2016. április 30. szombat

ápr. 30
16:37
NB I: Újpest–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Videoton FC (Tv: M4 Sport)  találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 30
16:45
Tenisz: a Babost kiejtő Bacsinszky nyert Rabatban (She)
Az első helyen kiemelt Bacsinszky Tímea két sima szettben legyőzte az új-zélandi Marina Erakovicot a rabati salakpályás női tenisztorna szombati döntőjében.
ápr. 30
17:03
NB I: rengetegen vártak a bejutásra a PAFC meccsén – képek (She)
Nagy volt az érdeklődés a Puskás Akadémia–Budapest Honvéd NB I-es labdarúgó-mérkőzésre. A hazai szurkolók közül többen bosszankodva vették tudomásul, hogy a helyszínen már nem kaptak jegyet a pénztárnál. Ugyanakkor megjelent a helyszínen egy férfi, aki ingyen osztogatta a tiketteket – korábban is úgy hirdették, hogy ingyen lehet bejutni a találkozóra. Ennek köszönhetően azért jó néhányan mégis…
ápr. 30
17:05
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 25. forduló mérkőzéseiről (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójában feljuthat a Gyirmót, a Budaörs nyolc nyeretlen meccs után győzné le az Ajkát, a Szigetszentmiklós a Siófok, a Vác a Szeged ellen vív nagy csatát, a harmadik Zalaegerszeg a Csákvárt fogadja. 17 órakor kezdődik a Budaörs–Ajka és a Vác–Szeged találkozó, 19 órai kezdettel pedig Balmazújváros–Gyirmót, Mezőkövesd–Soroksár, Siófok–Szigetszentmiklós,…
ápr. 30
17:18
BVB: „A kapitány elhagyja a hajót” – Hummelst nem kímélik (She)
Mats Hummels, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának német világbajnok védője néhány napja jelezte a klub vezetőségének, hogy a rivális Bayern Münchenhez szerződne. A szurkolók azóta nem is kímélik a játékost...
ápr. 30
17:21
Amerikaifutball-pályát adtak át Székesfehérváron (Metropol)
A MÁV Előre egykori sporttelepén épült meg az a 120 yardos (110 méteres) pálya, amely a Fehérvár Enthroners (Koronázók) csapatának új otthona lett.
ápr. 30
17:36
Férfi kézi BL: Veszprém–Vardar Szkopje élőben az NSO-n! (She)
A négy közé kerülés a tét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: a negyeddöntő visszavágóján az MVM Veszprém a Vardar Szkopjét fogadja az első meccsen megszerzett háromgólos előnyről. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 30
17:38
Bundesliga: Bayern-arany nincs, de van Huszti-gólpassz (She)
Az éllovas Bayern München hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Borussia Mönchengladbachhal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójának szombati játéknapján, és mivel a Borussia Dortmund simán győzött a Wolfsburg ellen (5–1), a bajnokavatás – akárcsak egy hete – elmaradt. Huszti Szabolcs gólpasszal járult hozzá az Eintracht Frankfurt nagyon fontos 2–1-es…
ápr. 30
17:40
NFL: a játékosbörze 4–7. köre élőben az NSO-n! (She)
18 órától kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os játékosbörzéjének záró napja. A harmadik napot a Cleveland Browns első két húzása indíthatja el – persze, csak ha el nem cseréli valamelyiket az együttes. Kövesse velünk a draft 4–7. köreinek választásait!
ápr. 30
17:54
La Liga: Bale fejesével győztek a blancók – videó (She)
A Real Madrid Gareth Bale fejes góljával 1–0-ra nyert a Real Sociedad otthonában.
ápr. 30
17:56
F1: a Mercedes bizarrnak találja Hamilton pechszériáját (She)
Lewis Hamilton és Sebastian Vettel is higgadtan vette tudomásul, hogy autója meghibásodása miatt nem indulhat az első sorokból a vasárnapi F1-es Orosz Nagydíjon, bár az angol a korábbi balszerencséi után használt bölcsességek helyett csak annyit ígért, hogy nem adja fel a küzdelmet. Nico Rosberg nem mer előre örülni a győzelemnek, de a elismerte, hogy sokkal könnyebb lesz így a 14 órakor…
ápr. 30
18:12
PL: továbbra is csodás a West Ham United szezonja (She)
A West Ham United idegenben 3–0-ra legyőzte a West Bromwich Albiont az angol labdarúgó-élvonal 36. fordulójában. A Newcastle fontos három pontot gyűjtött be a Crystal Palace elleni meccsen.
ápr. 30
18:30
NB I: a Loki ikszelt Csabán, és a harmadik helyen végzett (She)
A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a kieső Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott a DVSC-vel, amely így a harmadik, Európa-liga-indulást érő helyen zárt a bajnokságban.
ápr. 30
18:32
NB I: győzelemmel zárt a bajnokságot a Ferencváros (She)
Sopronban is jobban játszott a Haladásnál a Ferencváros, és egész bajnoki szerepléséhez méltón, győzelemmel zárta a 2015–2016-os bajnokságot.
ápr. 30
18:33
Csomor és Tarnai a sprinttávú duatlonbajnok (Metropol)
A férfiaknál Tarnai László, a nőknél Csomor Erika győzött a sprinttávú duatlon országos bajnokságon, Kaszón.
ápr. 30
18:34
Bundesliga: Bayer Leverkusen–Hertha élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 32. fordulójában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a Bayer Leverkusenhez utazik, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 30
18:48
NB I: győzelemmel zárta a bajnokságot a Ferencváros (She)
Sopronban is jobban játszott a Haladásnál a Ferencváros, és egész bajnoki szerepléséhez méltón, győzelemmel zárta a 2015–2016-os bajnokságot.
ápr. 30
18:51
Biztosította ezüstérmét a Videoton (Metropol)
A fehérvári együttes a szombati zárófordulóban az Újpest otthonában aratott 3-0-ás sikerével biztosította második helyét.
ápr. 30
18:53
Az MTK legyőzésével bennmaradt a Vasas (Metropol)
A Vasas 2-0-ra legyőzte a pályaválasztó MTK Budapest csapatát Dunaújvárosban a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában.
ápr. 30
18:55
Maradt harmadik a Debrecen (Metropol)
A Debrecen gól nélküli döntetlent játszott Békéscsabán a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó fordulójában.
ápr. 30
19:06
NB I: Diósgyőr–Paks – élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőr–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 30
19:08
Vasas: Tudtuk, hogy muszáj nyernünk – Oenning (She)
A Puskás Akadémia 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot, de a Vasas 2–0-ra nyert az MTK ellen, így a Vasas maradt benn a labdarúgó NB I-ben. Michael Oenning és Szíjjártó István értékelt az M4 Sportnak.
ápr. 30
19:09
Győzött, de kiesett a Puskás Akadémia (Metropol)
Hiába győzte le 2-1-re a Budapest Honvédot, a Vasas is begyűjtötte a bennmaradáshoz szükséges három pontot.
ápr. 30
19:11
Rekordelőnnyel zárt a Ferencváros (Metropol)
A bajnoki címét már korábban biztosító Ferencváros 1-0-ra legyőzte a pályaválasztó Szombathelyi Haladást.
ápr. 30
19:24
PSG: az argentin sztáredző veheti át a csapat irányítását (She)
A L’Équipe szerint Mauricio Pochettino a nyáron nem hagyja el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham együttesét, de az argentin edző lehet az, aki hosszabb távon pótolja majd Laurent Blanc-t.
ápr. 30
19:26
FTC: Nem számítottam rá, hogy ekkorát fejlődik a csapat – Doll (She)
A labdarúgó NB I utolsó fordulójában a bajnoki címét már korábban bebiztosító Ferencváros 1–0-ra legyőzte a Haladást. Thomas Doll vezetőedző az egész évadot is értékelte az M4 Sportnak.
ápr. 30
19:28
Férfi kézi BL: újra irány Köln! Döntetlen a Veszprém–Vardaron (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján az MVM Veszprém 30–30-as döntetlent játszott a Vardar Szkopjével, így az idegenbeli győzelem után sorozatban harmadszor jutott be a kölni négyes döntőbe.
ápr. 30
19:30
NB III: döntetlen a rangadón, megvan az idény első bajnoka (She)
A SZEOL – számára értékes – egy pontot szerzett a Budafok-Újbuda vendégeként (0–0) a labdarúgó NB III 29. fordulójának szombati rangadóján, de a győzelem elmaradása azt jelenti, hogy az éllovas Kozármisleny a hátralévő fordulók eredményeitől függetlenül megszerezte a Középcsoport bajnoki címét.
ápr. 30
20:00
Női kézi EHF-kupa-döntő: Metzingen–Dunaújváros élőben az NSO-n! (She)
Az EHF-kupa döntőjében a Dunaújváros Tübingenbe látogat, ahol a TuS Metzingen lesz az ellenfele. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
ápr. 30
20:02
Férfi kézi NB I: Balatonfüreden nyert a Tatabánya (She)
A férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásában a Tatabánya 24–23-ra nyert a Balatonfüred vendégeként, így megerősítette harmadik helyét a táblázaton. Az alsóházban idegenben nyert a Balmazújváros és a Gyöngyös is.
ápr. 30
20:03
Bejutott a négyes döntőbe a Veszprém (Metropol)
Sorozatban harmadszor jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe az MVM Veszprém.
ápr. 30
20:15
La Liga: Griezmann beállt, és azonnal gólt lőtt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 36. fordulójában az Atlético Madrid a csereként beálló Antoine Griezmann góljával 1–0-ra legyőzte a Rayo Vallecanót.
ápr. 30
20:17
Férfi kézi BL: kiesett a címvédő, a Barca nem lesz ott Kölnben! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Barcelona ugyan ledolgozta idegenbeli ötgólos hátrányát, az utolsó percek mégis a THW Kiel felé billentették a mérleget, így a német csapat jutott be a kölni final fourba, a címvédő pedig kiesett a nyolc között.
ápr. 30
20:33
Bundesliga: Huszti besárgult, majd gólpasszt adott – videó (She)
Mint megírtuk, az Eintrach Frankfurt 2–1-re legyőzte a Darmstadtot a Bundesliga 32. fordulójában. A frankfurti sikerből gólpasszal vette ki a részét Huszti Szabolcs.
ápr. 30
20:35
Bundesliga: a Hertha kikapott a Leverkusen otthonában (She)
Továbbra sem megy Dárdai Pál csapatának, a Hertha BSC-nek, a berliniek vereséget szenvedett a jó formában lévő, zsinórban hetedszer győző Bayer Leverkusen otthonában a német labdarúgó Bundesliga 32. fordulójában. A hazaiak ezzel bebiztosították bajnoki bronzérmüket és helyüket a következő idényben a Bajnokok Ligája-csoportkörben.
ápr. 30
20:37
Sprinttávú duatlon ob: Csomor a női, Tarnai a férfi bajnok (She)
A férfiaknál Tarnai László, a nőknél Csomor Erika győzött a sprinttávú duatlon országos bajnokságon, Kaszón.
ápr. 30
20:51
Férfi kosár NB I: győzelmével a bennmaradás küszöbén a MAFC (She)
A férfi kosárlabda NB I bennmaradásért vívott rájátszásának első mérkőzésén a MAFC nagy különbségű győzelmet aratott a Nyíregyházával szemben, ezzel egy lépésre került a párharc megnyeréséhez.
ápr. 30
20:53
PL: Arsenal-győzelem Arsene Wenger 750. PL-meccsén (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában az Arsenal 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Norwichot, ezzel még nehezebb helyzetbe hozta a bennmaradásért küzdő „pintyeket”.
ápr. 30
20:55
Eurofutball: sorozatban 16-szor nyertek, újra bajnokok lettek (She)
A Viktoria Plzen 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Baník Ostravát a cseh labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, és biztossá tette: a hátralévő három fordulótól függetlenül megvédi bajnoki címét.
ápr. 30
21:09
NB II: kikapott a Gyirmót, még nem jutott fel (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójában a Gyirmót kikapott Balmazújvárosban, így hiába maradt alul – egyaránt hazai pályán – a Zalaegerszeg a Csákvárral, a Mezőkövesd pedig a Soroksárral szemben, az éllovas matematikailag még nem jutott fel az élvonalba.
ápr. 30
21:11
NB I: kétgólos paksi sikerrel zárult az idény Miskolcon (She)
A labdarúgó NB I 33. fordulójában, egyben a 2015–2016-os kiírás utolsó mérkőzésén a Diósgyőr hazai pályán 2–0-ra kikapott a találkozó hajráját emberhátrányban lejátszó Pakstól.
ápr. 30
21:13
NB I: Böde a gólkirály; íme, a teljes góllövőlista! (She)
Véget az NB I 2015–2016-os kiírása. Íme, a góllövőlista élmezőnye!
ápr. 30
21:27
Ligue 1: nyert a Monaco és a Lille, nagyon éles a BL-harc (She)
A Monaco és a Lille győzött, a Saint-Étienne döntetlent játszott, a Nice kikapott – tovább élesedett a harc a két szabad Bajnokok Ligája-kvótáért a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) a 36. forduló szombati játéknapján.
ápr. 30
21:45
Női kézi EHF-kupa: kétgólos hátrányban a Dunaújváros (She)
A női kézilabda EHF-kupa döntőjének első mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász 28–26-os vereséget szenvedett Németországban, a TuS Metzingen vendégeként. A visszavágót jövő pénteken rendezik Veszprémben.
ápr. 30
21:47
Golf: két napig remekül ment, Rózsa Csilla 21. lett Svájcban (She)
Rózsa Csilla, a fiatal magyar golfozó két napon át nagyszerűen játszott a LET Access Tour háromnapos svájci versenyén, de szombaton nem érezte jól magát, rossz szériába került, és visszacsúszott a második helyről – végül a 21.-ként zárt.
ápr. 30
21:48
A Paks diósgyőri győzelmével zárult a szezon (Metropol)
A Paks 2-0-ra nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának szombati zárómérkőzésén.
ápr. 30
21:49
Sakk: csökkent Gara Anita előnye az élen a női ob-n (She)
Gara Anita döntetlent játszott Papp Petrával a női sakkbajnokság hatodik fordulójában, így csökkent az előnye az élen vetélytársaival szemben.
ápr. 30
21:51
Férfi vízi BL: egri döntetlen a Primorje Rijekával (She)
Az Eger döntetlent játszott a Primorje Rijekával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában.
ápr. 30
22:03
Videó: az ellenfél közönsége vigasztalta meg a kapust (She)
Szép jelenet a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban lejátszott Go Ahead Eagles–NAC Breda (4–1) mérkőzésen: a második félidőben a hazai közönség elénekelte a You’ll Never Walk Alone című dalt a vendégek kapusának, Jelle ten Rouwelaarnak, akinek édesanyja pár napja hunyt el.
ápr. 30
22:05
Rali: a címvédő Herczig Norbert nyerte meg a Miskolc-ralit (She)
A címvédő Herczig Norbert nyerte meg a hétvégi Miskolc-ralit, a nyolcfutamosra tervezett országos bajnokság második futamát.

Keresés