2016. április 17. vasárnap

ápr. 17
18:06
A Leicester City döntetlent játszott (Metropol)
A Leicester City nyolc ponttal vezeti a Premier League-et, a második helyezett Tottenham hétfőn játszik majd.
ápr. 17
18:15
Férfi kézi MK: Elnézést kérek, én löktem meg Sabatét – Pastor (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa Debrecenben rendezett fináléjában a címvédő MVM Veszprém 24–24-es döntetlent követően hétméteresekkel győzött a Mol-Pick Szeged ellen. A találkozó 60. percében lökdösődés támadt a zsűriasztalnál, a szegediek mestere, Juan Carlos Pastor ellökte veszprémi kollégáját, Xavier Sabatét. Sabaté sárgát, az alföldiek másodedzője, Marko Krivokapics pirosat kapott. Először…
ápr. 17
18:17
La Liga: Sevillában is iksz, megvan a Depor 17. döntetlenje (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójában a Depor pontot mentett Sevillában. A házigazdák az első félidő közepén szereztek vezetést, a vendégek a végjátékban voltak eredményesek.
ápr. 17
18:51
Szabadidősport: 30 045 – rekordlétszám a 31. Vivicittán (She)
Csere Gáspár pályacsúccsal győzött a félmaratoni távon vasárnap a budapesti 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, amelynek kétnapos eseményeire – rekordot jelentő – 30 045-en neveztek.
ápr. 17
19:00
A Veszprém nyerte a Magyar Kupát (Metropol)
Büntetőkkel nyertek a rivális Szeged ellen a döntőben.
ápr. 17
19:09
Videó: szétesett a Veszprém kupája, balhé volt a fináléban (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa Debrecenben rendezett fináléjában a címvédő MVM Veszprém 24–24-es döntetlent követően hétméteresekkel győzött a Mol-Pick Szeged ellen. A találkozó utolsó percében lökdösődés támadt, míg az ünnepélyes átadó után Gulyás Péter, a Veszprém játékosa próbálta megszerelni a kupát.
ápr. 17
19:27
Rögbi: 92 pontot és 14 célt kapott a japán ligaújonc (She)
Az angol rögbibajnokság (Aviva Premiership) 20. fordulójában hazai rangadón szenvedett vereséget a Northampton Saints a Leicester Tigerstől, így szinte biztossá vált az elődöntős rájátszás mezőnye. Az Exeter Chiefsnek a mostani vereség is belefért a playoffba, a listavezető, címvédő Saracens otthon nyert, a Wasps pedig vendégként szerzett 54 pontot.
ápr. 17
19:45
Bundesliga: mainzi zakó, fellélegezhet a Hertha (She)
Ugyan a Hertha BSC leszorult a dobogóról a német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójában, de botlott üldözői közül a Mönchengladbach után a Mainz is, mely vasárnap este 3–2-re kikapott hazai pályán az 1. FC Kölntől.
ápr. 17
19:47
Férfi kézi MK: „Az az ország érdeke, hogy a Veszprém győzzön” (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa Debrecenben rendezett fináléjában a címvédő MVM Veszprém és a Mol-Pick Szeged 24–24-es döntetlent játszott egymással, így hétméteresek döntötték el a trófea sorsát, a Veszprém pedig kihagyta ugyan az első kettőt, mégis nyert 3–2-re. A találkozót követően a szegedi Ilyés Ferenc és a veszprémi Mikler Roland értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 17
20:03
Sportlövő-vk: középmezőnyben a magyarok női légpisztolyban (She)
Egri Viktória a 29., Tobai-Sike Renáta a 34., Csonka Zsófia pedig a 39. helyen végzett légpisztolyban a sportlövők Rio de Janeiró-i világkupaversenyén.
ápr. 17
20:09
Nem lesz magyar férfi tőröző Rióban (Metropol)
A magyaroknak tíz kvótájuk van vívásban.
ápr. 17
20:21
Férfi kosár NB I: a Pécs 19 ponttal győzte le a Sopront (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság középházi rájátszásának hetedik fordulójában a Pécs hazai környezetben 19 ponttal győzte le a Sopront.
ápr. 17
20:57
Lengyelország: Guzmics nagyot hibázott, gólt kaptak – videó (She)
Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków 3–1-re legyőzte a Górnik Zabrzét a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) vasárnapi játéknapján, a bennmaradásért zajló rájátszás első fordulójában.
ápr. 17
21:33
Sznúker: visszavonult Steve Davis, a sportág legendája (She)
Bejelentette visszavonulását Steve Davis. A hatszoros világbajnok angol sznúkerlegenda, a sportág történetének egyik legnagyobb alakja 58 évesen (!) int búcsút a zöld posztónak.
ápr. 17
21:35
Sakk: zsinórban nyolcadszor nyert az Aquaprofit-NTSK (She)
Sorozatban nyolcadszor nyerte meg a sakkozók csapatbajnokságát az Aquaprofit-NTSK.
ápr. 17
21:51
Serie A: óriási luftot rúgott a kapus, ez a hétvége öngólja? (She)
Komikus jelenet tanúi voltak a Fiorentina–Sassuolo (3–1) olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés szurkolói. Andrea Consigli, a vendégek kapusa a 83. percben elszámolta magát a hazaadásnál, így segítette hozzá a Fiorentinát a harmadik, egyben utolsó góljához.
ápr. 17
21:53
Eurofutball: El Don a nyáron 13. alkalommal is megpróbálhatja… (She)
Az andorrai labdarúgó-bajnokság élvonalának rájátszásában az FC Santa Coloma gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Lusitanos együttesével, ezzel bebiztosította újabb bajnoki címét.
ápr. 17
22:27
La Liga: újabb Barca-vereség, elfogyott az előny! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójában a Barcelona a Camp Nouban egygólos vereséget szenvedett a Valenciától. Lionel Messi meglőtte ugyan ötszázadik gólját tétmeccsen, viszont a címvédő korábban tetemes előnye a bajnokságban elfogyott. A Madridban győztes Atlético ugyanis pontszámban beérte a katalánokat, akik zsinórban harmadik vereségüket szenvedték el a…
ápr. 17
22:45
Birkózó olimpiai selejtező: Varga Ádám ezüstérmet nyert (She)
A fináléba kerüléssel olimpiai kvótát szerzett Varga Ádám ezüstérmesként zárta a szerbiai Nagybecskereken rendezett birkózó európai kvalifikációs viadalt.
ápr. 17
23:03
Jégkorong-vb: Ukrajna hatot vágott Romániának (She)
A Horvátországban zajló divízió 1/B-s jégkorong-világbajnokság első fordulójában favorit Ukrajna – amely tavaly még velünk együtt szerepelt a másodosztályban – a Románia elleni ötgólos győzelemmel mutatkozott be. A litvánok ugyancsak öt góllal nyertek, a britek hárommal a házigazda horvátok ellen.
ápr. 17
23:18
Női foci: Marozsán gólpasszt adott, vége a csodás sorozatnak (She)
A Marozsán Dzseniferrel felálló 1. FFC Frankfurt idegenben 1–0-ra legyőzte a listavezető Bayern Münchent a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján, ezzel véget vetett a bajorok 2014 júniusa óta tartó veretlenségi sorozatának.
ápr. 17
23:36
Sznúker-vb: csillaghullás, de O'Sullivan jól kezdett (She)
Shaun Murphy 10–8-ra kikapott Anthony McGilltől a sznúker-világbajnokság első körében, ezzel a címvédő után a tavalyi vb-döntő másik résztvevője is búcsúzott a sheffieldi Crucible színháztól. Asztalhoz lépett Ronnie O'Sullivan is, a korábbi ötszörös bajnok magabiztosan vezet az első szakasz után.

Keresés