozdulattal vette be a vendégcsapat kapuját.
ápr. 16
17:02
Serie A: a Torino a ráadásban döntött Bolognában (She)
A Torino 1–0-ra legyőzte a Bolognát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulójában.
ápr. 16
17:15
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 23. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 23. fordulójában. A listavezető Gyirmót Dunaújvárosban lép pályára, a Mezőkövesd a Szeged 2011-et fogadja, a Budaörs pedig a Kisvárdával találkozik. Az SZTK-Erima a Soroksár ellen szakítaná meg rossz sorozatát, a Szolnok pedig Balmazújvárosban igyekszik javítani a közelmúlt rossz eredményei után. Kövesse a mérkőzések eredményeinek alakulását…
ápr. 16
17:15
Veszprém-Szeged döntő lesz (Metropol)
A címvédő MVM Veszprém bejutott a férfi kézilabda Magyar Kupa fináléjába, miután szombaton 19 góllal legyőzte a Balatonfüred csapatát.
ápr. 16
17:17
NB I: Hazard, Filkor, Andrics és Lencse támad Debrecenben – kezdők (She)
Kijelölték a kezdőcsapatokat a labdarúgó NB I 30. fordulójának 18 órás mérkőzéseire. A Debrecen Újpest elleni meccsén a hazaiaknál Takács Tamás, a vendégeknél Lencse László került be a csapatba előretolt ékként.
ápr. 16
17:33
Videó: Ibra kinézte magának, 24 m-ről higgadtan belőtte, így! (She)
Zlatan Ibrahimovic találatával vezetést szerzett a PSG a Caen ellen a francia élvonalban. A PSG svéd klasszisa higgadtan, átgondolt mozdulattal vette be a vendégcsapat kapuját.
ápr. 16
17:35
Úszás: továbbra sem versenyezhet az orosz klasszis (She)
A leghíresebb orosz úszónőnek számító Julija Jefimova nem indulhat hazája hétvégén rajtoló olimpiai válogatóján, mivel a vizes sportok világszövetsége, a FINA fenntartotta a vele szemben doppingolás miatt elrendelt versenyzési tilalmat.
ápr. 16
17:51
Bundesliga: harmadszor is kikapott idegenben a Hertha (She)
A Hoffenheim 2–1-re legyőzte a Herthát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában, a berliniek ezzel visszaestek a negyedik pozícióba.
ápr. 16
17:53
Légiósok: Nikolics megsérült, ezt mondta neki az orvos (She)
Nikolics Nemanja kificamította ujját a Legia Warszawa–Lech Poznan (1–0) lengyel élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A Legia magyar támadója a közösségi oldalán megnyugtatta szurkolóit, hogy sérülése nem befolyásolja az edzést és a játékát csapatában.
ápr. 16
18:09
NB I: DVSC-Teva–Újpest – élőben az NSO-n! (She)
DVSC-Teva–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 16
18:11
NB I: Honvéd–Haladás – élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 16
18:13
NB I: PAFC–Békéscsaba – élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az  összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 16
18:15
NB I: Vasas–Diósgyőr – élőben az NSO-n! (She)
Vasas–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 16
18:17
PL: a „vörös ördögök” pokolra küldték az Aston Villát (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában a Manchester United 1–0-ra legyőzte az Aston Villát, amely így kiesett a PL-ből.
ápr. 16
18:19
NB I: Paks–Videoton – élőben az NSO-n! (She)
Paks–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 16
18:21
La Liga: a Real Madrid hozta a kötelezőt Megyeriék ellen (She)
A Real Madrid 5–1-re legyőzte a Getafét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójában.
ápr. 16
18:23
Súlyemelő Eb: Bazsó nyolcadik, Gyűrűs 13. lett (She)
Bazsó Bianka 206 kilóval nyolcadik, Gyűrűs Barbara pedig 188 kilogrammal 13. lett összetettben a plusz 75 kilogrammos kategóriában az olimpiai kvalifikációs súlyemelő Európa-bajnokság záró napján a norvégiai Fördében.
ápr. 16
18:27
Bundesliga 2.: Stieber beállt, és először nem hozott szerencsét (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 30. fordulójának szombati játéknapján Stieber Zoltán csapata, a Nürnberg hiába szerezte meg a vezetést a harmadik percben a Karlsruhe otthonában, 2–1-es vereséget szenvedett.
ápr. 16
18:29
Videó: még CR is beállt a kapuba, hogy elkerüljék a gólt (She)
A Real Madrid 5–1-es győzelmet aratott a Getafe vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójában. A találkozó 76. percében nem mindennapi helyről kapott szabadrúgást a Getafe, nézze meg, mit csinált a Real-védelem!
ápr. 16
18:45
Férfi vízilabda ob I: tizenhat gólt kapott Miskolcon az Újpest (She)
Felemás napot zártak a hazai medencében szereplő újonc csapatok a férfi vízilabda-bajnokság alsóházában, az ob I középszakaszának szombati játéknapján: a Tatabánya három góllal kikapott a Pécstől, míg a Miskolc meglepően nagy különbséggel, kilenc góllal verte meg az UVSE-t.
ápr. 16
18:47
Anglia: most már biztos, Tőzsérék nem jutnak fel (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 42. fordulójában a sérült Tőzsér Dánielt nélkülöző Queens Park Rangers idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Cardiff Cityvel.
ápr. 16
18:49
Videó: Berahino kétszer is 11-est rontott, ez lett a vesztük (She)
A West Bromwich Albion 1–0-s vereséget szenvedett a Watfordtól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. A WBA vereségében Ben Watson mellett óriási szerepe volt Saido Berahinónak, aki két büntetőt is kihagyott.
ápr. 16
18:51
Öttusa-vk: Földházi Zsófia ezüstérmes Kecskeméten (She)
Földházi Zsófia ezüstérmet nyert az öttusázók kecskeméti világkupaversenyén. A győzelmet a fehérorosz Anasztaszija Prokopenko harcolta ki, míg harmadikként a francia Julie Belhamri végzett.
ápr. 16
19:03
Öttusa-vk: Földházi Zsófia ezüstérmes Kecskeméten (She)
Földházi Zsófia ezüstérmet nyert az öttusázók kecskeméti világkupaversenyén. A győzelmet a fehérorosz Anasztaszija Prokopenko harcolta ki, míg harmadikként a francia Julie Belhamri végzett.
ápr. 16
19:05
Ligue 1: párizsi gólzápor, Ibra megdöntötte az egyéni csúcsát (She)
A bajnok Paris Saint-Germain hazai pályán kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott a Caen felett a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 34. fordulójában. A párizsi csapatban Zlatan Ibrahimovic két gólt, valamint két gólpasszt jegyzett, és megdöntötte az egyéni rekordját.
ápr. 16
19:07
NB II: drámai hajrá Vácon, újabb szigetszentmiklósi bukta (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójában folytatódott a Szigetszentmiklós rossz sorozata, a 14 meccs óta nyeretlen csapat most a Soroksártól kapott ki 2–1-re. A Vác úgy szenvedett 3–2-es vereséget a Csákvártól, hogy a 75. percben még vezetett, de kapusa sérülése miatt a hajrában két gólt kapott. A Kisvárda simán győzött a Budaörs vendégeként.
ápr. 16
19:18
Férfi röplabda NB I: magabiztos Dunaferr-siker a MAFC ellen (She)
A Dunaferr férfi röplabdacsapata 3:0-ra nyert a MAFC otthonában az NB I 5. helyéért lejátszott első mérkőzésen, így 1–0-ra vezet az egyik csapat két győzelméig tartó párharcban.
ápr. 16
19:20
Tenisz: Fucsovics maratoni csatában nyert Barcelonában (She)
Fucsovics Márton közel háromórás küzdelemben fektette két vállra a 8. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovot.
ápr. 16
19:36
Videó: Agüero triplázott, pimasz csel után lőtt gólt a Chelsea-nek (She)
Sergio Agüero triplájával 3–0-ra legyőzte a Manchester City a Chelsea-t az angol élvonalban. Az argentin támadó a találkozó 33. és 53. percében talált be Thibaut Courtois kapujába, majd a belga kiállítását követően a 80. percben Begovicnak lőtt tizenegyest.
ápr. 16
19:38
Női kézi NB I: Vácon is nyert, négy közé jutott a Fradi (She)
A női kézilabda NB I elődöntőjébe jutott a Ferencváros azt követően, hogy a hazai tízgólos siker után idegenben 25–23-ra szintén legyőzte a Vácot.
ápr. 16
19:40
Jégkorong-vb: Hollandia és Ausztrália osztályt váltott (She)
Véget értek a küzdelmek a divízió 2-es jégkorong-világbajnokságokon: az A-csoportból Hollandia, míg a B-csoportból Ausztrália küzdhet jövőre egy osztállyal feljebb, míg Kína és Bulgária kiesett. A két tornának otthon adó spanyolok és mexikóiak házigazdaként egyaránt második helyen végeztek.
ápr. 16
19:42
NB I: Torghelle a kispadon a Fradi ellen – kezdőcsapatok (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a labdarúgó NB I 30. fordulójában rendezendő Ferencváros–MTK örökrangadóra. A vendégeknél a sérüléséből felépülő Torghelle Sándor a kispadon kapott helyet. A Fradiban Nagy Dominik a kezdőcsapat tagja, Roland Lamah, Florian Trinks és Varga Roland azonban nem.
ápr. 16
19:54
Férfi vízi ob I: a Debrecen nagy csatában legyűrte a Kaposvárt (She)
A Debrecen nagy csatában nyert egy góllal vendége, a Kaposvár ellen a férfi vízilabda-bajnokság alsóházában, az ob I középszakaszának szombati játéknapján.
ápr. 16
19:56
Férfi vízi BL: szenzációs Madaras és Szolnok! Győzelem a Jug ellen (She)
A Szolnok remekül játszva 13–10-re legyőzte a Jug Dubrovnikot a férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában. A magyar csapatban Madaras Norbert régi önmagát idézte, négy – szebbnél szebb – góllal segítette csapatát.
ápr. 16
19:58
NB III: hét magyar a Tatabánya kezdőjében, ikszelt az ETO (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában a Várhidi Péter által irányított, hét magyar (!) játékossal a kezdőcsapatában felálló Tatabánya idegenben 3–1-re megverte a Csornát, míg az ETO FC Győr gól nélküli döntetlent játszott a Mosonmagyaróvárral. Keleten a Nyíregyháza Pölöskey Péter két góljával nyert a Somos vendégeként.

Keresés