2016. április 23. szombat

ápr. 23
18:03
Asztalitenisz World Tour: kiestek a magyarok Varsóban (She)
Minden magyar induló befejezte szereplését az asztaliteniszezők varsói World Tour-versenyén. A főtáblán csak Pattantyús Ádám nyert meccset.
ápr. 23
18:03
Bedák Zsolt kikapott a WBO kispehelysúlyú világbajnokától (Metropol)
A 32 éves magyar ökölvívót a harmadik menetben leléptették a címvédő Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-rel szemben.
ápr. 23
18:05
NB I: Videoton–MTK – élőben az NSO-n (She)
A harmadik helyen álló Videoton a második MTK-t fogadja Felcsúton a labdarúgó NB I 32. fordulójában. Kövesse figyelemmel az ezüstrangadó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
18:05
Tóth Krisztián ezüstérmes (Metropol)
A 90 kilogrammos magyar cselgáncsozó a cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján, Kazanyban lett második.
ápr. 23
18:07
NB I: Honvéd–Békéscsaba – élőben az NSO-n! (She)
A Budapest Honvéd a Békéscsabát fogadja a labdarúgó NB I 32. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
18:07
A Veszprém három góllal győzött Szkopjéban (Metropol)
A jövő szombati veszprémi visszavágón dől el, hogy melyik csapat jut a május végi, a kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe.
ápr. 23
18:09
Tenisz: Nadal–Nisikori döntőt rendeznek Barcelonában (She)
Az első és a második kiemelt jutott be a barcelonai salakpályás tenisztorna döntőjébe, azaz Rafael Nadal és Nisikori Kei küzd meg vasárnap a trófeáért.
ápr. 23
18:11
La Liga: alaposan ráijesztettek a Realra, de jött Bale… (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 35. fordulójában a Real Madrid kétgólos hátrányból 3–2-re nyert a kiesés elől menekülő Rayo Vallecano vendégeként. A királyiaknál Cristiano Ronaldo sérülés miatt nem játszott, Gareth Bale duplázott.
ápr. 23
18:13
PL: elszórakozta a Pool, Fabregas három gólpassza (She)
A Liverpool odahaza két góllal is vezetett, mégis döntetlent játszott a Newcastle-vel a Premier League 35. fordulójában. A Chelsea könnyedén nyert a Bournemouth otthonában – Cesc Fabregas három gólpasszának is köszönhetően.
ápr. 23
18:15
NB I: Debrecen–DVTK – élőben az NSO-n (She)
A második helyért harcoló DVSC-Teva a Diósgyőrt fogadja a labdarúgó NB I 32. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
18:17
NB I: Vasas–Puskás Akadémia – élőben az NSO-n (She)
A kiesés szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést játszik a labdarúgó NB I utolsó előtti fordulójában a Vasas a Puskás Akadémiával. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
18:19
NB I: Paks–Haladás – élőben az NSO-n (She)
A Paks labdarúgócsapata az átépítés előtt álló stadionjában utoljára a Haladást fogadja, a labdarúgó NB I 32. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
18:19
Férfi röplabda NB I: a Dunaferr az ötödik (She)
A Dunaferr végzett a férfi röplabda NB I ötödik helyén, miután a szombati helyosztón 3:1-re legyőzte a MAFC-ot.
ápr. 23
18:21
Kajak-kenu: Csipes visszatért és legyőzte Kozákot Szolnokon (She)
Tavalyi eltiltását követően győzelemmel tért vissza kajak egyes 500 méteren Csipes Tamara. A BHSE világbajnoka szombaton, az idénynyitó szolnoki tájékoztató versenyen legyőzte a szám olimpiai bajnoki címvédőjét, Kozák Danutát.
ápr. 23
18:36
Férfi kézi BL: „Aliloviccsal sokkal egyszerűbb a kézilabda” (She)
Az MVM Veszprém 29–26-ra győzött a Vardar Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után Schuch Timuzsin értékelt a Sport Tv-nek.
ápr. 23
18:38
Eurofutball: ünnep három ponttal, indulhatnak a BL-ben (She)
A Coleraine 1–0-s szombati legyőzésével ünnepelte a Crusaders, hogy megvédte bajnoki címét az északír labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 23
18:54
Videó: Szalai kezdett, gólpasszal hálálta meg a bizalmat (She)
Szalai Ádámot a kezdőcsapatba nevezte edzője az Ingolstadt–Hannover (2–2) német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A magyar válogatott labdarúgó a 41. percben sárga lapot kapott, majd az 58. percben gólpasszt adott Szakai Hirokinak, aki ezzel a találattal szépített, majd még egyszer betalált, így a magyar légiós csapata, a sereghajtó Hannover pontot szerzett.
ápr. 23
19:12
Légiósok: Mervó nem tud leállni, újra betalált! – videó (She)
Mervó Bence ismét gólt lőtt a lengyel élvonal alsóházi rájátszásában. A Slask Wroclaw magyar légiósa szerdán a Jagiellonia ellen duplázott, most a Podbeskidzie elleni mérkőzés 30. percében talált be.
ápr. 23
19:12
Csipes Tamara legyőzte Kozák Danutát (Metropol)
Tavalyi eltiltását követően győzelemmel tért vissza kajak egyes 500 méteren Csipes Tamara. A BHSE világbajnoka szombaton, az idénynyitó szolnoki tájékoztató versenyen legyőzte a szám olimpiai bajnoki címvédőjét, Kozák Danutát.
ápr. 23
19:14
NB II: megvan az ifistákkal felálló Dunaújváros első győzelme (She)
A labdarúgó NB II 24. fordulójában megszerezte első tavaszi győzelmét az ifjúsági játékosokat szerepeltető Dunaújváros, az együttes 2–0-ra nyert a Szeged 2011 otthonában, Gyulán. Folytatta jó sorozatát a Soroksár, amely a gyenge tavaszt produkáló Budaörsöt verte meg 1–0-ra.
ápr. 23
19:14
Nehezen nyert a Real Madrid (Metropol)
A sérüléséből felépült Gareth Bale 81. percben szerzett góljával nyert 3-2-re a Real Madrid a Rayo Vallecano otthonában.
ápr. 23
19:16
Red Bull Air Race: a spanyol alatt is nyerő a világbajnok gépe (She)
Spielbergben folytatódott a Red Bull Air Race versenysorozat. A világbajnokság második helyszínén a visszavonuló Paul Bonhomme gépét megöröklő spanyol Juan Velarde volt a leggyorsabb az időmérő edzésen, megelőzve a hazai „hőst", Hannes Archot.
ápr. 23
19:18
Videó: nem bújhat akárki Florentino Pérez ernyője alá (She)
Érdekes pillanatkép a Rayo Vallecano–Real Madrid (2–3) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésről: szakadó esőben a királyiak elnöke leült a lelátóra. A hierarchia jól látszódott a kialakult helyzetben…
ápr. 23
19:30
Curling-vb: Palancsáék 13.-ok vegyes párosban (She)
A 13. helyen végzett a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt vegyes páros a svédországi Karlstadban rendezett curling-világbajnokságon.
ápr. 23
19:32
Kerékpár: szlovák siker a V4 versenyen, Kusztos negyedik (She)
A szlovák Marek Canecky (BMC Amplatz) nyerte a V4 nemzetközi kerékpárversenyt; a Budapest és Pannonhalma közötti 176 kilométeren Kusztor Péter negyedik helyezésével lett a legjobb hazai bringás.
ápr. 23
19:34
Férfi kézi BL: fölényesen nyert a PSG Zágrábban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén döntetlent játszott egymással a Flensburg-Handewitt és a Vive Tauron Kielce.
ápr. 23
19:36
NB III: ikszelt a Szpari, nyert a Cegléd, drámai hajrá Óbudán (She)
Az éllovas Nyíregyháza hazai pályán 2–2-t játszott a Cigánddal, a Cegléd 3–0-ra verte a Felsőtárkányt a labdarúgó NB III szombati játéknapján, így valamelyest csökkent a két csapat közötti pontkülönbség a Keleti csoport tabellájának elején. A Középcsoportban győzött a dobogóra hajtó SZEOL, Budafok-Újbuda kettős, míg Nyugaton a III. Kerületi TVE a 89. és 91. percbeli gólokkal gyűrte le 2–1-re…
ápr. 23
19:48
Férfi kézi NB I: a Szeged néggyel legyőzte a Füredet (She)
A férfi kézilabda NB I rájátszásában a Mol-Pick Szeged hazai pályán 30–26-ra legyőzte a Balatonfüredet.
ápr. 23
19:50
NB I: így kezd a Fradi és az Újpest a derbin! (She)
Íme, a Ferencváros és az Újpest kezdőcsapata a 20.30 órakor kezdődő NB I-es mérkőzésre!
ápr. 23
20:06
NB I: a Videoton öt gólig meg sem állt az MTK ellen (She)
A pályaválasztó Videoton Felcsúton valósággal kiütötte a nagy rivális MTK-t az „ezüstcsatában", a fehérváriak öt gólt lőttek. A vendégektől Torghelle Sándort az első félidő derekán kiállították, a két csapat helyet cserélt a tabellán.
ápr. 23
20:06
Kikapott a Hertha a Bayerntől (Metropol)
A második helyen álló Borussia Dortmund is nyert Stuttgartban, így a Bayern még nem ünnepelheti újabb bajnoki címét.
ápr. 23
20:08
NB I: fordulatos meccsen Haladás-győzelem Pakson (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) a Paks hazai pályán egy góllal kikapott a Haladástól.
ápr. 23
20:10
NB I: a Békéscsaba kikapott Kispesten, és kiesett az NB I-ből (She)
A labdarúgó NB I 32. fordulójában a Honvéd hazai pályán 2–1-re legyőzte a Békéscsabát. Mivel Angyalföldön a Vasas 1–0-ra megverte a Puskás Akadémiát, a viharsarki együttes egy fordulóval a bajnokság vége előtt már biztos kiesőnek tekinthető.
ápr. 23
20:12
NB I: Korcsmár góljával nyert a Vasas, bajban a PAFC (She)
A kiesés elkerülése szempontjából döntő fontosságú mérkőzésen a Vasas hazai pályán Korcsmár Zsolt korai találatával 1–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát, ezzel feljött a már bennmaradást jelentő 10. helyre.
ápr. 23
20:14
NB I: a Debrecen simán megverte a Diósgyőrt (She)
A második helyért harcoló DVSC-Teva a Diósgyőrt fogadta a labdarúgó NB I 32. fordulójában, és jó játékkal, rengeteg helyzetet kidolgozva, biztosan verte meg az ellenfelét. Ezzel továbbra is nyílt a dobogós helyek sorsa.
ápr. 23
20:16
Férfi kosár NB I: kikapott a Szolnok, de az élen végzett (She)
A Szolnok 80–77-re kikapott Körmenden, de az Alba Fehérvár paksi vereségének köszönhetően így is megnyerte a felsőházat a férfi kosárlabda NB I középszakaszában.
ápr. 23
20:24
FA-kupa: Martial a 93. percben lőtte döntőbe az MU-t! (She)
A Manchester United kitűnő iramú mérkőzésen Anthony Martial hosszabbításban szerzett góljával 2–1-re legyőzte az Evertont, és ezzel bejutott az FA-kupa fináléjába.
ápr. 23
20:24
Folytatta a DVTK elleni jó sorozatát a DVSC (Metropol)
A diósgyőriek 2008 óta nem tudnak nyerni Debrecenben.
ápr. 23
20:26
La Liga: egy gól elég volt, nyert az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 35. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 1–0-ra nyert a Málaga ellen.
ápr. 23
20:26
Kikapott Kispesten a Békéscsaba (Metropol)
Az újonc békéscsabai együttes ezzel a vereséggel már biztosan búcsúzik az élvonaltól.
ápr. 23
20:28
Női kosár NB I: a PINKK egyenlített a bronzcsatában (She)
A PINKK Pécs 62–55-re nyert Komlón a DVTK ellen, ezzel 1–1-re alakította a női kosárlabda NB I harmadik helyéért zajló párharc állását.
ápr. 23
20:28
Vasas-siker a kiesési rangadón (Metropol)
A Vasas hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát.
ápr. 23
20:30
NB I: Ferencváros–Újpest – élőben az NSO-n (She)
A Ferencváros–Újpest derbivel zárul a labdarúgó NB I 32. fordulója. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
20:30
Kiütötte az MTK-t a Videoton (Metropol)
A fővárosi csapat a 24. perctől emberhátrányban játszott.
ápr. 23
20:42
Férfi kosár: a spanyolokat kizárták az olimpiáról – sajtóhír (She)
Helyi sajtóhír szerint a spanyol férfi kosárlabda-válogatottat a FIBA kizárta a riói olimpiáról és a következő világbajnokságról is.
ápr. 23
20:44
Videó: De Gea nagyot védett, drámai MU-gól döntött (She)
A Manchester United Marouane Fellaini góljával megszerezte a vezetést az Everton ellen az angol labdarúgó FA-kupában. Később Chris Smalling öngóljával egyenlítettek a liverpooliak, ám a hosszabbításban Anthony Martial megszerezte az MU győztes találatát.
ápr. 23
20:46
NB I: Már megszoktuk, hogy nyomás alatt játsszunk – Kondás (She)
A DVSC-Teva 3–1-re legyőzte a DVTK-t a labdarúgó NB I 32. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző az M4 Sportnak értékelt.
ápr. 23
20:48
Bundesliga: óriási fordulat a Schalke–Leverkusen meccsen (She)
Hiába vezetett két góllal a Schalke, a vendég Leverkusen nyerte meg 3–2-re a két csapat szombati esti mérkőzését a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában.
ápr. 23
21:00
NB II: hatot vágott a Gyirmót, hármat kapott a ZTE (She)
A labdarúgó NB II 24. fordulójában a listavezető Gyirmót FC Győr 6–0-ra kiütötte a kiesés ellen küzdő Vácot. Vereséget szenvedett a feljutásért küzdő ZTE, Csank János együttese 3–1-re kapott ki a Szolnok vendégeként. A Siófok Sopronban, a Balmazújváros pedig Csákváron tudott győzni.
ápr. 23
21:00
Az Atlético visszaelőzte a Real Madridot (Metropol)
A királyi gárda nagyjából egymérkőzésnyi ideig állt a tabella élén.

Keresés