2016. szeptember 10. szombat

szept. 10
17:23
MU: Mourinho olyat tett, amit eddig egyetlen edző sem (She)
Bár a manchesteri derbit elveszítő José Mourinhónak most nagyobb gondja is van a kényelemnél, érdekes történet került elő a Manchester United labdarúgócsapatának menedzseréről. A hírek szerint a portugál tréner feladva a luxust, nem a megszokott helyen aludt a repülőn, amikor a „vörös ördögök” a szezon előtt elrepültek a kínai túrára.
szept. 10
17:25
Videó: Neuert játszott a Leverkusen kapusa, csúnyán ráfázott (She)
Bernd Leno nagy hibája után szerzett vezetést a Hamburg idegenben a Bayer Leverkusen ellen. Bobby Wood nem kegyelmezett. A hazaiak később egyenlítettek Joel Pohjanpalo révén.
szept. 10
17:36
Légiósok: Nikolics csodálatos szabadrúgásgólt lőtt – videó (She)
A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Kasimpasa Otigba Kenneth góljával szerzett vezetést az Istanbul Basaksehir otthonában, Ausztriában a Rapid Wien középpályása, Szántó Tamás a Sturm Graz ellen talált be, míg a lengyel Legia Warszawa Nikolics Nemanja révén szépített a Nieciecza otthonában. Így szerepeltek légiósaink szombaton!
szept. 10
17:36
La Liga: Felforgatott csapattal is gálázhat a Barcelona (Agroinform)
Kérdéses, ki áll majd a katalánok támadósorában Luis Suárez mellett. Így is gólparádét rendeznek a katalánok?
szept. 10
17:54
Bundesliga: először kezdte 2 győzelemmel a bajnokságot a Hertha (She)
A német labdarúgó Bundesliga 2. fordulójában a Hertha BSC Ingolstadtban győzött – ez volt a német topliga történetében az első eset, hogy a berliniek két sikerrel kezdték a bajnokságot –, a 72. percben becserélt Joel Pohjanpalo mesterhármassal fordította meg a Leverkusen–HSV meccset. Kleinheisler László győztes, Huszti Szabolcs vesztes csapat tagja volt a Darmstadt–Frankfurt mérkőzésen, a…
szept. 10
18:12
NB I: Videoton–Haladás élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 10
18:14
NB I: Mezőkövesd–Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Mezőkövesd–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 10
18:16
NB I: Vasas–Paks élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 10
18:18
La Liga: C. Ronaldo indította be a Real Madrid gólgyárát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 3. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 5–2-re nyert az Osasuna ellen.
szept. 10
18:20
NB I: Gyirmót FC Győr–DVTK élőben az NSO-n! (She)
Gyirmót FC Győr–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 10
18:22
NB I: DVSC–Újpest élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 10
18:24
PL: az Arsenal vért izzadt a három pontért, a Spurs nem (She)
Az Arsenal egy 94. percben értékesített büntetővel 2–1-re nyert hazai pályán a Southampton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában. A Tottenham 4–0-s sikert aratott a Stoke vendégeként.
szept. 10
18:30
Championship: Bogdánnal a kapuban kapott ki a Wigan (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 6. fordulójában a Wigan Athletic egygólos előnyről  2–1-re kikapott a Sheffield Wednesday vendégeként. Bogdán Ádám kezdőként végigvédte a mérkőzést.
szept. 10
18:48
Vuelta: Quintana gyakorlatilag megnyerte a versenyt (She)
Nairo Quintana visszaverte Chris Froome összes támadását, sőt a végén még növelte is előnyét, ezzel az utolsó szakasz előtt gyakorlatilag megnyerte a Spanyol kerékpáros-körversenyt (Vuelta).
szept. 10
18:50
Paralimpia 2016: Boronkay kilencedik a triatlon debütálásán (She)
Boronkay Péter a kilencedik helyen ért célba a férfi triatlonosok PT4-es kategóriájának szombati versenyében a riói paralimpián. A sportág most debütált a parasportolók legnagyobb viadalán.
szept. 10
18:52
Sakkolimpia: címvédőt vertek a férfiak, bravúros remi a nőktől (She)
Fantasztikus napot tudhatnak maguk mögött a mieink a baki sakkolimpián. A férfiak Almási Zoltán győzelmének köszönhetően 2:5:1.5-re legyőzték a címvédő Kínát, míg a nők az aranyérem egyik esélyese, az ukrán válogatott ellen értek el bravúros döntetlent.
szept. 10
19:06
Videó: Kleinheisler passza után nagy góllal nyert a Darmstadt (She)
Mint arról beszámoltunk, a Darmstadt 1–0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokságban. A mindent eldöntő gólt Sandro Sirigu szerezte.
szept. 10
19:21
Hertha: „Az is biztos, hogy nem bontok pezsgőt” – Dárdai (She)
A Hertha BSC a Bundesliga történetében először nyitotta két győzelemmel a szezont, a 2016–2017-es idény 2. fordulójában az Ingolstadtot győzte le idegenben 2–0-ra. Nem csoda, hogy Dárdai Pál, a berliniek magyar vezetőedzője elégedetten értékelt.
szept. 10
19:23
Videó: Higuaín-dupla 10 perc alatt, parádés kapásgóllal (She)
A Juventus támadója, Gonzalo Higuaín tíz perc alatt két gólt szerzett a Sassuolo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Az argentin csatár előbb egy gyors támadás után pontosan lőtte ki a jobb alsó sarkot, aztán parádés kapásgólt vágott.
szept. 10
19:39
Női kézi EHF-kupa: a Fehérvár 11 gólos előnyt szerzett (She)
Az Alba Fehérvár 28–17-re nyert hazai pályán a lengyel Gdynia ellen a női kézilabda EHF-kupa első fordulójának első mérkőzésén.
szept. 10
19:41
NB I: Gerával és Lovrencsiccsel az FTC az örökrangadón – kezdők (She)
Teodoru Vaszilisz és Thomas Doll kihirdette kezdőcsapatát a labdarúgó NB I 8. fordulóját záró MTK–FTC örökrangadóra. Az MTK kapuját a montenegrói Danijel Petkovics védi, a Ferencvárosba visszatér – kezdőként – sérülése után Gera Zoltán és Lovrencsics Gergő.
szept. 10
19:57
Férfi kézi NB I: a Szeged megszenvedett a Tatabányával (She)
A Mol-Pick Szeged 26–23-ra győzött hazai pályán a Grundfos Tatabánya ellen a férfi kézilabda NB I első fordulójában.
szept. 10
19:59
NB I: a Videoton három góllal küldte haza a Haladást (She)
A házigazda Videoton jobban akarta a győzelmet Felcsúton a vendég Haladásnál, és az igyekezet jutalma a háromgólos győzelem és a három pont lett a labdarúgó NB I 7. fordulójában.
szept. 10
20:01
Videó: egészen nevetséges gólt kapott a Liverpool (She)
A Leicester City labdarúgócsapata Jamie Vardy góljával szépített a Liverpool otthonában rendezett angol bajnoki mérkőzésen. A hazaiak brazilja, Lucas kapitális hibát követett el, amit az angol válogatott támadó kíméletlenül kihasznált.
szept. 10
20:03
NB I: a DVTK ellen szerezte meg az első győzelmét a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a Gyirmót FC Győr Sallói Dániel góljával 1–0-ra legyőzte a DVTK-t, így megszerezte története első élvonalbeli győzelmét.
szept. 10
20:15
NB I: továbbra is az élen a Paksot fölülmúló Vasas (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a listavezető Vasas hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Paksot Kulcsár Tamás góljával.
szept. 10
20:17
NB I: első hazai győzelmét könyvelte el a Mezőkövesd (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a Mezőkövesd hátrányból 3–1-re legyőzte a Budapest Honvédot, ezzel Pintér Attila megszerezte első hazai győzelmét a bajnokságban.
szept. 10
20:19
NB I: hiába egyenlített az Újpest, a Debrecen legyőzte végül (She)
Hiába játszott jobban az Újpest – elsősorban a második félidőben – a Debrecen ellen, a jól küzdő hazaiak mégis legyőzték a lilákat a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Ezzel a portugál edző megszerezte első bajnoki győzelmét a DVSC kispadján.
szept. 10
20:21
Serie A: Higuaín pazar duplát lőtt, a Juve nagyon simán nyert (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 3. fordulójában a Juventus 3–1-es győzelmet aratott a duplázó Gonzalo Higuaín vezetésével a Sassuolo felett.
szept. 10
20:23
Női kézi BL: a Leipzig lesz az FTC harmadik csoportellenfele (She)
A HC Leipzig 32–30-ra legyőzte a Hypót a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőcsoportjának döntőjében, így a német csapat került negyedikként a főtábla B-csoportjába, amelyben a Ferencváros is található.
szept. 10
20:33
Bologna: nem akármilyen meglepetés érte Nagyékat – videó (She)
A Bologna labdarúgócsapata vasárnap 12.30-tól a Cagliari ellen javíthatja ki a Torinótól elszenvedett 5–1-es vereségét. Nagy Ádámék a mérkőzés előtti utolsó edzésen nem akármilyen meglepetésben részesültek, amikor több száz Bologna-szurkoló együtt buzdította őket.
szept. 10
20:33
NB I: Maradt listavezető a Vasas, nyertek a hazai csapatok (Agroinform)
Az OTP Bank Liga kora esti öt meccsén nem hibáztak a pályaválasztó csapatok. Jön az MTK?
szept. 10
20:35
PL: Klopp Liverpoolja simán bedarálta a címvédőt (She)
A Liverpool hazai pályán 4–1-re legyőzte a címvédő Leicester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában.
szept. 10
20:37
La Liga: nem siette el a döntést a Sevilla; nyert a Villarreal is (She)
A Sevilla 2–1-re nyert otthon a Las Palmas ellen, míg a Villarreal 2–0-ra győzött Málagában a La Liga 3. fordulójában.
szept. 10
20:51
NB I: MTK–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
MTK–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 10
20:53
Bundesliga: Gulácsi lenullázta a Dortmundot, nyert az RB Leipzig (She)
Története első hazai élvonalbeli mérkőzésén bravúros, 1–0-s győzelmet aratott a Gulácsi Péterrel a kapuban felálló RB Leipzig a Borussia Dortmund ellen.
szept. 10
21:24
NB I: Elek rosszul lett, Oláhról le kellett venni a mezt – Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője a diósgyőriek hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, nem akar mentségeket keresni a Gyirmót FC Győr elleni 1–0-s vereségre – akkor sem, ha egy vírus is „végiggázolt” csapatán.
szept. 10
21:26
NB III: hetet vágott a Kaposvár; ráijesztettek az Érdre (She)
A labdarúgó NB III 6. fordulójának szombati játéknapján a Kaposvár hét gólt vágott a Tatabányának, az Érd pedig Csepelen őrizte meg százszázalékos mutatóját. Keleten a Tállya öt gólt rámolt be a BKV Előre kapujába, a Monor pedig a fővárosból távozott három ponttal. A Középcsoportban a Szigetszentmiklósnak az emberhátrány sem jelentett akadályt a Pénzügyőr otthonában.
szept. 10
21:42
Kosár Eb-selejtező: fantasztikus! Londonban is nyertek a magyarok! (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott Londonban 88–80-ra nyerni tudott a britek ellen az Európa-bajnoki selejtező negyedik fordulójában, ezzel százszázalékos maradt, és a csoport éléről várhatja a Luxemburg elleni meccset.
szept. 10
21:44
NB I: Nem a győzelemért léptünk pályára – Vignjevics (She)
A DVSC 2–1-re legyőzte hazai pályán az Újpestet a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Leonel Pontes és Nebojsa Vignjevics értékelt az M4 Sportnak.
szept. 10
21:46
US Open: a Murray, Soares kettős nyerte meg a férfi párost (She)
Jamie Murray és Bruno Soares kettőse nyerte meg a US Openen a férfi párosok versenyét. A brit, brazil duó 6:2, 6:3-ra győzött a döntőben a spanyol Pablo Carreno és Guillermo García ellen.
szept. 10
22:00
Mol Liga: hosszabbításban nyert a Debrecen (She)
A Debrecen hazai pályán hosszabbításban 2–1-re legyőzte az újonc román Dunarea Galati együttesét a jégkorong Mol Liga alapszakaszának szombati játéknapján.
szept. 10
22:02
Női röplabda: a válogatott legyőzte Spanyolországot (She)
A magyar női röplabda-válogatott 3:1-re legyőzte a spanyol csapatot az Érden rendezett szombati edzőmérkőzésen.
szept. 10
22:04
Ligue 1: Lang Ádám nélkül kapott három gólt a Dijon (She)
A Monaco 4–1-re nyert a Lille otthonában, így továbbra is vezeti a francia labdarúgó-bajnokság első osztályának tabelláját. A Dijon Lang Ádám nélkül kapott ki 3–1-re az Angers vendégeként.
szept. 10
22:16
Férfi kézi SEHA-liga: a Veszprém simán kikapott Szkopjéban (She)
A legutóbbi idény két döntősének összecsapásán a Vardar Szkopje 29–22-re legyőzte a címvédő Telekom Veszprémet a SEHA-liga szombati játéknapján.
szept. 10
22:33
Paralimpia 2016: ötödik lett a cselgáncsozó Szabó Nikolett (She)
Szabó Nikolett ötödik lett a cselgáncsozók 70 kilós súlycsoportjában a riói paralimpia szombati versenynapján.
szept. 10
22:35
Haladás: Király rögtön tudta, baj van – beszámolt a sérüléséről (She)
A magyar válogatottsági rekorder Király Gábor megsérült a Videoton–Szombathelyi Haladás (3–0) NB I-es labdarúgó-mérkőzésen: a rutinos kapuvédő saját hivatalos honlapján számolt be állapotáról.
szept. 10
22:36
La Liga: Óriásit égett hazai pályán a Barcelona - videó (Agroinform)
Még döntetlenre sem futotta az ismét az MSN-tengelyt bevető Barcelona erejéből az Alaves ellen.
szept. 10
22:37
NB I: Torghelle döntött az MTK–FTC örökrangadón (She)
Torghelle Sándor az első félidőben gólpasszt adott, majd miután egyenlített a Ferencváros a házigazda MTK ellen a Dunaújvárosba kihelyezett örökrangadón, a veterán támadó a ráadásban tizenegyesből eldöntötte a rangadót a labdarúgó NB I 8. fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 10
22:39
La Liga: óriási meglepetés, a Barca hazai pályán botlott (She)
A címvédő Barcelona hazai pályán óriási meglepetésre 2–1-re kikapott az Alavéstől a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 3. fordulójában.

Keresés