2016. április 2. szombat

ápr. 2
20:32
NB I: paksi zakóval foszlottak szerte az MTK aranyálmai (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Paks hazai pályán 4–1-re kiütötte az MTK, így már a fővárosi kék-fehérek sem előzhetik meg a Ferencvárost ebben a szezonban.
ápr. 2
20:34
NB I: nem bírt egymással a Puskás Akadémia és a Haladás (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Puskás Akadémia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Haladással. Az egyik csapat számára sem megfelelő iksz a szombathelyieknek lehet különösen bosszantó, hiszen az első félidőben Iszlai Bence büntetőt hibázott.
ápr. 2
20:36
NB I: a Békéscsaba egy pontot szerzett a DVTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott a DVTK-val.
ápr. 2
20:38
PL: Tottenham-iksz a rangadón, növelheti előnyét a Leicester (She)
A Liverpool hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a tabella második helyén álló Tottenhammel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójának rangadóján.
ápr. 2
20:40
La Liga: Barcelona–Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
Szombaton a nap rangadójára Spanyolországban kerül sor, ahol a La Liga 31. fordulójában a címvédő, listavezető Barcelona a legnagyobb honi riválisnak számító Real Madridot fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 2
20:48
NB I: kikapott Debrecenben, ám így is bajnok lett a Fradi (She)
Hiába kapott ki a Ferencváros 2–1-re a Debrecentől a Nagyerdei Stadionban, így is bajnokok lettek a zöld-fehérek!
ápr. 2
20:48
A 93. percben lőtt góllal győzte le a Honvéd a Videotont (Metropol)
A Budapest Honvéd házigazdaként 2-1-re legyőzte a címvédő Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 28. fordulójában.
ápr. 2
20:50
Bundesliga: remek cserék döntöttek a Dortmund meccsén (She)
A Borussia Dortmund hazai pályán 3–2-re legyőzte Kleinheisler László csapatát, a Werder Brement a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Sikerével a BVB biztossá tette, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája következő kiírásának csoportkörében.
ápr. 2
20:50
A Paks magabiztos bajnokká avatta a Ferencvárost (Metropol)
A paksiak győztek az MTK ellen, így az FTC - hat fordulóval a bajnokság vége előtt - debreceni veresége ellenére is bajnok lett.
ápr. 2
20:52
Női kosár NB I: a Sopron bejutott a legjobb négy közé (She)
A címvédő Uniqa Sopron magabiztos győzelmet aratott a ZTE ellen a női kosárlabda NB I rájátszásában, és 2–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy közé.
ápr. 2
20:52
Bajnok a Ferencváros (Metropol)
A fővárosi zöld-fehérek ugyan kikaptak Debrecenben, de előnyük így is behozhatatlan, mivel az MTK szintén vereséget szenvedett Pakson.
ápr. 2
20:54
NB I: Vasas–Újpest élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 2
21:06
Videó: lenyűgöző élőkép Cruyff emlékére az el Clásicón! (She)
Javában zajlik az Barcelona–Real Madrid rangadó, amely előtt a Camp Nou a nemrég elhunyt Johan Cruyff emléke előtt tisztelgett az alábbi élőképpel.
ápr. 2
21:08
Női röpi NB I: hatalmas csatában verte meg a TFSE a Budaörsöt (She)
Két mérkőzést játszottak le szombaton a női röplabda NB I alsóházában. Az elmúlt években rendre az első négy közé kerülő TF ezúttal csak az ötödik játszmában tudott nyerni a második élvonalbeli idényében szereplő Budaörs ellen. Az újonc kecskeméti RÖPKE a sereghajtó Miskolc otthonában nyert.
ápr. 2
21:10
Videó: így ünnepelt a Fradi a lefújást követően (She)
Ugyan a Ferencváros 2–1-re kikapott a Debrecentől idegenben a labdarúgó NB I-ben, de mivel az MTK is vereséget szenvedett a Pakstól, a zöld-fehérek bajnoki címet ünnepelhettek. Ez történt a lefújás után.
ápr. 2
21:12
NB II: ismét kikapott a ZTE, győzelmével előzött a Kövesd (She)
A labdarúgó NB II 21. fordulójában a ZTE 1–0-ra kikapott Balmazújvárosban, így egymás után harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban. A Mezőkövesd viszont zsinórban ötödször nyert (most a Csákvár ellen 3–0-ra), így a zalaiakat megelőzte a tabellán, amivel már feljutó helyen áll.
ápr. 2
21:14
FTC: Örültem volna, ha több szurkoló látja a bajnoki menetelést – Doll (She)
Mint beszámoltunk róla a Ferencváros kikapott a Debrecentől, de így is bebiztosította bajnoki címét. Thomas Doll a bíróról és a szurkolókról is beszélt a találkozót követően.
ápr. 2
21:21
Videó: C. Ronaldo góljával vette át a vezetést a Real Madrid (She)
Az alábbi videós összeállításban a Barcelona–Real Madrid spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés legfontosabb jeleneteit nézhetik meg.
ápr. 2
21:39
Tenisz: 20 WTA-trófeánál jár Azarenka, harmadszor nyert Miamiban (She)
Viktorija Azarenka nyerte meg a Miamiban zajló tenisztorna női egyéni versenyét.
ápr. 2
21:41
Videó: így nem szurkoltak az újpestiek a Vasas ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest labdarúgócsapatának drukkerei elhatározták, hogy nem szurkolnak a Vasas elleni bajnoki első félidejében. Nos, az ígéretet valóra váltották…
ápr. 2
21:42
Azarenka győzött Miamiban (Metropol)
A fehérorosz teniszező az orosz Szvetlana Kuznyecovát győzte le két szettben a szombati fináléban.
ápr. 2
21:57
Eurofutball: most tilos volt kikapniuk Vidáéknak (She)
Vida Kristopher a 81. percben lépett pályára a De Graafschapban, amely nagyon fontos mérkőzésen tartott otthon egy pontot (2–2) a Cambuur ellen a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) szombati játéknapján.
ápr. 2
22:33
MotoGP: piros zászlók, robbanó gumi, bukás ellenére rajtelsőség (She)
A MotoGP negyedik szabadedzése nem telt eseménytelenül. Tizennyolc perc volt még vissza, amikor piros zászlóval megszakították az edzést, miután Scott Redding hátsó gumijáról hatalmas darabok robbantak le a 6-os kanyarban – ahol a versenyzők negyedik teli gázon, azaz kb. 250 km/órás sebességgel haladnak. A brit csodával határos módon motoron tudott maradni.
ápr. 2
22:35
El Clásico: a Real legyőzte a Barcát a Camp Nouban (She)
A Real Madrid hátrányba került, de fordított, és 2–1-re nyert a Barcelona otthonában a Primera División 31. fordulójában.
ápr. 2
22:51
Serie A: Mandzukic 103 napnyi böjt után győztes gólt fejelt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a címvédő és listavezető Juventus hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Empolit.
ápr. 2
22:53
NB I: a Vasas háromszor vezetett, és nyert az Újpest ellen (She)
A Vasas hazai pályán 3–2-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 28. fordulójának záró mérkőzésén.
ápr. 2
23:09
Lengyelország: Nikolicsot áldozták be a kiállítás után (She)
Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Lechia Gdanskkal a lengyel labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) szombati játéknapján.
ápr. 2
23:27
DVSC: A helyükben szégyellném magam – Holman egy weboldalnak üzent (She)
A Debrecen 2–1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó NB I-ben, és mivel az MTK kikapott Pakson, a Fradi a vereség ellenére megnyerte a labdarúgó NB I-et. A mérkőzés után Holman Dávid, Verpecz István, Varga Roland és Dibusz Dénes értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 2
23:45
NB I: „Inkább nézek egy hazai meccset, mint az el Clásicót” (She)
A Vasas–Újpest mérkőzés drukkerei elkötelezettek a magyar labdarúgás iránt, az el Clásico sem tántorította el őket a találkozótól.

Keresés