2016. szeptember 21. szerda

szept. 21
15:21
Juventus: egy szezon alatt 78 százalékkal nőtt a nyereség (She)
Rekordösszegű bevétellel, egyúttal az egy évvel korábbinál magasabb nyereséggel zárta a 2015–2016-os szezont az olasz bajnoki címvédő Juventus labdarúgócsapata.
szept. 21
15:51
Serie A: Megtréfálhatja a Cagliari a Juventust? (Agroinform)
A közelmúltban sok nehéz percet okozott a Cagliari Torinóban. Ezúttal is meglepetés születik?
szept. 21
15:57
MK: hat góllal nyert a Szolnok és a Békéscsaba is (She)
Könnyedén jutott tovább a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójából a Szolnok és a Békéscsaba is.
szept. 21
15:59
Törökország: Eto'o nagy port kavart, kitiltották a csapatból (She)
Határozatlan időre kitiltották a török élvonalban szereplő Antalyaspor csapatából Samuel Eto'ót. A kameruni labdarúgó úgy érezte, a bőrszíne miatt nem tisztelik eléggé, és van egy szint, ahová nem szeretne lealacsonyodni. Elmondása szerint nem a klubelnöknek üzent, ám a vezetőség ezt máshogy gondolta.
szept. 21
16:01
Videó: ez egy őrült! Egy négyemeletes ház tetejéről ugrott le (She)
Az 8booth fantázianevet viselő Youtube-sztár/kaszkadőr egy új videóval jelentkezett, melyben egy négyemeletes ház tetejéről ugrott le. Akinek pedig ennyi borzongás nem elég, annak itt az adrenalinőrült Instagram-oldala, ahol szinte mindennap megnézhetjük, ahogy leveti magát a magasból…
szept. 21
16:03
Videó: a kihívás éltette – az Air Race-pilótára emlékeznek (She)
A Red Bull Air Race műrepülő-világbajnoki sorozat történetének első dél-amerikai pilótája veszi át a szeptember 9-én elhunyt Hannes Arch helyét.
szept. 21
16:15
Vizes vb 2017: a Városligetben rendezik a szinkronúszók versenyeit (She)
A Városligetben, mobilmedencében rendezik a szinkronúszók versenyeit a jövő évi budapesti vizes világbajnokságon.
szept. 21
16:27
La Liga: Rekorddöntésre készül a Real Madrid (Agroinform)
A Villarreal még soha nem nyert a Bernabéu-ban, ráadásul a királyiaknál visszatér Ronaldo és Bale. Tuti a hazai?
szept. 21
16:51
MU: nem tetszik a játékosoknak Mourinho nyilvános kritikája (She)
Nem éppen zökkenőmentes José Mourinho szezonkezdete a Manchester United kispadján. Azon kívül, hogy sorozatban három mérkőzést is elbukott a „vörös ördögökkel”, a játékosainál a túlságosan is személyeskedő stílusa verte ki a biztosítékot.
szept. 21
16:53
Arsenal: egy igazolás, amibe beleszólt Vlagyimir Putyin! (She)
Jon Smith könyve, a „The Deal” nagyot robbanhat. Az angol játékosügynök szeretné lerántani a leplet a futballátigazolások zavaros és gyakran sötét világáról, és már most előállt néhány elképesztő sztorival. Mint például az, hogy az egyik Arsenal-igazolást Vlagyimir Putyin intézte.
szept. 21
16:55
Olimpia 2024: Róma polgármestere visszakozik (She)
Virginia Raggi polgármester felelőtlenségnek nevezte, hogy Róma pályázzon a 2024-es nyári olimpiai játékok megrendezésére, ezért – amint szerdán bejelentette – nem támogatja a város kandidálását. Virginia Raggi a korábbi bejelentésekkel ellentétben nem találkozott Giovanni Malagóval, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) elnökével a szerdára meghirdetett sajtótájékoztatója előtt.
szept. 21
17:09
Tenisz: Wawrinka alaposan helybenhagyta Rosolt (She)
A második fordulóban búcsúzott Kínában az első helyen kiemelt olasz Sara Errani, akit a svájci Viktorija Golubic győzött le három szettben a kantoni tenisztornán.
szept. 21
17:27
Videó: ennél zseniálisabb Ironman-befutót kitalálni sem lehetne (She)
Azt hinné az ember, egy 225 km hosszú Ironman-verseny után a sportolóknak már levegőt venni is alig van erejük. A walesi Sam Davisnek azonban maradt energiája egy tökéletes lánykérésre.
szept. 21
17:29
MU: szokatlan helyen edzett Mourinho csapata – kép (She)
Az angol Ligakupa 3. fordulójában a Manchester United a Northampton Town otthonába látogat szerda este. A harmadosztályba frissen feljutó csapat nem tudott megfelelő terepet biztosítani az edzésre José Mourinho együttesének, amelynek játékosai így a szállodájuk parkolóját vették igénybe.
szept. 21
17:36
Átigazolás: Manchesterben köthet ki a Real mellőzött klasszisa (Agroinform)
Isco iránt több angol klub is érdeklődik, a legjobb eséllyel az Old Traffordra szerződhet télen.
szept. 21
18:03
Barca: csütörtöktől 200 millió lesz Busquets kivásárlási ára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Sergio Busquets csütörtök 13 órakor aláírja új szerződését a klubbal.
szept. 21
18:39
MK: ötöt vágott a Puskás Akadémia, kiesett a Kisvárda – eredmények (She)
A labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szeptember 21-i játéknapján pályára léptek NB II-es és NB III-as csapatok is. Meglepetésre kiesett a Kisvárda és a Cigánd, a Puskás Akadémia ellenben öt gólt szerezve továbblépett, továbbá több megyei bajnokságban szereplő gárda győzött le magasabban jegyzett csapatot – eredmények. A tét a legjobb 64 közé jutás volt.
szept. 21
18:41
NB I: a 19 órás mérkőzések kezdőcsapatai (She)
Íme, a 19 órás mérkőzések kezdőcsapatai a labdarúgó NB I 10. fordulójából.
szept. 21
18:57
Rio 2016: hároméves eltiltás a vetkőző birkózóedzőknek (She)
A Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) hároméves eltiltással sújtott két mongol edzőt, akik egy bírói döntés elleni tiltakozásul levették ruháikat a riói olimpián.
szept. 21
18:59
NB I: Gyirmót–Vasas – élőben az NSO-n! (She)
Gyirmót–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 21
19:01
Videó: meztelenül mérlegelt, naná, hogy leesett a lepel (She)
A Joseph Diaz Jr. elleni találkozójára készülő bokszoló, Andrew Cancio súlya nagyon ki volt számolva, az amerikainak még a nadrágját is le kellett vennie a mérlegelésen, hogy beférjen a súlyhatár alá. Ezzel csak egy probléma volt: nem mindenki vette komolyan, hogy szegény ökölvívó anyaszült meztelenül áll a közönség előtt. Pedig még a lányok is elfordultak hátul…
szept. 21
19:03
NB I: Mezőkövesd–Paks – élőben az NSO-n! (She)
Mezőkövesd–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 21
19:05
NB I: Újpest–Haladás – élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 21
19:15
NB I: MTK–Diósgyőr – élőben az NSO-n! (She)
MTK–Diósgyőr találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 21
19:17
Real: A Chelsea 70 milliót ajánlott értem, de... – Morata (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid támadója, Álvaro Morata elmondása szerint a Chelsea 70 millió euróért vitte volna a nyáron, de az volt az álma, hogy a királyi gárdában maradjon.
szept. 21
19:24
Manchester City: Ügynöke miatt bűnhődik Yaya Touré (Agroinform)
Úgy tűnik, Touré ügynöke végleg elintézte, hogy játékosa többet ne játsszon a Cityben.
szept. 21
19:33
NB I: három klasszikus védő a Fradiban, Fiola kezd a Vidiben (She)
A Videoton és a Ferencváros is kijelölte kezdőcsapatát az NB I 10. fordulójának rangadójára. A hazaiaknál először kezd bajnokin Varga József és Fiola Attila, a vendégeknél Lovrencsics Gergő került be a védelembe.
szept. 21
19:51
Videó: Nagyék hatalmas kapásgóllal sokkolták a Sampot (She)
A Bologna–Sampdoria olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés első félidejét ritkán látható nagy lövéssel nyerte meg Nagy Ádám együttese, azaz a hazai alakulat. Simone Verdi bombázott a kapuba a 45. percben. Mintha Marco van Basten 1988-as Eb-döntős gólja elevenedett volna meg.
szept. 21
19:53
Férfi kézi BL: török öröm a csoportkör nyitányán (She)
A Besiktas 33–31-re nyert hazai pályán a bragai ABC/UMinho ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén, a D jelű hatosban.
szept. 21
19:55
Férfi kézi NB I: öttel nyert idegenben a Csurgó (She)
A férfi kézilabda NB I első fordulójából rendezett mérkőzésen a Csurgó 30–25-re nyert az Orosháza vendégeként.
szept. 21
20:09
NB I: Videoton–Ferencváros rangadó élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Ferencváros (Tv: M4 Sport) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 21
20:11
Bundesliga: Bayern München–Hertha BSC élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának rangadóján a 2016–2017-es Bundesliga-szezon utolsó két hibátlan csapata találkozik egymással: a címvédő Bayern München a Dárdai Pál irányította Hertha BSC-t fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a…
szept. 21
20:13
Olimpia 2024: kormányhatározat a pályázati garanciákról (She)
A kormány egyetért a 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázathoz csatolandó garancialevél tartalmával, és felhatalmazza Magyarország miniszterelnökét annak aláírására – olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában.
szept. 21
20:27
Eurofoci: a pihentetett Kádár nélkül is továbbjutott a Lech (She)
A labdarúgó Osztrák Kupa 2. fordulójában Szántó Tamás együttese, a Rapid Wien 1–0-ra nyert a negyedosztályú Leobendorf otthonában. A magyar középpályás kezdőként 88 percet kapott a nyolcaddöntőbe jutó bécsieknél.
szept. 21
20:29
Serie A: Verdi a labdába, Barreto Nagy Ádámba rúgott nagyot (She)
A Bologna 2–0-ra nyert a Sampdoria ellen hazai környezetben az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Nagy Ádám kezdőként a 79. percig volt a pályán a győztes csapatban.
szept. 21
20:31
Videó: Ribéry pazar cselek után lőtt gólt a Hertha kapujába (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha 15 percig bírta ki kapott gól nélkül a Bayern München ellen a német labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján. Franck Ribéry gyönyörű cselek után lőtt gólt.
szept. 21
21:03
NB I: a Vasas emberelőnyben kapott ki a sereghajtó otthonában (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a listavezető Vasas hiába játszott fél órát emberelőnyben, a tabellautolsó Gyirmót Filkor Attila bombagóljával 1–0-ra győzött, ezzel sorozatban négy meccs óta veretlen a bajnokságban.
szept. 21
21:05
NB I: küzdelmes meccsen döntetlen az Újpest–Haladás (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában az Újpest 1–1-es döntetlent játszott a Haladás ellen. Küzdelmes, jó iramú találkozó volt, igazságos eredmény született.
szept. 21
21:07
NB I: Poór fejes góljával nyert az MTK a Diósgyőr ellen (She)
A labdarúgó NB I tizedik fordulójában az MTK Budapest 1–0-ra legyőzte a Diósgyőri VTK-t, így győzelemmel búcsúzott a Dunaújvárosi Stadiontól.
szept. 21
21:09
NB I: Megint kikapott a Vasas, egyre nagyobb bajban a Diósgyőr (Agroinform)
Első idegenbeli győzelmét szerezte a Paks, a Haladás már csak egy pontra a listavezetőtől.
szept. 21
21:21
NB I: a Paks idegenben győzött Pintér csapata ellen (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a Paks idegenben 3–1-re legyőzte a Pintér Attila által irányított Mezőkövesdet.
szept. 21
21:23
MK: a REAC kiejtette a Siófokot, a Dorog pedig a Tatabányát (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok 2–0-ra kikapott a harmadosztályú REAC otthonában a Magyar Kupában. A fővárosiak mellett a Tatabánya vendégeként három góllal győző Dorog is bejutott a legjobb 64 közé.
szept. 21
21:25
Ligue 1: Balotelli duplázott, a Nice az élre állt (She)
A Nice 4–0-ra legyőzte otthon a Monacót a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában, ezzel a tabella élére állt.
szept. 21
21:39
Női kézi: a Békéscsaba a Podgoricától igazolt átlövőt (She)
A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata 2017. május 31-ig érvényes szerződést kötött a szerb Jovana Kovacseviccsel –  áll a békéscsabai klub közleményében. A balátlövő a Buducsnoszt Podgoricától érkezik a Viharsarokba.
szept. 21
21:41
NFL: Peterson hónapokra kidőlt; Edelman lehet a csereirányító? (She)
Bár két sikerrel rajtolt a Minnesota Vikings, túlzás lenne állítani, hogy tökéletesen alakul a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) vitézkedő csapat idénye.
szept. 21
21:57
Bundesliga 2.: Stieber gólpasszt adott, megtört a rossz sorozat (She)
A német másodosztályú bajnokság 6. fordulójában a Kaiserslautern Stieber Zoltánnal a soraiban hazai pályán győzte le a Dresdent, a Würzburger Kickers Nagy Dániel nélkül kapott ki az Union Berlintől.
szept. 21
21:59
NB I: Ferencváros a hajrában egyenlített a Videoton ellen (She)
A második félidő elején megszerezte a vezetést Felcsúton a Videoton a Ferencváros ellen, de a hajrában egyenlítettek a hátrányban erőre kapó zöld-fehérek a labdarúgó NB I 10. fordulójának záró mérkőzésén (1–1).
szept. 21
22:01
La Liga: Barcelona–Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
Szerdán játsszák az európai labdarúgó topligák hétközi fordulóinak legtöbb mérkőzését, közülük kiemelkedik a Barcelona–Atlético Madrid rangadó. Kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 21
22:03
Bundesliga: a Bayern gond nélkül átlépett a Herthán (She)
A Bayern München hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Hertha BSC-t a német labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján a 4. fordulóban.
szept. 21
22:05
La Liga: nincs meg a 17. siker, megszakadt a Real parádés sorozata (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 5. fordulójában a Real Madrid 1–1-es döntetlent játszott a Villarreallal, így sorozatban megnyert 16 bajnoki után megszakadt a sorozata.

Keresés