2016. április 20. szerda

ápr. 20
15:15
Eb 2016: rendkívüli állapot lehet a torna alatt is Franciaországban (She)
A francia kormány a május 26-ig érvényben lévő rendkívüli állapot meghosszabbítását kéri a parlamenttől további két hónappal, a labdarúgó Európa-bajnokság idejére, a terrorfenyegetettség miatt – jelentette be szerdán Manuel Valls francia miniszterelnök.
ápr. 20
15:27
Profi csapatot díjazhatnak (Metropol)
Bárki szavazhat arra, hogy FC Barcelona után idén ki nyerje el a Gazprom Kilenc Érték Kupáját.
ápr. 20
15:45
Mourinho az angol válogatott élén (Metropol)
Igaz csak egy jótékonysági mérkőzés erejéig.
ápr. 20
18:30
Női vízi ob I: egy győzelemre a döntőtől az Újváros (She)
A Dunaújvárosi Főiskola elsöprő második negyedének köszönhetően 12–9-re legyőzte a BVSC-t a női vízilabda ob I elődöntőjének első mérkőzésén, és egy győzelemre van attól, hogy bejusson a bajnoki fináléba.
ápr. 20
19:00
Amorim is fut az olimpiai lánggal (Metropol)
A Győri Audi ETO KC brazil kézilabdázója is fut az olimpiai lánggal, méghozzá hazájában.
ápr. 20
19:20
Csütörtöki menü: napsütés, szél, hajnali mínusz (Behaviour)
A csúcshőmérséklet 17 fok körül alakul.
ápr. 20
19:24
Barca: Fogd be a szád! Tízszer annyit keresek, mint te – Neymar a Valencia játékosának (She)
Kiderült, hogy a vereségen kívül miért is rághatott be a Barcelona futballistája, Neymar a Valencia játékosaira a hétvégi vesztes mérkőzés után.
ápr. 20
19:26
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok lehajrázta a Honvédot (She)
Az középszakaszelső Szolnok erős negyedik negyedbeli teljesítményének köszönhetően 10–6-ra legyőzte a Honvédot a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján. A Honvéd 5–5-ig tartotta a lépést az éllovassal, amely ezt követően zsinórban öt gólt szerezve eldöntötte a találkozót.
ápr. 20
19:28
NB I: Jova véd a Fradiban, Szalka kispados Fehérváron – kezdők (She)
A már bajnok Ferencvárosban a második számú kapusnak számító Jova Levente kezd a Videoton ellen a labdarúgó NB I 31. fordulójában. Dibusz Dénes a zöld-fehérek kispadján kapott helyet, csakúgy, mint a 17 éves Szalka Dominik.
ápr. 20
19:42
Férfi kosár NB I: a Szolnok ASE-veréssel növelte előnyét (She)
A bajnoki éllovas Szolnoki Olaj 82–61-re legyőzte az Atomerőműt a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházi mérkőzésén, és ezzel növelte előnyét a tabellán.
ápr. 20
20:00
NB I: nem bírt egymással Sopronban a Haladás és a DVSC (She)
Izgalmas mérkőzésen 2–2-re végzett egymással Sopronban a pályaválasztó Haladás és a Debrecen a labdarúgó NB I 31. fordulójának „Európa-liga-rangadóján”.
ápr. 20
20:02
NB I: Videoton–Ferencváros – élőben az NSO-n (She)
A már bajnok Ferencváros Felcsúton a Videoton vendégeként lép pályára a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 20
20:15
Videó: MSN-mámor, Suárez kinyitotta a Barca-gólcsapot (She)
Luis Suárez négy találatával, valamint Ivan Rakitic, Lionel Messi, Neymar és Marc Bartra góljával a Barcelona 8–0-ra legyőzte a Deportivo La Coruna csapatát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. Az alábbi cikkünkben a találkozó góljait nézheti meg!
ápr. 20
20:45
Stopira góljával legyőzte a Videoton a Ferencvárost (Metropol)
Nem bírt egymással a Haladás és a Debrecen. Honvéd-győzelem Miskolcon. Ismét pontot szerzett Újpesten a Paks. Legyőzte a Puskás Akadémia az MTK-t.
ápr. 20
21:06
NB I: az Újpest a 91. percben mentett pontot a Paks ellen (She)
A labdarúgó NB I 31. fordulójában Hahn János góljával szerzett vezetést a Paks az Újpest otthonában, de a hazaiak Windecker József találatával a 91. percben egy pontot megmentettek.
ápr. 20
21:08
NB I: a Puskás Akadémia kihasználta a keddi ikszet (She)
A Puskás Akadémia Dunaújvárosban Zsótér Donát góljával 1–0-ra legyőzte a „házigazda” MTK-t, így a kedden egymással ikszelő Békéscsabát és Vasast megelőzve feljött a tabella 10., még bennmaradást érő helyére.
ápr. 20
21:10
NB I: a Honvéd elvitte a pontokat Diósgyőrből (She)
A labdarúgó NB I 31. fordulójában a Honvéd 2–1-re legyőzte idegenben a DVTK-t. A szünetben még 1–1 állt az eredményjelzőn, de Djordje Kamber második félidei találatára már nem volt válasza a házigazdának.
ápr. 20
21:12
Jégkorong: fásult magyarokat győztek le hárommal a szlovénok (She)
Az oroszországi elit-vb-re készülő magyar jégkorong-válogatott harmadik felkészülési mérkőzésén háromgólos vereséget szenvedett Szlovéniától a Tüskecsarnokban.
ápr. 20
21:21
Videó: Mervó duplázott, hatalmas potyát kapott a csapata (She)
Mervó Bence duplázott a Slask Wroclaw–Jagiellonia Bialystok találkozón a lengyel labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásában. A magyar légiós első gólja után Konstantin Vassiljev egyenlített.
ápr. 20
21:23
Női kosár NB I: lépéselőnyben a PEAC a Cegléd ellen (She)
A PEAC-Pécs 81–70-re legyőzte a Ceglédet a női kosárlabda NB I 5. helyéért vívott párharcának első mérkőzésén. A diadalhoz két győzelem kell.
ápr. 20
21:25
Videó: Reus-gól és -gólpassz, hárommal intézték el Dárdaiékat (She)
Gonzalo Castro, Marco Reus és Henrih Mhitarjan találatával 3–0-ra legyőzte a Borussia Dortmund a Hertha BSC-t a Német Kupa elődöntőjében. Íme, a három gól!
ápr. 20
21:27
Videó: röhejes öngól hozta előnybe a Manchester Unitedet (She)
A Manchester United Damien Delaney egészen elképesztő öngóljával került előnybe a Crystal Palace ellen hazai pályán.
ápr. 20
21:39
Férfi vízi ob I: nyert az Eger és az OSC, kikapott az FTC (She)
A bajnoki döntős ZF Eger, valamint a középszakasz 3. helyén álló A-Híd OSC Újbuda is győzött a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján. A bronzcsatára készülő FTC viszont kikapott a BVSC vendégeként.
ápr. 20
21:39
Kikaptak a hokisaink a szlovénoktól (Metropol)
A két és fél hét múlva kezdődő oroszországi világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 3-0-ás vereséget szenvedett.
ápr. 20
21:57
Női röplabda NB I: egyenlített a Jászberény a bronzcsatában (She)
A Jászberény 3:2-re legyőzte az Újpestet a női röplabda NB I szerdai helyosztóján.
ápr. 20
21:59
La Liga: nyolc gólt lőtt a Barcelona La Corunában (She)
A Barcelona 8–0-ra győzött a Deportivo La Coruna otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. Az Atlético Madrid csak egy gólt szerzett, ám azzal is elvitte a három pontot Bilbaóból, így továbbra is azonos pontszámmal áll a Barcával.
ápr. 20
22:15
NB I: a Videoton legyőzte Felcsúton a Ferencvárost (She)
Stopira találatával legyőzte a tavalyi bajnok Videoton a friss aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel az Európa-ligába igyekvő fehérváriak a forduló egyik nagy nyertesei lettek.
ápr. 20
22:17
NB I: Miért nem hagyják a csapatokat játszani? – Doll a bírókról (She)
Stopira találatával legyőzte a tavalyi bajnok Videoton a friss aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozót követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője, valamint Horváth Ferenc, a Videoton trénere értékelt az M4 Sportnak.
ápr. 20
22:33
Videó: óriási gólt lőtt az MU-védő, a 16-osról küldte be (She)
Matteo Darmian hatalmas gólt lőtt a Crystal Palace-nak az angol élvonalban. A Manchester United olasz védője a tizenhatos vonaláról szerzett látványos gólt.
ápr. 20
22:33
Kinyitotta a gólzsákot a Barcelona (Metropol)
Három bajnoki vereséget követően sikerült nyernie a katalánoknak. A Deprotivo otthonában rúgtak egy nyolcast.
ápr. 20
22:35
Jégkorong-vb: 12 gólt kapott Románia a horvátoktól (She)
A horvát jégkorong-válogatott 12–5-re győzött a továbbra is nullapontos Románia ellen a Horvátországban zajló divízió 1/B-s világbajnokságon. Három forduló után az ukránok állnak az élen.
ápr. 20
22:51
Tenisz: nem ment az adogatás, Babos kikapott a világranglista-4.-től (She)
Babos Tímea 6:2, 6:2-es vereséget szenvedett a stuttgarti női tenisztorna második fordulójában a világranglista-4. Garbine Muguruzától.
ápr. 20
22:51
Szertefoszlott Dárdai álma (Metropol)
A Dortmund kiejtette a Herthát a Német Kupa elődöntőjében.
ápr. 20
22:53
La Liga: az Atlético csak egy gólig jutott; a Valencia négyig (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a gólfesztivált rendező Barcelonával szemben csak egyszer vette be ellenfele kapuját, ám ezzel is nyerni tudott Bilbaóban a La Liga 34. fordulójában. A megtáltosodó Valencia 4–0-ra győzött otthon az Eibar ellen.
ápr. 20
22:55
Videó: Benzema-fejes, Modric gólja, hárommal nyert a Real (She)
Karim Benzema fejesével, valamint Lucas Vázquez és Luka Modric találatával magabiztosan nyert a Real Madrid a Villarreal ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. Az alábbi cikkünkben a találkozó góljait nézheti meg!
ápr. 20
22:57
Serie A: Totti a 86. percben állt be, mégis győztes duplával zárt! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójában a Juventus Paulo Dybala duplájával, illetve Mario Mandzukic találatával 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Laziót, így gyakorlatilag karnyújtásnyi közelségbe került a címvédéstől.
ápr. 20
23:09
Hoki: nyolcan kikerültek, 32-en maradtak a válogatott keretében (She)
Az Ausztria és Szlovénia elleni mérkőzés után szűkítette keretét a világbajnokságra készülő magyar férfi felnőttválogatott szakvezetősége.
ápr. 20
23:11
Videó: ezzel a góllal győzte le a Videoton a Ferencvárost (She)
Stopira találatával legyőzte a tavalyi bajnok Videoton a friss aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel az Európa-ligába igyekvő fehérváriak a forduló egyik nagy nyertesei lettek. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
ápr. 20
23:13
Eurofoci: Mervó duplázott, Guzmicsék nem kaptak gólt (She)
Jó napot zártak a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerdán pályára lépő magyar légiósok. Mervó Bence két góllal segítette győzelemhez a Slask Wroclawot a Jagiellonia Bialystok ellen, míg a Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków 3–0-ra nyert a Górnik Leczna otthonában.
ápr. 20
23:15
PL: simán nyert az MU, kiütéses Pool-siker a derbin (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) szerdai játéknapján a Manchester United 2–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t, míg a Liverpool 4–0-ra kiütötte az Evertont a merseyside-i derbin. A játéknap harmadik mérkőzésén a West Ham 3–1-gyel tartotta otthon a három pontot a Watford ellen.
ápr. 20
23:27
Serie A: Totti a 86. percben állt be, mégis győztes duplával zárt! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójában a Juventus Paulo Dybala duplájával, illetve Mario Mandzukic találatával 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Laziót, így gyakorlatilag karnyújtásnyi közelségbe került a címvédéstől.
ápr. 20
23:29
Vívás: A fiatalságommal szeretnék kitűnni – Szilágyi (She)
A kardozó Szilágyi Áron ugyan harmadik olimpiájára készül, de címvédőként továbbra is fiatalosságával szeretne kitűnni a mezőnyből.
ápr. 20
23:45
Videó: félelmetes! 76 ezer néző a berlini Olimpiai Stadionban (She)
A Dortmund könnyedén, 3–0-ra legyőzte a Herthát a Német Kupa elődöntőjében, ezzel bejutott a fináléba, amelyben a Bayern München lesz az ellenfele. A találkozó remek hangulatban kezdődött, több mint 76 ezer néző (ebből 10 ezer dortmundi) várta a csapatokat a berlini Olimpiai Stadionban.
ápr. 20
23:47
Sznúker-vb: ismét búcsúzott egy nagy név; Higgins hengerelt (She)
Magabiztos játékkal, nagyon simán továbbjutott John Higgins a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulójában a 16 közé jutásért. A négyszeres győztes skót klasszis a szebb napokat látott walesi Ryan Dayt ütötte ki.
ápr. 20
23:49
NB I: nem tesz jót a nézettségnek, hogy korán bajnokot avattak (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 31. fordulóban ezúttal nem egy FTC-meccs lett a legnézettebb találkozó, hanem egy olyan vidéki helyszín, ahol két kiesés ellen küzdő csapat feszült egymásnak.

Keresés