2016. április 5. kedd

ápr. 5
15:33
Vízilabda: A románok ellen javított a Benedek-csapat (Agroinform)
A szorosabbra sikerült első félidő után a magyar pólóválogatott a 3. negyedben eldöntötte a mérkőzést.
ápr. 5
15:45
Női jégkorong: csodás magyar siker, közel a feljutás? (She)
A magyar női jégkorong-válogatott 5–2-re nyert Lettország ellen az Asiagóban zajló divízió 1/B-s világbajnokság második fordulójában.
ápr. 5
16:03
Tenisz: Lehetetlen megállítani Djokovicsot – Nadal (She)
Rafael Nadal jelenlegi céljairól, a nyári olimpiáról és Novak Djokovicsról beszélt, utóbbiról azt mondta, hogy jelenlegi formájában képtelenség megállítani.
ápr. 5
16:05
Dopping: megbukott a londoni olimpia kalapácsvető-bajnoka (She)
A női kalapácsvetés olimpiai bajnoka, Tatyjana Bjeloborodova – lánynevén Liszenko – az újabb név azon a listán, amely az orosz atlétikát sújtó doppingbotrány érintettjeit tartalmazza.
ápr. 5
16:06
Nemi erőszakért ítélték el 1961-ben az úszók szövetségi kapitányát (Metropol)
Sajtóhírek szerint Kiss László, az úszószövetség kapitánya csoportos nemi erőszakért börtönben ült a 60-as években.
ápr. 5
16:07
Videó: Lineker helikopterből zúdította a BL-himnuszt Londonra (She)
A Bajnokok Ligája hivatalos himnusza váratlanul megszólalt Európa különböző városainak utcáin. A híres zenemű felharsant az utcán, buszon, sőt, még repülőgépről is, jókedvre derítve ezzel a járókelőket.
ápr. 5
16:08
Újabb orosz atléta doppingbotránya (Metropol)
A női kalapácsvetés olimpiai bajnoka, Tatyjana Bjeloborodova - lánynevén Liszenko - az újabb név azon a listán, amely az orosz atlétikát sújtó doppingbotrány érintettjeit tartalmazza.
ápr. 5
16:09
Bajnokok Ligája: Nagy oddsok, nagy játékosoktól - góltotó sztárokkal (Agroinform)
Lothar Matthaus és Deco vállalt egy kis tippelést a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéseire.Velük tartasz?
ápr. 5
16:39
Real Madrid: James távozhat, ha a megszabott feltétel teljesül (She)
Angol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban hajlandó megválni James Rodrígueztől, de csak akkor, ha 75 millió eurót kap érte. A kolumbiai válogatott középpályás iránt a Chelsea és a Manchester United érdeklődik.
ápr. 5
16:45
Serie A: Komoly büntetést kapott a Napoli ásza (Agroinform)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Gonzalo Higuaín, amiért a hétvégi bajnokin magából kikelve őrjöngött a pályán.
ápr. 5
16:57
Olaszország: Contéra fél év felfüggesztett börtönt kértek (She)
Fél év felfüggesztett börtönbüntetést, továbbá nyolcezer eurós (2.5 millió forintos) pénzbírságot kért a cremonai ügyész Antonio Contéra, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányára.
ápr. 5
17:00
A debreceniek képviselik hazánkat (Metropol)
Az ifjúsági futball fejlesztése a Gazprom célja, de emellett motiválni akarják a gyerekeket egymás tiszteletére is.
ápr. 5
17:02
Oxford–Cambridge a Dunai Regattán (Metropol)
2016-ban is jön az év sportfesztiválja, a Dunai Regatta!
ápr. 5
17:16
Kép: Pato miatt nagyon furcsa dolgokat láthatunk a lelátón… (She)
Alexandre Patótól nem vártak sokat a Chelsea labdarúgócsapatának drukkerei, sokan úgy gondolták, a brazil úgy fog távozni Londonból, hogy egyszer sem húzza fel a „kékek” mezét. Aztán a hétvégén egy sérülés miatt pályára léphetett a támadó, aki rögtön góllal debütált. Nem csoda, hogy pillanat alatt elszabadult a Pato-őrület a csapatnál, sőt már álarcokat is árulnak a brazil tiszteletére. Csak…
ápr. 5
17:18
Úszás: szerdán foglalkozik a MÚSZ Kiss L. bírósági ügyével (She)
Szerdán reggel ülésezik a Magyar Úszószövetség vezetősége, ezt követi az edzőbizottság találkozója. A két testület egyaránt foglalkozik a Kiss László 55 évvel ezelőtti bírósági ítéletéről megjelentekkel és ennek napjainkra érvényes következményeivel.
ápr. 5
17:33
NB II: zalai túledzettség? Szombaton még Csank irányít (She)
A ZTE labdarúgócsapata a téli szünetben még a feljutást jelentő 2. helyen állt a labdarúgó NB II-ben, és a 16. fordulót követően hét pont volt az előnye a Mezőkövesddel szemben, amely szombaton a zalaiakat megelőzve a 2. helyre került. A Zalaegerszeg legutóbbi négy meccséből hármat elveszített, adódik a kérdés, él-e még a vezetőség bizalma Csank János vezetőedző iránt.
ápr. 5
17:35
MLSZ: Ramírez rúgása két meccset, a földdobálás 150 ezret ért (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az április 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:
ápr. 5
17:37
NB I: lyukas, mint a felcsúti védelem – ritka rossz sorozat (She)
A labdarúgó NB I 29., hétközi fordulóját már bajnokként kezdi a Ferencváros, amely a Paksi FC ellen hazai pályán ünnepelheti meg elsőségét. A forduló rangadója a Videoton FC–DVSC-Teva találkozó, az Újpest–Honvéd presztízsmeccs az elég nézőriasztó 15.45-ös időpontban kezdődik. Statisztikák, érdekességek a forduló elé.
ápr. 5
17:51
Rio 2016: birkózóink Szerbiában és Mongóliában a kvótáért (She)
A birkózók jövő heti szerbiai európai olimpiai kvalifikációs versenyén az Európa-bajnoki bronzérmes Szabó László, míg a következő heti ulánbátori első világkvalifikációs viadalon a vb- és Eb-győztes Bácsi Péter indul a kötöttfogásúak 75 kilogrammos kategóriájában – derült ki a magyar szövetség keddi sajtótájékoztatóján.
ápr. 5
17:53
NB I: Lang ezúttal is kimaradt, Korhut visszakerült – kezdők (She)
A labdarúgó NB I 29., hétközi fordulójának első meccsét kedden rendezik meg, a Videoton a DVSC-t fogadja. Íme, a kezdőcsapatok!
ápr. 5
17:54
Sportfogadás: Bajnok a Leicester - egy fogadóiroda már elkönyvelte a bajnokság végét (Agroinform)
Az egyik brit bukméker lezárta a Premier League végső győztesére való fogadást, kifizette a nyereményeket.
ápr. 5
18:09
NB I: Videoton–Debreceni VSC élőben az NSO-n! (She)
Videoton–DVSC (Tv: M4 Sport) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 5
18:11
Tenisz: Fucsovicsnak nem igazán ment a játék Nápolyban (She)
Fucsovics Márton 6:3, 6:0-ra kikapott a szlovák Jozef Kovalíktól a Nápolyban zajló challenger-tenisztorna 1. fordulójában.
ápr. 5
18:13
U19-es női Eb: pontot raboltunk az oroszoktól az elitkör rajtján (She)
A magyar női U19-es labdarúgó-válogatott Szombathelyen 1–1-es döntetlent játszott Oroszországgal az Európa-bajnoki selejtező elitkörének első fordulójában. A vendégek már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, de a mieink a második félidőben az A-válogatott bő keretéhez tartozó Kaján Zsanett góljával egyenlítettek.
ápr. 5
18:27
MTK: lassan kész az oldallelátó – így áll az új stadion (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján újabb képgalériával jelentkezett az új Hidegkuti Nándor Stadion építkezéséről. Tekintse meg, hogyan állnak jelenleg a munkálatok.
ápr. 5
18:30
Szerencsejáték-ipar: Legendás hét vár a brit fogadókra (Agroinform)
Hatalmasat nyerhetnek, de ugyanekkorát bukhatnak is a brit bukik az előttünk álló héten.
ápr. 5
18:45
MLSZ: jelentősen átalakulnak az utánpótlás-bajnokságok (She)
Kedden ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége. A testület kitűzte a közgyűlés időpontját, jelentősen átalakította az utánpótlás-bajnokságokat az élesebb versenyhelyzet érdekében, és tárgyalta a szakemberképzés eredményeit is.
ápr. 5
18:47
Németország: nem volt kapusuk, beugrott az Eb-első szélső (She)
Különös névvel kezdődött az előző hétvégén a német hetedik ligában szereplő TuS Rüssingen összeállítása: az SG Hüffelsheim elleni bajnokin az Európa-bajnok, BL-döntős, kétszeres német bajnok Mario Basler állt a kapuban. Hogy miért? Mert nem volt kapus, ő pedig az edző jó barátja.
ápr. 5
18:49
Eb 2016: Irány Franciaország! – A fejünkben van az Eb, de még a klubjainkra figyelünk – Alaba (She)
Az „Irány Franciaország!” hatodik részében helyszíni beszámolóval jelentkezünk első Európa-bajnoki ellenfelünk, Ausztria Törökország elleni felkészülési mérkőzéséről, bemutatjuk a Diósgyőr válogatott középpályását, Elek Ákost, és elmondjuk a magyar válogatottat érintő legfrissebb híreket is.
ápr. 5
19:21
FTC: a német oldal Dollt is jelöli Szalai csapatának kispadjára (She)
Az ndr.de német honlap Thomas Schaaf utódját keresi a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannover kispadjára a következő szezonra. A jelöltek között ott van Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője is.
ápr. 5
19:23
Premier League: törölték a West Ham-játékos eltiltását (She)
Cheikhou Kouyaté, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham játékosa a hétvégi Crystal Palace elleni bajnokin kapott piros lapot. A vétségért járó hárommeccses eltiltást törölte az angol Labdarúgó-szövetség (FA).
ápr. 5
19:39
Női kézi NB I: nyert a Fradi – íme, a negyeddöntő párosítása (She)
A Ferencváros 34–28-ra nyert a Fehérvár KC vendégeként a női kézilabda NB I alapszakaszának utolsó mérkőzésén. Ezzel kialakult a negyeddöntő párosítása, a nyolc csapat oda-vissza vágós rendszerben játszik az elődöntőbe jutásért.
ápr. 5
19:57
Serie A: Nápolyba szerződhet a Juventus védője – sajtóhír (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli tárgyalásokat folytat a Juventusban játszó Martín Cáceresszel – adta hírül a goal.com.
ápr. 5
19:59
BL: Torres, Griezmann az egyik, MSN a másik oldalon – kezdők (She)
A Barcelona kezdőcsapata csak kapusposzton változott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére az el Clásico óta. Az Atlético Madridnál már a meccs elejétől a pályán lesz Fernando Torres, és Antoine Griezmann-nal igyekeznek bevenni a katalánok kapuját – kezdők.
ápr. 5
20:01
NB I: Feczesin-góllal nyert a Videoton a DVSC ellen (She)
A Videoton Feczesin Róbert találatával megszerezte Felcsúton a három pontot a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 29. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 5
20:03
BL: Lewandowski, Müller és Ribéry rohamoz a Benfica ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Bayern München–Benfica párharc első felvonását Münchenben rendezik meg. Íme, az összecsapás kezdőcsapatai.
ápr. 5
20:15
Lengyel Kupa: ikszeltek, de így is döntőbe jutottak Kádárék (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapata idegenben 1–1-es döntetlent játszott a másodosztályú Sosnowieccel, így 2–1-es összesítéssel bejutott a Lengyel Kupa döntőjébe. Lovrencsics Gergő végigjátszotta a mérkőzést, Kádár Tamást a 93. percben cserélték le.
ápr. 5
20:33
Frici, meg a futballválogatott első győzelme; édes búcsú a „magas őrtoronytól” (She)
Az 1984-es isztambuli 6–0-s törökveréssel folytattuk tegnap év elején indított futballtörténeti kalandozásunkat – melynek során felidézzük a mieinknek a nyári Európa-bajnokság résztvevői felett aratott számos győzelmét –, nos, ezúttal jócskán visszarepülünk az időben: az 1936-os, Ausztria ellen elért idegenbeli 5:3-as diadalnak és az 1903-as, Csehországgal szemben jegyzőkönyvezett hazai 2:1-es…
ápr. 5
20:33
Egygólos Videoton-siker a Debrecen ellen (Metropol)
A DVSC hatvan percig emberhátrányban játszott.A fehérváriak győztes gólját Feczesin lőtte a 37. percben.
ápr. 5
20:35
Görögország: a FIFA ultimátumot adott a kupa törlése miatt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kedden tíznapos határidőt adott a görög kormánynak a kupasorozat törlésének visszavonására.
ápr. 5
20:36
Bajnokok Ligája: Minimális előnyben a Barcelona és a Bayern (Agroinform)
Fordulatos mérkőzésen nyert a Barcelona, a vártnál laposabb találkozón diadalmaskodott a Bayern. Még nem dőlt el semmi.
ápr. 5
20:51
BL: Bayern München–Benfica negyeddöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Bayern München–Benfica párharc első felvonását Münchenben rendezik, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 5
20:53
BL: Barcelona–Atlético Madrid negyeddöntő élőben az NSO-n! (She)
Kedden este a negyeddöntőkkel folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. A legjobb négy közé jutásért a címvédő Barcelona az Atlético Madriddal csap össze. Kísérje figyelemmel a párharc első mérkőzését a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 5
20:55
Manchester City: ijesztő – szellemeket lát a középpályás (She)
Fabian Delph, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City játékosa paranormális jelenségekről számolt be klubja Youtube-csatornáján.
ápr. 5
21:09
Videó: Suárez közelről begyötörte – BL-gólok (She)
Kedd este rendezik a Bayern München–Benfica és a Barcelona–Atlético Madrid negyeddöntőt a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg!
ápr. 5
21:11
Női kosár NB I: négy között a DVTK és a PINKK (She)
Bejutott a női kosárlabda NB I elődöntőjébe a DVTK és a PINKK-Pécsi 424: a diósgyőriek az Atomerőmű KSC Szekszárdot múlták fölül 76–68-ra, a PINKK pedig a PEAC-Pécset 58–50-re. Mindkét párharc 2–1-gyel dőlt el.
ápr. 5
21:13
BL: Zidane az el Clásicóról, Isco és James helyzetéről (She)
Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője szerint a Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre nem lesz hatással az, hogy csapata a hétvégén hátrányból legyőzte a Barcelonát az el Clásicón. A francia szakember Isco és James Rodríguez helyzetéről is beszélt.
ápr. 5
21:27
Tenisz: Babos egy svájcival játszhat a nyolcaddöntőben (She)
A selejtezőből érkező Viktorija Golubic három szettben legyőzte a szabadkártyás Paula Kaniát a katowicei kemény pályás tenisztorna első fordulójában, így a 23 éves svájci lehet Babos Tímea nyolcaddöntős ellenfele.
ápr. 5
21:45
NB I: Van egy okos mondás, én magam találtam ki – Horváth F. (She)
Kifejezetten elégedett volt csapatával Horváth Ferenc, a Videoton FC vezetőedzője – a fehérváriak a felcsúti Pancho Arénában 1–0-ra győzték le a DVSC-Teva együttesét az NB I 29. fordulójának nyitó mérkőzésén.  A Videoton négymeccses bajnoki nyeretlenségi sorozatát szakította meg.
ápr. 5
21:45
Offshore-botrány: Obama megszólalt (Behaviour)
"Az egyik legnagyobb gondunk éppen az, hogy ezeknek a pénzügyi műveleteknek jó része törvényes."

Keresés