2016. április 3. vasárnap

ápr. 3
15:56
Svájc: Vanczákék gólgálája, hatig meg sem álltak (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) 26. fordulójában Vanczák Vilmos együttese, a Sion idegenben 6–0-ra kiütötte a Luganót.
ápr. 3
16:12
Női foci: Jakabfiék a döntőben, de nem ez a nagy durranás (She)
A címvédő Wolfsburg és a Bundesliga negyedik helyén álló Sand játssza a női Német Kupa 2015–2016-os kiírásának döntőjét, miután mindkét csapat 2–1-es győzelmet aratott a vasárnapi elődöntőben.
ápr. 3
16:30
PL: csak a szokásos 1–0, érik a Leicester City bajnoki címe (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában a listavezető Leicester City Wes Morgan fejesével 1–0-ra legyőzte a Southamptont, így hat meccsel a vége előtt hét pont az előnye a második helyen álló Tottenham előtt.
ápr. 3
16:32
F1: elszakadt a cérna a pilótánál, káromkodva értékelt (She)
A Red Bull pilótájaként az Ausztrál Nagydíjon a 18., Bahreinben a 15. rajtkockát megszerző, ezzel az idény eddigi csalódásai közé tartozó Danyiil Kvjat nem rejtette véka alá csalódottságát, szerinte szégyenteljes az eddigi produkciója, amire nem talál magyarázatot.
ápr. 3
16:34
Röplabda: harmadik meccsüket is elveszítették az U20-asok (She)
Harmadik mérkőzésén is kikapott a magyar férfi U20-as röplabda-válogatott, a Frankfurtban zajló Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ezúttal Dániától szenvedtek háromjátszmás vereséget, és a csoport negyedik helyén végeztek.
ápr. 3
16:36
Férfi vízi ol. sel.: az első negyed elég volt a franciák ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztos győzelemmel kezdte a Triesztben zajló olimpiai kvalifikációs tornát, miután az első fordulóban hat góllal győzte le Franciaországot. Sikerünket a 6–0-ra megnyert első negyeddel alapoztuk meg.
ápr. 3
16:48
Eurofutball: Köteles vetélytársa elképesztő öngólt hozott össze (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 29. fordulójában Otigba Kenneth együttese, a Heerenveen 2–1-re nyert a Roda otthonában. A rekordbajnok Ajax a forduló záró mérkőzésén Arkadiusz Milik vezérletével már a félidőre eldöntötte a PEC Zwolle elleni meccset, így visszaállt az élre.
ápr. 3
16:50
F1: Bahreini Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel a rajtig sem jutott el, Valtteri Bottas az egyes kanyarban nekiment Lewis Hamiltonnak – eseménydúsan kezdődött a Bahreini Nagydíj, amelyen Nico Rosbergnek áll a zászló. Hamilton a második helyért küzdhet Felipe Massával és Kimi Räikkönennel. Kövesse a versenyt frissülő cikkünkkel!
ápr. 3
17:09
Újabb lépéssel közelebb a bajnoki címhez a Leicester (Metropol)
A bajnokaspiráns Leicester City 1-0-ra nyert a vendég Southampton ellen az angol labdarúgó Premier League 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 3
17:11
Könnyed győzelemmel kezdett a Benedek-csapat (Metropol)
A franciák elleni könnyed győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott vasárnap a trieszti olimpiai selejtezőn.
ápr. 3
17:24
Rali ob: öt tizedmásodperc döntött az Eger-rali 144 km-én (She)
A rali ob első idei futamán, az idénynyitó Eger-ralin 16 szakasz és 144 gyorsasági kilométer megtétele után mindössze öt tizedmásodperc volt a különbség az első és a második helyezett között. A címvédő Herczig Norbert ennyivel kapott ki a lengyel Grzegorz Grzybtől.
ápr. 3
17:26
Kép: még korai? – árulják a Leicester bajnoki sálját (She)
A Leicester City labdarúgócsapata a Southampton ellen 1–0-s győzelmével még közelebb került a hőn áhított bajnoki címhez. A Premier League 32. fordulójában rendezett találkozó előtt egy idős szurkoló árulta az egyedi, már bajnoki címet szimbolizáló sálat.
ápr. 3
17:28
Serie A: a Roma tarolt a derbin; Balogh csere volt a Palermóban (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 31. fordulójában a Roma 4–1-re nyerte meg a Lazio elleni fővárosi derbit, a Milan kikapott az Atalantától, Balogh Norbert csereként állt be a Chievótól vereséget szenvedő Palermóba. Megint nem tudott nyerni a Fiorentina, a Genoa Frosinone elleni győzelmét Suso három gólja alapozta meg.
ápr. 3
17:30
Bundesliga: a Mönchengladbach 5–0-ra kiütötte a Herthát (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának vasárnapi játéknapján a Dárdai Pál által irányított Hertha 5–0-s vereséget szenvedett a Mönchengladbach vendégeként, ennek ellenére továbbra is tartja harmadik helyét a tabellán.
ápr. 3
17:42
BL: mi lesz a PSG–Manchester City párharc első meccsén? (She)
A Paris Saint-Germain–Manchester City a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének egyik slágerpárharca. Ön szerint mi lesz az első meccs eredménye?
ápr. 3
17:44
MotoGP: forgatókönyvek az év második futamára (She)
Az időjárás természetesen újraírt mindent Argentínában a gyorsaságimotoros-vb második idei nagydíján. Mivel reggel vizes pálya és eső várta a versenyzőket, eltörölték az 5. szabadedzést, mert a csapatoknak nem lett volna elég üzemanyaguk egy vizes és egy későbbi esetleges száraz edzésre a verseny előtt, ami arra lett volna hivatott, hogy a pilóták kipróbálhassák az újonnan rendelkezésre bocsátott…
ápr. 3
18:00
WTCC: Michelisz a második futamon is harmadik lett (She)
Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság idénynyitó franciaországi állomásának második futamán is harmadik lett.
ápr. 3
18:02
Díjugratás: Mráz Tamás nyerte meg a kaposvári Nagydíjat (She)
Mráz Tamás győzelmével ért véget a 28. Mesterek Tornája nemzeti lovasverseny díjugrató Nagydíj-döntője a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A háromnapos viadal legrangosabb versenyszámának győztese a Turi József-vándorserleget is hazavihette.
ápr. 3
18:33
Nike Premier-kupa: itthon a Puskás Akadémia győzött (She)
A Puskás Akadémia korosztályos együttese diadalmaskodott a nem hivatalos U15-ös klubvilágbajnokságnak tekinthető Nike Premier-kupa magyarországi selejtezőjében, miután a döntőben kétgólos különbséggel nyert az MTK ellen.
ápr. 3
18:36
Dárdaiék öt gólt kaptak Mönchengladbachban (Metropol)
A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC 5-0-ra kikapott az otthon nagyon erős Borussia Mönchengladbach vendégeként.
ápr. 3
18:51
F1: Rosberg nyert Bahreinben is, Hamilton csak harmadik (She)
Az idénynyitó ausztráliai versenyhez hasonlóan a Formula–1-es világbajnokság második, Bahreini Nagydíját is Nico Rosberg nyerte meg. Csapattársa, a címvédő Lewis Hamilton csak harmadik lett, másodikként Kimi Räikkönen ért célba. Sebastian Vettel Ferrarija már a felvezető körben elfüstölt.
ápr. 3
18:53
Bundesliga: reménytelen helyzet – kirúgták Szalaiéknál az edzőt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover 96 vezetősége azonnali hatállyal felállította Thomas Schaaf vezetőedzőt a kispadról. A Bundesliga sereghajtója szombaton hazai pályán szenvedett vereséget a Hamburgtól.
ápr. 3
19:09
Női röplabda NB I: döntőben a címvédő Békéscsaba (She)
A címvédő Békéscsaba harmadszor is magabiztosan verte meg a Jászberényt a női röplabda NB I elődöntőjében, így 3–0-s összesítéssel jutott a fináléba. A másik párharcban az UTE 3:1-re nyert a Vasas vendégeként, ezzel 2–1-re szépített.
ápr. 3
19:27
Torna: Babos 7. Cottbusban; magyar aranyak az emlékversenyen (She)
Babos Ádám a hetedik helyen végzett a cottbusi torna-világkupaverseny korlát szerenkénti fináléjában.
ápr. 3
19:29
NB III: a SZEOL kihasználta a Komló botlását (She)
A SZEOL 2–0-ra nyert Nikola Makszimovics és Grünvald Attila góljával az ESMTK otthonában a labdarúgó NB III Középcsoportjában. A szegedi csapat a második helyen áll, hárompontos előnnyel a szombaton Budafokon kikapó Komlóval szemben.
ápr. 3
19:30
Ismét Rosberg győzött (Metropol)
Az ausztráliai idénynyitóhoz hasonlóan Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Bahreini Nagydíjat.
ápr. 3
19:31
MotoGP: történelmi győzelem a Moto3-asoknál (She)
A malajziai Khairul Idham Pawi nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb Argentin Nagydíját a Moto3 géposztályban.
ápr. 3
19:32
MU győzelem Bobby Charlton emlékére (Metropol)
A Manchester United egygólos győzelmet aratott a vendég Everton ellen.
ápr. 3
19:45
Rögbi: hajrábeli jutalomrúgás döntött a touloni rangadón (She)
A francia rögbibajnokságban (Top 14) egy pont döntött a touloni rangadón, méghozzá az éllovas Clermont javára, amely a büntetőpárbajt követően a hajrában szerzett céllal zárkózott fel egypontos hátrányra, Morgen Parra sikeres jutalomrúgása azonban már fordítást és győzelmet ért részére. A rutinos rúgójátékos 14 pontjával döntő érdemeket szerzett a vendégek győzelméből.
ápr. 3
19:47
Videó: az Ajaxnál csodálatos élőképpel emlékeztek Cruyffra (She)
Az Ajax–Zwolle (3–0) holland labdarúgó-bajnoki előtt csodálatos élőképpel tisztelegtek az Amsterdam Arénában a nemrég elhunyt Johan Cruyff emléke előtt. A szavak helyet beszéljenek a képek.
ápr. 3
19:49
EBEL: 3–1-ről kapott ki a Salzburg; egyenlített a Znojmo (She)
A jégkorong EBEL döntőjének második felvonásán hiába vezetett vendégként 3–1-re a Salzburg (1.), a Znojmo (2.) hazai környezetben zsinórban lőtt négy góllal fordított, és összesítésben kiegyenlítette az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot. Folytatás kedden, Salzburgban.
ápr. 3
20:03
Férfi kézi NB I: a Balatonfüred nem kegyelmezett a váciaknak (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszásában a Balatonfüred nem kegyelmezett a váciaknak. Az esélyesebb vendégek már a szünetben nyolc góllal vezettek az újonc ellen, végül tizenkét góllal bizonyultak jobbnak.
ápr. 3
20:21
F1: Versenybaleset volt – Hamilton a Bottas-ütközésről (She)
Lewis Hamilton szerint versenybaleset történt Valtteri Bottasszal a Bahreini Nagydíj első kanyarjában, de örül, hogy egyáltalán végigment a versenyen, és szerzett 15 pontot.
ápr. 3
20:23
Videó: Nemanja Nikolics pokoli nagy gólt lőtt a rangadón (She)
Hatalmas góllal nyert 1–0-ra a Hapoel Tel-Aviv labdarúgócsapata a Hapoel Acre ellen az izraeli bajnokság felsőházi rájátszásának második fordulójában. A mindent eldöntő találatot a montenegrói Nemanja Nikolics szerezte. A Hapoel Tel-Aviv győzelmével megelőzte a Hapoel Acrét és feljött a harmadik helyre. Nézze meg a bombagólt!
ápr. 3
20:25
Teke BL: a Szeged lemosta a Bamberget, megszerezte 4. trófeáját! (She)
A 2005-ös BL-döntőben a német Bamberg 6:2-re megverte a Szegedet, a 2010-es elődöntőben viszont a csongrádiak nyertek. Vasárnap újra a fináléban csaptak össze, és a magyar bajnok valósággal lemosta a final four házigazdáját.
ápr. 3
20:57
SEHA-liga: nagy csatában védte meg címét a Veszprém! (She)
Megvédte címét a férfi kézilabda SEHA-ligában az MVM Veszprém, miután a sorozat fináléjának döntőjében nagy küzdelem végén két góllal (28–26) bizonyult jobbnak a macedón Vardar Szkopjénél, leendő BL-negyeddöntős ellenfelénél.
ápr. 3
20:59
Tenisz: Djokovics Miami ura (is), lehagyta Nadalt és Beckert (She)
Novak Djokovics 6:3, 6:3-ra nyert Nisikori Kei ellen a miami kemény pályás teniszverseny döntőjében. A szerb klasszis huszonnyolcadszor menetelt a végső győzelemig mesterversenyen, ezzel a 27-szeres győztes Rafael Nadalt lehagyva már egyedül áll az örökranglista élén.
ápr. 3
21:01
Lazio: Pioli állásába került a derbi, S. Inzaghi az edző (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio azonnali hatállyal felbontotta Stefano Pioli vezetőedző szerződését – olvasható a klub hivatalos honlapján kiadott rövid közleményben.
ápr. 3
21:15
Videó: Gulácsi Péter elképesztő reflexszel védett (She)
Az RB Leipzig labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte hazai pályán a Bichumot a német másodosztályú bajnokság 28. fordulójában. A lipcseiek kapujában Gulácsi Péter állt, aki kétszer is hatalmas védést mutatott be. A vendégek szépítő gólja előtt például egy látványos reflexszel hárított.
ápr. 3
21:17
Női kézi EHF-kupa: két gól maradt meg az újvárosi előnyből (She)
A női kézilabda EHF-kupa elődöntőjének első felvonásán a Dunaújváros kétgólos győzelmet aratott a dán Randers vendégeként. A másik ágon is az idegenben pályára lépő szerzett előnyt a hazai visszavágóra: Konkoly Csaba együttese, a Temes Bernadettet is soraiban tudó német TuSMetzingen négy góllal nyert a román Corona Brasov otthonában. A visszavágókat egy hét múlva rendezik meg: az újvárosit…
ápr. 3
21:27
Serie A: Pioli állásába került a szégyen (Agroinform)
Simone Inzaghi veszi át a Lazio irányítását az 1-4-es római derbin bekövetkező zakót követően.
ápr. 3
21:33
Rg: törött bokával nyert vb-t, fél évet kihagyott, arannyal tért vissza (She)
Aranyéremmel tért vissza a nemzetközi színtérre a tizenháromszoros világbajnok Jana Kudrjavceva a ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat pesarói állomásán. A 18 éves orosz világklasszis fél év kihagyás után versenyzett ismét, és egyből megnyerte az összetett versenyt. Kis Alexandra az összetett 43. helyén végzett, a magyar felnőtt kéziszercsapat 15. lett.
ápr. 3
21:35
MotoGP: újabb argentin szaltó – a címvédő nyert Moto2-ben (She)
Johann Zarco tavaly az Argentin Nagydíjon szerezte meg első Moto2-es győzelmét, ami egy világbajnokságot érő sorozat kezdete volt. Regnáló bajnokként most ismét győztesként hagyhatja el Termas de Ríó Hondót, de előtte természetesen az ünnepi szaltó sem maradhatott el.
ápr. 3
21:37
F1: a Ferrari-főnököt lenyűgözte Räikkönen, pedig… (She)
A Bahreini Nagydíjon a 2. helyen célba érő Kimi Räikkönen teljesítménye lenyűgözte Maurizio Arrivabenét, a Ferrari csapatfőnökét aki azt is „megbocsátotta” a finn pilótának, hogy elrontotta a rajtot. Sebastian Vettel motorhibájának korai diagnózisáról is számot adott.
ápr. 3
21:51
Videó: a pillanat, amikor tudod, hogy vele biztosan nem fogsz kezet (She)
Maxi Lópezről és Mauro Icardiról köztudott, hogy nagyon rosszban vannak egymással. Aki esetleg még nem tudná, az Inter támadója elszerette a Torino argentin csatárának a feleségét, Wanda Narát, aki korábban három gyereket szült Lópeznek. Icardi ezután tovább borzolta a kedélyeket, amikor három angyalkát tetováltatott a vállára, amelyek felesége három gyermekének a nevét viselik. És akkor eljött az…
ápr. 3
22:09
Férfi vízi ol. sel.: Hollandia meglepte a spanyolokat (She)
A Triesztben zajló férfi vízilabda olimpiai kvalifikációs torna csoportkörének első fordulójában Hollandia meglepetésre két góllal legyőzte a veretes sportági múlttal bíró, klubszinten változatlanul tényezőnek számító spanyolokat, akik a második és a harmad negyedben sem tudtak gólt szerezni.
ápr. 3
22:11
Chelsea: Conte Londonban, hétfőn aláírhat – sajtóhír (She)
Az olaszok átigazolásokra szakosodott újságírója, Gianluca di Marzio saját honlapján tudatta a hírt: értesülései szerint Antonio Conte Londonban tartózkodik, és hétfőn aláírhatja szerződését az őt szerződtetni kívánó Chelsea-hez.
ápr. 3
22:27
Drónok Harca: horvát siker, Ilyés Zsolt a legjobb magyar (She)
Horvát sikerrel zárult az első magyar drónbajnokság (Drone Racing Hungary) Velence Korzón megrendezett nyitó futama. A magyarok közül Ilyés Zsolt bizonyult a legjobbnak, aki az abszolút versenyben is dobogós helyen zárt.
ápr. 3
22:29
MotoGP: az égiek Rossi mellett voltak, Márquez a dobogón esett (She)
Sok szempontból drámai és mindenképpen rendhagyó versenyt hozott a MotoGP-sek Argentin Nagydíja. A kötelező motorcserét ezúttal senki sem rontotta el (ugyanilyen versenyszituációban rontott Marc Márquez és csapata 2013-ban, ami után kizárták az ausztrál futamból).
ápr. 3
22:45
La Liga: Sevillában jutott három ponthoz a Real Sociedad (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójában a nemzetközi kupaindulásra pályázó, Európa-liga-címvédő Sevilla otthonában nyert a Real Sociedad.

Keresés