2016. április 25. hétfő

ápr. 25
19:15
Serie A: Donnarumma brillírozott, a Milan mégis kikapott (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a sereghajtó Hellas Verona 2–1-re legyőzte az AC Milant, így megőrizte matematikai reményét az élvonalbeli tagság megtartására. Legalábbis a Carpi–Empoli meccs lefújásáig…
ápr. 25
19:17
Bundesliga: rekordot döntött a Bayern München alapembere (She)
Manuel Neuer, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München kapusa történelmet írt a Hertha elleni, kapott gól nélküli találkozón.
ápr. 25
19:51
Fekvenyomás: Szabó Lili világbajnoki bronzérmes lett (She)
Első nemzetközi versenyén dobogóra állt Szabó Lili. A dániai Rödby-ben megrendezett fekvenyomó-világbajnokságon a Marvel Team SE versenyzője az ifjúsági mezőny 84 kilogrammos kategóriájában 80 kilós teljesítménnyel bronzérmes lett.
ápr. 25
20:00
Negyeddöntős a női tőr- és a férfi kardválogatott (Metropol)
Negyeddöntőbe jutott a magyar női tőr-, illetve férfi kardválogatott a Rio de Janeiró-i csapat vívó-világbajnokságon.
ápr. 25
20:02
Tizedszer bajnokok a Sopron kosarasai (Metropol)
Megnyerte története 10. bajnoki címét az UNIQA Sopron női kosárlabdacsapata.
ápr. 25
21:03
Juventus: Ez az eddigi legszebb scudettóm – Buffon (She)
A Juventus megszerezte fennállása 32. olasz bajnoki címét, miután a Napoli idegenben 1–0-ra kikapott a Romától a Serie A 35. fordulójában. A „zebrák” három körrel a bajnokság befejezése előtt behozhatatlan, tizenkét pontos előnnyel vezetik a tabellát a nápolyiak előtt. A Juve kapusa, Gianlugi Buffon arról beszélt, hogy ez az eddigi legszebb bajnoki címe a Juve kapusaként, míg Massmiliano…
ápr. 25
21:39
Röplabda: rekordbajnok lett a Fino Kaposvár (She)
A döntő harmadik mérkőzésén is győzött, így megnyerte a magyar bajnoki címet a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. A somogyiak a Vegyész RC Kazincbarcika ellen nyertek 3:0-ra, s így már tizenhetedszer ünnepelhették az aranyérmet, ezzel pedig rekordot állítottak fel a hazai röplabdázás történetében. Eddig a Csepellel holtversenyben álltak 16 bajnoki címmel.
ápr. 25
21:41
Lengyelország: a kapus egyenlített Guzmicsék ellen – videó! (She)
Elképesztő végjátékot hozott a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) alsóházi rájátszásának hétfői mérkőzése, a Guzmics Richárdot is foglalkoztató Wisla Kraków és az LKS Nieciecza összecsapása. A vendégek a 93. percben a kapusuk, Sebastian Nowak góljával mentettek pontot.
ápr. 25
22:51
Tenisz: két hete legyőzte Babost, most az első kört sem élte túl (She)
A hatodik kiemelt Jelena Ostapenko három szettben kikapott a horvát Ana Konjuhtól a prágai salakpályás női tenisztorna első fordulójában. A 18 esztendős lett játékos 17 nappal ezelőtt döntő játszmában legyőzte Babos Tímeát a katowicei kemény pályás viadal negyeddöntőjében, ezúttal azonban nem sokáig volt versenyben.

Keresés